Barabás Richárd, a forradalmár

2014.10.23. 15:46 baum

Éles hangú beszédet mondott Barabás Richárd az Együtt-PM ünnepi megemlékezésén. Barabás szerint a baloldal megalkuvó és hazug politikusai elbuktak, soha nem lesznek képesek leváltani Orbán Viktor rendszerét. Szerinte a baloldal üresen kong ma, nem jelent semmit, egy korszak lezárult.

Barabás Richárdot most október 12-én választották meg önkormányzati képviselőnek Újbudán. Bemutatkozásában így szólt: "Nem indítunk saját polgármester-jelöltet és hét körzetben koordináltunk, vagyis visszaléptük egymás javára Molnár Gyula MSZP-DK-s csapatával. Így egyszerre biztosítottuk a győzelem és a megújulás lehetőségét."

Ha most nem újul meg a baloldal, akkor soha.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fenteslent.blog.hu/api/trackback/id/tr596826471

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ballerek esélytelenek mióta kormányon nem lőtték ki poltpetikét a szíriuszra,ép elme nem hagyta volna hogy a narancsoffshorkkok 1000 milliárdos lopkodása bűntetlen maradjon!Most röhögve etetik velük saját fekáliájukat a tőlük 1000-szer nagyobb tolvajok.
Ricsi jól beszélt,mit keresnek még azok a közéletben akik a végén még ki is nevetteték magukat főpolgi körüli tökéletlenkedésükkel?
Most a tartalmat nem értékelve, azért az előadás modorossága sem akármi.
Ezt a ripacsot bakker.. Ez a jövő????
Gyurcsány 2.0 Túlmozgásos kretén aki a saját, néhány mondatos szövegét olvasgatja hatásvadász szünetekkel tarkítva. ( nem találja hol tartott, miután kinézett a " tömegre ".. )
Mióta feltünt Barabás Richárd, azóta mondom, hogy ő a jó mosópor! Nem sértésnek, hanem dicséretnek szánom, csak el ne bizza magát! Persze azt a csapatot is erősen rostálni kell, ami mögötte van!
kenyszerbagoly.blog.hu/2014/10/21/rendes_magyar_zsirt_zabal
kenyszerbagoly.blog.hu/2014/08/08/szakitottam_kasszandraval
@nizzai hómunkás: Végül is: színészpalánta. :)

Nem néztem végig, de nagyjából jól látja a helyzetet. Bár azért vicces, hogy "2005-ös népszavazás"-ozik, de respektálom, hogy belátja: az egyszerűen megbocsáthatatlan volt a maszopszadesz részéről - na meg persze főként Gyurcsótányéről. Ne, többek között ezért kellett volna szakítani velük, nem szárszózni meg Bitózni, de hát már úgyis mindegy... A soha viszont nem látásra!
Jól beszélt, csak nevet kellene változtatniuk. Zavaró ez a sok "baloldal"-ozás, amikor semmi közük a baloldali politikához. Mintha valami skizofrének lennének.
Neoliberális oldalnak kellene hívniuk magukat, ha már egyszer azok.
Ez a csávó állítólag színész... Akkor már jobb, ha politikus lesz.
@toportyánzsóti: Munkás osztályismétlésre utasítva!

„a „szocializmus vezérei” aljas talpnyaló módon alkalmazkodtak nemcsak „saját” nemzeti burzsoáziájukhoz, hanem (maguk váltak azzá 1989-ben!) éppen saját államuk érdekeihez, hiszen az úgynevezett nagyhatalmak többsége már régóta számos és gyenge népet kizsákmányol, és leigáz”. LENIN: Állam és forradalom Előszó.
Néhány esztendőnként egyszer eldönteni, hogy a parlamentben az uralkodó osztály melyik tagja fogja a népet elnyomni, eltiporni — ez a burzsoá parlamentalizmus valódi lényege, nemcsak az alkotmányos monarchiákban, hanem a legdemokratikusabb köztársaságokban is. Forradalmi-demokratikus frázisok a falusi Jánosok félrevezetésére, és bürokratikus huzavona a kapitalisták kielégítésére, ez a lényege a becsületes koalíciónak. Lenin Kidobtátok!
Na ebből a selejtből se lesz Oscar-díjas színművész.......magyar politikusnak viszont jó lesz ,hisz náluk elvárás az agyatlanság ,ripacskodás.
Minden kornak megvannak az új, feltörekvő, karrierpolitikusai!! Barabás ilyen, csak most azzal újított, hogy a letűnt kor képviselőinek is beszólt kicsit!!! Semmi több!!! Ő nem fog tudni rezsit csökkenteni, "harcolni" Európával és a zusával, nem tud újabb magyarszármazásúaknak állampolgárságot adni:((( Akkor mit?? Talán demokráciát, szólás és sajtószabadságot??? Hisz az van már:DDDD
@Krisz11:

A ballibák századik újjászületése, bontsunk pezsgőt!
@anyo05: Röhejes mennyire tisztán hozod a pszichopata tünetegyüttest soknickű demokratikuss elkötelezettségű.
@maxval a bircaman: Nem vagy 1 észkombájn putinorálcseléd.
Egyre ostobábbak ezek a "mai" fiatal megélhetési "politikusok". Itten van még egy díszpéldány:
index.hu/belfold/2014/10/24/gulyas/
@nicktolvajmentesítő_kovi1970: De úgy is mondhatnám egyre szarabb lesz az "emberanyag" a magyar politikában. A szegfű elhervadt, a narancs megrohadt...

Ja, és nem akarok internetadót bazmeg viktor! 1Ft-os se, se többet! orbán takaroggy!
@Krisz11: Itt a lényeg! A "baloldal" bukását, az okozta, hogy közük nincs a baloldalisághoz! Nem csináltak soha baloldali gazdaság politikát!
@nicktolvajmentesítő_kovi1970: Leff,leff..Nem tudsz meglenni anélkül, hogy ne nyalj külföldi seggeket!
Mi a baloldal a rendszerváltás után?Felhívom a figyelmet az utolsó mondatra!
„A kommunistánál kártékonyabb és veszélyesebb embertípust még nem produkált a történelem. Cinizmusuk, szemtelenségük, hataloméhségük, gátlástalanságuk, rombolási hajlamuk, kultúra- és szellemellenességük elképzelhetetlen minden más, normális, azaz nem-kommunista ember számára. A kommunista nem ismeri a szégyent, az emberi méltóságot, és fogalma sincs arról, amit a keresztény etika így nevez: lelkiismeret. A kommunista eltorzult lélek! Egészséges szellemű európai ember nem lehet kommunista! Nincs olyan vastag bőrt igénylő hazugság, amit egy kommunista szemrebbenés nélkül ki ne mondana, ha azt a mozgalom érdeke vagy az elvtársak személyes boldogulása így kívánja.” (Alekszandr Szolzsenyicin)
@anyo05: Mennyi épeszű: azt ordítja, hogy szar, meg legyen szólás szabadság! Legyen jogom, ordítani, hogy szar! De most ordítod, hogy szar! Nem számít legyen jogom ordítani, hogy szar!
És így tovább és így tovább...
Az "oldal"-ozásokat el kellene felejteni, mert totális a zűrzavar.
@NekemNemEzKell: Szolzsenyicin nem szerzője ennek a pszichopata szösszenetnek.
süti beállítások módosítása