50 Cent: K.D.N.P.

2012.04.17. 18:34 Tékás Lacika

50 cent.jpg"I don't know what you heard about me
But a bitch can't get a dollar out of me
No Cadillac, no perms, you can't see
That I'm a motherfuckin' K-D-N-P"

Szeretnénk a kereszténydemokraták győzelméhez gratulálni. Örülünk, hogy végre szembe mertek szállni a Fidesszel, méghozzá nem is akármilyen ügyben: kiharcolták maguknak a kedvezőbb képviselői fizetési rendszert. Üdvözöljük, hogy végre önállósodik a párt, vigyáznak a politikusai az ország ügyeinek helyes irányban tartására a keresztény etika által vezérelve. Ezt a dalt küldjük a jól megérdemelt ünnepléshez.

Keep it real!



(a kép forrása)

A bejegyzés trackback címe:

https://fenteslent.blog.hu/api/trackback/id/tr754457297

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Oszt köztársasági elnök voltál-e már, édesöcsém? 2012.04.18. 11:17:04

Furcsa, de a 2/3-os kormánnyal kapcsolatban nem az irritáló arrogancia és a nagyképűség a legnagyobb probléma. Nem is az, hogy politikai szólamokkal szeretnének, ráadásul meglehetősen ügyetlenül kicserélni tudományos fogalmakat. Vagy az, hogy az észt o...

Trackback: Orbán Viktor is volt fiatal, liberális és demokrata (archív kép) 2012.04.17. 23:12:55

A fekete-fehér kép valamikor a 80-as évek végén készülhetett Orbánról, Deutschról és Fodorról, a Fidesz akkor még valóban fiatal, valóban liberális és valóban demokrata nézeteket valló három alapító tagjáról. A magukat akkor még „liberális, radikális é...

Trackback: Jézus az én pénzügyi tanácsadóm 2012.04.17. 22:53:43

Fellázadt a KDNP a képviselői fizetéscsökkentés ellen HVGA magyarországi demokráciatörténet legszívósabb parazitapártjának prominensei annyira felkapták a vizet az anyagi lehetőségeik esetleges korlátozása miatt, hogy még a gazdaszervezetnek, a Fide...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

amig ilyen senkihazi Harraghok kiallnak es kijelentik hogy 750E ft az pedig nem eleg...
te meg elj meg 47E ft.... menjek a.....

Harragh peter 63 eves 1.2M brutto es kb 200E ft nyugdij......
Csak hozzák, amit Szalma Botond már hetekkel ezelőtt elmondott. SZB-nak persze nincs igaza. A csicska alapból nem túl jól fizetett. Ezek a parlamenti kereszténydemokraták viszont csak két dolgot árultak el, 30-nál több ezüstért, a kereszténységet és a demokráciát. Ezzel a kalácsképű zsúrpubival az élükön.
Szent Isten! Ha Jézus tudná, hogy kik lettek a keresztények, biztos ateista lenne, s ha ők a demokraták, akkor a demokrácia kurva szar dolog lehet.
@Kivancsi: ja, és képviselőknek nincs kényszernyugdíj se, mint a bíróknak...
@Kivancsi: Legközelebb nem kell nyugdíjasokat beszavazni a parlamentbe. Vagy olyanokra szavazni akik listán bejuttatják őket...
A legnagyobb baj és a demokrácia (van még ilyesmi itt?) szégyene, hogy egy 0,05%-os támogatottságú szarkupac, álszent gyülekezet (gy.k: kdnp) bent lehet a parlamentben, mert begyalogolhatott a fideSS hátán és ők dirigálnak itt csomó kérdésben, meg megmondják az okosat, persze a mi f@--kal verve a csalánt.. Moncayo hozzászólásával is teljesen egyetértek.
igazatok van, inkább lopjanak továbbra is, meg trükközzenek a költségtérítéssel. mert az nem nekünk drágább, á, dehogy.
@iko75: az is egy alternatíva, hogy annyi pénzből élnek meg, amennyit kapnak a képviselőségért, és nem lopnak-csalnak hozzá.
"Könnyebb a tevének átmenni a tű fokán, mint a gazdagnak bejutni az Isten országába" (Mt 19,24)

Kérdés hogy a sok ál-szentfazék tolvaj képviselő hová kerül, miután a földi pályafutását bevégezte.

Állítólag batyus temetést nem lehet kérni.
@iko75: a legnagyobb költségtérítés-trükközőt úgy hívják, Lázár János, most nincs trükközés mert nincs rá szüksége, vannak sokkal nagyobb húsosfazekak ld Közgép
teljesen igazuk van a kereszténydemokratáknak. mi az a 750000 forint? egy komolyabb kocsival már nem is lehet menni ilyen benzinárak mellett? nehogy már gyalog járjanak templomba! ne égessük már saját képviselőinket.
@Tékás Lacika: Ugyan, szívtelen vagy. Az Ország Szolgálata drága dolog. Na de komolyra fordítva a szót szerintem ez sajnos nem ilyen fekete-fehér. A gond a következő: egyfelől elvárjuk, hogy gondolkodni képes, értelmes emberek üljenek a parlamentben (ami így se következik be, de adjuk meg az esélyt.)

