Pártépítés MLM-mel?

2010.02.25. 08:00 istvanffy

Még javában zajlik a MDF vergődése történelmi jelentőségű jelöltbemutató filmje nyomán, de a megélhetési politizálás újabb váratlan mélyütést vitt be.


Egy gyanús iwiwes hirdetés nyomait követve az Új Szociáldemokrata Néppárt honlapjára jutottunk, ahol ezt találtuk:

Állás felhívás!!! Nyugdíjasok/diákok/másodállásosok/főállásuak

FIGYELEM 5000 MUNKAHELY AZ ORSZÁG EGÉSZ TERÜLETÉN!!! 2010. február 15-16-17-18-19.-én A kőbányai Pataky Művelődési Központban az ország egész területéről várjuk a dolgozni kívánó munkanélkülieket vagy részmunkaidőseket ( nyugdíjasokat/mellékállást keresők/diákokat )8-15óráig. Havi nettó 110ezer Forintos fizetéssel a 8 órás teljes munkaidőre, a részmunkaidóre havi nettó 50ezer Forint. Amit a lakhelyénél végezhet. Mindenkit felveszünk!!!  Az Új Szociáldemokrata Néppárt ( ÚSZNP ) bejelentett alkalmazottjaként. Felvétel a helyszínen, míg be nem telik az 5000 fős létszám! Bővebb tájékoztatás és munkafelvétel a helyszínen: 1105 Bp. Szent László tér 7-14.! Le ne késse!

A munkaszerződés is igencsak érdekes:

Ezen szerződés, munkaköri leírás továbbá tartalmazza, hogy a munkáltató (ÚSZNP) milyen feladatkőrrel kívánja a fent említett munkavállalót megbízni és alkalmazni.

Munkafelvétellel kapcsolatos szerződések elkészítése

A lakhelyének területén való kopogtató cédulák gyűjtése

Pártunkról való információnyújtás

A munkavégzés helye a munkát vállaló főként lakhelyének megfelelő közvetlen környezete, de annak önként való kiterjesztése sem tilos.

Legalább napi öt főt munkaállományba léptetnek és az iktatáshoz szükséges díjakat a Párt bankszámlájára befizetik OTP 11705015-20000363

A munkavégzés napi ideje a minimális beléptetett személyek számától függ, ami legfeljebb a munkaszerződésben meghatározott napi nyolc óra lehet, vagy a szerződésben mellékelt egyéb plusz óraszám.

A munkavállaló közvetlen felettese a Pártvezetés

Akárhogy is nézegetjük ezt a dolgot, ez itt egy klasszikus MLM modellnek tűnik.

Ha valaki tud valamit arról, hogy megy a kopogtatócédula porszívózás MLM-mel, mindenképp írja meg!

Mi közben izgatottan várjuk az áprilisig előkerülő további politikai szörnyeket, azon merengve, hogy pár éve még kiröhögtük volna azt, aki azt mondja, hogy 2010-ben a magyar politika szennyáradatában a Jobbik módszerei decensen konzervatívnak fognak tűnni.

A bejegyzés trackback címe:

https://fenteslent.blog.hu/api/trackback/id/tr231786802

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: c evening courses london 2019.05.08. 12:39:59

1800 flowers radio code 2011 - weurawd

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Az ÚSZNP egy egyszemélyes párt, a vezetője nem teljesen komplett. Én már régebben felfigyeltem rá...

fedor.blog.hu/tags/%C3%BAszn
"A munkavállaló közvetlen felettese a Pártvezetés"

Itt munkaügyi vita nem lehet!

Az se normális, aki bedől ennek pénzgyűjtő akciónak.
Egyébként lehet támogatni a pártot emelet díjas SMS és emelt díjas telefonhívás formájában is. Sajnos nyeremény az nincs. :-))
csak számomra nem világos, hogy honnét van a 110e Ft?
főleg 5000 embernél?
mert az 550 milcsi
"Programunkkal és megalakulásának céljával ellentétben nem baloldali és se nem jobboldali beállítottságú a politikában valamint nézeteiben pártunk. Abszolút közép irányzatot képvisel a magyar közéletben. "

a párt neve:Új Szociáldemokrata Néppárt
oké...

látátok a programot?
www.usznp.hu/4.pdf

1. Nyugdíjak azonnali 30%-os emelése
4. Két gyerek után járó állami lakások
5. Üzemanyagárak államilag való szinten tartása
LOL földön hemperegve 1. ekkorát még az mszp se ígért
2. már látom ahogy a cigányoknak új ingyen lakásuk lesz az átlag 1 gyermekes dolgozónak meg nem...LOL enyhe diszkrimináció...
4.ezt úgy még is hogyan...beugat a tőzsdének és az olajsejkeknek...vagy majd az adófizetők pénzéből kipótoljuk a hiányt és a bmw x5 össel rendelkezők még a wc-re is kocsival mennek?

szánalom

Erről tud valaki valamit?
2010. Február 22.-én 14órakor a Budapesti Rendőr Főkapitányság Teve utcai székháza előtt gyülekező! Ahol feljelentést adunk be a Fidesz és az MSZP választási csalása ellen bizonyítékokkal együtt. Kérünk minden tagunkat, hogy mindenkit hozzanak magukkal. Aznapra jóváírásra kerülnek dolgozóink számára a munkakőrben leírt feltételek.
@volánrulz: mindenesetre nem rázta meg a közéletet a Teve utcai demonstráció :)
110 ezer forintot 5000 embernek?! Egy Apeh vizsgálat érdekes eredményeket hozna. :))
süti beállítások módosítása