Békemenet Ultimate Teljesítménytúra

2014.03.29. 07:00 Fent és Lent

Békemenet Ultimate Teljesítménytúra.jpg

6:30

- Indulás hajnalban, Felcsúton a stadion építési helyszíne körül élőlánc;

- a buszban CBA-által felajánlott pogácsákat szolgálunk fel, majd a belső térben kikapcsoljuk a gravitációt;

- meghallgathatjuk Pataky Attila legújabb slágerét, amelyet Mága Zoltán játéka kísér. Miután elhangzottak az egyszer egy szép napon, tudom, hogy elhagyom a bolygót, ahol élek-sorok, Nemcsák Károly tolmácsolja Fekete György úrnak az alkalomra írt gondolatait.

09:45

- Beérkezés a Kelenföldi pályaudvarra, a végre átadott 4-es metróval jutunk el a Fővám térre, itt rövid szünet, frissítők (köszönjük, CBA!), valamint lehetőség lesz vásárolni a Nemzeti Dohányboltban a Continental Dohányipari Zrt. termékeiből is;

- ezt követően egy-egy BUBI-s biciklivel (egyénenként és saját felelősségre, a szervezés erre nem terjed ki) a Főváros Új Főutcáján, a Kálvin téren és a Ferenciek terén át a Lepkeház és a készülő Gödör mellett átkerekezünk a megújult Kossuth térre (a túra során megtekinthető lesz az utolsó szem előtt maradt hajléktalan is a Párizsi utca-Váci utca sarka közelében).

13:00-

- A hazahozott Seuso-kincs megtekintése, ezt követően kinek-kinek lehetősége lesz a rezsicsökkentésen spórolt pénzből lakossági állampapírt vásárolni az V. kerületi Postahivatalban.

- Közmunkás workshop keretében ismerkedés Kelet-Magyarország egyik vezető szektorával, beszélgetés közmunkásokkal, élmény- és tapasztalatcsere. Ezt követően Fohász a nemzetért Csömbéné Henkay Katalin népdal-előadóművésszel.

- Hősök Tere, ünnepi egymásbakapaszkodás és a beszéd méltó meghallgatása.

Hajrá Magyarország, Hajrá Magyarok.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fenteslent.blog.hu/api/trackback/id/tr95883995

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rohadtul kontraproduktív ledegradálni, kinevetni azokat akik nem ugy gondolkodnak mint miLehet ezzel szorakozni, csak utána nem kell csodálkozni ha nem nyerunk választást.
Abba kellene hagyni a gyulolkodest, es a "mindenki más barom, csak mi nem" hozzáállást, mert nem jutunk elobbre.
Gondolom a poszter is kínjában viccelodik, de ha majd meglátja mennyi ember támoga5ja a fideszt, szívrohamot kap.
egyébként a kurva annyát az indexnek, hogy "véletlenul" eltuntek a politikai blogok.
@Sexual Harassment Panda: Nemsokáig fujhatja már moszkovityenka a narancslufit,ami csak narancslócitrom.Bértollnokok akik az előző rendszerben is aljanépek voltak zengik szegény putinpincsi dicsőségit.
@toportyánzsóti: kit érdekel meddíg fujja.Nem ejtek érte egyetlen konnycseppet sem.De ledegradálni azokat, akiknek ez tetszik, nem visz elor3bb.Eloszor a sajat hazunk tajan kellene soprogetni.
Mennyire jellemző hogy fel sem tűnik a két hasznos idiótának, sem a CBA, Sem a stadion, sem a trafik, semmi!
Azért tarthat itt a fidesz, mert a korrupciót, állam szintre emelte, és a saját népével el is fogadtatta!
Az meg kész agyrém, hogy egy ciklusnyi fidesz kormányzás után, a szociknak kellene csöndbe maradni...
A következő lépés tényleg az lesz hogy tilos a párt ellen írni, beszélni!
@Sexual Harassment Panda:
A másként gondolkodókat nem nevetik ki,a nemgondolkodó gondolkodónak látszókat ellenben birkának nevezik.azokat terelgeti egy tolvaj ma fél pesten keresztül.A baj, hogy ezek a terelgetettek még büszkén bégetnek is.
@házelnök: Harminc éve Kádárt éltették, most orbán seggét lehelik körbe.
@házelnök: nyilván aki nem ugy gondolja mint mi, az idiota!

