Bin Laden farka csóválja Obama kutyáját?

2012.03.18. 08:08 tintas

Bin Laden megölésekor az amerikai kommandósok egymillió oldalnyi anyagot találtak az al-Kaida működéséről és terveiről. Természetesen mivel amerikaiakról van szó, bizonyosan semmilyen plusz forrást nem tudtak fordítani arra, hogy egynél több ember olvassa ezeket az iratokat, ezért történhetett az, hogy valószínűleg egy kis kansasi városkában található régi raktárépületből rohant ki az addig az al-Kaidáról olvasó idős, egykori portás bácsi, hogy értesítse a Fehér Házat az elnök elleni merénylet tervéről.

Bizonyosan nem arról van szó, hogy az elnökválasztáshoz közeledve a legszebb népszerűség-növelő ajándék Barack Obama számára, ha megöléséről nyavalyog az egész amerikai média. Az amerikai demokráciát hazug mulatságként bemutató, Amikor a farok csóválja... című amerikai film a bill clintoni helyzetet használta, hogy bemutassa: hogyan tudnak a politikát irányító háttéremberek háborút indítani Amerika ellen egy olyan ország nevében, aki még csak nem is tudna semmi ilyesmit végrehajtani. És mindezt miért? Csak azért, hogy a gyerekmolesztálással vádolt elnöküket újraválasszák, és újra foglalkoztassa őket.

Obama emberei ugyanezt szeretnék, ezért jutottak "törvényszerűen" arra, hogy megtalálják azt az iratot, ami bizonyítja, hogy Bin Laden Obama elleni merényletet tervezett, mert arra számított, hogy a hirtelen helyére lépő Joe Biden alelnök bizonyosan katasztrofális hadvezetési taktikával önmaga kényszerítette volna térdre saját országát. A hír egyetlen valódi vesztese a jelenlegi alelnök, akinek Obama halála esetén felmerülő bénasága azt jelzi, hogy a politikai háttéremberek nem őt akarják következő alelnöknek. Mégis: milyen szép, hogy Obama hadvezetési képességeit nem azzal igazolják a médiában, hogy Douglas MacArthur-testtartással állna valamilyen közel-keleti hadszíntéren, hanem az alelnök esetleges jövőbeni bénaságával igazolják. Vakok között félszemű a király.

Obama háttéremberei könnyen lehet, hogy valódi hatást érnek el ezzel és még pár hasonló ötlettel, ugyanis a konzervatív ellenjelöltek bénasága és egymással sem összeegyeztethető vallásosságuk kiheréli minden potenciáljukat.

Éljen Obama, amiért életben maradt! Mégis kényelmetlenebb lenne úgy merénylet célpontjának lenni, hogy a merénylet még aktuális...

A bejegyzés trackback címe:

https://fenteslent.blog.hu/api/trackback/id/tr964322624

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Long live, Mr.President!
"Obama háttéremberei könnyen lehet, hogy valódi hatást érnek el ezzel és még pár hasonló ötlettel, ugyanis a konzervatív ellenjelöltek bénasága és egymással sem összeegyeztethető vallásosságuk kiheréli minden potenciáljukat."

