Március unalmas idusa

2014.03.17. 13:22 baum

Emesrly.jpg

Ez a március 15-e nagyjából leképzett mindent, ami a közéletben jelenleg zajlik. Orbán Viktor mondott egy megúszós beszédet, nem feszegetve nagyon semmit, hisz a meccs már le van játszva. A korszakváltók szerencsétlenkedtek, a várható viharra való tekintettel lefújták a rendezvényüket, majd 50 méterrel arrébb azért csak tartottak valamit. A Jobbik konszolidálta magát, bízva abban, hogy a választópolgárok nagy része tényleg nem emlékszik arra, hogy mi volt két héttel ezelőtt. Az LMP meg nem pártpolitizált az ünnepen, a Pilvaxban emlékeztek, meg bringáztak.

Ami érdekes volt március 15-e kapcsán, az az, hogy kiderült, idén nem lesz miniszterelnöki vita. Orbán Viktor nem hajlandó leülni beszélgetni a kihívókkal. Ez azt jelenti, hogy nyeregben érzi magát, és nem áll napi politikai érdekében egy ilyen diskurzus. Különben is, sem az Összefogósdiaknak, sem a Fidesznek nincsen választási programja (tegyük hozzá, hogy ezzel szemben az LMP-nek és a Jobbikknak van), így elég hülyén is venné ki magát, hogy az egyik fél a rezsicsökentést szajkózná, a másik pedig a korszakváltás szükségszerűségét, mindenféle valós tartalom nélkül. Minden idők legunalmasabb kampányidőszakát éljük. Az ország meg tűri, hogy a két váltópárt teljesen hülyének nézze. Itt tartunk.

A bejegyzés trackback címe:

https://fenteslent.blog.hu/api/trackback/id/tr65865951

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kampány van, úgy tűnik csak a Jobbik tér el a biztos megoldásoktól. A másik 3 párt a bevállt sablonokkal operál.
Aktuális Kos-uth nóták!

Orbán Viktor azt üzente:
Elfogyott a munkahelye!
De ha még egyszer azt üzeni,
Mindnyájunknak el kell menni!

Orbán Viktor az üzente:
Kékebb az ég, kékje!
Országunk jobban teljesít!
Mint cigány lova, megdöglik!

Orbán Viktor azt üzente:
Mindenki Őtet kövesse!
Ő az új csoda, messiás!
Ki jövőnknek sírt ás!

Esik eső Karikára!
Orbán Viktor kalapjára!
Valahány csepp esik rája!
Ha az mind kővé válna!

A’ se volna néki elég!
Hogy méltón büntesse az ég!
Mindegyik ellenzéki pártnak van programja. Akit érdekel, elolvashatja saját honlapjukon.
a fidesznek is van programja. éppen kormányoznak, nem kell nagy jóstehetség ahhoz, hogy lássuk, ezen az úton fog továbbmenni a következő 4 évben is.
a 2010-ben kitűzött célok ráadásul nem egy ciklusra szólnak.
Jó a 4k plakát, föleg igaz :)
" Minden idők legunalmasabb kampányidőszakát éljük."

Nem igaz. A 2010-es még unalmasabb volt.
süti beállítások módosítása