Orbán széthullása

2010.06.12. 08:00 Fent és Lent

Magyarország nem egy Amerika, ahol túlságosan sokat foglalkoznának a politikusok kinézetével, de a Véleményvezér blogon a minap kirakott 2002-es Orbán fotó mellbevágott minket.

Orbán a 8 év ellenzékiség alatt legkevesebb 20 évet öregedett. Különösen durva a kép, ha összevetjük azzal, mennyit vett ki belőle előtte a 4 év kormányzás – szinte semmit.

Orbán Viktor 1998

Orbán Viktor 2002

Orbán Viktor 2010

A bejegyzés trackback címe:

https://fenteslent.blog.hu/api/trackback/id/tr632074226

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Egy bérből valók vagyunk 2010.06.12. 14:29:04

Azért jól látszik, hogy a sok évtizede rothadó oktatási rendszer milyen eredményt hoz! Már a társadalom legmagasabb szintjein is megjelentek a kulturálisan mélyen leszakadt rétegek tagjai. Nem, a legkevésbé sem P. Sándor bűn- és olajmaffia-...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A lila nyakkendő az oka mindennek,semmi más ;)
@WonderCsabo: ... ???
Ilyeneket én is tudok. :-)
@parttalan:

Igazad van, nyilván Vitányi Ivánnak is eszébe jutott az egykulcsos adó bevezetése és a bankok jogos megsarcolása.

Kár, hogy Vitányi nem jeleskedett a kampányban, mert akkor biztosan nyernek a szocik!
Hiába, akinek a szétbotoxozott Lendvai a minta, vagy a hajbeültetéses részeges Szekeres, annak Orbán valóban öreges lehet.
Szerintem sokkal hitelesebb a megjelenése, nem az a fiatal "suhanc", hanem komoly politikusnak látszik. Apám is 47 éves, és semmivel sem néz ki sem öregebbnek, sem fiatalabbnak, mint Viktor. Sőt, szerintem a miniszterelnök a korához képest igenis jó formában van. Az, hogy őszül, nos, ilyenkor már tök normális, amúgy a szomszédom nincs 40, és már tiszta fehér a haja.
@Gyurma73: Kispesten a lakótelepen !!!!!!a mai napig főzik....
Akármilyen furcsának is tűnik, de az ídő múlásával mindenki öregszik. Sőt: pontosan annyit, mint az eltelt idő. Ez állítólag valamilyen álalam is érthetetlen biológiai folyamat eredmánye és ha nem találunk ki valamit ellene akkor ez így is marad. Egyébként rendkívül mulatságosnak tartanám, hogy a Miniszterelnök Urat a parlament szószékén az édesanyja pelenkázná, szoptatná és utánna babamérlegen méregetné. Bár az ürkorszakban semmi sem kizárt! Addig is álljatok a tükör elé és közben nézegessétek az érettségi tablóra ragasztott fényképeteket! Tanulságos lesz.
Most ma a bajod, kedves cikkíró?

Kellene pár link Gyurcsány-fotókról, ahol komplett idiótának néz ki? Nem oly nehéz találni ilyet.

Persze, hogy sokat öregedett Orbán az elmúlt 8 évben. Egyrészt: abban a korban van. Másrészt: (nem minden fideszesre igaz, de Orbánra igen) nem épp szívderítő látvány, hogy barmolják szét az MSZP-SZDSZ-esek az országot és törvényes eszközökkel nem tud ellene tenni semmit és ettől lehet öregedni.

De az "Orbán széthullása" cím hatásvadász vagy vészesen elfogult egy érett politikusi korba lépő emberről.

Gyurcsányról, na róla lehetne igaz "széthulló" képeket adni.
@zapatizáns: sem Obama, sem Sarkozy nem őszül. Vagy jó génjeik vannak, vagy festik. Orbán ilyen géneket fogott ki, és nem festi. Emiatt azt mondani, hogy lestrapált, hát elég nevetséges.

