Orbánt se sokáig érdekelte a Facebook

2010.07.29. 08:00 volankombi

Mióta a Subba rákoppintott Mesterházyra, azóta buzgón írogatják a posztokat az MSZP-elnök Facebook-oldalán, habár némileg energiatakarékosabb üzemmódban: hogy jobbára csak az amúgy máshol is megtalálható parlamenti felszólalásokat és egyéb beszédeket linkelik.

Orbán Viktornak viszont, bár az almával folytatott versenyfutásban továbbra is nyerésre áll, az utolsó posztja június 8-án született a brüsszeli látogatás képeiről - valószínűleg eddig tartott az albumok létrehozásában segédkező kiváló fényképész szerződése, azt meg igazán nem várhatjuk el szegény Viktortól, hogy szöveges posztokat írjon, elvégre zajlik a forradalom és különben is, mint tudjuk, neki még az sms-írás sem megy teljesen flottul...

Pedig milyen jó is lett volna képeket látni a bulgáriai nyaralás családi idilljéről (például ama bizonyos sms megírásának pillanatáról), vagy a hősies IMF-tárgyalásokról!

Hát igen, vannak, akiknek némileg nagyobb országok vezetőjeként is sikerült elkapniuk a webkettő lényegét - úgy tűnik, nálunk egyelőre csak a legkisebb parlamenti párt érti, hogy mire jó ez az izé.

A bejegyzés trackback címe:

https://fenteslent.blog.hu/api/trackback/id/tr732182850

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nem a facebook a lényeg, de egy olyan világban, ahol egyre hangsúlyosabb az informatika, tényleg nem ártana, ha a legfelsőbb vezetésnek is lenne némi fogalma arról, hogy a kampányidőszakban játszadozáson túl mire is jó a net.
közben forradalom lett..
Aha....minek is ?

Megvan a 2/3, meglesz az özönvíz-szerü gyözelem az önkormányzati választásokon, szépen az elkövetkezendö években leteszik az alapjait az örökös Fidesz-nyerésnek.....most öszintén: így kit érdekel az a pár tízezer klikkelgetös virtuális farmer, akik ezzel a marhasággal vanak elfoglalva ?

Ugyan már, nemcsak a Facebookot lehet így leszarni, de alapból a magyar választót is, aki ugye annyira hülye és vak, hogy az elmúlt hónapok történései nyomán is 60% feletti népszerüséggel kényezteti öket.

Minek klikkolni odafent ? Nem köll, csak vesztegetné az idejét, inkább focizik és igaza van.
Hát nem tudja kezelni a számítógépet.(mást se)Maga vallotta be!
@gorcsev54: ördögi szerkezetek ezek na, ismerjük el.
Mert mit vártatok mégis?

Addig örüljetek, amíg Néró kínai és iráni mintára nem akarja betiltani a Facebookot. Jah, meg persze a blog.hu-t

Azért én pár Kútvölgyiben készült 2006-os képet megnéznék ;DDD
Oszt ki nem szarja le a faszbúkot? Ha egymilliárd veréb lószart eszik , attól az még nem lesz jobb...
ami nem megy, azt nem kell erőltetni. sem Orbánnak, sem Májszterházynak sem Gyurcsóknak vagy hogyishíjják azt a látomásos-hazudós alakot...
Ha meg írna, az lenne a bajod, hogy van ilyesmire ideje, miért nem kormányoz inkább.
Mondjuk hanyagolni kellene ezt a "politikusok a nép példaképei és otthon kell lenniük mindenben" nyugati maszlagot. Ez nem Amerika. A magyar politikában semmi konstruktív nincs, a vezető politikusok pedig nem emberek, hanem balfaszok. Mindkét oldalon. Tessék őket a helyükön kezelni! Méghogy informatika! Már annak örülni kéne, hogy egyáltalán olvasni tudnak!
A választást megnyerték, minek erőlködjenek most már? És nem csak az FBvel vannak így...
Na akkor lássuk csak, mit is ír a Barack oldalán: "This page is run by Organizing for America, the grassroots organization for President Obama's agenda for change." - nem kötelező neki csinálni, erre való a stáb, és úgy elegáns, ha ezt be is vallja.
@.htaccess: nem a Kútvölgyibe ment, hanem Grazba, azért ennyi esze még volt.. a Kútvölgyi orvosi lapokat simán ki lehetett volna csempészni ...
Orbán féle fan page-en a Facebookon a legjobb a "csak másoktól" bejegyzésű üzeneteket olvasgatni és az ottani 6-8 fős papagáj-ass licker törzsgárda egymást felszopó üzeneteit olvasni.. Lehet Viktor rájött, hogy ez már neki is ciki társaság :DDD
pont nekem is tegnap jutott eszembe, hogy mennyire leálltak Orbán imázsépítésével a facebookon. pedig szerintem jó volt, ahogy csinálták. és nemcsak a választások előtt kell az ilyet nyomatni, hanem nem ártana folyamatosan fenntartani a dolgot.
Burger Barna továbbra is Orbán udvari fotósa, csak most már nem közvetett, hanem közvetlen állami pénzből.
mondjuk a feketeöves orbanisták leginkább a régi vendégkönyvbe írkáltak:

"Kedves Viktor, Drága Miniszterelnökünk!

Isten éltessen Téged, s szeretett családodat születésed napján, mely egyúttal a Magyar Remény örökös napja is! Az egész megye Veled van, bármit kérhetsz tőlünk, mindenünket odaadnánk éretted, s a NEMZET menybemenetele végett!! Nem telik el nap, hogy ne imádkoznánk többször is érted, igaz magyarok királyáért, nem telik el perc, hogy ne gondolnánk Rád és hű segítőidre, kikkel folyton-folyvást csak az ország gyarapodásán dolgozol. Teljesítményed emberfeletti, csak a KIVÁLASZTOTTAK bírnak ennyi energiával, csak a KIVÉTELESEK rendelkeznek ilyen fokú intelligenciával! Ne hagyd, hogy ilyen pufajkás milliárdos-csemeték elkótyavetyéljék az országot idegen tőkések kezébe!!

Örökkön örökké veled vagyunk"

2001-2006.orbanviktor.hu/vendegkonyv.php?start=25700&udb=20
A mai indexről egy cím: "Százmillió Facebook-felhasználó adatai kerültek ki a netre"
A facebook egy agresszív menedzserek által gerjesztett tömeghisztéria. Naponta tucatnyi levelet kapok tőlük, hogy ismerjem meg az ismerősöm ismerősének az ismerősét. NEM AKAROM MEGISMERNI!!!
Sőt, már a Facebookot sem szeretném ismerni!!!
@tilater: szimplán balos provokáció.
@tilater: óóóh, ez a FB-n is mindennapos üzenet, már látom is magam előtt, ahogy a szűzmáriához imádkoznak, miközben a szobron ott a Videoton mez is, mert persze azóta a Vidi is isteni csapat lett :)
törppapa: nyilvánvalóan megöregedtél. Köttesd ki a netet, innentől csak az idegeskedés, meg az értetlenkedés kora fog következni.
@Zozi79: az oldal moderált, csak olyan komment jelenhet meg, ami illeszkedik a seggnyalásba.
@gastro vazze: polidilin volt egy jó kis topic:

Szemelvények Orbán Viktor fórumáról

forum.index.hu/Article/showArticle?na_start=8190&na_step=300&t=9130935&na_order=

ott lehet igazán csemegézni. Rákosi személyi kultusza kutyafasza volt ehhez képest.
@tilater: hiba volt bent hagyni ezt a fake-et.
@tilater: Helyes! Csak meg kell nézni az Eco Tv vagy Hír Tv seggnyalós betelefonálós műsorát, ahol Maris néni szó szerint ilyeneket mond a telefonba 260Ft+ÁFa áron.Kis nyugdíjas!
Ha meg írt volna akkor meg az lenne a baj, hogy nem a gép előtt kéne facebookozni.
Orbán Viktor found a lonely Brown Cow on his farm. Oh no!
Egyébként ez az "informatikai szakértelem = faszbúk használat" ez valami iszonyat nagy LOL, ezzel az erővel a myvipen nyomuló raj cigánykölykök az igazi intellektusok... Az iwiw és faszbúk regisztrációmat lényegében csak arra használom, hogy meg tudjam nézni a sok kreténnek az oldalát, akiket pl. a Subbán kiraknak...
Mihály Varga found a lonely Skeleton on his farm. Oh no!
Orbán Viktor just took the "Which Hungarian prime minister are you?" test and result is "Gyurcsány Ferenc".
Mi még a turul madárnál tartunk, hol van ez a világ mai valóságához. Várjatok míg "leesik".
Ezmie?????
Miféle írás-hányás-fika-stb... tákolmány ez a blog???
Ki a fenét érdekel a Viktor Imf tárgyalásáról leírás-fénykép-stb...!?
Akit érdekel szegényes érdeklődési körrel rendelkezik. Az a lényeg amit el fog érni négy év alatt. Semmi más.
Azért egy miniszterelnöknek is 24 órából áll a nap.
Aki meg nagyon ráér blogokat irogatni mikor éppen omli össze az ország (lásd fletó és trsi),
az szerintem nincs birtokábas a képességei ismeretével. Mer hát bizony a fletó is inkább nég foglalkozott volna a munkájával, nem hátradölve vigyorogni a romboláson amit elvégzett.
Jaj miket beszélek!!
Inkáb csak blogozott volna állandóan munka helyett! Akkor legalább nem lennénk ekkora sz..-ban mivel ha nem dolgozott volna semmit, nem is tudpott volna ekkora kárt csinálni!
Facebook, bazmeg, mintha ez lenne az emberi minőség fokmérője.
Facebook, meg lady gaga, mi?

Korlátoltak vagytok.
Bánki Erik fideszes léhűtő, pécsi Király utcai panamáit mikor tárgyalja a bíróság?

Persze nagy a tétel, hosszú idő lesz!
van aki komolyan megeszi,m hogy ov bulgáriában nyaralt a családjával, miközben a lányai szolnokon, a tiszaligeti strandon (záróra után) testőrök felügyelete mellett csúszdáztak?
@KariKa: egyébként iwiwezni meg facebookozni az kb olyan, mint ha valaki önként és dalolva jelentkezne egy nyomkövető csip beültetésre...

teljesen értelmetlen, az egyetlen célja az egésznek, hogy könnyen lekövethetővé válj.
a gonosz törpének ez is csak médiában való szereplésre volt jó
Az! A szemét zorbán! Se blog, se facebook, hogy rohadna meg...
Példát vehetne Gyurcsányról! Inkább írogatna kormányzás helyett, ősszel szétveretne egy-két tüntetést meg pártrendezvényt, aztán már helyre is állna a demokrácia!
Aztán kérnénk az IMF-től újabb 20milliárd euró hitelt-természetesen úgy hogy a következő ciklusban kelljen visszafizetni- és azzal csak kihúzná valahogy 2014-ig, hogy ne kelljen lemondania. Mennyivel jobb lenne!
@kisfaszú: sztem ez a legjobb komment valamennyi közül... meg a tehenes.
Orbán Viktor ne is a fészbukkal foglalkozzon hanem az országgal meg a törvényekkel!Ne is játszon!Nagyon helyes.Ha meg sokat lógna a neten akkor az a poszt jönne hogy Viktor nem csinál semmit csak fészbukkozik az ország meg megy tönkre!
@Szanaszét Szolizott Szilikonos Szőke: +1

A viktoriánus pajtásoknak pedig felhívnám a figyelmét arra a tényre, hogy a Facebook nemcsak játszikálásra alkalmas, mint ahogy azt Orbán és Mesterházy a kampány során be is bizonyította. Mint már említettem, nem kell neki írnia, elég ehhez a stábtól némi odafigyelés - szerintem Obama és Merkel is elég elfoglalt.
Biztos elfelejtette a jelszavát!!!!Végre!!!!
A legtöbben nagyon jól tudtuk, hogy Orbánnak a választások miatt kellett a Facebook-népszerűsítés...
Azt is tudjuk, hogy a Nagy Vezér tökhülye a számítógéphez, nem ő készítette a profilt és nem ő töltögette fel a képeket sem!
Szegény Viktor egy mobiltelefont sem képes kezelni, az internetet is akkor látja, ha valaki rákattint neki egy számítógépen. :-DDD
süti beállítások módosítása