Gulyásliberalizmus

2014.05.09. 17:18 Döry L.

Breaking: Még Gulyás József figyelmét is sikerült a Fidesznek elterelnie. Mi várható a jövőre nézve?

 

Olyan hiába vártam Gulyás József Együtt-PM politikustól, hogy elítélje Molnár Zsolt szkinyó múltját és az azt követő béna magyarázkodást, mint egyszeri Kálmán Olga Schiffer András egyetértését megszállási szobor ügyében.

Gulyás szerint az ügy Fideszes figyelemelterelés (ATV).

Elöljáróban:kurvára érdektelen, hogy M.Zs. húsz évvel ezelőtt milyen szervezet, szubkultúra, vagy éppen baráti társaság tagjaként mit gondolt Göncz Árpádról, vagy Hankiss Elemérről. Ahogy Snejder bajtárs szégyellnivaló múltja is mentesült már a bűntetett előélethez fűződő joghátrányok alól.

Csakhogy Gulyás József tegnapelőtt ezt még nem egészen így gondolta.

Gulyás– akit azért hívtak be a stúdióba, hogy nemzetbiztonságilag megszakértse a Molnár Zsoltra megcsinált műbotrányt – előző napi fészbuk bejegyzésében még nem a skandallum konstruált mivoltáról értekezett, hanem rendes liberális erénycsőszként moralizált:

ha az újabban nyilvánosságra került és illusztrált "tények" meggyőző cáfolatával nem tud előállni a lehető legrövidebb időn belül Molnár Zsolt MSZP-s vezető, akkor nincs helye sem az Országgyűlés Nemzetbiztonsági bizottsága élén, sem a baloldal újrahitelesítésén, megújításán fáradozók közösségében!

Ha a "Molnár ügy" Fideszes figyelemelterelés, akkor Gulyás József figyelmét is sikerült alaposan elterelni.

A bejegyzés trackback címe:

https://fenteslent.blog.hu/api/trackback/id/tr116144027

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mindig öröm nézni, mikor a szocionista prolik köpnek egyet, aztán aláállnak.
Ez egy nagyon veszélyes, balliberális szokás, amellyel kommunista korukban nagyon is éltek. Annyi, hogy most visszanyalt nekik a fagyi. Mint a zsidók hajtóvadászata 80 évesek ellen, akiket 70 éve őrnek, konyhásnak soroztak be és kurvára nem maguktól akartak odamenni.

18-19 éves fiatalokról van szó, akik ma 30 évesek és akiket tönkre akarnak és lehet, hogy tudnak is tenni. (A Jobbikost nem, mert a Jobbik nem száll bele ebbe a hisztibe).

A Fidesz nagyon okosan teszi, hogy nem avatkozik bele ebbe a dologba.

Ugyanakkor Izraeli állampolgárok, veszélyes kommunisták simán benne lehetnek ebbe a bizottságba, sőt akár elnökök is lehetnek.
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

"Snejder bajtárs szégyellnivaló múltja"

Ezt meg kell hogy cáfoljam. Sneider egy többszörösen büntetett bűnözőt ütött pofon, akit Sneider bírósági meghallgatására is bilincsben hoztak elő a börtönből.
Az igaz ugyan hogy a jogszabály szerint egy többszörösen büntetett bűnözőt pofon ütni az bűncselekmény, de erkölcsileg semmiképpen nem elítélendő, tehát semmiképpen nem szégyellnivaló.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
@wallenberg8805:

Tehát ahogyan létezik olyan amikor az erkölcs szigorúbb mint a jogszabály, úgy olyan is létezik amikor meg a jogszabály szigorúbb mint az erkölcs.
"mint egyszeri Kálmán Olga Schiffer András egyetértését megszállási szobor ügyében."

ez valami frenetikus hasonlat. :D:D
Mindig nagy élvezettel olvasom azokat a posztokat, ahol a szabad világ független gondolkodói meg akarják mondani valakinek, hogy mikor, milyen témában, milyen véleményt "kellene" nyilvánítani.
Nagyszerü hogy a kispárttá silányodott cionisták egymást ölik.

Magyarország jobban teljesít!
süti beállítások módosítása