Diákhitelesekkel bővül az ócsai lakópart

 

Új övezettel bővülhet az ócsai devizahiteles lakópark – olvasható a kormány.hu-n. A még nem hivatalos tervek szerint a kibővített területen a törlesztés szempontjából „problémás“ diákhitelesek kaphatnának saját lakónegyedet.

fejlecmegujultunk.jpg

Blogunk lent járt a devizahiteles parkban, hogy megkérdezzük a helyi lakosok véleményét a tervről. Z. János, akinek a háza a most épülő új negyed közelében áll, például örömét fejezte ki, mint mondja, neki fontos, hogy az utcában egyedüli jen hitelesként ne csak ő alkosson kisebbségek a svájci frankosok között. Szerinte jó ötlet, hogy „multikulturalizálni“ próbálja az önkormányzat a negyedet. „Rá fog férni a térségre egy kis vérfrissítés, amire mind a korosztály, mind pedig hitelkonstrukció alapján valószínűleg a legmegfelelőbb közeg a diákhitelesek betelepítése“ – fogalmazott sommásan. N. Zoltán viszont aggodalmát fejezte ki. Attól tart, hogy az idegenek rossz hangulatot hoznak a falu békés életébe. Különösen pedig az a terv zavarja, hogy egy mobil főiskolát is Ócsára telepítene a kormány azoknak a diákoknak, akik törlesztési nehézségeik miatt nem tudták befejezni az egyetemet. Kérdeztük az illetékes minisztériumot a főiskolával kapcsolatos pletykáról. Azt a választ kaptuk, hogy „valóban csak azok a diákhitelesek költözhetnek be a lakóparkba, akik vállalják, hogy a Nemzeti Közszolgálati Egyetem etika tanszékének kihelyezett részlegén elvégeznek egy bevezető tanfolyamot erkölcstanból és a pénzügyi gazdálkodás alapismereteiből.“ (álhír)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fenteslent.blog.hu/api/trackback/id/tr146675177

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Álhírt én is tudok: A parlamenti fideszdroidok elzavarják az MNB éléről eltolcsit, mert már nekik is sok annak mértéktelen pénzszórása.
Álhírt én is tudok:
Több hírforrás közölte, hogy orsós elvette a felcsúti focisták ( - Orbán elvette Mészáros Lőrinc fiainak ) autóját.
Megbízható munkatársunk közölte, hogy az az idióta a polgári esküvő mellett az egyházi esketéshez is ragaszkodott, mikor az autókat elvette...
süti beállítások módosítása