Volt egy ismerősöm, huszonéves korában őszülni kezdett, harmincévesen kopaszodni. Egyidősek voltunk, egy szobában dolgoztunk. A fiatal ügyfelek, nekem általában sziával, neki jónapottal köszönt, annyival idősebbnek tűnt pusztán emiatt.
-Úgy látom, pár kommentíró alátehetné az "x"-et írásai alá. Szerintem nem használt neki az a pár kezelés, amit Döbling után a bécsi klinikán töltött. Az neki baj, hogy a példaképe után sajnos ő sem bírta idegekkel/Széchenyi István/,nekünk meg az a baj, hogy ilyen törpe minoritás ideggyenge "emberre" szavazott az a két és félmillió választó.Vagy attól fél,hogy a magánhadserege és az olajmaffiózó pandúrja nem tudja megvédeni a nép haragjától?
ez most komoly ez a poszt?
már nem tudtok mit kitalálni bazdmeg.
@a nép fia Nem tartom "komoly politikusnak" azt a senkit, aki megváratja a vendégeit, akik mellesleg a francia és a német elnöki székében ültek.Ez politikushoz méltó cselekedet?Arról nem is beszélve, hogy a harapós kutyáival intézteti el a piszkos munkát, közben ő meg mossa kezeit...
Ne bántsátok szegény miniszterelnök urat!
Csak az ország sanyarú sorsa miatt néz ki ennyire szánalmasan. :(
@bütyök te is Vavyant olvasol? A szófordulataidról gondolom...
úgy néz ki , mint 1 átlagos 47 éves.
szánalmas dolog ezzel foglalkozni...
@Gyurma73: Én pedig huszonhatot. Lehet, hogy miniszter elnök leszek? Ígérem, hogy zsebre tett kézzel eltudok sétálni a mikrofonig. De tényleg!
Ahogy telik az idő, Orbán Viktor idősebb lesz. Elképesztő felfedezés.
Blogbejegyző, te lent vagy, de nagyon....
@Sir Kommentor: Képzelem ahogy a vezetők tüntetnek hogy "Vissza a 8 millónkat!" Egy idős bácsi moeg könyekkel küszködve meséli kemerába hogy most már csak 1 szer tud elutazni Dubaiba az 1 havi nyaralásra nem pedig 4 szer mint régen .:)
Nem is olyan vészes az a "széthullás". Érik az ember, nő a teher alatt, ilyesmi, de széthullás?
@wip:
Kézcsók lendvai ildikó álnéven.:-D
@wip: "a baj, hogy ilyen törpe minoritás ideggyenge "emberre" szavazott az a két és félmillió választó"... Hát van egy arcod, baszdmeg, a hozzád hasonló bolseviki zsebtolvajokkal együtt. De csak hogy emlékeztesselek: 174 Fidesz-KDNP képviselőt juttattak be ezek a szavazók a saját lábán a parlamentbe, 2 azaz kettő libsybolsi ellenében. Ide vezetett a küldetéstudatos, táncoslábú rózsadombi pubinak, Kunciánnak meg Horvát Mengelicának az ámokfutása.
Persze, csak szopogassátok őket, ha jól esik... elvégre demokrácia van...
@deénnem:
"Blogbejegyző, te lent vagy, de nagyon...."

...és most igyekszik felnyalni magát...

..de kiknél is?
@bunko_jobbos: barmelyik oltonyeben pont ugy nez ki mint egy vasarnapi unneplobe oltoztetett libapasztor. rossz esetben allnak mellette emberek is, olyankor valik igazan nyilvanvalova hogy mitol vannak folyamatosan komplexusai.
traktor, gumicsizma, kolbasztolto, ezek a termeszetes tartozekai nem a nyakkendo meg mikrofon.
Bizony, az észrevétel helyes! Tessék megnézni a tévében Orbánt, akár a parlamentben, akár nemzetközi megbeszélésen: nem csak az eltelt húsz év látszik rajt, hanem valami más is. Egyáltalán nem kelti egy nyugodt, kiegyensúlyozott, a nehéz feladatokkal mentálisan megbírkózni képes ember benyomását, sokkal inkább egy kiégett, elfáradt koravén emberét.

