Az eltűnt kibaszott jó könyv nyomában

2012.02.03. 08:03 volankombi

Ennek a Gyurcsány Ferencnek a hazugságai nagyon bonyolultan rétegzettek. Az igazságbeszédben például többek közt ezt mondja elvtársainak:

Csak azt tudom mondani, hogy nem fogok játszani semmilyen játszmát sem így, sem így. Tesszük a dolgunkat. Amíg nagy tempóval lehet menni előre, addig megyünk. Ha nem lehet menni, és elmagyarázzátok, hogy igen, de… Ahhoz énszerintem én nem köllök. Ahhoz más kell. És írok majd kibaszott jó könyveket a modern magyar baloldalról.

Gyurcsány Ferenc nem köllött, le is mondott. Aztán bekerült a Parlamentbe az MSZP színeiben. Aztán, miután bekerült a Parlamentbe, kilépett az MSZP-ből, és alakított egy másik pártot néhányadmagával (vö. "nem fogok játszani semmilyen játszmát"). Azóta is szorgalmasan hekkelgeti mások akcióit, és irodalmi vénáját könyvek helyett hosszadalmas levelek megírására fordítja, most például Jávor Benedeknek könyörög, hogy ugyan, vegyék már őt be az együttműködésbe, „hogy lehessen más a politika”.  Pedig a nép – egy kicsit kevésbé finomabb formában ugyan – már elmagyarázta, hogy „igen, de...”, és mégis, mégis, hiába várjuk azokat a kibaszott jó könyveket a modern magyar baloldalról. Pedig úgy látom, grafománia volna hozzá.

A bejegyzés trackback címe:

https://fenteslent.blog.hu/api/trackback/id/tr554051139

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A buta szerző nem veszi észre, hogy a DK alig három hónap alatt elérte az 5 százalékot. Az LMP, amelyet sosem koptatott a kormányzás a felelőssége, dicsősége, minden nyűge és nyila, 6 százalékon áll. Pedig nem Schiffer a hibás állítólag, hanem Gyurcsány... Jávor Benedeknek nem könyörög senki, tessék a levelet elolvasni... Az LMP eldönti, hogy a Fideszt erősíti-e vagy az ellenzéket.
@gréczyzsolt: És biztos azért láncolták magukat a parlamenthez és kezdeményeztek népszavazást a Fidesz ellen, mert a Fidesz barátai, persze. Arról nem beszélsz, hogy míg Gyurcsány 40%-ról juttatta le magát 5-re, úgy, hogy az új pártjához rendkívül gerinces módon az MSZP mandátumait és a Táncsics alapítvány pénzét használta ugródeszkának, addig az LMP-sek saját vagyonukat és állásukat kockáztatva építették fel a pártot.
@gréczyzsolt: Tisztelt R-Go zenekar menedzser úr! A te szádból a buta oly édes nekünk :) Másfelől értem én, hogy személy szerint neked és a DK-nak érdeke lenne fenntartani a kettős megosztottságot, a barikádokon zajló harcot, a klasszikus Orbán-Gyurcsány pólust. Viszont egy bökkenő van ezzel: oly annyira hiteltelenné vált a gazdi, hogy onnan nincs visszaút se neki, se neked. És ezen örvendezünk vala.
Ez csak egy álgréczy lehet. Az még én sem hinném el, hogy az igazi már házhoz jár a pofonért. Bár úgy tűnik...
Ami pedig az ő/ők Gyurcsánját illeti, rettentően visszatetsző, ahogyan kikéri magának, hogy ő már nem MSZP-s. Vagy holnapután nem DK-s, és így tovább.
De végül is utóbbi szervezetek járnának jól. Mert kinek is kell egy ilyen pöffeszkedő, magamutogató nagy és égő ego?
az lehet, hogy jogod van nem szeretni a Gyurcsányt, de ilyen gyalázatosan bunkózni meg nincs. Eddig az egyetlen tisztességes politikus, aki - belátva, hogy OTT nem hasznos - lemondott. Kíváncsián várjuk a többit. Lesz még.
Hát ez egy mocskolódó blog. Csesszétek meg.
Röhejes egy ilyen cikkel kijönni akkor, amikor nem látni mást, mint a pozícióhoz görcsösen ragaszkodást. Egyedül Felleginek volt bőr a pofáján és lemondott (persze az is lehet, hogy valamit másképp, jobban akart és az nem illett bele a duce elképzelésébe, így lemondatták). De mikor fog lemondani Matolcsy??? Hogy csak a legszembetűbőbbet kérdezzem.
@baum: öööööööö....dehát a felcsúti vámpírnak is VOLT visszaút....sajnos..
ennek a blognak miért van ugyanaz a designja, mint a választás előtti hazug és tendenciózus gerygreyhound-os videónak?! Tényleg, az a gery greyhound miért nem csinál megint egy videót az új országadatok figyelembe vételével?! Pl. soha annyi cég nem csődölt be, mint 2011-ben...
Ebben az irományban annyi tartalom van, mint egy üres köcsögben. Az írónak gyurcsányozhatnékja támadt, oszt ez lett belőle. Nagyon kevés.
Figyelem a blog vs. IMF lájk versenyt.Nos a számok mindent elárulnak a színvonalról. Le kellene vonni a tanulságot, bunkókáim!
@NWolf: te még nem hallottál olyanról, hogy valaki azért áll a másik mellé, mert úgy gondolja, hogy az illető olyan dolog miatt lázad, ami neki is csípi a szemét? mi ebben a "lenyúlás"?
@öreg_répatorta: fellegi MEGLÉPETT, mert adódott számára egy lehetőség, hogy valamit megőrizzen a renoméjából. annyi vér viszont nem volt a pucájában, meg annyi becsület se, hogy lemondjon, és ezzel persze elzavarják a húsosfazék mellől!
Amúgy meg ez a nagy gréczyzés is fura, főleg egy olyan blog után ahol a szerző bizonyos volánkombi. Most melyik a keresztneved? A volán vagy a kombi? (mielőtt megkérdezed az enyém a répa)
@NWolf: nem használta az mszp mandátumait, mert NEM ő juttatta be az embereket, akik vele mentek.
az lmp-sek semmit nem kockáztattak. és az mszp-t nem gyurcsány amortizálta le, hanem a zsebnéró és tettestársai, és maga az mszp, azzal, hogy pl. többször bizalmat szavaztak neki, hogy a parlamentben maradhassanak, aztán törvényjavaslatok és szavazások alkalmával kihátráltak mögüle. és ezért nem bukott miniszterelnök gyurcsány, mert belátta, hogy széllel szemben nem lehet, lemondott, és most, miután látta, hogy az mszp a nagy bukta után se akar változtatni, kilépet. ha nem tudsz ennyit felfogni, azon csodálkozom, hogy tanultál meg egyáltalán olvasni ilyen debil létedre?
Nem tudom ki vagy aki írta ezt az írást, de tíz év távlatából még mindig beszartok, ha Gyurcsány feltünik.
Patkányok. az elbaszott több mint másfél év miatt ne mondjátok , hogy Gyurcsány a felelős!
Nincs gondolatotok a problémák kezelésére?
Gyurcsány
Lopott a semecikiflit?
Gyurcsány
Lopott a másik nemzeti oldalas(lásd fideszes, tiszta magyar) a bótban egy kitudjamirejó kütyüt, Gyurcsány
Megfagynak éhen halnak az emberek, mikor mondja már ki valaki, hogy a fideszes orbán kormányoz?
@NWolf: Milyen vagyont????? Hány éves vagy te, hogy hiszel még a mesékben?
volankombi!

Mesélj már nekem konkrét példán keresztül a hazai politikai példaképeidről!

