A bajnaista anarchisták nyomában

2013.05.29. 07:00 Tékás Lacika

anarchy_punk_head____by_the_real_toto-d4n9ari.jpg„Jól látható volt, hogy Bajnai Gordonnak egyrészt ugyanazok az anarchista munkatársai, (...) ezek a fiatalok próbáltak egyrészt anarchista módon viselkedni (....)”

(Soltész Miklós, államtitkár (Emmi), a „Szabad egy táncra” rendezvénysorozat megzavaróiról)

Soltész Miklósnak azt üzenem, hogy az anarchizmus egy politikai filozófia, amire az anarchista mozgalom épül, és aminek kábé annyi köze van az egyébként általunk sem kedvelt Bajnaihoz, mint a konzervativizmusnak Orbánhoz. Ha legközelebb is előfordul, hogy az államtitkár úr igazából csak azt akarja mondani, hogy „Bajnai tésztafejű, malacszemű, faszorrú munkatársai”, akkor inkább mondja csak azt!

A bejegyzés trackback címe:

https://fenteslent.blog.hu/api/trackback/id/tr885329962

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2013.05.29. 11:39:04

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Aki nem nyal a narancsmaffiának az terrorista-anarchista hazátlan nemzetidegen...Ennyi a jobber agykapacitás,még a baráti kritika is őrületbe kergeti a narancsvakokat,HAHA!
Azt hiszem tudsz egy linket kitenni, hogy aki nem tájékozott a filozófiában, az is tudja, miről is szól az anarchizmus.
@camilló: igazad van, csak nem akartam már azzal terhelni a posztot. Amúgy én sem vagyok a téma szakértője egyáltalán, kiindulásnak a wiki lap egész jónak tűnik: hu.wikipedia.org/wiki/Anarchizmus

Komolyabban meg Bozóki foglalkozott velük sokat itthon, Sükösddel közösen van ez a könyvük például, gondolom jó: moly.hu/konyvek/bozoki-andras-sukosd-miklos-anarchizmus.

Persze a primér szövegek visznek legközelebb, de általában egyszerűbb másodlagos forrással (szóval nem az eredeti szerzőkkel) kezdeni.
Kimoderáltam két egymást személyesen baszogató kommentet. Moderálási elvek 1. "Ha a másikat, nem pedig a mondanivalóját minősíted durván, kitiltunk egy időre."

Nem tiltottam ki senkit. De ezt itt ne. köszi.
@Tékás Lacika: thinkingandrioting.blogger.hu/2011/10/17/alapok
No akkor most én betettem azt ami szerintem, közérthetően leírja miről is van szó. Leszögezem, hogy nem vagyok anarchista, de ez nekem is tetszik.
süti beállítások módosítása