Mindez érthető. Két választási bukás, nyolc év ellenzékben, osztrák gyógyintézet, közben összefogni és egyben tartani a pártot, vasfegyelmet tartani és pontosan beosztani az erőt, a végén összpontosítani és elsöprő választási győzelmet aratni - ennek az óriási energiát felemésztő teljesítménynek nagy ára van,
és Orbánon látszik, hogy ezt az árat keményen megfizette.

Bár nem vagyok jobbos, mégis őszintén kívánom, hogy összeszedje magát, és legyen ereje az elkövetkező négy évre, különben ennek az országnak annyi.
@wagabound: Osztrák gyógyintézet? Kiégett? WTF?
Jaaaa, és összekeveritek a Fletót a Viktórral, mivel éppen ő volt klinikán Bécsben. Bocs.
Hazudtál Viktor! Itt a bizonyíték:

i50.tinypic.com/2cx4le.jpg
@wagabound: ha fogyatékos volna és vaktában írná alá a papírokat amit eléraknak akkor is jobban jár az ország mint korábban 8 évig.

Mivan barmok a verbális onanizáció és képzelgés maradt egyedüli mentsvárként? :D
A poszt faszság, a beírások pedig nagyon jók, hajrá postolók !!!!
@(meg)törölt dick: Ne is foglalkozz ezzel a sok kommunistával. Az a lényeg, hogy minimum 4 évig nem kell izgulnunk, hogy milyen irányba halad az ország. (Melleleg az emult 8 év teljesítményét mint miniszterelnök, a szomszéd nénike is jobban csinálta volna.
:)))
Lassan már úgy néz ki mint az uralkodó a star warsban. Ami belül az van kivül is. Igy járás. A gyülölködés felemészti ám a fiziológiát is !
Nézzétek végig miket írtok! Kik vagytok? Nem is tudjátok..., reggel kezet fogtok (kikkel??), este csókoljátok(kiket?), másik munkahelyről felhívjátok...., sokan érteni sem értitek, meg sem éltétek.... Mondjátok mert a szólás szabadsága engedi, szerencsére enged mindent. Nem látjátok?! vér nélkül vesztik ezek el az népet és nem az országot!!!!!!!
@AlexNett: Nem a postolókkal, hanem a post írójával van gond. Egy ilyen szinvonaltalan eszmefuttatást egy normális országban WC papírra nem engednének írni, nemhogy nagy nyilvánosság előtt terjeszteni.
Na, ilyen a szavazóbázisuk inteligenciája.
Megviselte, hogy nincs a kezében HA-TA-LOM.
Nem tudtok már mit kitalálni , hogy belekössetek. Szánalmas...
@WonderCsabo:

hehe64-nek válaszoltam, h kinek akarhat vajon nyalni a posztoló, ugyanis ő mondotta vala, h hármat találgathatok
@Spanish Vax: a hülyeség meg az agyat. Nézd mi lett horn gyusziból: vegetáló, járkáló szerbül beszélő spenót :D
:)

Vicces, hogy ebbe mennyi politikát látnak bele. A legkomolyabban vehető megjegyzések: "sunázmán" :P

