Íme a 444! legjobb érv a halálbüntetés ellen

2014.05.23. 07:00 Döry L.

Halalbuntetes--dvd-108646.jpg

 

Mit csinál ez a cikkNa de tényleg, mit csinál ezzel a fészbukról kikopizott szégyenfallal a 444!?

Ki nyirni a bünözőket ! Atiszteségeseknek pedig anyi jogot mint most a bünözőknek van (Zoltán)

nyílvánosan kivégezném mindet elrettentés gyanánt. talán csökkenne is az efajta bűncselekmények száma. (Attila)

Talán a halálbüntetés helyeslésének embertelen gondolatától tántorít el azzal, hogy egyetlen egy darab érvet vesz elő a halálbüntetés ellen, mégpedig azt, hogy a halálbüntetés azért rossz, mert akik pártolják, nem tudnak helyesen írni?

Mert ez aztán az acélhideg gyémántkemény lézer-borotvapenge érvelés, kedves barátaim!

Talán a halálbüntetés ellen ír valamit? Szól egyáltalán a halálbüntetésről ez a cikk?

Lófaszt, mama.

Egyszerűen csak alacsony státuszú, írni-olvasni gyatrán tudó embereket bélyegez meg. Egyszer azért, mert nem tudnak írni, másodszor meg azért, mert véresszájú halálbüntetés-pártiak. A cikkben ez a kettő együtt jár. Ebben a képletben nincsenek intelligens halálbüntetés-pártiak, olyan írni-olvasni nem tudókról sem értesülünk, akik elleneznék azt.

A fővárosi bohém-burzsoáziából verbuvált internetes véleményipari művek dolgozói, rettegésükben, hogy lecsúsznak a középosztályból a megvetett alsóbb osztályokhoz görcsösen azok orra alá dörgölik saját kulturális tőkéjüket, akik ilyennel történetesen nem rendelkeznek.

De ebből a kulturális tőkéjükből önreflexióra már nem telik: a közgondolkodáshoz való felelős hozzászólás, és érvek helyett az alsóbb osztályok ízlésének és kultúrájának fikázása marad. 

Előre a több kúlságért!

A bejegyzés trackback címe:

https://fenteslent.blog.hu/api/trackback/id/tr616197391

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ráadásul ez pont az a hírportál, mely nem képes helyesírási hibák nélküli cikket összehozni...
@AntiKorrupt: Helyesebben ez csak az egyik, amelyik nem képes. Mutass egyet, amelyik képes! A fenti poszt sem mentes a helyesírási hibáktól... Ha annyi ezresem lenne, ahány hiba naponta megjelenik a hírportálokon és ismertebb blogokon, nem itt múlatnám az időmet.
és tényleg nem esik le senkinek, hogy ez egy vicces cikk?
és feltűnt hogy a 444 az a portál, ami soha sem veszi magát túl komolyan?
és az megvan, hogy viccen megsértődni nagyon nem kúlság?
Ez a halálbüntetés performance ugyanaz, mint a Rogán triumfálása: a "bírák a bankok (bűnözők, más aljasságok) oldalán állnak.
A városlakók meg aszfalton, vagy térkövön.
Csak annyit: a bírák - jó esetben - a törvények alapján ítélkeznek. Nem érdemes általánosítani.
Ezt úgy hívjuk, hogy menőzés. Egyszer egy szociológus elmagyarázhatná, hogy miről szól, de mindenesetre valami olyasmiről, hogy mesterséges státusz-generálás. Például ilyen volt a kilencvenes évek márkás ruha mániája.
süti beállítások módosítása