A korszakváltás egy története

2014.05.22. 12:00 baum

Mint ismeretes az Európai Parlamenti választásokra teljesen szétesett a régi baloldali tömb, immár külön-külön próbálnak képviselőket eljuttatni Brüsszelbe. Beszédes példára leltünk, hogy a gyakorlatban miként alakul helyi szinten a harc a szavazatokért. Úgy néz ki, hogy az összefogáson már egy permanens Szárszó sem fog segíteni.

A Margit-híd budai hídfőjénél van egy választási négyoldalas pozdorjatábla, ahová a pártok kiragaszthatják a plakátjaikat.

Az elsőt megnézve az derül ki, hogy a gyurcsányi Demokratikus Koalíció leragasztotta a családcukisággal operáló MSZP-t.

IMG_20140521_193840.jpg

A mellette lévő táblán láthatjuk, hogy a baloldal megújítására törekvő Együtt-PM aktivistái ügyesebbek voltak Feriéknél, és sokkal nagyobb hatásfokkal ragasztottak rá a szocik plakátjára.IMG_20140521_193859.jpg

Hogy teljessé váljon az összhang, már csak egy negyedcikkelyt kell fordulnunk ahhoz, hogy szemünk elé kerüljön, midőn az Együtt-PM plakátot telibevertek egy Demokratikus Koalícióssal.

IMG_20140521_193917.jpg

Szinte megnyugtatóan hat a hirdetőtábla negyedik oldala, ahol valaki nyilván pusztán a jóízlés okán letépte az összes egymásra ragasztott DEMOKRATIKUS ELLENZÉKI reklámanyagot, csupán egy megtépázott MSZP-lógó darabka lebeg a langy kora nyári szélben.

IMG_20140521_193929.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://fenteslent.blog.hu/api/trackback/id/tr926194776

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

"Moszkva központjában robbanás történt
Moszkva központjában robbanás történt

© Fotó: RIA Novosztyi/Szergej Kuznyecov

Moszkvában, a Kutuzovszkij proszpekt egyik lakóházában robbanás történt és tűz tört ki – közölte a városi katasztrófavédelmi tárca. Abban a lépcsőházban, ahol a robbanás történt, az amerikai nagykövetség dolgozói laknak.

Előzetes adatok szerint 4 személy sérült meg, többek között egy amerikai állampolgár. A hölgyet kórházba szállították, jelenleg kómában van, testének 80% megégett. Az épületből 10 személyt evakuáltak.

A ház részben összeomlott, a földszinten és az első két emeleten kirepültek az ablakok. Nem zárható ki az épület szerkezetének megrongálódása sem. A emntők embereket keresnek a romok közt. Az épületben található egy városi orvosi rendelőintézet, néhány bár és bolt, szociálissegély-központ. Feltételezések szerint háztartási gáz robbanhatott fel.
Moszkva, Oroszország, robbanás, Társadalom
"

NU.....EZ DURVA !!!!!!!
@kvadrillio: nem akarom túlspilázni, de az amcsiknak abba kéne hagyni a "szankciók" habzsolását....talán.......
Gyurcsány és Bajnai kb. úgy baloldaliak, mint ahogy bajszos Adolfka volt a berlini főrabbi.
"BUSINESS PORTAL INVESTOR
www.portal-investor.ru

Az amerikai Kongresszus elé vittek egy törvényjavaslatot, melyet 26 republikánus politikus készített elő, közöttük a közismerten oroszellenes John McCain, az „orosz agresszió megelőzése” céljából. A dokumentum magába foglalja a további szankciókat, a katonai jelenlét és a hadgyakorlatok növelését az orosz határok közelében, a kulturális és oktatási aktivitást a volt Szovjetunió területén, továbbá 2015 és 2017 között évente 10 milliárd dollár kiosztását „Oroszország demokráciájának fejlesztésére”. Korábban az amerikai külügyminiszter tanácsadója, Victoria Nuland nyilvánosan számolt be arról, hogy Ukrajnában hasonló célokra 5 milliárdot fektetett be az Egyesült Államok, így ez az új törvény előkészítést jelenthet egy orosz kormányváltáshoz, egy újabb „Majdan” előkészítéséhez, de most Moszkvában. A pénz felhasználására is részletesen kitérnek: társadalmi szervezetek támogatása, független médiák létrehozása, kormányellenes újságírók és társadalmi aktivisták finanszírozása."

"DEMOKRÁCIAEXPORT" OROSZORSZÁGBA ??? EZEK AZ AMCSIK MEGBUGGYANTAK !!! ITT IS "ARABTAVASZT" AKARNAK CSINÁLNI ?
FASZOM TELEVELÜK ! ŐK OTT ÉLNEK AZ ÓCEÁNON TÚL, MI MEG ITT OROSZORSZÁG SZOMSZÉDSÁGÁBAN, IDE NE HOZZANAK SEMMIFÉLE ROMBOLÁST !!! ÉN ITT BÉKÉT AKAROK EZEN A TÁJON !!!
KURVÁRA KOMOLYAN GONDOLOM !!!!!
HÁBORÚT HOZNÁNAK EURÓPÁBA A KÖZELÜNKBE ?????
BAZD MEG MCcAIN A ZANYÁDAT ! TE HABZÓSZ
ÁJÚ, HÁBORÚT HABZÓ ÁLLAT !!!
MEG FOX DÖGLENI HAMAROSAN .....
süti beállítások módosítása