Öregszik, öregszik, és akkó' mi van? Erre fel nem kell se őt védeni, hogy a "kommunisták" miatt lenne :) (röhögés), sem ideggyenge-lecigányozni... én nem választottam meg, de meg lett választva, nézzük, mit tud!
Minden napra egy mese!!!
A vállrángatás már megy Kádár után szabadon!!
"Nézd, ezt hosszasan lehet magyarázni, én egy embert látok, aki egyik héten megvédi a nyugdíjasokat, a másik héten sokkalja a nyugdíjat, az egyik héten 7%-os hiányról beszél, a másik héten 3,8%-ról, az egyik héten oligarcha-kormányozik, a másikon beemel a kormányába kettőt, és Csányival meg Demjánnal parolázik. a legenyhébb kijelentés a bort iszik, és vizet prédikál. gerince nincs, és arra játszik, hogy neked sincs memóriád." Valaki mas fogalmazta meg a velemenyem.... ezt latom ezeken a kepeken.
@Karakán: politikus, hazudik. Most jössz rá? Ha közben nem megy tönkre az ország akkor nincs baj. Ha nagyobb baj van akkor jönnek a radikálisabb megoldások :)
vízszerelő feje van
vagy öntödei szakmunkás inkább
a hónap dolgozója
de nem miniszterelnök
Beszél fiam ne eszperentével, hanem oszporontóval! : Komoly dolog, hogy Fos Blog!
Keblemre,drága posztoló!Látom ,ugyanolyan vén kommer vagy mint én.Belőlünk kell sok,nem a reakciósokból.Bár a mi arcunk inkább egy mammut lábfejére hasonlit,de oda se neki!Üdv kommancs testvér!
@smartdrive: > 5 gyereket szült, persze hogy lerobbant

Ne má, tényleg ő szülte őket??? Azt hogy lehet? Én is szívesen szülnék a feleségem helyett :-))

Amúgy tényleg realtív hirtelen öregedett, de a ki a f.szt érdekel...
@Nádasi Balázs: > Öregszik, öregszik, és akkó' mi van? Erre fel nem kell se őt védeni, hogy a "kommunisták" miatt lenne :) (röhögés), sem ideggyenge-lecigányozni... én nem választottam meg, de meg lett választva, nézzük, mit tud!

Egyetértek!
Az eddigi jelek nem túl biztatóak de bízzunk a sikeres végkifejletben.
Na bummm, nem festi a haját.
Majd nézd meg 4 év múlva.
@wip: Jesszum, ha ő "ideggyenge", Gyurcsány az mi volt? Nevetséges. Még a Népszabadság is kénytelen volt meghajolni előtte.. :) Valószínűleg épp most van csúcson és csúcsformában, de nyüszítsetek csak... :)
Azért azt figyelitek hogy ahol ilyen szar pletykálkodás, meg értelmetlen szájtépés van, ott tele van MSZPs kommentelőkkel. A komoly politikai elemzéseket nem olvassák, gazdasági témákban teljesen inkompetensek, maradt nekik a bulvár... Vajon Győzike a roma kátrányoshelyzetű félelemben és rettegésben élő kisebbségi a fasiszta Viktorra szavazott, vagy a valódi demokratákra? Vajon kire szavazott VVÁgi, vagy BBÉvi...? Ezek a kérdések foglalkoztatják őket... Meg hogy 10 év alatt miért fasiszta, aki megráncosodik...
@Vincenzo90: Győzike a fideszre és a Vezérre szavazott! Mint ahogy Fásy Ádám is!
Egyébként pedig nem tudom, mire jó ez a blogbejegyzés. A Vezír mindig is ilyen volt, nem esett ő szét! Ugyanaz a dülledt szem és csúzliszáj, a zűrzavaros gőg rí le a ráncos pofájáról!
Ezt az embert csak utálni lehet.
@Skeptical: Így van, már 2006-ban is festékkel őszítették a halántékát. (Meg a Schmitt Pálét is.) 1998-ban még jórészt a fiatalosságával győzött (lsd. dekázgatós kampányfilm), és ezt az imidzset 2002-ben is meg akarták tartani (kotrasztul arra, hogy "a vén kommunisták vissza akarják hozni a múltat"). Majd a vezérelvűség végleg győzött, ahhoz pedig már egy középkorú, megfontolt, bölcs ember látszata kellett, akire a kedves választópolgárok még a szabadságukat is nyugodtan rábízhatják.
A 2002-es képen pont úgy néz ki, mint egy 39 éves, a 2010-esen pedig nagyjából úgy, mint egy 47 éves.
Ennyire meleg van otthon...? :)
Szegény szerző!
Komoly szellemi teljesítmény lehetett neki az írás...
Ennek a Viktornak se' lehet könnyű!

