Trónbitorló?

2013.02.10. 08:00 Fent és Lent
GrandRieux posztja
Lázár János adóvagyonbevallásában zárójelben jegyezte meg, hogy Széchenyi Zsigmond karosszéke a birtokában van. Olvassunk össze egy-egy idézetet a két nemes férfiútól.
"Én soha nem szégyelltem, hogy mim van, dolgozom keményen (…) az ember kaparjon, gyűjtsön, építkezzen kockáról kockára. Aki erre nem képes, akinek nincs semmije, az annyit is ér. Aki nem vitte semmire az életben, az annyit is ér, ezt tudom mondani. Annak annyi az élete. Ez az én véleményem."
"A sokat próbált, az élet kalapácsával keményre kovácsolt ember sosem közlékeny. Nem szereti, ha avatatlanok belekíváncsiskodnak emlékeinek lakatra zárt lomtárába. Közismert dolog, hogy minél többet látott valaki, annál kevesebbet beszél róla, a bőbeszédűnek viszont legkevesebb a mondanivalója."
Hogy melyiket ki mondta, annak megfejtését az olvasóra bízom.

A bejegyzés trackback címe:

https://fenteslent.blog.hu/api/trackback/id/tr605071109

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lázár János volt az aki elöször elítélte hogy a kuruc nyilvánosságra hoz személyes adatokat és tetszelgett a jogvédő szerepében, majd fogta és nyilvános újsághírdetésben hozta le hogy szerinte(!!) ki volt az aki kiszivárogtatta a szegényeket lefikázó beszédét! Természetesen névvel, telefonszámmal, címmel, mindennel!
az nem adóbevallás, hanem vagyonbevallás, amibe azt hAzudnak amit akrnak.
Korunk szintje ez a lézer dzsoni.Ideje volna meghaladni.
Minden mulandó!!!még a hatalom is elmúlik egyszer!!! Bármilyen furcsának hangzik is egyszer Orbánnak is vége lessz mint a botnak!!! Aztán ő is könyöröghet alamizsnáért!!! De akkor előlép még egy bárdok!!! (magyar bárdok)Ti már túl sokat kaptatok mi meg túl keveset!!!Ezért aztán az ami eddig a tiétek volt az ezentúl a mienk!!! Mert már nem hiszünk nektek.
@s.g.l.: Zsiga Marcell vett egy házat. Csak azt nem tudni miből.
@Dinkainka: jajj hát sikerült 30 milliót lealkudnia :)
Szalai Annamária dettó lebukott a házvásárlásával.
süti beállítások módosítása