Fuss az életedért a Rákóczi úti zebrán!

2009.12.03. 10:00 Fent és Lent

Budapesten gyakran előfordul, hogy még a zebra feléig sem értünk, már villog is a kisember a lámpán, és igencsak szednünk kell a lábunk, hogy a túloldalra érjünk az induló autók előtt. Fiatalon és egészségesen még meg tudjuk tenni, de az időseknek, babakocsisoknak, mozgássérülteknek lehetetlen átérni a zöldön. A Rákóczi úton hömpölygő forgalomban még kevesebb az esély. Látva a lehetetlen helyzetet, az Önkormányzat egy visszaszámlálót szerelt a Síp utcánál lévő átkelőre. A visszaszámlálás 12 másodpercről indul - ösztönözni kell a népet a gyorsaságra.

Erre a mesebeli helyzetre szeretné felhívni a figyelmet a Budapestkorzó csoport egy futóversennyel. Ha meg tudod tenni a távot 12 másodperces szintidő alatt, akkor jelentkezz futónak, ha nem akkor szurkolj a versenyzőknek az alkalmi pályán. Rajt december 4-én pénteken 14:30-kor.

A bejegyzés trackback címe:

https://fenteslent.blog.hu/api/trackback/id/tr941568274

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dec 4 teeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
süti beállítások módosítása