Eddig az öreg munkásőrök azon vergődtek, hogy mit akar itt ez a tejfeles szájú, akinek az apjának még bányája is van!!

Most meg hirtelen O.V. túl öreg lett a finnyás blogíróknak.. :-))

Tényleg! Azt nem akarod még leírni, hogy cigány is, azt már elég rég hallottam..

Meg valahogy ti nem találkoztatok még azzal a típusú suttogó /agit/propaganda szöveggel, ami úgy kezdődik mindig, hogy: az egyik ismerősőm az Orbánék szomszédja volt még régen, és ő tudja, hogy a Zorbán ammeg tényleg cigány, bányász, borsz, stb..

Unalmas már, de tényleg ez az állandó viktorozás. Ennyit tudnak a szocik meg a liberálisok? Hát ez elég kevés, gyerekek...
Gondoltam megosztom veled a véleményem a posztodról, nos szerintem FOS lett, már ha érted mire gondolok...

Kitartást az előtted álló igen hosszú 8-12 évhez!

MUHAHAHA
8 év távollét a zsírosbödöntől megtette a magáét. Figyeljétek meg, pár hónapon belül ki fog virulni mint a vason a rozsda :D
nézd már , hogy lázad a proli:D

legyetek csak nyugodtak a Viktor nagyon jól néz ki, sőt most éli legszebb férfi korát.
kiegyensúlyozott , határozott embörarca van, az esze akár a borotva
@-JzK-:

Zseniális! Én csak tudom... ;)
ez 1 hülyeség - mindenki öregszik.
másik dolog: 4 dologban hasonlítunk, t.i. én és Orbán,
- én is öregszem
- nekem is eszembe jutott már rég az egykulcsos adózás
- sokat beszéltem is róla
- de még én sem csináltam meg.
Uraim, ne tessék már egy politikust sem bálványként imádni... még akkor sem, ha gyengéd érzelmeket vált ki a választóból, mint ahogy itt kicsit feljebb tapasztalom.
Ugyanis: őket fizetik azért, hogy MINKET szeressenek, és értünk tegyenek. Persze, ha valakinek csak egy embörarcú legszebbférfi kellett, akkor sikerült a legelérhetetlenebbet kiválasztania, illetve olyan magasságba emelnie, ahonnan már alig látszik.
@Chicano: 'Már megint egy szar blog az Index címlapon. Sajnálom, többet ehhez épeszű ember hozzáfűzni nem tud.'
Ennyit meg kár volt hozzáfűznöd :)
Épeszű ember nem tette volna...

Sosem értem az antiposztolókat. Ha valakit nem érdekel a téma, mi a f@sznak jön ide elolvasni?
A nagyobb baj az, hogy közben sokkal többet romlott az ország állapota és erről
szerintem nem ő tehet. Van néhány ismerősöm akik remekül tartják magukat,semmi nem zavarja őket,úgyszólván soha nem idegesek, csak a környezetükben nő meg a neurotikusok és szívbetegek száma.....
Ő is ember.....öregszik mint mindenki!
a CIGÁNYOKON nagyon látszik az öregedés!
Ha van köztünk doki, megmondhatná, hogy mi az a pukli mindkét szemöldöke felett? Az valami izomtömeg a rossz mimikától? Dolgozhat benne a feszkó rendesen: vállrángatás, karemelgetés,szájnyalás...Hihetetlen kontraszt a parlamenti beszéd és az Este beszélgetése között. A ganghordozása naggyűléseken és még a parlamentben is örjítőőőőőőőő. Amúgy bírom, zseniális.
@szjm: Ugye? Nekem is feltűnt a karemelgetéses szájnyalása. "Az életkor előrehaladtával a tick egyre kevésbé fordul elő. Egy vizsgálat szerint 10-19 évesek körében 35 százalékos, huszonéveseknél 26 százalékos, 30-39 évesek esetében pedig már "csak" 19 százalékos volt arányuk." Neki mintha egyre rosszabb lenne, nem?
Az MSZP 8 éve alatt én is kétszer olyan gyorsan öregedtem, nem csoda, hogy OV is így néz ki :)
Igen jól dolgozhat a Fidesz, ha ez minden, amit össze bírtatok kaparni a heti szokásos sárdobáláshoz.
Mondjuk kíváncsi vagyok, hogy négy év múlva is még mindig a "nagy népszerűségzuhanás" eljövetelét várjátok-e, vagy belenyugodtok, hogy tényleg lehet eredményesen is kormányozni.
Ami változatlan: erőltetett félarcos mosoly

