Bréking! A Fidesz tényleg bünteti a szegénységet

2011.10.11. 15:29 nurker

 Semmi különös mondanivalónk nincs. Csak az alapok.

A hajléktalanság attól van, mert egy olyan országban élünk, ahol egyeseknek nem jut munka, és egyeseknek nem jut lakás. 

A válsággal és a devizahitelekkel abba az irányba haladunk, hogy egyre többen szorulnak ilyen helyzetbe, és még többen lavíroznak a munkanélküliség és hajléktalanság peremén.

Kocsis Máté ötlete az volt, hogy büntessük meg a hajléktalanokat azért, mert ilyen helyzetbe kerültek, és tüntessük el őket szem elől.

A Fidesz ma hajléktalanügyi referenssé nevezte ki Kocsis Mátét. Ezzel azt mondta, hogy aki ma Magyarországon elveszti a munkáját és az otthonát, az személyesen felelős érte, azt meg kell büntetni, és el kell tüntetni az országból. Nem hagynak senkit az út szélén. Aki lemarad, azt eltakarítják.

A bejegyzés trackback címe:

https://fenteslent.blog.hu/api/trackback/id/tr183295106

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Kocsis Máté és a hajléktalanügy 2011.10.13. 16:40:30

Egy hónapban az államnak egy hajléktalan átlagosan 99 ezer forintba kerül, miközben családok élnek a 78 ezer forintos minimálbérből, és a közfoglalkoztatás keretében bruttó 57 ezer forintot adnak nyolc órás munkáért. Ezeket az összegeket azoknak is vég...

Trackback: A megfelelő ember XI.: A hajléktalanok nagy barátja 2011.10.11. 19:40:07

Az egykor MIÉP-es, de ma már természetesen FIDESZ-es Kocsis Máté VIII. kerületi polgármester sokat szerepel mostanában a hírekben, hisz ő az, aki a kerületében keresztes hadjáratot folytat a hajléktalanok ellen. Betiltotta a guberálást, majd ezt egy rö...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása