Az MSZP kínos viszonya az egyetemistákhoz

2012.12.15. 07:30 baum

metzger.jpgA történet röviden: az MSZP meghirdetett egy kamu fórumot, igyekezve a maga javára fordítani az egyetemisták felháborodását tandíj ügyben. Hiller és Szanyi mintegy atyáskodva színük elé invitálták a hallgatókat. Egyébiránt Hiller volt az 2006-ban, aki oktatási miniszterként bejelentette, hogy az MSZP bevezeti a tandíjat. Igen jó érzékkel felhasználták a szocik az eseményhez a Hallgatói Hálózat egyik fényképét. Az egyik Hahás aktivista írt az esemény falára egy udvarias kérést, hogy ugyan szedjék már le:


"Légyszíves szedjétek le a képet, hogy ne keltse azt a benyomást, hogy ez egy Hallgatói Hálózat-esemény (hiszen ez nem egy pártfüggetlen esemény)."


Erre Metzger Gáborból, a minden bizonnyal ifjú reménységből előtört a trollal kevert szocipszichopata:

"Ne haragudj, de ha esetleg szükség lenne a véleményedre majd szólunk. Egyébként pedig fent van az interneten, úgy hogy innentől kezdve nincsen érdemleges beszélnivaló a képről. (...) Te szerencsétlen barom, a te érdekeidet ki fogja érvényesíteni, ha nem egy politikai párt. A politikai párt azért van hogy a szavazók érdekeit képviselje."


Lehet-e haragudni Metzger Gáborra, aki nem csinál mást, csak hűen követi az MSZP-stratégiáját? Hiszen ebben olvashattuk, hogy:

"A „Másik Magyarország” ötlet alapgondolata, hogy az MSZP felkutatja azokat a helyszíneket, eseményeket, szereplőket, akik a Fidesz múltba forduló, konzervatív világképe helyett egy izgalmas, ötletes, modern Magyarországot építenek fel – és sikeresek ebben. A program célja kettős. Egyrészt, az MSZP-t hozzá köti azokhoz a sikerekhez, amelyek Magyarországon az elmúlt időszakban születtek: legyenek ezek új szoftverek, sikeres divatcégek vagy romkocsmák. A „hozzákötéshez” a legtöbb esetben elég, ha a párt tudomást vesz e sikerek létezéséről; ha azt üzeni, hogy érti és ismeri ezt a világot. "

Hát igen, van amikor nem elég azt üzenni, hogy értjük és ismerjük azt a világot, ha igazából nem is.

A bejegyzés trackback címe:

https://fenteslent.blog.hu/api/trackback/id/tr324965993

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mennyi ilyen nagyképű komenista kontraszelektál kérődzőt tart el ez a szegény ország?!Lehetetlen tőlük mindadíg megszabadulni,amíg harmadával csökkentve az adószintet,el nem vágjuk a fentmaradásukhoz szükséges pénzeket!
@laci0011: A jelenlegi egoisták a saját adójukat csökkentgették és a saját bevételüket növelték. 2010 ben egy átlag felett kereső fizikai dolgozó bruttó bére 200 000 ft vol a nettója 137 920 ft ez csökkent 5 %-al 131 000 ft-fa 2012-ben az egykulcsossal,míg egy országgyűlési képviselő bruttója 1 200 000 ft volt a nettója 570 820 ft-volt és 51%-ot nőtt 862 886 ft ra az egykulcsossal. Nem kellene a ZEMBEREKET hülyének nézni.
Ki ez a Metzger Gábor? Már azon túl hogy pökhendi barom? Ismerni kéne? Ő egy "valaki"?
Metzger Gábor egy köcsög paraszt politikus! "A politikai párt azért van hogy a választók érdekeit érvényesítse." Muhaha. Azért van hogy a többi párttal együtt lopjon és hazudjon! Ugyanolyan tolvaj, hazudós, faszkalap mindegyik politikai párt!
Amíg ilyen sunyi emberek vannak a baloldalon, addig teljesen megértem azokat, akik nem valami mellett, hanem ellen szavaztak... :/
update:
mostmár szanyikapitány is beszállt egy komment erejéig:

Tibor Szanyi A rendezvényre azokat várjuk, akik a szocialistáknak akarják elmondani a témával kapcsolatos véleményüket. Aki csak baszakodni akar, az félreérti a helyzetet.
39 perce via mobil · Tetszik ·
a kérést én írtam, de ebben az ügyben egy nóném hahás aktivistáról, meg egy szerencsétlen vagdalkozó gyerekről van szó, amiből az előbbinek gyakorlatias kérése volt, a másik meg elvi kérdésekkel próbált válaszolni. ennek az egésznek semmi köze a nagypolitikához amúgy -még ha annak bizonyos elemeit utáljuk is személyesen. ezért hülyeség lenne ezt mémesíteni, pont mint a két mekbúkozó lányt. a szociknak is joguk van "fórumozni", a képet is leszedték (nagynehezen), lépjünk túl ezen:)
Újabb remek hozzászólás: "Ami kikerült a netre, az bizony önálló életre kel, kis barátom. Mellesleg ahhoz, hogy úgy működjön az internetes tartalommal kapcsolatosan a jogrendszer, ahogy te szeretnéd, az információ olyan mértékű centralizálására és ellenőrzésére van szükség, amire te, meg még egypár hozzád hasonló ördögbotos paranoid pothead majom azonnal elkezd ordibálni, hogy nyú vörld order, meg stop actaaaaa..." Egy bizonyos Molnár Flórától (Corvinusos kommunikációszakos és persze "parlamenti gyakornok") Kommunikálnak, nagyon kommunikálnak...
Érdekes, egy nap után Szanyi bejelenti, hogy megváltoztatják a képet, és láss csodát, valóban... Most akkor ki csinálta ezt az egészet? És végül slusszpoén a "főszervezőtől" (aki persze kamu, tegnap csinált figura): "Szeretném közölni, lecseréltük a képet de azt is hozzá tenni, hogy aki ott lesz az mszp székházban kedden 16 órakor az nem akar elmenekülni az országból viszont aki nem jön el az egy kollaboráns hazaáruló és támogatja a jövő tolvajok rendszerét. Ezeknek feltudok ajánlani egy portás állást Felcsúton. csóki mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" No more comment.
A kölcsönös pökhendiségek után: Unalmas már ez a "csak nehogy párt" magatartás. Ha valóban változást akarunk, ahhoz pártok kellenek. A HaHa, vagy a HÖOK biztosan nem indul a választásokon. Akik elzárkóznak a pártoktól, azok az egész mozgalmat csak indulatlevezetésnek és nem a változások eszközének tekintik. Igen, a pártokat kell meggyőzni! Ha kell, be kell lépni és belül képviselni álláspontunkat. Persze, ez azokra vonatkozik, akik tényleg akarnak valamit.
@megfigyelt: A jelenlegiek a komenista keltető másod harmad vonala,az elnyomottak...
@TransitB: Jót mosolyogtam,ezekkel az opportonusta pártocskákkal csak veszthetnek,jobban megy nélkülük bármi.Nem kell sok ész buktor lecidáztatásához,csak összefogás.
süti beállítások módosítása