Orbán esete a FASZ-szal

2010.10.25. 08:00 Fent és Lent

Orbán Viktor az október 23-i beszédében párhuzamot vont az 56-os forradalom és a 2010-es országgyűlési választások között. Nem először teszi ezt a miniszterelnök, mániákusan szuggerálja a FASZ (Forradalom a Szavazófülkékben) történelmi jelentőségét.

El kell, hogy keserítsük. Annyiban igaz a párhuzam, hogy midőn 1956-ban, úgy idén is valami ellen lett egységes a nép. Az, hogy 54 évvel ezelőtt merre ment volna az ország sorsa, sajnos nem derülhetett ki. A szovjet csapatok hamar lezártak bárminemű függetlenedési törekvést. Az biztosnak tűnik a forradalmárok életútjából, hogy a látszólagos egység az elnyomás ellen alakult ki, alapvetően más elképzeléseik voltak a hogyan továbbról. Mécs Imre, Potyka bácsi, Göncz Árpád, vagy Wittner Mária későbbi közszerepléseiből látszik, nehéz elképzelni a hosszú távú szoros bajtársiasság fennmaradását.

Idén tavasszal egyértelműen Ferencet és bandáját küldte el a fenébe az ország. Hiába mondja Viktor, hogy mögé sorakozott fel a nemzet, ez csupán technikailag történt meg. Hiszen nem volt más választás, hogy megszabaduljunk a „talicskásoktól”.

Teljes tévút ideológiailag mantrázni a kiválasztottságot, mert ez még középtávon sem fog számítani. Emlékszünk az 1994-es választásokra? Az ország akkor visszahozta az alig négy évvel korábban megbukott kommunistákat szocialistákat. Gazdaságilag rossz volt, szavazott a saját gyilkosaira rögvest. Így történt, hogy az ÁVÓ-s Horn Gyula lett a miniszterelnök. Ki gondolta volna ezt 1989 üde tavaszán?

Úgyhogy ott fognak eldőlni a továbbkormányzás esélyei, ha a Fidesz fejlődő pályára állítja  a gazdaságot, és ezt az emberek a saját bőrükön érzik majd. Minden egyéb csak máz. Orbán Viktor mostanában arról is szeret beszélni, hogy a valóság lesz a mérce, hát üdvözöljük a valóságban.

A bejegyzés trackback címe:

https://fenteslent.blog.hu/api/trackback/id/tr632395836

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Ki gépen száll fölébe, annak térkép e táj...? 2010.10.25. 14:37:35

Atyafiak, ugyé ismerős Radnóti verse? Ma így folytathatnók a címben szereplő szavakat: Ki gépen száll fölébe, annak térkép e táj, s nem tudja hová lészen majd az ötmilliárd!Nem tisztem nékem bírálni senkit, hiszen ki jobb a Deákné vásznánál? Azért csak...

Trackback: A változások változatlansága 2010.10.25. 14:12:25

Atyafiak, egy régi vicc jutott eszembe a minap, mikor egyre azon járt az eszem, hogy mi mindenbe belehajtjuk a fejünket, ha az ránézésre nem is járom, de késöbb mikor már töri a vállunkat, nem tudunk kibújni! Elöbb a vicc:A paraszt szorgalmas...

Trackback: Túl az Óperencián, túl a tengeren... 2010.10.25. 12:27:37

Atyafiak, a változások idejét éljük, a nyugdíjas éveket tán megérjük, hogy mennyi lesz az annyi azt már csak reméljük, ha nincs szerencsénk ezt a történetet idézzük:Túl az Óperencián, túl a tengeren, úszik egy kis svábbogár, tiszta meztelen. Szárnya si...

Trackback: Focista 1. 0006 2010.10.25. 09:15:50

Focista 1.                                        

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@SiKom: Na most ezt nem gondolod komolyan!
Kurvára örülök, mert van annyi fizetésem, hogy még emelkedjen is. Minek örüljön a kevés pénzű ember? Hogy nem kap szart sem?
Ez egy jó gondolat lett volna, ha végiggondolták volna.
Igy inkább az az érzésem, hogy egy nagyszerű kommunikációs eszköz lesz OV kezében. Megint nem jó helyre teszi a hangsúlyt. Hogy a FIDESZ szavazók nagy része ebben a sávban van? Érdekes.
Gondolom a segílyekhez nem nyúl hozzá, mert túl forró lenne a pite. Vagy a leszázalékoltakhoz.

Ezt hívnám félsikernek, erős populista beütéssel.
@genyamagyar: ja igaz. a dánok és a magyarok 86%-os adózással elsők

b..meg nem tűnt fel hogy szolgáltatás is van kinn? én voltam dán kórházakban...

mi a fasznak adózzunk? hogy ellopják?
hogy 90éves nyugdíjkorhatárral egy garast se kapj a nugydíjjárulékodból?

FORRADALMÁROK ADÓZZUNK AZ ORSZÁGNAK!!! (pont anynit mint OV)
"Úgyhogy ott fognak eldőlni a továbbkormányzás esélyei, ha a Fidesz fejlődő pályára állítja a gazdaságot, " Egyszer már megpróbálták, kábé ugyanezzel a társasággal. Orbán-Pintér-Matolcsy-Varga stb. Akkor nemigazán jött össze. Aggódom...
@becike4: Nagy a sansza a 2014-es nyerésre is, mivel ekkora szarból már csak felfelé van kiút (remélem). Ha tényleg beindul valami, az adók is lejjebb mennek, esetleg euró bevezetés - az Isten sem menti meg OV-t a nyeréstől.
Nem is szeretnék ellene drukkolni, mert abba belecsődölünk...
Csak szeretném már látni a beindulást!
@Deneware.: Varga még csak-csak, de ez a Matolcsy...
Erős víziója van a jó irányról - szerintem lövi magát valamivel :D
A kétharmad az kétharmad. Minden okosságot ennek fényében kell vizsgálni.
@poszt: "Idén tavasszal egyértelműen Ferencet és bandáját küldte el a fenébe az ország. Hiába mondja Viktor, hogy mögé sorakozott fel a nemzet, ez csupán technikailag történt meg. Hiszen nem volt más választás, hogy megszabaduljunk a „talicskásoktól”."

Te meg mindig ezzel altatod magad? pedig ebben a kijelentesben ket valotlansag is van:
1. volt Bokros Lajos, ott az LMp meg a Jobbik is (vermerseklet szerint). nem igaz, hogy nem volt mas valasztaws, vilagosan latszik, hogy a FIDESZ sem kormanykepes,.
2. a FIDESZ ugyanugy talicskazik. az 5 milliardos legifenykepezes teljesen nyilvanvalo, de felhivnam figyelmed, hogy majusban teljesen erthetetlen, es azota is tisztazatlan modon ugrott meg a koltsegvetesi hiany, legalabb 100 milliarddal. ha meg akartal volna szabadulni a tlicskasoktol, akkor nem szavazol a FIDESZre.

nyugodtan elkuldhetted volna az MSZP-t anelkul, hogy most ezt szopnank, ami van.
@Vad.Korte: ugy erted az 53% az ketharmad, illetve az uj valasztojogi torvennyel a 40% az 90%. nem ezt hivjak veletlenul antidemokratikusnak? es meg meddig tamogatja ezt barki is?
Hiába mondja Viktor, hogy mögé sorakozott fel a nemzet, ez csupán technikailag történt meg.

