Dr. Szabó Zoltán: "Budaházyt a picsába"

2010.05.02. 13:25 baum

Május elsején  felkerestük a szocik majálisát, hogy megtudjuk mi az a meglepetés, amivel Horváth Csaba készült a népnek. Megtudtuk, hogy nincs ingyen ebéd, de ingyen BKV viszont lesz. Erről megkérdeztük a napsütésben ejtőző szimpatizánsokat. Gaudi-Nagy Tamás egy elitalakulattal érkezett, természetesen nem provokációs céllal. 4:20-nál azt is megtudjuk, hogy Szabó Zoltán honatya hova kívánja Budaházy Györgyöt. A végén pedig maga Horváth Csaba mondja el, hogy azért nem léptek eddig a környezetszennyezés ellen, mert sokáig készültek a hatástanulmányok, és a stratégia kialakítása – mindezt rezzenéstelen arccal.

A bejegyzés trackback címe:

https://fenteslent.blog.hu/api/trackback/id/tr191968442

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szerintem meg picsaba a maszoppal! Szerencsere ezt nem csak en gondoltam csak igy az elmult 3 hetben.
Neeeeeeee, ki volt az operatőr???? Kár a videóért:(
Igen, budaházit tényleg a picsába. Meg a provokatív baromarcú haverjait is.
Hadd jegyezzem meg, hogy Budaházyt, Gaudi-Nagyot Horváthot és dr. Szabót is a picsába, mintegy a polkorrektség jegyében. Eszem megáll tőlük bazmeg, hogy ennyire szánalmas legyen a politikai "elitünk", meg a díszforradalmáraink is egyben...
Hatástanulmány kell a környezetszennyezés csökkentése ellen?
Ha pedig a tanulmány nem kedvező, akkor inkább szennyezünk tovább. Na nehogy már elvonása legyen a z embereknek, netán megfulladnak a sok oxigénben a növények...
@histar007: tök megértem amit írsz, de szerintem szoci politikusok kijelentéseit tényszerűen értelmezni nem menő :) - no offense, de eleve akkor hazudnak, ha mozog a szájuk :)
A dugódíj-tanulmány már két éve készvan.

De előtte is egyértelmű volt, hogy a folyamatos jegyáremelés csökkenti a bkv népszerűségét.
Utóbbi 8 évben a bkv jegy ára a háromszorosára, míg a benzin "csak" 50%-kal nőtt.
De ugye 8 éve még azt hitték, hogy a kipuffogógáz kifejezetten hasznos.

@histar007:
"netán megfulladnak a sok oxigénben a növények... "
A túl sok oxigén robbanásveszélyes. A legjobb ha egyáltalán nincs.
Tenyleg a Geza fogja majd a Gyurit kihozni a bortonbol? Mostmar a katona vallalja a politikai hacacaret a parancsnokert?

A video egy kalap szar, de azert azon elgondolkodhatna minde kedves jobbikos, hogy Novak Emoke, aki szart is meg aranyat is igert Budahazynak az most miert bujik Duro Dora hata moge amikor dobolni kene az elso sorban?

Meddig lehet meg a Geza vehemenciajaval vinni a konfliktusokat? Mert a a pali nem eppen fitt egy tv beszelgetesre.

Kurva nagy szerencseje van a jobbiknak, hogy a magyar media akkora fos amilyen, mert ha csak egy kicsit is profibb lenne akkor a HVIM kopaszait mar reg elastak volna a verembe. Ez nem zsido armany! Nem kene olyan embereket a kamera ele engedni akik nem kepesek tisztessegel megvalaszolni egy kerdest.

Nyilvan amig az Index fossa a besorozott MSZMP-n szocializalodott faszkalapokat a Geza meg a haverjai nem fognak szemetszurni senkinek...

Fasza.
ezt a mocskos álságos arcú baktérium méretű torzó gaudit is biztos verték és kicsufoták az isibe. mondta is magában, ha majd nagy leszek megmutatom. akkor én verek, vagy veretek. ez az emberi szégyen olyan folyékonyan hazudott a szájával a rádióban, amikor interjut készitettek vele, hogy ihaj - csak amikor rábizonyitptták és szembesitették azonnal az igazsággal sunnyogott.gerinctelen egy rendbontó csürhe ez az agész prolijobbik. csak meg kell nézni honnsn is a támogatójuk. focipályák béközepe, vidéki durungbunkó, és a pénzes agyon támogatott cbaszerű kiskirály.
igy beszéltek/irtok ti!
@szkepi: Minden szó amivel gyalázkodunk, az magunkat minősíti...
@szkepi: Menj és inkább hallgasd a ti nagy mestereteket, El-qrot, minden szava az "igazság"
@szkepi: A stílus maga az ember...
@Samuzia: Rühellem Gyurcsányt, de szkepivel egyetértek. Na erre mit lépsz?
@GerzSonka: mi a francért nem lehet ebben a K...országban nyugi? miért kell ennek a csőcseléknek és a porbapukkantó gaudinak a szocikhoz menni?titkon szereti? hányinger az egész.itt nem gyurcsányok orbánok szavaznak, hanem tahók, tuskók és primitivek.
primitivségben persze a szélsőjobb lássuk be vezet. Nem hiszem, hogy a tahó példaértékű.
@GerzSonka:

Az már magas nekik.
Nem fogják fel, hogy aki nem szereti a széljobbikat az nem mind Gyurcsány fan.
@szkepi: Mi az igazság?
@GerzSonka: Ez csak neked fáj.
@Kukettó: A szélső balról nézve?
@Samuzia:

Látod, tökéletesen hozod a formát.
@Kukettó: Csak tud teszek a jobbikra, de az elszánt ellenfeleikre is egyik rosszabb mint a másik.
@Kukettó: ja és mutass olyan politikust aki miatt a mai baloldal vállalható lenne!
@Samuzia:

"ja és mutass olyan politikust aki miatt a mai baloldal vállalható lenne!"

Életemben nem szavaztam MSZP-SZDSZ-re, szóval nem is érdekel, hogy van-e vállalható arcuk.
@Kukettó: Te szavaztál egyáltalán?
@Samuzia:
Persze.
Jobboldali vagyok, csak nem széljobb.
szabó zoltánt a Dunába. nektek meg sündisznót a seggetekbe. Lehet nem szeretni Budaházyt, de jelenleg azért ül mert fényt derített egy korrupciós ingatlanügyre, ami nem tetszett egyeseknek. És ha nektek kedves fitymátlan taknyoskampós orrú másvallásúaknak egyszer hasonló elbánásban lesz részetek, emlékezzetek Budaházy esetére. Ma még csak a szélsőjobbot lehet lezárni mondvacsinált ürüggyel, holnap meg titeket is. Mondjuk Bodoky barátotokat, vagy bárkit aki beleüti az orrát olyan visszaélésekbe mint mondjuk a sukorói földügyletek.
"de ingyen BKV viszont lesz" - hülyeség

vagy

"de ingyen BKV lesz"

vagy

"ingyen BKV viszont lesz"

felejtsük már el végre a kibaszott deviszont-ozást... pláne, ha egy szájbakúrt blogot üzemeltetünk
Miért van az, hogy a valóságban tök máshogy, más helyszínen, más időrendben történtek a dolgok?

Nem értem. :):D
@Karlitosz:

Budapesti rendőrfőkapitányságon a feljelentést a fenti nick tulajdonosa ellen vallási csoport elleni izgatás, gyűlöletkeltés miatt a mai napon megtettem.
Innentől a szolgálatok dolga kinyomozni, hogy ki és honnan lép be ez a vérnáci.
MASZOP majális..lol csakis a régi reflexek.
Bár szívósak ezek a munkásőrök, de talán 4 év alatt kipusztul az összes és nem marad aki erre az undorító ivadékra szavazna..
"A végén pedig maga Horváth Csaba mondja el, hogy azért nem léptek eddig a környezetszennyezés ellen, mert sokáig készültek a hatástanulmányok, és a stratégia kialakítása – mindezt rezzenéstelen arccal."

Bazmeg! Na de 20 évig???
"A végén pedig maga Horváth Csaba mondja el, hogy azért nem léptek eddig a környezetszennyezés ellen, mert sokáig készültek a hatástanulmányok, és a stratégia kialakítása – mindezt rezzenéstelen arccal."