Ami talán ugyanaz: EU szereplők zsebredugott kézzel történő "fogadása"

Szerintem nem öregedett, hanem arcára fagyott a hazámértaggódom erőltetett homlokráncolás. Vagy több, vagy kevesebb botox talán javit, de ez a PRosok felségterülete.
Tudom, hogy az orbánszerelmesek sosem fogják meglátni és beismerni, de miniszterelnökünk nem egyszerűen megöregedett, hanem rosszarcú lett. Igen, ennek a szónak jelentése van, tessék ízlelgetni: rosszarcú.
Támogassuk:
"Kezdeményezzük a választási eljárásról szóló törvény módosítását, amelynek értelmében olyan szavazólapot, vagy szavazási módszert kell alkalmazni, amely lehetővé teszi azt, hogy a vakok és gyengénlátók külső segítség igénybevétele nélkül, titkosan tudjanak szavazni."
Az aláírás gyüjtőlapot az igazidemokracia . hu oldalról tudjátok letölteni
@Abrash1965: "...Vagy több, vagy kevesebb botox talán javit,..."

csak és kizárólag azért, mert Lendvainál sose felejti el mindenki a botox jelzőt odatenni: ez a mimika, kisimított mosolyránc, ami a 2002-es képen is jól látszik: ez 90%, hogy botox.

tényleg minden jobbos ide lehetett irányítva, mert ezek a képek elég beszédesek.
@szjm: az a koponyája. Istene ide vagy oda ősemberes néhány vonása, de ezt üti az éber tekintete, homlok. Nem szeretem de nem direkt buta ember.

@lookout: megyesi meg gyurcsány széparcú, a csokító meg ronda. A külső és belső nem azonos, ha így volna minden csúnya embert agyonverhetnénk a szülészeten és az utcán. Töltsél már fel magadról egy fotót lássunk szépember!
A fotók dátuma 1998-2002-2010. Ne olyat hazudjunk már (nyolc év) amit a saját fotóink is cáfolnak (tizenkét év) ! Igen ,12 év alatt 12 évet öregedett . Én is, sajnos. De azért szeretnék olyan jóképű lenni, mint OVi.......
Másfelől tetszettek volna Mesterházyra szavazni.....tömegesen... muhaha.. "utánam srácok"......
@is: @nestrot10: jó ez a blog mert világossá válik hogy a szocik a nyilasok valódi örökösei. Fejforma, arcvonások és származás alapján tartjátok veszélyesnek. Ha tehetnétek felnyomnátok mert arcra (szerintetek) vonós és biboldó vére halált kíván :D
@lookout: Szerintem kifejezetten jóképű lett, nyálas gyerekképe helyett FÉRFIAS külsejű .
Vagy talán Szekeres,Szanyi, Botka, Bajnai , Medgyessy egy-egy igazi amorózó ???? Muhaha...
Ez a tökéletes manipuláció! Az öregedés nem széthullás. A korrekt cim ez lehetne: Orbán öregedése. De ebben nincs semmi különös, hiszen így szokott lenni.
@(meg)törölt dick: Most akkor tessék már eldönteni mivel vádolják a vérrasszista MSZP szavazók (tízből hat) OVi-t. Mert egyszerre nem lehet zsidó és cigány .....eléggé valószínűtlen.
@(meg)törölt dick: Fletó szép arcú ? Neeeee..... Medgyessy még konszolidáltnak mondható...de hogy Fletó SZÉP ????
@papamaci1: a cigány a gyakoribb de a cigány-zsidó keverék se ritka a véleményekben. A paraszt is gyakori, mintha ez sértés lenne. A valóságban sem ritka a keveredés, meglepődnél hányan vállalják bátran hogy zsidó és cigány vért is hordoznak. Egy időben népszerű volt az ilyen házasság, nyilván nem ortodoxok között.

