Magyar Nemzeti Toolbar

2010.03.10. 11:45 baum

Rendkívül figyelemreméltó készségre bukkantunk a minap. Nem lehet tudni, hogy a zsidó
szabadkőműves hálózat tolja-e a Jobbikot, vagy a Jobbik belülről kezdte erjeszteni a nemzetközi nagytőkét. Az biztos, létezik közös pont, ennek eredményeképpen megszületett a Google, és a Jobbik közös gyermeke, a Jobbik Toolbar.

Arról van itt szó, hogy a világméretű gazdasági birodalomként számon tartott Google, ami a Jobbik holdudvara - Pőrzsétől a kurucig - meggyőződése szerint a tudodkik kezében van, felületet biztosított arra, hogy az igazi hazafi, mikor éppen otthon a gép előtt menti a hazát, lehuppan a PC elé, letölti a Jobbik Toolbar-t, és utána permanensen tömheti magába az izgibbnél izgibb radikális híreket.

El kellene dönteni lassan, hogy hol a határ. Elutasítják az Európai Uniót, mégis vicces volt, amikor megkaptam Balczó Zoltán kampány dvd-jét ingyen, amin fel van tüntetve, hogy az EP képviselőknek van olyan kerete, amit az EU fizet, és abból ilyen kiadványokat lehet finanszírozni. Vagy Vona Gábor és a Facebook. Gondolja-e, vagy gondolhatja-e egyáltalán bármelyik igaz magyar hazafi, hogy a Facebook, az nem a nemzetközi összefonódott nagytőke sötét ügylete?! De ha már közösségi tér, arra ott van a magyar fejlesztésű, tökös iwiw. Bár talán Vona azt is használja, erre-arra.

Méltatlan is volt Vona állítólagos iwiw levelezését egyáltalán megemlíteni. Magánügy. Amiért mégis: pikáns, hogy annak a pártnak a vezetőjéről van szó, amely ha tehetné alapvetően meghatározná a népnek, hogy mi a helyes és mi a helytelen, szigorúan elvetve minden évszázadok alatt kiharcolt emberjogi vívmányt.

Szóval akkor most, ha valaki használja a Google Jobbik Toolbar-t nézhet-e tükörbe egyenes gerinccel, vagy úgy lepaktált a patással, hogy észre se vette?
 

A bejegyzés trackback címe:

https://fenteslent.blog.hu/api/trackback/id/tr381828167

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Látom minden napra jut egy Jobbik fikázás, rádásul ilyen hülyeségek, de nem baj, pörög a látogatottság, a blog beírja magát a közéletbe, ez a lényeg. Mellékesen kérdezném, hol állította Vona, Balczó vagy más Jobbik vezető, hogy a Facebook a "nemzetközi összefonódott nagytőke sötét ügylete"? Mert én szívesen várom a linkeket tőled baum.
@FaTraktor: pedig egyszerű. minden ilyen akkor van az Ő kezükben, amikor azon keresztül eszményellentétes dolgok szűrődnek le.

az a zsidó, amire én azt mondom. update he.
Baum ismered a viccet?
Amikor az Izraeli tankot lövi a palesztin gépfegyverrel?? Mire elfogy a lőszer. A tank felnyílik, és jön a kérdés? Hé palesztin kell lőszer???
Így megy ez.....
Az echte autentikus "Magyarok Szövetsége" is teljes sávszélességgel nyomul az interneten: www.magyarokszovetsege.hu
- miközben a szentkoronás történeti alkotmányt forszírozza, amelyben meg szó sincs eme médiumról...

Sziámi szövege jut eszembe ilyenkor:
"A TV-terrortól óvsz meg - a TV-ben"
süti beállítások módosítása