Köszi!
A félelem Gyurcsánytól sok dróid életét mérgezi!A felcsúti nem véletlen áll kezelés alatt!Ettől vagyunk a taccsvonalon!
no megnézem én azt az 5%-ot:) én annak örülnék, ha 4.99%-kot kapna feri és pártja
Érdekes, hogy Gyurcsányt szidni ilyen masszív élvezetet okoz. Ez nem valami betegség? Orbánt is kezelik valami ilyesmivel :)
Zsót a belső listán dékás bögrét ígért, hogy így feltűntek a ripacsista droidok? Horn Gabi már átadta a választók üzenetét, vegyétek magatokra.
@gréczyzsolt: A DK lenyúlta az MSZP bázisának jó részét, valamint egy volt miniszterelnöknek kétségtelenül van egy biztos ismertsége és van rajongótábora. Az LMP nem azért utasítja el a DK-t, mert 1 vagy 5%-on áll. Nincs jelentősége.
@iii: "Az LMP nem azért utasítja el a DK-t, mert 1 vagy 5%-on áll. Nincs jelentősége."

Bár az LMP-re szavaztam, sajnos ki kell hogy mondjam, mára az LMP-nek sincs jelentősége. Azt meg, hogy az LMP-szavazók mit gondolnak, elég pontosan mutatta a budai időközin, az egyébként rettenetesen ciki Lévay Katalinra való tömeges átszavazás. Lehet mellébeszélni, de minek.
Na, látom, trollra van pénz :)

@lane: miért kéne nekem politikai példaképem legyen? nem vagyok én politikus
troll = a troll olyasvalaki, aki a szerkesztőket, adminisztrátorokat, fejlesztőket és a közösség egyéb tagjait próbálja akadályozni, méghozzá szándékosan, előre megfontolt módon. (Más szóval a vandál az enciklopédiát támadja, a troll a közösséget.) Tudatosan felrúgja a közösségi normákat.

hu.wikipedia.org/wiki/Wikip%C3%A9dia:Troll

Ehelyett én kérdeztem:

"Mesélj már nekem konkrét példán keresztül a hazai politikai példaképeidről!
Köszi!"

Az nem troll, aki kérdez, még ha mást is gondol mint te.

Szóval, konkrét példát kérek!
Köszi!
mennyei atyám, mennyi troll...
@lane: nem is rád értettem, neked pedig válaszoltam is
Gyurcsány Ferenc nem köllött, le is mondott.

helyett: elfogyott a többsége

Aztán bekerült a Parlamentbe az MSZP színeiben.

helyett: pártszavazás után

Miután bekerült a Parlamentbe, kilépett az MSZP-ből, és alakított egy másik pártot néhányadmagával (vö. "nem fogok játszani semmilyen játszmát")

helyett: vagyon maradt az MSZP-nél

Azóta is szorgalmasan hekkelgeti mások akcióit

helyett: összefogást sürget

és irodalmi vénáját könyvek helyett hosszadalmas levelek megírására fordítja, most például Jávor Benedeknek könyörög

helyett: kér

---

Irhatnál szerinted jó példáról, ha nem is példaképed.
Köszi!
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Ez a valóság meghamisítása. Miért ne lenne egy 8-9%-on álló pártnak jelentősége? Csak mert te nem már nem szavazol rá? Másik meg pont azért szavaznak rá, amiért te nem.

A II. kerületben meg pont fordítva történt, ahogy beállítod. Karácsony 3%-kal tudta növelni az LMP támogatottságát, Lévai alig több mint 1-gyel. A második forduló eredményei másodlagosak, mert arra már nagyon sokan nem mentek el és taktikai megfontolások alapján szavaztak. Az LMP szavazók többsége nem ment el szavazni, tehát nem volt semmiféle tömeges átszavazás. Éppen ezért semmi értelme nem lett volna a visszalépésnek.
@lane: nem mindenben értek egyet veled, amit írtál, kicsit más megvilágításból nézed az eseményeket (általában nem is annyira "helyett", amit írsz, hanem plusz szempont. Azt gondolom, korunk politikusainál inkább jó gyakorlatokat lehet megfigyelni, ezekről a fentéslenten is szoktunk írni. itt van például egy: fenteslent.blog.hu/2010/10/07/gyurcsany_es_orban_beszede_katasztrofak_utan
@Olbrin Joachim: köszönjük :) érdekes cikk
"és ezért nem bukott miniszterelnök gyurcsány"

Mondanám, hogy ez az év vicce, de félek, alulbecsülném...
Na ennyire lehet komolyan venni a DK-t. Hogy is szokás mondani, "SZDSZ 2.0"?
süti beállítások módosítása