Hiába faszozol, amikor kétharmada van. Eső után köpönyeg. Várj minimum négy évig.
@Chicano: nem. ez egy idezet 2002-bol a FIDESZ vezerszonokatol :-D. jol beugrottal...
@Chicano: nem. ez egy idezet 2002-bol a FIDESZ vezerszonokatol :-D. jol beugrottal...
@is: Remélem ez a Bokros nem volt komoly :)
Egy ilyen párt, amelyik ki tudta nullázni magát, nem lehet alternatíva.
A civilekben jobban bíznék, de még túl gyengék. A Kupa Mihály, vagy Seres Mária-féle társaságok bizalomgerjesztőek és hitelesek, csak még nagyon kicsik.
Lázár János, a Fidesz seggluka hetek óta parodizálja minden blogon a fideszdroidokat, de 10-ből 9 kommentelő még mindig komolyan veszi...
Nehéz valami olyasmit parodizálni, ami már önmagában paródia.
Még a nicknevétől se esik le senkinek...
Ez nem bukott a felszínre, már rég oszladozva lebeg rajta, nem friss produktuma az emésztőrendszer utolsó traktusának!
Keseregjetek, acsarogjatok és rettegjetek csak, elvtársak. Faszozzatok is nyugodtan, a ti színvonalatokhoz az passzol, nincs mit tenni.
Jó ezt látni, azért. :)
www.youtube.com/watch?v=0vDFxiUn1Ig&fmt=22
Ennyit Orbán Viktorról, benne van a videóban, miféle kapcsolata van a kommunistákkal, és hogy mennyire el volt nyomva szegénykém a kommunizmusban...
@lázár jános a fidesz segglyuka:
Kedves tiszteletre sem méltó agyhalott honfitársam!
Nem akarlak számokkal, adatokkal zaklatni, de a Fideszre cirka 2.800.000 ember (bocsánat: választópolgár) szavazott. Ez olyan messze van a valódi kétharmadtól, mint Makó lovag Jeruzsálemtől. Ha teheted, ne gyere Budapestre, mert a közeledben is van olyan gyógyszertár, ahol kiválthatod a nyugtatódat. Vedd is be (mást is, de azt nem írom le, hogy mit. A fantáziádra bízom, annyit segítek: a csődör hátsó lábai között található). Ha a gyógyszeredet csak a szádban kell tartani, azt ékes magyar nyelven úgy mondják, hogy: szopogatós, tehát szopj.
Most csak a tablettát, később a Fideszre szavazók szaporító nedveit is.
Gyógyulásodhoz, szopásaidhoz sok sikert kívánok.
Az előzőekben szándékosan nem írtam: reményem szerint csak ironizálsz.
Remélem jól reménykedtem...
érdekes dolog, hogy a főoldalon már forradalommal van a FASZ-szal helyett...
rendre inthették a kismókusok az indexet, hogy a nemzetvezetőről nem lehet ilyet írni....
@padavan.blog.hu/: Na ezt azért ne tekintsük se vitaindítónak se vita-alapnak...
Ugyanolyan parasztvakítás, mint a másik oldal megnyilvánulásai.
Abban azért igaza van, hogy a politikusi réteg egy az egyben hiteltelenné vált, az emberek nagy része pont leszarja az egészet (sajnos).
@kacsababa: szenvedj csak maszopos tolvaj, ott fogsz ülni gyurcsányi mellett egy 2x3 méteres cellában te is. Végre most ti szívjátok meg, te nem tudod milyen volt az elmúlt 8 év diktatúrájában fideszesnek lenni. Mindenhol gyurcsányista rendőrök, besúgók. Félni kellett az utcán. Nem volt közbiztonság. Én ott voltam 2006 őszén a békés tüntetők között, amikor a haverjaimmal bevágtunk egy stoptáblát meg egy felgyújtott kukát a rendőrök közé, erre majdnem kilőtték a szemem gumilövedékkel. Nem volt rajtuk azonosító, nem igazolták magukat, honnan tudjam hogy igazi rendőrök és nem gyurcsányi emberei? Láttam ahogy az idős bácsit ütik egy kapualjban, odaszóltam az egyik rendőrnek, hogy hé faszkalap engem üssél, ha mersz, erre hátrafordult és nem találod ki kit láttam. Gyurcsány volt az. Érdekes ezt az akkori liberálbolsevik média nem hozta le.
érdekes elképzelés, hogy a nemszavazók valaki/valami ELLEN szavaztak volna...
és ha csak egyszerűen azért maradtak távol,
mert semmi közük ahhoz, ami a pártpolitikában folyik? én pl. ezért...
@nexialista: Az ilyenek miatt dobtunk ki a kukába 8 évet. Ma már majdnem egy szinten lennénk az osztrákokkal, ha 2002-ben újra a fidesz nyert volna. E helyett volt 8 év kommunista diktatúra a legsötétebb fajtából.
gondoljátok el, nő létemre miért szavaznék egy olyan pártra, amelyikben alig van nő, tehát sok szó esik teljesítményről, versengésről, törvényekről, hatalomról, pártokról, pálinkafőzésről, fociról, viszont alig említődik emberség, emberi jog, ilyesmi...
valami ELLEN nem érdemes szavazni,
viszont ha lenne értelme VALAMIÉRT...
@kacsababa: Márpedig az valódi kétharmad. Nem tudom, leesett-e nálad, hogy kétharmaddal kormányoz, mert azok, akik nem éltek a szavazati jogukkal, azok nem számítanak bele az eredménybe. Kisöcsém, fejlődj!
@belekotty: egyetértek

egy biztos: a CSŐDbiztos

szerintem az ország 2011-es éve a állami-csőd-biztosok éve lesz...

kínában meg?
hamar kiürülne a parlament, ha
1/ lenne "nincs kire szavaznom" mező
2/ mandátumot is kapna...
ja és tanulhattunk volna az olaszoktól; egész jól felívelt a soruk harmincévnyi kormányválság alatt...
@SiKom: A kisebb szja-ért cserébe nagyobb lesz a villanyszámla, drágább a telefonálás és a bevásárlás.
@nexialista: Még mindig jobb egy becsületes, hazafias, pálinkázó, focibarát párt, mint egy tolvaj, hazug, nemzetellenes, kommunista, gyűlöletkeltő, IMF barát párt, akik az elmúlt 8 évben tönkretették az országot, lejárattak minket Európában, utolsók lettünk a régióban, a környező országok rajtunk röhögtek. A világ jobb országaiban, minket mutogattak rossz példaként.
@SiKom: 17 ről 16-ra? kurva jó...
Azonnali is, és radikális is, mi?
@lázár jános a fidesz segglyuka: Azért ezt a becsületest járd még körül,oszt jónapot.
szóval majd akkor szavazok, ha egyéni mandátumú parlament lesz, és az alkotmány nem a hatalmi szervekkel kezdődik, hanem az emberi jogokkal...
@bóbitás lótetűfing: Jól mondod, az ország kétharmada a változás mellett volt tavasszal amikor a forradalom elkezdődött és az önkormányzati választáson is folytatódott ez a kétharmados forradalom. Az ország kimondta, hogy vége a diktatúra elnyomó uralmának. Elszámoltatást akarunk. Gyurcsányit vessék börtönbe amiért évi 5000 milliárd ft közvagyont játszott ki az offshore lovagjaival ciprusi bankszámlákra és amiért reggel délben és este is hazudtak az embereknek. Szerencsére már sok, volt komcsi vezető el lett távolítva a zsíros pozíciókból és a demokrácia emberei ültek a helyükre. Navracsics, Pintér, Semjén, Lázár, Szíjjártó, Harrach Péter. Ezek a nevek benne lesznek a történelem könyvekbe, mint hazánk megmentői. Gyurcsányi pedig úgy fog szerepelni ebben a könyben, mint a nemzetrontó vörös terror egykori vezetője aki ártatlan békés tüntetők közé lövetett és nyomorított meg 2006 őszén.
@bóbitás lótetűfing: A SZAVAZÁSON RÉSZTVETTEK KÉTHARMADA NEM AZEMBEREK KÉTHARMADA,MINT AHOGY A NYIKHAJOK KOMMUNIKÁLJÁK.
@becike4: Tudsz mondani egy olyan ügyet ahol fideszest ítéltek el??? NEM. Ha volt valami, rögtön kizárták a pártból és elhatárolódtak tőle, vagy később kiderült róla, hogy egykor még maszopos képviselő volt. Ellenben a vörös terror pártjában száz és száz hagyó miklós és kis gyurcsány van, akik szétlopták a közvagyont, offshore lovagnak képzelték magukat, pályázatokat bundáztak meg és közben építették a diktatúrát, ezek mellett még hazudtak reggel délben este.
@lázár jános a fidesz segglyuka: Pintér,mint a demokrácia embere,ez minimum mulatságos,vagy Semjén,akinek utolsó önálló eredménye 1.3%.Sírok.
Igenis forradalom volt a szavazó fülkékben! Aki nem ment el, mert nem értett egyet a Fidesszel, az legyen az ő baja. Annyira megutáltam már az meszpések arcátlanságát, pofátlanságát, trágárságát, hogy ha mostanság előkerülnek a képernyőn, hányingerem támad! Most persze rettegnek, mert szorul a hurok, hát csak szoruljon! Az ellendrukkerek is jobb lenne, ha nem keltenék a rossz hírünket, inkább reménykedjenek, hogy megindul a fejlődés, mert az nekik is jobb lesz!
@becike4: Az a Várhegyi Attila akinek maszopos kapcsolatairól csak az nem tud aki nem akar? Még 1998-ban környékezték meg a komcsik, amikor pénzt ajánlottak neki, hogy járassa le a fideszt a kampányban. De ha jól tudom nem volt fidesz tag sosem, csak függetlenként átült a fideszesek közé a parlamentben és nem vették észre. Egyébként bírom, hogy amikor szorul a hurok a komcsi elvtársak nyaka körül, akkor mindegyik jajgat a demokrácia miatt. Csak nem tudom, hogy hol voltak az elmúlt 8 évben amikor Észak Koreát is meghazudtoló kommunista terror uralta ezt az országot. Egyébként jó lenne ha figyelnéd a híreket. Szinte mindennap bejelenti Tarlós, hogy micsoda mutyik mentek itt pesten. Rengeteg adósságot, offshore lovagok nyomait és kiskapukat találtak ahol az elvtársaid és a kiszolgálóik tolták ki a lóvét. Nehéz lesz rendbe tenni az országot, de a nemzeti összefogás kormánya ezt véghez fogja vinni, ebben biztos vagyok.
@lázár jános a fidesz segglyuka: LOL van újra közbiztonság? Ezt meg honnan veszed? Gondolom nem borsodi vagy :D
@lázár jános a fidesz segglyuka: Hát én már régen nevettem ennyit.Főképpen ahogy a sok önjelölt mindenhez értek még neked is ugrik.
Szebbé tetted a napom!
@lázár jános a fidesz segglyuka: " Én ott voltam 2006 őszén a békés tüntetők között, amikor a haverjaimmal bevágtunk egy stoptáblát meg egy felgyújtott kukát a rendőrök közé, erre majdnem kilőtték a szemem gumilövedékkel."
ház ez jóóó :D
@lázár jános a fidesz segglyuka: már kezdem érteni.. elsőre nem esett le... nyomjad még :DD
@norbi2k: megjött a jobbikos törpepárt különítmény akik közül mindegyik valami borsodi zsákfaluban lakik zombicigányokkal körülvéve. Szerencsére az emberek már választottak, tavasszal nemet mondtak a radikális szélsőjobbra és igent mondtak a nemzeti együttműködésre, a változásra, hogy újra nagyok lehessünk. Egyébként van közbiztonság, igen, lehet gúnyolódni. Én 8 évig rettegtem az utcán, kilátástalan volt az életem, de ezt idén tavasszal megváltoztatta a forradalom.
@lázár jános a fidesz segglyuka: bocs, de elsőre azt hittem valami agymosott forradalmár vagy, nem esett le... mellesleg szarok mindegyik pártra :D
@lázár jános a fidesz segglyuka: Kérdés az,hogy két-három év múlva is bejelentik-e majd,hogy milyen mutyik mentek.És nekem ne elvtársazz,vadbarom.Ez a bajotok,hogy aki nem nyalja a hormonzavaros seggét,az csak komcsi lehet.
@SiKom: azert ettol hanyatt ne essunk...