Hogy ez nekem nem jutott eszembe!
azer a picsadat vernéd afoldhoz ha holnap negyedennyien csápolnàtok ferinek.
@Sexual Harassment Panda: azt csodálnám, ha kimennének ennek a hazug fletónak a beszédét meghallgatni. Mindig ugyanaz a hazugságáradat.... nem únjátok már zsóti és a többi balfék?!
Szerencsétlen ballib majmok azért fikáznak, mert jóval több ember áll ki a Fidesz mellett, mint ellene.

És ez nekik nagyon fáj.. :DDD
Libsik provokálják a résztvevőket, irritálja őket a hatalmas tömeg.
Mesterházyn kb. húszan voltak. Népszerű ember.
@Sexual Harassment Panda: "egyébként a kurva annyát az indexnek, hogy "véletlenul" eltuntek a politikai blogok. "

Szerintem a bloggerek maguk kérik, hogy inkább ne. A legtöbbje ugyanis elég gáz, a hozzászólások többsége pedig egyáltalán nem támogató.
57-ben május elsején is sokan voltak.

m.blog.hu/bu/budapest-anno/image/Majus1_1957.jpg

A Békemenetetekre vagytok büszkék?
Vik-tor ! Vik-tor ! Vik-tor ! Vik-tor ! Vik-tor ! Vik-tor ! Vik-tor ! Vik-tor ! Vik-tor ! Vik-tor ! Vik-tor ! Vik-tor ! Vik-tor ! Vik-tor !
@♔batyu♔: Ja. Elég gáz vagy te mindenhol ahol megszólalsz.
A legundorítóbb az, hogy ez a szekta, amelyik másfél évtizede elvtelen gyűlölködéssel mérgezi ennek az országnak a közéletét, ez a szekta a szeretet és a béke nevében vonul fel, közpénzből utaztatva híveit.

Élén olyan MSZMP-sekkel vagy 1989-es tolvaj privatizátorokkal, akiknek vagy börtönben, vagy minimum mély kussban kéne lenniük.

És ez a szekta ma egy teljes államapparátust behálózó maffiát működtet, amely minden közvagyon a saját tulajdonaként kezel, és hazug propagandát nyomat 10 különböző közmédium híradóiban, és 10 plakátból 9-en, és további közpénzből üzemeltetett pártsajtó-termékekben. Ez vagy választási csalás, vagy inkább a szabad választás hiánya. Egyébként pedig két MSZMP utódpárt közül lehetne választani, ha lenne ennek értelme, de nyilvánvalóan nincs. Minek? Kit? Kikből? Hol vannak a pártok kampányai? Hol van a miniszterelnök-jelölti vita?

Magyarországon 2014-ben nem lesznek szabad választások, és nem lesznek szabad választások itt a következő rendszerváltásig már.

A '89-es rendszerváltó demokratából kertje végégébe stadiont építő beteg szörnyeteggé lett vezér meg is mondta nyíltan: ők most rendszert váltottak, rendszerváltás történt. Arra való felhatalmazás nélküli rendszerváltás.

Magyarország visszatért a felvonulós, mozgalmár, hazug, korrupt pártállamba, és ez a beteg, eltorzult elme a milliónyi hívével erre büszke is, ennek örül.
@lkjljfdawfejl: én annak örülök, h ti nem örültök!
@lkjljfdawfejl:

Nagyon kivagytok, ami érthető és ez is bizonyítja, hogy nagyon is jól tudod, hogy amit írsz marhaság.

Ugyanis ha valóban így lenne, nem lennél elkeseredve.
@Disintеgrator Rising: Már neked? Ki a faszt érdekel ez? Majd előre egyeztetjük mit fogok írni, mint a kádár rendszerben, te kis demokrata:))))

Nők lapja fórum, ott mindenki ugyanazt nyomja amit te.
@♔batyu♔: Mi van kis fideszgeci? :-))
Ideges lettél? Miért kellene egyeztetnünk? Honnan olvastad ezt? Csak simán gáz vagy. kis agyatlanka! Gáz vagy, mind bárhol egy állandóan pofázó retardált. :-))
@♔batyu♔: Nem vagyunk ki, csak unjuk már hogy a sok hülyíthető barom szavazatával - mint te - tönkre basszák ezt az országot. Mellesleg rajtad már jobban röhög a net mint wmikin.
@Lovag Mihály: Ez csak a szegénységi bizonyítványodat erősíti. :-)) Soha nagyobb örömöd ne legyen!
@Disintеgrator Rising:

Szegény ostoba MSZP csicska..
Megértem az idegeskedésed...
Szopni fogtok, és ez nem tetszik neked.

