Párttá alakult a Közgép

2012.05.20. 07:31 Tékás Lacika

Közgép.jpg

„Vége azoknak a bizonytalan időknek, amikor az állampolgárok nem konkrétan cégekre szavaztak, hanem egy közönséges párt közbeiktatásával gyakorolták demokratikus jogaikat. Párttá alakulásunkkal tiszta vizet öntünk a pohárba.” - nyilatkozta a Közgép sajtótájékoztatóján a neve elhallgatását kérő Simicska Lajos.

A cégpárt vezetője kijelentette, hogy még korainak tartaná a Közgép-Strabag-CBA választási együttműködésről szóló tárgyalások elindítását, de hosszú távon el tud képzelni egy ilyen összefogást. „A CBA mint klasszikus világnézeti-vállalkozás a horgony szerepét töltené be egy esetleges nagykoalícióban."

A cégtulajdonos, aki most már formálisan is pártelnök lett, arra a kérdésre, hogy kormányra kerülése esetén mik lennének a Közgép első intézkedései, elmondta, hogy a meglehetősen instabil forint helyett az Erzsébet-utalványt tenné hivatalos fizetőeszközzé, illetve megtisztítaná az országot a Puch László-féle oligarcháktól.

 
(a kép forrása)

A bejegyzés trackback címe:

https://fenteslent.blog.hu/api/trackback/id/tr824525837

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Most végre visszaszivároghatnak a kicsorgatott milliárdok a pártkasszába 2012.05.21. 12:05:09

Orbán Viktor 2009-ben elszámoltatást ígért, 2012-re leszámolás lett belőle, de nem az addigi kormányzati erők ellen, hanem minden olyan párt ellen, aki hatalomra jutva még nem szedte meg magát eléggé a túléléshez... Így épül a demokrácia, így óvják az ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hírcsárda? De ha jobban belegondolok, pontosan ez történik.
ez még viccnek is rossz.
Megyek iszom egy pohár vizet,állítólag csökkenti az infraktus letőségét!Nyuggerek éljünk sokáig egészségben!Hadd pukkadjanak a gaz simi-csics-kások!
A Fidesz meg alakuljon Kft.-vé :)
Fidesz-Lopper Kft.
@pirimogyoró: A Fico kft. nem létezik már? Azon keresztül szívták el a közpénzeket anno.
@BTO11:
Főleg, hogy tulajdonképpen nem is vicc.

Mostanra látjuk, hogy aki a fideszre szavazott, az arra szavazott, hogy a Közgép és még néhány párhű cég és a mögöttük állók magánosítsák (értsd ellopják) a köz befizetett adóforintjait. Miközben egyébként megszorítunk, nincs pénz egészségügyre, oktatásra és hasonló dolgokra. De a közgépfélék etetésére van.
De egyelőre jól tűrjük. Bezzeg, amikor hazudtak nekünk, azt nem vette be a gyomrunk...
dr simicska, talicska álnéven is mehetett volna...
Szinte már alig áll valami a MiZo egykori csarnokából, melyet a Pécsi STOP információi szerint a drámaian megemelt ingatlanadó miatt bontott el a tulajdonos. Az egetverő sarc miatt a vállalkozók tüntetésre készülnek a baranyai megyeszékhelyen.

Még áprilisban számoltunk be arról, hogy több pécsi vállalkozás is ingatlana lebontásába menekül az idei évben drámaian megnőtt adók elől. Úgy értesültünk, hogy a bőrgyár egyes épületei és a MiZo csarnokai is erre a sorsra juthatnak az ingatlanadó miatt, de rajtuk kívül más, korábban jól működő cégek is ezt tervezik, sőt, van, aki már a bontási engedélyt is megkérte. A bontás nem mentesít a 2012-es adózásról, a jelek szerint a cégek inkább bevállalják a bontási költséget és csak egyszer fizetik ki az adót, minthogy hosszabb távú működésbe gondolkodjanak.
A MiZo egykori telephelyén már szinte semmi sem áll, előző cikkünk óta csak a kapu feletti cégfelirat emlékeztet már arra, hogy itt egykor komoly munka folyt. Eltűntek az épületek, a markoló szombaton is gőzerővel dolgozva küzdött a volt csarnok megsemmisítésén. (a jelek szerint manapság sajnos jobban megéri rombolni, mint építeni.)

A gyárvárosi Rácz Bútorház tulajdonosa, Rácz Károly is lehúzza a rolót az ingatlanadó miatt. Korábban úgy nyilatkozott: a város 2,6 milliós adófizetésre kötelezte, de nincs ekkora bevétele. Úgy döntött, felajánlja a városnak a bútorházat a 8000 négyzetméteres területtel együtt a legalacsonyabb, egy igazságügyi ingatlanszakértő által megállapított árért cserébe.