az atlagberesek (btto 200e)pl kevesebbet fognak kapni az "adocsokkentes" cimen ~3500 forinttal, akiknek igazabol kezd meglatszani azok lesznek, akik az atlagkereset ketszereset kapjak (btto 400e), nekik netto ~19e-rel lesz tobb a fizu.

az emberek kormanya, mi?:-DD

berkalkulator.net/

na itt lehet kiszamolni, milyen komoly adocsokkentes lesz:-)

sirjatok..

ezt hivhatnank "orban viktort segelyezo adorendszernek", ugyanis ez kifejezetten az orban csaladra keszult, ahol extrem magas a kereset es sok a gyerek. szoval a mi viktorunk nagyon, nagyon sok penzt fog hazavinni:-)
(btto 1 millios fizetesnel a netto fizetes 140e HUF-tal lesz magasabb;-))
@lázár jános a fidesz segglyuka: ugye? én 8 évig ki sem mertem menni az utcára akkora volt a bűnözés, még az országból is elmentem... de tavasztól minden más lett, egy új magyarországra ébredtem azon a reggelen... még a kocsim is nyitva merem hagyni, akár éjszakára is... mondjuk a minap épp a társasház ajtaját próbálták elvinni lelkes fiatalok, de biztos rosszul láttuk :D
és van már kerületőrség, polgárőrség, városőrség akik mind minket védenek, csak épp rendőrség nincs, aki tehetne is valamit ha baj van :DD
@lázár jános a fidesz segglyuka: Különben is hogy gondolod a komcsizást,tele vagytok levitézlett fekete öves kommenistákkal.Martonyi,Stumpf,Pintér,Pozsgay,Szita,Csintalan/bukfenc/.....Soroljam még?Vagy ezek már igazhitűek?
@norbi2k: Ááá, azok lelkes fidelitas-osok voltak, csak le akarták festeni, mer' jófejek.
"Különben is hogy gondolod a komcsizást,tele vagytok levitézlett fekete öves kommenistákkal.Martonyi,Stumpf,Pintér,Pozsgay,Szita,Csintalan"

- Olyat röhögtem, hogy lefordultam a székről. Ilyeneket ne írjál, mert feljelentelek gondatlan veszélyeztetésért! :-))
@becike4: A Szavazók kétharmada ütődött! Aki nem ment el szavazni, az utólag ne véleményezzen semmit, statisztikailag nulla.Szerinted nem volt érvényes a népszavazás? Add be a kereseted a bíróságra! Ütődött!
@lázár jános a fidesz segglyuka: te szerencsétlen, csak a valóság nem érdekel...

PÁRTIGAZGATÓ is volt évekig, nem beszélve arról, hogy éppen TE ne tudnál arról: még egy hónapja sincs, hogy lázár jános a fidesz segglyuka 96 milliós szerződést kötött vele lázár jános a fidesz segglyuka városa, Hódmezővásárhely marketingjének menedzselésére :-)
@gyilkos fűegér: "Lázár János, a Fidesz seggluka hetek óta parodizálja minden blogon a fideszdroidokat, de 10-ből 9 kommentelő még mindig komolyan veszi..."

- Az a baj hogy soxor nagyon élethűen csinálja és az ember elbozonytalanodik.
@bóbitás lótetűfing: Én elmentem szavazni,ezekre a faszjancsikra szavaztam,hogy a hazudósék a helyükre kerüljenek,de ettől még nem vagyok vak.Egyébként anyád az ütődött.
@gpetersz: "Már elnézést, de csak én érzem úgy, hogy "lázár jános a fidesz segglyuka" ironizált?

Mintha mindenki véresen komolyan vette volna... ami azért szomorú, mert:

1. Elhiszitek, hogy ennyire ostobák is vannak"

- Nem elhisszük, tudjuk, hogy vannak ilyen ostobák. Különben nagyon jól csinálja. Olvassál stratezt és meglátod hogy vannak ilyenek!
Ez tetszett:

"Ha 0. Viktor így "fojtattya", államcsőd lesz az államforma."

Nállunk már a településen ez van.

1.400.000.000 ft adósságot halmozott fel drága szeretett helyi nagy fideszes miniführerünk.

Ehhez van 8000 lakos.

175.000 ft adóssággal indulnak még az újszülöttek is.
@belekotty: első hsz-e után simán elhittem hogy komolyan gondolja, mert vannak ilyen arcok, ez a szomorú... a második után már leesett :D
@Agyalap: "A magyar nép egységesen birka."
Az "egyseges" ma azt jelenti, hogy elzavarta az elozo nyilvanvaloan nem sikeres bandat.

A nep is tudja, hogy tortenelmileg majd csak az fog szamitani, hogy milyen gyarapodast tudunk felmutatni.
Jo hir: a magyar ember mindig keresi az ujabb lehetosegeket es konnyen hoz dontest.
úgy látom leszóltak a zindexhez, hogy a címlapon nem lehet OV elvtárs lefaszolva
Még jó hogy van ilyen "szórakozási" lehetőség, legalábbis én jól szórakozom,de tényleg! Azért valljuk be,Orbánnak köszönhetően ennyi írás születik.És mennyi hasznos vélemény! Egyébként,tényleg a számok bűvölete és alkalmazása jó trükk. Hogy mennyi is a 2/3-d? Hát sokkal kevesebb mint amennyire értékelik. Persze ha hozzá vélelmezzük azokat akik "szarombele" álltak hozzá illetve maradtak otthon bármiért, akkor már más a kép. De ez csak elvi dolog. Egyébként négy évet ki lehet bírni, oszt majd akkor eldől. Vagy nem.
De addig sem kell unatkozni lehet ilyen helyeken "karatélyozni"! Na! Húzzunk bele!:DD
Hogyhogy csak "technikailag". Volt välasztäs, ott volt az lmp, jobbik:D rä hogyhogy nem szavaztak annyian?
@belekotty: huhuuu..
stratez az tenyleg nagyon sulyos:-D

tolgyes es sirkom nagyon hivo meg, ha a hatan dugna partyban az asszonyt es a gyereklanyat orban, meg tercelne is ala, hogy "adjon nekik kemenyen, miniszterelnok ur..":-)
Olvashatóan beindult a pálinkafőzés. :-)
@kasztor: a palinkafozes eddig is ment.
a drogok termeleset es terjeszteset sosem a torvenyek, hanem az igeny hatarozta meg:-)
Félreértitek Orbán Viktort. A párhuzam 56-al nagyon is helytálló:

"hogy merre ment volna az ország sorsa, sajnos nem derülhetett ki. A szovjet csapatok hamar lezártak bárminemű függetlenedési törekvést."

most pedig: "hogy merre ment volna az ország sorsa, sajnos nem derülhetett ki. A fidesz csapatok hamar lezártak bárminemű önszerveződési törekvést."
@dibbler: Irigylem a derűlátásodat. Bár nem elzavarta, hanem ellene szavaztak sokan, de még többen el sem mentek.
Mert birkák.
beszari bagázs, megcsörrent a piros telefon, hova lett az index címlapról a FASZ? A kurvaéletbe, meggyalázták a csendőrséget!
@Bundili: "Igenis forradalom volt a szavazó fülkékben!"

Szerintem a lakásod budijában volt forradalom, csak összetévesztetted a szavazófülkével. A szlogen az volt, hogy "nem szarunk a perem alá!"
@Kósza: "hova lett az index címlapról a FASZ?"

Bement a hivatalába.
@Agyalap: a birkák azok akik bizalmat szavaztak a narancssárga rablóknak a piros után...
10 millióból rá szavaztak 3,1-en, ez nagyon nem az "egész ország"...
Nem volt választás? Hát az LMP, a Jobbik, a Civil Mozgalom, meg a "normálisan poltizáló" MDF mi volt? Azokra vajon miért nem szavazott ez a technikailag forradalmazó nép? Abban tökéletesen egyetértünk, hogy valami ellen győzött a forradalom, hiszen ettől forradalom (még ha nem is úgy, mint '56-ban), na de hogy nem lehetett volna másra szavazni... Szánalmas fideszellenes cikkecske ez.
@johevi: 2 706 292

de nem akarok tamás kodó lenni...
@Kósza: Szalay már pozícioban, biztos most is itt van álnéven és figyel... gondolom ő telefonált le...
@norbi2k: remélem meg van az az interju amiben elmondta hogy iwiven és facebookon is fenn van, csak álnéven, érted, a Médiahatóság elnöke, álnéven EPIC FAIL :DD
@gyilkos fűegér: Lázár János: "A miniszterelnököket kiszokták végezni." A főnöke mit szól ehhez?
@becike4: Mindenki igazhitű, aki a fülkeforradalom résztvevője volt, mszmp párttitkárok, mszmp-sek, kisz titkárok, III/II-sek, munkásőrök, munkásőr-gyerekek, besúgók gyerekei. Büszkék lehetnek magukra.
@Mikrobi: De ugye nem teszik kötelezővé a forradalmi ifjúsági napokat?
@ampelmann: Most még!@lázár jános a fidesz segglyuka: Czibula Csabát, a Hunvald per gyanúsítottját mikor hozzák haza Mexikóból? Varga Tamás ellen (5 milliárdos ÁFA csalás), mikor emelnek vádat? És mi van a Posta Bank konszolidációjára adott 150 milliárddal. Eltűnt a bank, de hol a pénz? Kik, miből és mennyiért privatizálták egyetlen hónap alatt a 12 állami gazdaságot? Hogyan lehetett 14 veszteséges céget egyetlen nap alatt Kaya Ibrahim és Josip Tot nevére eladni? Schlett Csabát nem találta az ügyészség. Érdekes, pedig mindenki ismerte a lakcímét, az ügyészség kivételével. Ja és a székház eladás....Na az is megérne egy misét. Ez a polgári erkölcs?
@vizipook: Igen, a szovjet csapatok eltiporták a magyar forradalmat. Ezért hálából gyorsan belépünk az mszmp-be, a kisz-be és megalapítjuk a munkásőrséget, az ifjú gárdát. És most ők a legnagyobb jobboldaliak, meg polgáriak, meg keresztények, meg nemzetiek. Brávó! Tudom, csak 800 száz ezer becsapott, megtévesztett párttag volt. Szerencsére a többi 10 MILLIÓ NORMÁLIS EMBERT nem tudták átverni. Köszönet nekik!
Mikrobi: szánalmas fidesznek szánalmas cikkecske jár. Sőt még az sem!
1956. október 23-án győzött a forradalom. Ma amikor pártunk és kormányunk vezetői ünnepelték ezt a csodálatos eseményt, miért öltöztek feketébe? Most ünnepeltek, vagy gyászoltak?
@Cinkes: "a birkák azok akik bizalmat szavaztak a narancssárga rablóknak a piros után..."

