Boldog Együttlétet kíván a kisanyámozó fideszes politikus

2013.03.29. 11:36 baum

"Mit pofázol bele, kisanyám?!" - mondta a parlamentben 2011 tavaszán Szabó Tímeának a fideszes Tasó László, de azóta kiderült, hogy ő is egy érző ember. Húsvéti jókívánságait küldi a Kedves Ház Minden Lakójának, majd egy hirtelen váltással Boldog Együttlétet kíván.

Ha nem Ertsey Katalin, LMP-s honanya posztolta volna ki a képet Facebook-oldalára, akkor elgondolkodtunk volna a Kedves Ház jelentésén, így viszont valószínűsítjük, hogy egy belső parlamenti körképeslapról lehet szó. Ha nagy a jókívánság, akkor minden bizonnyal minden szót nagybetűvel kell kezdeni, ezt nem vitatjuk. A nyúl mérete viszont rémisztő és ezen nem segít a pillangó sem tőle balra, aki épp leszállni készül rá.

Az sem dekódolható elsőre, hogy a derék fideszes politikus miért van félig beásva a földbe, és miért a háta mögött szökött szárba az égig érő paszuly. Még szerencse, hogy az ízlésesen elhelyezett virágok harmonikussá teszik az összképet.

Tasó.jpg

Szeretteik körében Boldog Együttlétet kívánok! - ízlelgessük ezt a pikáns mondatot így húsvét alkalmából.

A bejegyzés trackback címe:

https://fenteslent.blog.hu/api/trackback/id/tr1005179565

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2013.03.29. 12:13:04

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tahó képviselő fenti üdvözletét nyomtatva szórják Debrecenben postaládákba, ami miatt a jobbérzésű debreceniek fel is háborodtak. A lap hátoldala még borzasztóbb. Tasó egyébként 2014-től debreceni országgyűlési képviselő szeretne lenne, ezért a korai kampányolás.
Részletek és a lap borzalmas hátoldala itt látható: www.vagy.hu/tartalom/cikk/4172_honatya_nyullal_es_tojasokkal
Volt szerencsém látni néhányszor a képviselő parlamenti felszólalásait.Tartok tőle,hogy faragatlanságát egy nyúlfarm és pillangófelhő sem tudja feledtetni.Egyébként kifinomult ízléséről tanuskodik az egész kompozíció,nomeg a hátoldalon olvasható szöveg.Kb. ennyibe vesznek minket a Fidesz-Kdmp politikusok.Ez kell nekunk!Nyúl,tojás ciráda,meg nyálas,álkeresztény duma,meg bele egy csepp kormánydicsőítés.Nesze neked Nagypéntek!
Legyen boldog együttléte ha a nyúl nem tiltakozik.
Nem mondanám rá, hogy giccs, bár ezek az összehányt népies minták, a falvédőszöveg, meg az álszent jókívánság gyomorforgató. A kép egy ajándékkosárra emlékeztet, a fellengzős mondatok pedig olyan mellébeszélős "csak téged szeretlek drágám"-ra.
Most ezt nem értem. Küldött egy képeslapot mindenkinek. OK, giccs, de legalább valami.

Ertsey küldött? Vagy ő majd pészach-ra?
"a derék fideszes politikus miért van félig beásva a földbe"

Zseniális. :D
Nem mondom, hogy minden meg van bocsájtva, de tényleg rendes tőle, hogy ha tényleg mindenkinek küldött. Vagy ha küld az a baj, ha nem akkor meg az? Legyen már az, hogy egy normális (bár kissé furcsa stílusú) gesztust pozitívan értékelünk!
Igazán nem a szívem csücske a fidesz, de ez pont annyira és pont úgy giccses, ahogy a húsvéti lapok szoktak. Ezzel semmi gond.
Háhháhhhááá! :D

Be szíp ember a párttitkár úr... akarom mondani a képviselő elvtárs!

Jó helyen vót a közpénz ismét!

Egy kdnp-s sutyerák szerint meg már Jézus szerint is rezsit aztat csökkenteni köll.

:D
Sztem szimpi, hogy küldött. 'Húsvétot neki is. Egy baloldali.
Egyes idióták mindenben meglátják a lehetőséget, hogy zsidózzanak egy kicsit.

ON:
A T. képviselő úr azért megnézhette volna, hogy milyen szöveghez adja a nevét (a dizájn semmi extra, olyan, magyaroschan szocreál némi nemzeti beütéssel).

A szándék viszont dicséretes.
Úgy rühellem a fideszt, hogy le sem lehet írni, egy hazaáruló szarkupac az egész banda, de ebben a gesztusban speciel nem találok kivetnivalót.
Ha valakit üdvözölnek, illik megköszönni, ez elemi udvariasság.
Tipikusan a szocialista érában, a tanácselnöki egyszerűséggel megfogalmazott iromány. Látszik, alkotója, annyira erőlködött, hogy minden benne legyen, hogy csak ezt bírta kiszarni...
Hát nem is tudom. Szerintem pont olyan ez is, hogy a fizetés kevés, de van Bözske meg utazástámogatás.

Az összes multiban szar a kötözött sonka, de olcsó, akciós.

Ilyen a politikus is. Tudjuk mit művel, de legalább küld egy képeslapot.
@ccvv: Ó, én mindig bizonytalan vagyok, mert a fejemben motoszkál a kérdés, hogy "mit is akart ezzel kifejezni a művész?", és alkotói szabadság is van :)
@legeslegujabbkor: Ez vicc, vagy komoly?

Pont az a baj, hogy semmit sem akart mondani a 'művész'. Régebben nagyon gyakran feltettem magamnak a kérdést embertársaim hülyeségeit tapasztalva, hogy 'mire gondolt, amikor ezt csinálta/mondta?' Már rég tudom, hogy a helyes válasz: semmire. Esetleg arra, hogy abból a háromezer forintból, amit ezért a korelldró mutatványért kap, este megihat egy üveg bort a zasszonnyal és jut rántott hús a hétvégén a zasztalra.

Az iparművészetben (már ha az alkalmazott grafikát annak tekintjük, ugye) az alkotói szabadságot máshol mérik, mint a képgrafikában. Vagy a szabadversben...
@ccvv: Ízlésről nem vitatkozom, de be tudnám bizonyítani, hogy ez a kép miért szép, és elmagyarázhatnám, miért pont ezeket a szimbólumokat, és miért pont ilyen nagyságban használta :) A szöveggel viszont nem tudok mit kezdeni.
@legeslegujabbkor: Másnak talán igen, de nekem nem.... :D
Egy bölcsész meg a szövegre tudná ezt mondani.

Maradjunk annyiban, hogy egyetlen pozitívumot találtunk: A szöveg és a kép egységét!
@ccvv: Olcsó húsnak híg a leve.
süti beállítások módosítása