Nomost kérdés az, hogy feladna-e valaki egy jól fizető állást, hogy elmenjen határozott időre "dolgozni" akár a Parlamentbe is úgy, hogy nem garantált, hogy 4 év múlva meghosszabbítják a szerződését?

Vagy fordítva kérdezem: hogy várható el, hogy ne a legmocskosabb harc induljon be az amúgy is csökkenő számú képviselői helyért, ha a képviselők elvesztik az egyéb bevételi forrásukat?

Nekem ez megint csak egy átgondolatlan és demagóg húzásnak tűnik, különösen ilyen határidővel. Szerintem ráadásul a KDNP itt csak előre volt tolva... Ha érted, mire gondolok. (Te, Viktorkám, dobjuk már be a zembereknek ezt, ez szokott nekik tetszeni. Te, Janikám, te lemondanál a fusidról? Ugyan Viktorkám, nem kell, csak el kell ültetni valami bogarat a KDNPs balekok fülébe, harcolják csak ki, hogy ebben a ciklusban ne legyen semmi belőle.)

Ennyit erről. Én nem támogatom.
@Ianas: Persze, létező probléma amiről írsz. Ha nem egy olyan párt harcolja ezt ki, ami amúgy alig-alig létezik, akkor nyilván nem lenne ilyen visszatetsző ez az egész. Úgy általában persze amellett vagyok, hogy legyen normális bére a képviselőknek. De az milyen már, hogy pont ebben az ügyben áll a sarkára a KDNP?
@iko75: Ja, mert eme nagy kirohanás után nyilván nem fognak stiklizni. Hopp bilibe lógott a kezem ... és felébredtem. Ha 2 milliós fizetésük lenne, akkor is trükköznének, még ezek az "erkölcs oszlopai" is, hogy nem folyt még el a kocsányos gerincük ...
@Ianas: "Szerintem ráadásul a KDNP itt csak előre volt tolva... " Ja, ez lehet, és sosem fogjuk megtudni, hogy így volt-e.
@Ianas: Gyakorlatilag nézd meg egyszer közelebbről azt az elképesztően korlátolt, önhitt, pökhendi, egymást maró, harácsoló, hataloméhes bandát.

Lehet, hogy némelyikük - egyesével, esetleg - értelmes, netán (ránézésre) tisztes családapa, jó(nak tűnő szomszéd), de ahogy összegyűlnek ketten-hárman (és mennyivel többen) ez az esetlegesség is eltűnik.

Kicsit hasonlóan a leglassabbhoz igazodó hajókonvojokhoz.
Nektek nem paradox mar maga a szo?
Kereszteny = egyistenhit ergo totalitarianizmus
demokrata = nep akarat
osszeegyeztetheto lenne?ne vicceljunk mar... :-)
Szerintem igazából nem a fizetés a durva, én azok pártján vagyok akik nem sokallják a 750-et, sőt én több miatt se háborognék. Ha ugyanis kevés a fizu akkor nyilvánvalóan csak azzal a céllal megy bárki képviselőnek, hogy 4 évig minden sarokra kiálljon, hogy megkenjék. Ellenben ha kiemelt fizetést kap, akkor 1) lesz vesztenivalója és 2) ezért talán nem lesz kapzsi.
Ráadásul elvégre mégiscsak fontos országos feladatról van szó nem? Elvileg de.
Csakhogy: a képviselőség nem csak gombnyomogatás, hanem valódi munka lenne elvileg. Fel kellene készülni a javaslatokból, fel kellene készülni saját javaslatokkal, ehhez szakértőket kellene alkalmazni (erre van külön keret asszem), kellene tartani a kapcsolatot a választópolgárokkal stb. Elvileg. Nyilván, ha nem napi 5 törvényt nyomnának át pártfegyelem és büntetés terhe mellett.
A KDNP-nél is emlékeim szerint nem a megemelt alapfizu verte ki a biztit (miért is tette volna), hanem, hogy nem lehet más állásuk. Ez viszont, azt gondolom, nagyon alap kellene legyen és az első Fideszes javaslat ami szimpaikus. (Mondjuk az durva hogy a céges jövedelmekre nem terjed ki. Emlékeim szerint volt olyan honatya, aki állítólag tanácsadó cégében nem dolgozott, de kivett belőle tízmilliós osztalékot. Azt hogy? Korrupció frissen arcba tálalva köretként közvetett bizonyítékkal, jó étvágyat)
Hogy lehetne egy képviselő a fenti feladatok mellett ügyvéd, meg orvos, meg megyei jogú város polgármestere (azt is lehet részmunkaidőben)? Legalább a látszatot tartsuk már meg, aztán egyszer, talán fel is töltjük tartalommal.
Valóban vérciki, hogy a KDNP-sek fidesz platformmá válásuk óta először álltak ki valami mellett és az rögtön a saját piti mellékesük volt.
Egyébként meg a jelenlegi rendszerben nem 200 képviselő kellene, hanem 5 (vagy ahány párt bejut). Azok emelgessék a táblájukat, hogy hány szavazattal vannak az indítvány mellett, vagy ellen. Nem kellene nímandokkal betolatni fontos törvénymódosításokat. Ez olcsóbb és őszintébb lenne, igaz, nyilvánvalóvá is válna, hogy a parlament úgy kiüresedett, ahogy van.
@Tékás Lacika: Ez sajnos igaz... És az is, hogy sose fogjuk megtudni. Nem, mintha sajnálnám őket, ha kiderülne, hogy hülyét csináltak belőlük. Nem ez lenne az első eset, hogy Viktorunk padlóra taktikáz egy szövetségest.