Ez a kulcsmondat. Ha 2008 nyarán lefagyasztanak egy átlagos amerikai állampolgárt, majd 4 évre rá kiolvasszák, s név nélkül felsorolják neki Obama intézkedéseit, az első kérdése nagy eséllyel az lenne: "Mi történt, Bush-t tán harmadjára is megválasztották?" Obama centrista bőrbe bújt republikánus, aki történetesen a demokrata párt tagja. A konzervatív oldal immunrendszere erre egymásnak ellentmondó reakciókat produkált. Adott ugyanis egy végletekig kapitalista, mégis mérsékelt jelölt (Romney), aki egyedül a bőrszínében különbözik Obamától. Nincsenek is rajongói, támogatottságát havonta dollár százmilliókat felemésztő reklámkampányának, s annak köszönheti, hogy kihívói egytől-egyig vállalhatatlan, az amerikai társadalom legostobább és legvisszamaradottabb rétegére apelláló neokonok. Mindeközben a liberális politika reprezentáltsága a nulla felé tendál mind a képviselőházban, mind pedig a szenátusban. Valahol tragikus, hogy idáig degradálódott az Egyesült Államok közélete.
Miért nem hiszem én el, hogy van ez a Bin Laden?
Amerika egy liberálisok által megvezetett csődtömeg. Hosszú évek alatt kiölték ott az emberek fejéből a gondolkodást. Az EU-nak is ez a szerepe, meg az, hogy konzerválják a jelentős életszinvonal különbséget a nyugati és a közép/kelet európai országok között.
Szerencsétlen magyar liberálisok, oda nyaltok, ahová nem kéne! De Ti már csak ilyenek vagytok!
@reálisan: Ez jó. Bushok meg Reagan durván libsi volt, mi?
@reálisan: A kommentedben annyi ökörség koncentrálódik egyszerre, hogy kénytelen vagyok azt feltételezni, valójában csak trollkodsz, s sajnos trollkodásnak is sok ez így együtt. Gyakorolnod kell még.
Van egy amerikai ismerősöm. Múltkor megkérdeztem Tőle, hogy milyen ott a gazdasági helyzet. Azt írta, hogy dől a birodalom és reménykedjünk, hogy az egész világot ne vigye romlásba. Sajnos ez folyik. Ez az ország háborúkat indít világszerte, milliókat gyilkolnak meg, országokat tesznek tönkre és ők értékelnek máshol demokráciát. Röhej.
@reálisan:

Nem csoda. Adva van egy buta néger bábu és az őt, meg a teljes néphülyítő médiát pórázon tartó sorstalan bagázs. Ha lesz harmadik világháború, akkor az előző kettőhöz hasonlóan ezt is a cionista, világuralmi tébolyban szenvedő kilincsorrúaknak köszönhetjük majd..."liberális demokrata" vagy minek is hazudják magukat mostanában.
Ebből a jó híranyagból ilyen töketlen posztot kihozni szégyen.

Egynémely komment viszont már sokkal inkább fején találta a szöget.
@reálisan: annyira, de annyira reménytelenül ostoba vagy... Bush, a libsi, kiölte a gondolkodást az amerikai emberek fejéből. Így, az amerikai emberek, mind a 26x millió.

Szegény ország, szegény világ. Nem baj, majd a magyar konzi megmutatja, hogy mi is az a GONDOLKODÁS.
@reálisan: szerintem keressél értelmesebb ismerősöket.
"Osama lives" polok eladok!!! 5000 huf/db.
@"No one was shot" - hazudta a tróger zsidó:

Ez jó, tehát már a világháborúkat is a zsidók okozzák. Lassan itt a 100. évforduló, időszerű lenne felhívni a figyelmet, hogy a Titanic-ot is nyilvánvalóan ők süllyesztették el. (Ájszberg tudniillik, ilyen névvel katolikus nem lehetett.)

Kicsit azért ezt a kijelentést árnyalhattad volna, ha már ennyire hű akarsz lenni az eszméidhez. Pl. írhattad volna azt, hogy „igaz, hogy a második világháborút KÖZVETLENÜL nem a zsidók okozták, de nyilvánvalóan a pimasz metéltfarkúak addig provokálták szegény Hitlert, míg az dühében kénytelen volt bekebelezni Ausztriát és Csehországot, majd lerohannia Lengyelországot, Németalföldet, Franciaországot, Dániát, Norvégiát, Jugoszláviát, Görögországot és végül a Szovjetuniót. Csak így lehetett megfékezni a zsidó horda tombolását.”

Néha gazdagíts az összeesküvés-elméleteiden, így fordulatosabb és olvasmányosabb lesz (ha már hitelesebb nem is).
@Bicepsz Elek77: "Osama is alive" pólók eladók!!! 6 000 HUF/db. Tőlem vegyetek, ne Elektől, a nyelvi szabatosság csak megér még egy ezrest! ;-)
Egy miniszterelnöknek miért is kéne egyáltalán katonai tudással rendelkezni? Arra ott vannak a nagyfejű katonák.

Az egész hiszti röhejes :)
Van aki még elhiszi ezeket a választási faszságokat?

Bin Laden biztosan VHS kazettával üzengetett az USA-nak amikor állítólag a 9/11 et ő tervezte :D
süti beállítások módosítása