De "köszönjük" az új nemzeti egyetemet, a csodaszép kerényi festményeket, az új veszteségre ítélt nemzeti mobilszolgáltatót, a csillagászati euró és benzinárakat...meg a jó édes anyátokat!

Ébredj magyar. itt az idő, hogy ezek is eltakarodjanak!
Ez Mahír? Holnap már nem az és megalakulhat a Magyar KözGÉPtársaság.
"The Public Machine"

:->>>
Képesek lennétek kihagyni az új koalícióból a CSIM-et? Szegény Csányi tökön szúrja magát. :D
@A sunyi, álszent, bóvli fidesz kormány "sikerei" !: OFF:
Kérek egy linket az eredeti cikkre, mer meg akarom osztani. Van ismeretségi körben pár ember a "tejgyárból". :(
@Kartal (lemondott dr.): +1

@poszt:
És ne feledkezzünk el Pintér Sándorról se.
Meg a katolikus egyházról.

És ha már business oldalról nézzük...
A szocik olcsóbbak, költséghatékonyabbak, versenyképesebbek :)
úgyhogy ha kivitelezőt kell választanom, őket választom. Az üzlet az üzlet. :)
@komplikato: írd be ezt a gugliba: "pécs stop mizo csarnok bontás" és az első találat ami téged érdekel
Hiteltelen az a blog ahol kimoderálják az embert, ilyen a Bajnai blog is... (Hazaéshaladás)
@bruhahahahihihi: Mindennapi hányásod megint sikerült, a kommented minősít téged. Mond jól fizetnek ezért?
Matolcsy két törvényjavaslatot is elnézett!
A héten két, az EU kötelességszegési eljárásában vállalt feladatát is teljesíthette volna a kormány a jegybanki függetlenséget sértő jogszabályok módosításával, de Matolcsy miniszter mindkét javaslatot elrontotta. Így a héten a médiatörvény módosítása és a gyermekbarát igazságszolgáltatásról szóló törvények elfogadása lehet a két legnagyobb dobás.

A héten két olyan javaslatról is szavaztak volna, amelyre a kormány az Európai Unió kötelességszegési eljárásában vállalt kötelezettséget. Matolcsy György javaslatára az alaptörvényt és a jegybanktörvényt is módosították volna, de a miniszter mindkét javaslatában nevetséges hibák voltak - az alaptörvényt módosító javaslatban nem találta el a törvény nevét, amit beemelt volna az alkotmányba, a jegybanktörvényből pedig teljes egészében törölte volna azt a passzust, amely a monetáris tanács tagjainak kinevezését szabályozza -, így egyikről sem tudtak volna zárószavazást tartani. Ráadásul a minisztérium elfelejtette leadni a törvényjavaslatokhoz a támogatott sort, azt a papírt, amin közli, melyik módosító indítványokkal ért egyet. Így végül inkább levették a napirendről a javaslatokat, amelyeket így leghamarabb már csak júniusban fogadhat el a parlament.

Bóvli kormány, bóvli ország!
Orbán az egyházak állami pénzeit is zároltatni akarja a pártoké mellett!
A kép forrása:

www.europa-center.de/de/geschaeftsbereiche/buero-und-geschaeftshaeuser/

Két évig itt figyelt egy 6 méteres plakát a szemközti iroda falán a nénivel
@mese1:
Ebben a témában ennyit tudsz írni?
@bruhahahahihihi: szvsz kezeltesd magadat. Ez a gyűlölet már kóros :-))
@Gunther: Ahogy vesszük. Jobban meggondolva sajnos nem.
Gyurcsány Ferenc miniszterelnök úr az utolsó remény, hogy elzavarjuk az országunkat kifosztó és a szivarozó pöffeszkedő vadkapitalista bankároknak kiárusító Fideszes mocskos nácikat a kormányról. Nem azért építettük fel az országot, hogy ezek most elherdálják, ellopják.
Gyurcsány elvtárs állj az élre a harcunkban!! Meg kell védenünk a Nemzetünket, mert semmivé lesz!
A munkás bére az égre kiált!!
Miért és mi az a trollcsapda? És különben is van vadászengedélyetek trollokra?
Ilyen bejegyzéseket csak az elvakult liberálbolsik tudnak írni, akik elfelejtik hogy emútnyócév és bezzeg Gyurcsány diplomájáról még mindig kevés szó esett és Oszkó Péter sem mondta meg mit keresett a WizzAirbe.
Szégyenlem magam, hogy a nemzeti összefogás nálatok csak ennyit jelent, aki magyar kutya kötelessége Simicska & Co. boldogulását szem előtt tartani, illetve különadókkal hozzájárulni ehhez a legteljesebb módon, és ha kell bizony rá is szavazni. Emlékezzünk, a haza nem lehet ellenzékben, hajrá magyarok, fülkeforradalom, szabbaccságharc...
@Gunther: az az igazán szomorú, hogy lassan már ebben sem lehetsz biztos...
süti beállítások módosítása