Vigasztaljon a tudat, hogy a kudarcok erősítik az embert.

Ne add fel !

Sokat fogsz még szopni, amíg Gyurcsány seggét nyalod, de ne add fel !
Hajrá Hazafias Népfront! Egységben a Békéért!
@Kurt úrfi [teuto-nordikus paraszt legény]: 2014.03.29. 18:45:31

ennél sokkal nagyobb örömeim vannak, ez csak hab a tortán, az i-n a pont stb stb.
komolyan, nekem tetszik a birkamenenet, nagyon sokat lehet trollkodni rajta és ilyenkor értékelem igazán, hogy nem vagyok fideszes.
amúgy a birkamenet és az előző diktatúra május elsejei felvonulásai között nem lehet nem észrevenni a hasonlóságot, bár azért van még hova fejlődni, hisz például Észak-Koreában sokkal nagyobb tömegek támogatják a pártot.
@♔batyu♔: @Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:
Örüljetek, hogy Széles elvtárs még nem készült el a csodamasinájával. Még nem tudta kikapcsolni a gravitációt, mert akkor elszálltatok volna, mint fing a szélben.
A FideSSnek nincs halván fingja sem,terve ,nyernek ok,mit csinálna a pangó ,leépült gazdasággal,amit csak az autógyárak tartanak fent a víz felett a megfulladástól,vagyis az államcsődtől,a nem hitelező bankokról ,ezek mind Orbán miatt nem működnek,a munkanélküliséggel,a csúcs államadóssággal,a minus GDP-vel,a szegénységgel,a kimenekült dolgozókkal,a dollárhitelekről és most hozzá a 25 évre az atomerőmű miatt még jobban eladósított országgal.
Na és az Orbán miatt megromlott EU és USA kapcsolatokkal?
Mert eddig még senki nem válaszolt,előre szólok ,hogy a"szebb jövőt"nem nyerő..
NOS?
Ezeket mégeccer SOHA!

Simonnak jobb lett volna Kaya Ibrahim útlevelét használni, abba nem mert volna a magyar ügyészség belekötni.... csak hát Kaya útlevele valamelyik FideSS pártvezető széfjében csücsül..

www.youtube.com/watch?v=_hQh4262aDc

Jó lett a klip mindent elmond múltról jelenről ez van sajnos...ennek kell véget vetni ápr.6-ával .
1998 tavasz - nyer a FideSS - felélik,szétosztják a Bokros csomag eredményeit,becsapják a népet a devizahitelekkel ,a 12 állami gazdaság lenyúlásával kezdődik a szabadrablás.
2010 tavasz - nyer a FideSS lásd a manyuptól a trafik,föld takarék ,KÖZGÉP,stadion mutyisztán,rizsacsökkentés böff,a háromszoros bóvli ,Paks,történelmi csúcson az államadósság
2010 ősz - ÖNK. nyer a FideSS - vörösiszap ár,közmunka,Mészáros Lőrincek,Papcsákok ,Rogánok,Kósák magukévá tették a városokat ,adósságok milliárdjaival amit ma velünk fizettetnek meg.

2014 tavasz - nyer a FideSS - ??????? ár??????

Mi lesz az ÁR vajjjjjjon ???
Vegyétek már észre balfäsz/birka magyarok hogy Isten nem írhattya fel az égre, felhőkkel szájbarágósan hogy ebbe "beledöglesz magyar!"
Ő JELEKET szokott küldeni... ennyi intelligenciát feltételez...
Orbán meg békamenetes horda bekaphattyahahahaaaaa......
Korrupt emberek mindegyik oldalon vannak... Csak az az érdekes, hogy valahol lebuknak, valahol meg nem! Az egyik oldal kidobja a nem frankót, a másik meg védi a fattyát...
süti beállítások módosítása