Hát igen, a Fletó hazudott... a Viktor meg most lop, meglop engem (plusz 3 millió szavazó megtakarított pénzét)...
Büdös birka magyar nép: a szaros 300 forint vizitdíj ellen szavaztak, de a sok ezer forintos összegek ellopását most meg megengedik a dakota királynak...
Újra csak azt kell mondanom, hogy szégyellem magam azért, mert magyarnak születtem...
@Mikrobi: marmint a fideszbol kinott lmp-re es jobbikra gondolsz es a fidesz altal szetzilalt es tonkretett mdf-re..?:-)
@az igazi Sipi: nem erről van szó, az ilyet, bárki iránt irányul egyből töröljük.
@baum: fuggetlenul attol, hogy Magyarorszagon kozszereploknek kotelesseguk tobbet turni, mint az egysegsugaru allampolgaroknak?:-)

ez pont akkor derult ki, amikor is a fidesz udvoskeje - aki ezzel lett a fidesz udvoskeje - 3x, hangosan, nagy nyilvanossag elott lehazaarulozta azt a szerencsetlen h... szoval a medgyessit:-)
@johevi: Ez a számolási módszer ugyanannyira ostoba, mint az előző 22 féle...
Nem vagyunk már 10 millióan.
A 18 éven aluliak nem szavazhatnak.
Akik nem mentek el szavazni, fogják be a pofájukat.
Igy az emberek 50 valahány százaléka szavazott a FIDESZ-re.
@Cinkes: Nem nagyon volt más választás. Minden választható párt rossz választás lett volna.
@hazug fidesznyik: Én nem a magyarságomat szégyenlem, inkább azt, hogy ide sikerült jutnunk a hosszas oktatás-nevelés után: a magyarok meg tudnák fojtani egymást egy kis előnyért, semmi összetartás nincs köztük.
@vakvarju: hát ez a cikk tényleg elég szánalmas:-) De a Fidesz kétharmadot szerzett az országgyűlési választásokon és 4/5-ödöt a helyhatósági választáson. Ezt nevezd szánalmasnak, ha ki akarod röhögytetni magadat:-)
@az igazi Sipi: az LMP az SZDSZ-ből nőtt ki, a Jobbik meg a MIÉP-ből. Az MDF-et meg Dávid Ibolya és Herényi Károly tette tönkre. Ha Dávid nem dönt úgy, hogy hatalomra juttatja 2002-ben a D-209-est, most ugyanott lehetnének, mint a KDNP. Az ország meg megúszott volna egy ilyen 8 évet!
@Mikrobi: tevedes

ki az lmp vezetoje?
schiffer andras. kicsoda schiffer andras?
igen, "volt" fideszkozeli ugyved.

ki a jobbik vezetoje?
vona gabor. honnan szervezte meg a jobbikot? igen, az orban viktor altal letrehozott polgari korokbol.

az lmpt es a jobikot a fidesz szarta, akar tetszik, akar nem. az szdsz nyom nelkul felszivodott. a volt szdsz-esek - mint pl en- nem fognak egy zoldkommunista partra szavazni, mint az lmp. en el sem mentem szavazni, mert senki, ismetlem senki nem kepviselte a valasztasokon a jozan, kapitalista, jobboldali es liberalis embereket, akiknek nem az erzelmek es a hivoszavak a fontosak a politikaban, hanem a racionalitas. az szdsz ezt kepviselte addig, amig fodor szet nem zilalta az egeszet. aztan eltunt., retkesek es egyeb mocskos fergek basztak szet a maradekot. nincs szdsz es az lmp a (szelso)baloldali okoprogramjaval kifejezetten tavol all a jobboldali, piac- es versenyorientalt liberalizmustol, amit anno az az szdsz kepviselt amire en is szavaztam.
@az igazi Sipi:
1. Mitől volt Schiffer fideszközeli ügyvéd? Azért mert TASZ-osként védte az Orbánt, ahogy a TASZ védett jobbikosokat vagy anarchistákat is, ha a jogaikon sérelem esett?
Schiffer a 90-es években szocialista ifjúsági mozgalommal próbálkozott, aztán az ökopolitikát itthon meghonosító Védegylet egyik prominense volt. Így a jelzőid közül legfeljebb a "zöldkommunistának" lehet alapja ;)

2. Vonát a Jobbik egyik vezetőjeként hívta meg Orbán a saját polgári körébe. A Jobbik akkor még nem volt párt, nem volt konkurenciája a Fidesznek, hanem jobbos ifjúsági mozgalom volt. Önmaguktól lettek tényezők, és ezért kellett egy jobbikos is az Orbán mögötti díszsorfalba. Nem az Orbán köpenyéből bújt elő, ahogyan Bolgár György sugallni próbálja.

Anyázás közben ragaszkodjunk a tényekhez, ha kérhetjük.
@driopios: Azért a pocit és a gumit photoshoppolhatták volna. Ide nők is járnak...
süti beállítások módosítása