B*zdmeg, 20 évig?!
K.rvára rákészültek, de majd most megcsinálják...
Maszop for life:P
én csak az indexet nem értem, hogy lehet ennyire részrehajló? engem letiltittak, amikor lenyilasbarbiztam a szőkeszukát
az kell! szci a maszopos barmoknak :D
@szkepi: Mert egy hülye vagy azért, már beüzemelték a baromszűrőt...
Indíts blogot te szerencsétlen...ott tied a pálya
Nem kell budaházyt meg a bandáját a picsába küldeni, elég lesz a fegyházba is kb. 50 évre.
Hirtelen észrevették a vörösingesek, hogy büdös van a városban? Elmennek ezek a jókva @nyjukba...
@LeHaine: anyádba kellett volna egy szűrőt beüzemelni, bár igy is a placentát nevelte fel
az nincs ugyan a videóban, de azt mondja már meg nekem valaki, hogy egy olyan táblát amire bárki bármit írhat, egy magyar párt magyar majálisán hogyan került elő 2 perc alatt egy izraeli zászló, és egy magát magyarnak valló szervező hogyan takarhatta le vele? kérdezem a kedves "szélsőjobb" elleneseket, hogy nektek miért nem bassza a csőrötöket, hogy egy magyar rendezvényen előbb kerül elő egy zsidó zászló mint egy magyar??? azon kéne elgondolkodni, hogy pont ezekkel a dolgokat utáltatják meg magukat a zsidók, hogy a magyarországon a magyar ember nem írhat a magyar táblára, csak mert nem azt írja hogy fújfúj szélsőjobb.
a Budaházy ügyről meg csak annyit, hogy senki nem tud semmit, sem az őt védő sem az őt támadó oldalról, mert nem beszélhet a nyilvánosság előtt, és mint kiderült hamis bizonyítékook miatt van még mindig csak előzetesben. nem az a győlöletkeltés, egymásellenhangolás, hogy információk nélkül vitatkozó csoportokat engednek egymásnak menni? tetézve a zsidó zászlóval? vitatkoztok maszop zsidesz fújfúj jobbik, azt a körülöttetek lévő világból csak annyit tudtok, hogy megszorítások kellenek, mert valamit rosszul csináltatok az únió szerint. az hogy külföldiek, vagy magyar helytartóik határozzák meg nektek mi mennyibe kerüljön az már nem jut el az agyatokig. csak az hogy a szélsőjobb utálja a zsidókat és a cigókat, de az már fél sem merül, hogy nem elő hanem utóitéletek miatt. fel kéne ébredni emberek, és nem nácizni azokat akik végre értetek akarnak tenni a 20éves garnitúrával szemben. a média meg nem szerencséje jobbiknak, hanem a hátráltatója, mert az információk töredékét közlik velük kapcsolatban, és azokat is negatívan beállítva. fel kéne fogni, hogy itt senki nem a zsidókat vagy a cigányokat utálja, hanem a CIGÁNYBŰNÖZŐKET, akik lehetnek "elcigányosodott fehér emberek" is, és nem a zsidókat, hanem az izraeli befektetőket, akik közvetlen, közvetve irányítják az országunkat. ez nem összeesküvés elmélet, hanem józan paraszti ésszel az ellentmondások kibogózása. csak a sok agyonművelt emberből hiányzik a logika, hiába van róla papírja hogy okos. gondolkozzatok.
Ezek után nácizza valaki a gárdistákat?!
Simán elengedtek egy h ébert
Lehet én vagyok túl egyszerű, de nem értem, Budaházy hogy kerül terítékre az MSZP majálison?
@arconfosom: nem, te vagy 1xű, legalább benned felmerül a kérdés.
itt a válasz: "A szombati felvonulás célja, hogy az ünneplés közepette se feledkezzenek el az emberek a politikai foglyokról. Sokak nem is gondolnák, hogy 2010-ben politikai foglyok sínylődnek börtönökben, embertelen körülmények között bizonyítékok nélkül. Előzetes letartóztatásukat folyamatosan meghosszabbítják, és többen lassan egy éve ártatlanul kényszerülnek rácsok mögé, családjuktól és barátaiktól elválasztva, megfosztva őket számos emberi joguktól."

szentkoronaradio.com/belfold/2010_04_28_amig-ok-unnepelnek-a-bortonben-politikai-foglyok-sinylodnek
@dupla vé: hol láttal te szarházi izraeli zászlót?
@szkepi: Fennkölt irodalmi stílusban tudtok társalogni...
Szerintem a szoci politikusoknak meg legyen ingyen temetés, ha 60 éves koruk előtt elhunynának.
Dr. Szabó Zoltán elvtárs-úr kapcsán csak egy kérdésem lenne: hogyan lehetséges, hogy ô, aki hosszú idôn át OGY képviselô volt, illetve Erzsébetváros polgármestere, szabadon mászkálhat a 2010-es majálison, miközben egykori alpolgármestere, s késôbb utóda Hunvald György börtönben van????????????????????????????????
Nehogy már az legyen a helyzet, hogy dr. Szabó nem vett részt 1000-rel az Erzsébetváros (=zsidónegyed) lepusztításában, kiárusításában, a helyi korrupciós ügyekben???? Csak Hunvald + az SzDSz-es Gál György?
Tud erre valaki valami jó kis magyarázatot adni?
Ma megdöbbentem. Van még olyan, hogy szocialista párt? Hogy tudnak ezek majálist szervezni, csak nem kiengedték őket a börtönből? Ja nem, még csak most fogjuk betenni őket oda...
fasza hangulatú topic.

a maszop meg a jobbik együtt majálisozik, szerintem ez így jó.

így legalább lehet tudni, hogy hova nem kell menni, ha ilyen gyökerekkel nem akar találkozni a normális ember.

ingyé bkv meg ártatlan molotov-koktélos: teljesen azonos réteg a két bázis.

hány gyereke van annak a szerencsétlennek?
jó lehet éveket ülni nélkülük, megérte.
@united skates:
a mszp és a jobbik nem majálisozott együtt.
a normális ember kategória ma egyátalán nem tisztázott magyarországon, de biztos vagyok benne, hogy te nem tartozol közéjük.
az ártatlan molotovkotélos, meg jól lehet éveket ülni nélkülük, hát nem is tudom... nincs bizonyíték. előzetesben van. akkor miről beszélsz? megérte... mit is? mit is csinált?
OV-t a 80as évek végén rendszeresen elhordták a rendőrök a féelszólalásai miatt. s láss csodát most lesz másodszor miniszterelnök. mindig az a bűnöző aki az állítólak qrva jól működő rendszer ellen beszél. ma is ezt láthatjuk, csak az átlagember elhiszi amit otthon a kedvezményes áruvásárlási hitelből szerzett "kultúrdoboza" mond neki otthon.
süti beállítások módosítása