A vádnak nem kell konkrétnak lennie, a suttogó propaganda szerint skizofrén, drogfüggű és még sok egyéb lehet egyserre. Ez a propaganda természete. Ha nem így lenne a nácik a kis boltos vagy szabó zsidókat nem tudták volna hova tenni a bankárok között. Mindenre van sablon - a kicsi zsidó embervért iszik, a nagy népeket facsar :)
Most tessék eldönteni , milyen kormányok felelősek az ország (és a sok százezernyi hülye hitelfelvevő ) eladósodásáért... jó ? Csak nem a FIDESZ kényszerítette bele az eladósodásba az országot (és a proli bunkó népet, mint egyéni hitelfelvevőket). "Jóléti rendszerváltás" - mondta Medgyessy...a FIDESZ már akkor sikoltozott, hogy baj lesz...
@(meg)törölt dick: Tudom.... :)

Az a nagy röhej , hogy a magyar Nobel-díjasok elsöprő többsége zsidó-a természettudományokra gondolok, Kertész Imre nem számít, ő magát se magyar-se zsidónak nem vallja. "Ich bin ein berliner..." (Persze ehhez kellett a Monarchia éa Horthy ISKOLARENDSZERE ....)
Kende Péter szerint (aki abszolúte nem vádolható orbán fíliával..... :-D ) OVi nem cigány ...és Fletó nem zsidó...na tessék....
Hát igen...az élet az már csak ilyen. Az idő egyformán halad és minden irányban. Ja és mindekinek a saját ideje ez. Oszt közben megjelennek a szem alatt a táskák, rajta a fülek,meg a szarka lábai is kinőnek.
De te blogíróizé! Ez nem biztos, hogy az a fajta "szétesés", - ahogy én prejudikálom azt, hogy te prejudikálod ezzel az írással azt,- hogy ez maga az "Összeomlás". Erőlködtél egyet, holott vissza is tarthattad volna.
És jut eszembe...egyáltalán nem úgy néz ki, mint egy öreg,...zsidó,........asszony.
Úgylátszik, minél hülyébb egy poszt, annál tovább van a címlapon. Hmm... érdekes. Egyébként nem tök mindegy, hogy kinek milyen a pofázmánya? Quasimodo is szép tudott lenni, mert a lelke volt szép. Egyébként is: nem a Szépművészeti Múzeum kiállításának az anyaga (Gyurcsány sem, Lendvai sem, Kövér sem, stb) tehát ne várja senki, hogy egy Adonisz legyen. Tisztelt Uram, valószínüleg Te sem vagy az és Hölgyem: közületek sem mindenki egy Vénusz. Inkább maradjunk annyiban, hogy a tetteivel foglalkozunk, ez képezzen vitatémát. Ugyan én könnyen pofázok, mert nagyon szép vagyok, ennek ellenére a versenytársjelölteket sem szívelem. Tehát: Hajrá ÉN!
@zodiac757: vasárnap van, munkaszüneti nap.
@zodiac757: ...itt vagy te is velünk, ez megnyugtat.
Remekül szórakozom azon, hogy több kommentelő szerint is a rosszarcú ellentéte a szép, nyihaha.
@latin szerelő: @Flúgatlan: Hát nyolc év ellenzékben, kordonbontás, vekker csörgetés, reszketés a hatalomért. Hiába, a sok munka megvisel még egy (volt) KISZ titkárt is. Cserébe viszont három évig nem kellett bejárnia a parlamentbe.
süti beállítások módosítása