@Bélabáttya: Igen... Nem is a konkrét, pillanatnyilag ott henyélő idiótákra gondoltam, csak arra, hogy később, talán egyszer nem lesz-e ez a törvény kerékkötője egy normálisan működő parlamentnek... Most igazából mindegy. Főleg, hogy lehet, hogy szép csendben eltüntetik a változtatást valami hajnali kettőharmincötkor beadott képviselői módosítóval fél év múlva, miközben az egész ország valami gumicsontot fog éppen rágni.
Hát igen. A prostik is harcolnak a pénzükért a stricijükkel.
Ennyire keresztények és ennyire demokraták! A saját zsebük töméséig tart ez a nagy "hívatás tudat" a vedlett zsidó elvtársaknak!
@taecleau: Azért a bírókat se fogom sajnálni a fizetésük, és a nyugdíjuk miatt :D
@Hihhetetlen: Hé, ez az én dumám (a vége, a frakciófegyelmes) :D Úgyis mind ugyanarra szavaz :D
@mulire93: Menj anyádba a spamjaiddel!
@mulire93: Muszáj ezt mindenhova? HA van undorítóbb a poltikusoknál, akkor az ilyen oldalak.
@Kivancsi: Nem tudom mire erőlködnek? Ha így folytatják a fidesz kibassza őket és 2014-ben keresztény se lesz a parlamentben. Egy normális ember sincs a "pártban".
Hiába!
A PÉNZ,a legnagyobb Úr!
Orbán Viktor őt javasolja Magyarország első emberének, és ez így is lesz.
www.vagy.hu/tartalom/cikk/2096_horgony_ader_janos_lesz_a_koztarsasagi_elnok
A papokra miért nem vonatkozik a 62 éves nyugdíjkorhatár?
Ja, hogy a Viktorkának a papok nem vesznek ki pénzt a zsebéből...
Egyrészt 750 bruttó tényleg nem sok egy szakembernek. Másrészt ezeknek tényleg közük nincs ahhoz a fogalomhoz.
De így nehéz vitatkozni általánosságban egy képviselői fizuról, amikor a mostani képviselőknek egy tarhált ötforintost se adna az ember.
Ellenben a munka-halmozás más kérdés ott tényleg egyszerű a válasz, ha valaki képviselő lesz, gondolja komolyan. Obama se árul hot-dogot a mekiben esténként. Paraszt tirpák banda.
@Exploiter: "Obama se árul hot-dogot a mekiben esténként."
A mekiben nem is árulnak hot dogot:)))) Azér nincs ott Obama:)))
Kemény ez a KDNP mint a vídia!
A Semjén pl. a legkeményebb vadász! Keményen odacsap puskájával a madaraknak is a fővadász "úr"!

Hajrá KDNP, cél az 1%-os támogatottság elérése!
Már pedig a KDNP tagjai szentek!
Bizonyíték: maguk felé hajlott a kezük.
:-)
Ez az egész javaslat egy butaság volt!

Országgyűlési képviselőként az ember simán írhat könyvet, lehetnek szabadalmai, tud statikai számításokat végezni, üzleti döntéseket előkészíteni, azokat meghozni, stb, már, amennyiben előtte is értett hozzá.

Ezek a tevékenységek nem felfüggeszthetők, mert ha kijön a rutinból, akkor mire lejárt a mandátum, kezdővé lesz a profiból.
Ingyen pedig nem csinál ilyeneket az ember, se egy keresztény, se egy ateista, se senki, és elvárni sem lehet tőle, hogy ezeket ingyébe nyomassa.

Szóval, az egész fideszes javaslat egy oltári nagy kamu volt, egy valóságtól elrugaszkodott populista orbánság.
@Hihhetetlen: Azt tudod, hogy nincs az a pénz ami elég lenne. Bármennyi is volna a jövedelmük mindig többet akarnának, tehát továbbra is LOPNÁNAK.
„Orbán előadja a színpadon a saját maga írta darabot a nemzeti együttműködésről, meg a magyar szabadságharcról a honi és külhoni, úri és kevésbé úri közönségnek, hátul meg Lajosék kipakolják az egész színházat kellékestül, jelmezestül, színpadtechnikástul, de még a kábeleket is kitépkedik a falból, mire a katarzis eljő.”
www.vagy.hu/tartalom/cikk/2109_magyarorszag_megujult
süti beállítások módosítása