A képviselő mikulásnak álcázva ijesztgette a kis Jézust

2009.12.27. 10:00 baum

Pettkó András,  parlamenti képviselő gyaníthatóan utolsó évét kezdi meg az ország házában. Búcsúajándékként feltöltött honlapjára egy videót, amiben mikulásnak öltözve járja a várost, majd a parlament előtt ajándékot ad a jászolban megszületett kis Jézusnak.
Pettkó tavalyi akciójához képest fejlődött a videó minősége, vannak "filmes" vágóképek, dögös zene alatta, meg minden, amit csak el tudunk képzelni. Természetesen akik a bimm-bammos poén által szerették meg a képviselő urat sem maradnak majd kielégítetlen, de ahhoz végig kell nézni.

Egyébként kicsit nyitott szemmel nézve: lakótelepi lakás, Suzuki, Gyűrűk Ura a polcon, és lehet tudni, hogy Bimm-Bamm Bandi eredeti szakmája kertész. Mindenki döntse el maga, hogy mi a jelentéstartalma mindennek. Karácsony van, most nem leszünk megmondók.

Azt nem értettem egyedül, hogy 2:02-nél miért integet a Mikulás bőszen, a jól láthatóan neki háttal álló tömegnek.

A bejegyzés trackback címe:

https://fenteslent.blog.hu/api/trackback/id/tr761625340

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása