A Hír TV megtestesíti mindazt, ami ellen tüntetnek

2014.11.30. 08:30 baum

 

csaszar_attila_normal.jpgA szervilis médiamunkának is van egy határa, és most nem arról beszélek, amit a jó ízlésnek kellene diktálnia, hanem azt a szánalomparádét, amit a Hír TV művel épp. Nyilván kilövési parancsot kaptak az ősz végi, tél eleji tüntetések szervezőire. Megtudtuk, hogy az egyikőjük egyszer nem adott meg egy elsőbbséget kocsival, másikuk 11 éve tartott magánál egy negyed spanglira való marihuánát, harmadikuk tanulmányai miatt jelentkezett gyakornoknak a miniszterelnökségen, negyedikük pedig odaláncolta magát a Közgéphez. Egyrészt, ha csak ennyi „bizonyítékot” talált a Hír TV, akkor megnyugodhatunk a szervezőket illetően, másrészt elgondolkodtató, hogy milyen forrásokból kapta az infót a csatorna. Nem kell túl sok bölcsesség ahhoz, hogy megpendítsük, ezen információk egy részét csak a kormány által kézivezérelt rendőrségnek vagy ügyészségnek volt módja kiadnia.

Oké-oké, kell a bárgyúbb fideszes nézőközönségnek a töltet, hogy úristen szipus, mondtam, hogy szipus, nem meg mondtam, hogy szipus, az anyját, hát szipus. Hozadékként viszont igen jól jön az a kis megfélemlítés, hogy ne nagyon szervezkedj, mert az állam a létező összes intézményével rád száll és levadász.

Viszont azt mindenképpen tudni kell, hogy ha egy háborúban nem mint megfigyelő vesz részt a Hír-TV csapata, hanem olyan zsoldosként, akik mindenféle etikai normát a sutba dobnak az ügy érdekében, akkor az azt is hozhatja magával, hogy a tüntetők nem mint újságíróra néznek rájuk, hanem egy kis görény spiclire, akiket rájuk küldtek kémkedni. Azért is aggályos a Hír TV magatartása, mert mi lesz, ha mondjuk a december 4-i demonstráción olyan lesz a fogadjisten, amilyen a hírtévés adjonisten. Ha nem az újságírót, hanem a háborús ellenfelet látják a Hír TV stábjában. Igen, a Fidesz-székháznál érte már atrocitás Császár Attiláékat, de mi lesz, ha a tüntetőkben kialakul az az érzés, hogy ha a Hír TV minden eszközt megenged magának, akkor ők is megtehetnek bármit? A Hír TV-s vezetők látják ebben a saját felelősségüket, vagy mindegy az áldozat, csak adásban nézzen ki jól? Reméljük, hogy a demonstrálók nem süllyednek le a csatorna szintjére, mert pont azért tüntetnek, hogy Magyarország jobb hely legyen.

A bejegyzés trackback címe:

https://fenteslent.blog.hu/api/trackback/id/tr286943367

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Hogyan buktass meg 12 lépésben egy kormányt? 2014.12.01. 01:44:09

Puccsolási szamárvezető kezdő forradalmároknak. Saul David Alinsky radikális aktivistáknak szánt tanácsait azok kezdték itthon megfogadni, akik egy éven belül három választást is elbuktak. A "Rules for Radicals" című könyv kötelező olvasmány a baloldal...

Trackback: Ellen tud állni két ilyen csöcsnek Putyin kisöccse? 2014.12.01. 01:34:41

Mellbedobással terelné Orbánt a helyes útra Németország kancellárinája februárban Budapesten. Az mondjuk nem éppen egy afrodiziákum, hogy a tervezett nászról hírt adó, magát konzervatívként meghatározó német napilap online cikkében simán "tökömöccsének...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@Ludovikás Levente:

Úristen, már a gázt is az azeriektől kapjuk majd? :O
@Pop40: "Hogyne, persze. Balos kormány alatt ők is azzal szórakoztak, hogy az ellenük tüntetők életében keresgéltek 10 évvel ezelőtti spanglikat, meg gyorshajtásokat. :-D"

Balos kormány alatt a szemkilövés meg a haveri kutya a divat. És a tüntetők hugyosozása. Nyilván a korrekt tájékoztatás szent nevében.

"Mindenki más meg csak röhög ezen a hülyeségen. Mert ugye ha holnap a dakota tolvaj feldobná a pacskert, összedőlne az ország, hisz nem lenne, ki vezesse, mi?"

Csak egy IQ negatív balos hiszi, hogy Orbán a Patás. Valójában bárki állna a jobboldal élén, a balliberós sajtó ugyanúgy démonizálná. Anno Antall József centire megkapta a balfékektől ugyanezt amíg meg nem halt. Ha valaki a jobboldal élén önálló politizálásba kezd, az belefut a pofonokba. De a másik alternatíva a birkamód együtt bégetés a a liberósokkal - ennek fényes eredményeit láthattuk az előző két ciklusban.
A HírTv-t, vagy bármelyik másik tévét, rádiót, újságot, portált lehet nem szeretni, nincs ezzel baj. De hogy szervilizmus? Szerintem inkább arról van szó, hogy a sajtó igyekszik kiszolgálni a célközönségét. A HírTv nézői jobbosok, őket kifejezetten érdekli, ha van valami sötét folt egy kormányellenes tüntetés szervezőjének múltjában - ők meg foglalkoznak a témával, hogy nézzék őket. Meggyőződésem, hogy baloldali lapoknak sincsenek aggályaik, ha olyan infót kapnak valahonnan, ami kellemetlen egy jobboldali politikusra nézve, és lehetne sorolni a példákat erre is. Úgyhogy ez vihar egy kanál vízben.
@danialves:
" ez a kérdés meg sem fogalmazódhatna benned. "

Rég volt már az a világ, amikor ezt a képébe lehetett vágni a zembereknek. Pedig milyen jó is volna, ha megmondhatnád mit szabad kérdezni és kiről

Én azt látom, hogy egy nagyon szűk körű, etnikailag is jól behatárolható csoport jelenik meg folyton a pódiumon. Hol kommerként, hol libberként, hol meg civilként, vagy nőjogi harcosként, mikor mi a trendi, miközben igyekszik elhitetni a zemberekkel hogy őket képviseli

A saját kis belterjes csoportja érdekeit képviseli, és nem szereti ha ebbe valaki belelát. Mert ő az inkonszummerábilis nép sarja
@Ludovikás Levente: Oké, meggyőztél, tényleg súlyos szövegértési problémáid vannak.
@fehérfarkas: Valahol egyetértek, de a "megdobnak kővel dobd vissza kenyérrel" lassan túlhaladott!
Tudod a butának hiába magyarázod hogy hülye, nem fogja elhinni!
@Pop40:
Mit gondoltál te fogalmatlan honnan gyün a gáz? A kályhacsőből, vagy a szomszéd utcából, vagy Ukrajnában a Majdan téren fingják bele a csővezetékbe?

Azerbajdzsánban Obama meg az előző angol miniszterelnök egymásnak adták a kilincset, persze ennek nyilván semmi köze se volt a naftához, hiszen az volt kiírva az olajkútra hogy BP ami közismerten a Budapest rövidítése, és így csakis Orbán keze lehet a dologban
@midnight coder:

"Balos kormány alatt a szemkilövés meg a haveri kutya a divat. És a tüntetők hugyosozása. Nyilván a korrekt tájékoztatás szent nevében."

1, Ehhez mi köze az atv-nek?
2, Igen, a szemkilövetés az úgy kezdődött, hogy kiállt Fletó a térre, és elkezdett lövöldözni.
Előzménye nem volt semmi, csak teljesen békés tüntetések. Az a pár száz felgyújtott kocsi pl, ami akkoriban kiégett, magától gyulladt fel, erősen sütött este 10-kor októberben a nap.
3, Igen, nincs semmi különbség aközött, hogy lehugyosozod a hugyosokat, vagy az, hogy a szónokok előéletét rendőrségi és ügyészségi segédlettel végignézed, majd megpróbálod őket 20 éves gyorshajtással besározni, mert mást nem találsz, bárhogy izzadsz.

Egy hülye fideszesnek ez a kettő nyilván ugyanaz a kategória. :-DD

"Csak egy IQ negatív balos hiszi, hogy Orbán a Patás."

Ezt gondolom, megint a Hörr tévében hallottad. :-D
Nem hiszi senki, hogy Vitya a patás. Vitya nem a patás, hanem egy megalomán, kisebbrendűségi komplexusban szenvedő elmebeteg tolvaj, aki szétlopja az országot, sok száz, ezer milliárddal károsítva meg az ottaniakat.
Szerencsére nemcsak az normális embereket, hanem a fogyatékos híveit is.

"Anno Antall József centire megkapta a balfékektől ugyanezt amíg meg nem halt."

Antallal nekem speciel nincs bajom, bár ő se volt miniszterelnöknek való. De ő legalább nem volt hazaáruló tolvaj, mint a vezéred.

"ennek fényes eredményeit láthattuk az előző két ciklusban."

Ja, még szerencse, hogy azóta mindezt helyrehozta a csürhéd.
Látszanak az eredmények is:

A szegénység sosem volt olyan még olyan hatalmas, mint most, mindenki, aki teheti, (persze a képzett réteg, az adófizetők) mennek külföldre, az oktatás, az egészségügy szétverve, a gazdaság bóvliban, az euró árfolyama már 300 alá se megy, a hordád közben szétlopja az országot, kicsiben Szíjjártópeti uszodás házakkal, meg Rogán, aki feltalálta a folyamatosan növő házat, nagyban meg SimicskaNyergesMészáros & tsai. Mindehhez asszisztál az analfabéta Nav-fejes, akit kitiltottak az usából, korrupció miatt.
Persze ez már fel sem tűnik, hisz az egész világ csak röhög a hordádon, a litvánok legutóbb a csuti cigánytolvajjal még csak kezet fogni sem voltak hajlandóak. :-DDD
És még lehetne sorolni holnapig.

Tényleg, hallatlan sikertörténet, amit művel a csürhéd, még, még, még!!!! :-D
@ZöldszemM: Fideszes bűnök meg nincsenek is! Ugye?! Te sem vagy egy szellemi Messerschmitt, sőtt ha jól végiggondolom igazi rövidnadrágos (már úgy agyilag) vagy!
@Pop40: Aranyapám, egy kis előleget. kettőt, vagy egyet -lefelé licitálok, mint Ábrahám a sodomai úton, csak lássunk már valamit!
@Sir Galahad:
Összeszámolni se tudnám hány fikakönyvet írtak már Orbánról, amiben még az anyja kínját is kritikusan szimatolják. Mondjuk ahhoz képest nem sikerült többet összehozniuk, mint amennyit Fletónak a Balaton-felvidék borászatáról
és az ilyenek után még csodálkoznak, hogy elküldik őket a csába. Ez az ami fefoghatatlan.
@Sir Galahad:

Honnan is kap meg ez a nagyszerű tévé olyan adatokat, amiket az illető emberen kívül csak ügyészségi / rendőrségi forrás adhatott ki?

Persze nincs ezzel semmi gond, hisz a hülye fideszeseknél teljesen pártatlan az az ügyészség, és rendőrség, amelyik tökéletesen törvénytelenül, hivatalos adatokkal visszaélve kiadja az infót.

Ha a tüntetőknek van egy kis esze, pert indítanak az említett szervezetek ellen, akár külföldön.

Csak annyi a kérdés, kitől jutott a hörr tévé olyan infó birtokába, ami csak a nagyon pártatlan ügyészségről-bíróságról kerülhetett ki.

Tény, hogy a tévé ebben nem sáros. Arról, hogy a nézői fogyatékos majmok, akiknek nem a kúrmány ezermilliárdos lopásai-elkúrásai számítanak, hanem a tüntetők 10 éve elszívott spanglija, nem a tévé tehet.
:-DDDD
@Ludovikás Levente:

Esküdni mertem volna, hogy a ruszkikkal bizniszelünk ebben az ügyben, de cáfolj meg.
Kurva fontos hely lett hirtelen ez az azerbajdzsán, érthetetlen, hogy voltunk meg eddig nélkülük.
Már csak az a pech, hogy nagy seggnyalásért cserébe nem kaptunk semmit,még Vitya államkötvény vásárlási akciója is füstbe ment.

Amúgy Azerbajdzsánban Obama meg az előző angol miniszterelnök is baltás gyilkosokkal fizettek? :-)
"1, Ehhez mi köze az atv-nek?
2, Igen, a szemkilövetés az úgy kezdődött, hogy kiállt Fletó a térre, és elkezdett lövöldözni.

3, Igen, nincs semmi különbség aközött, hogy lehugyosozod a hugyosokat, vagy az, hogy a szónokok előéletét rendőrségi és ügyészségi segédlettel végignézed, majd megpróbálod őket 20 éves gyorshajtással besározni, mert mást nem találsz, bárhogy izzadsz."

1. Nyilván, az ATV nem hugyosozott.
2. Akkor ezek szerint a balos tüntetőkre is van kilövési engedély a randalírozásuk óta.
3. A hugyosozás azért undorítóbb, mert nem 2-3 hangadót próbál összekenni szarral, hanem mindenkit aki táncos-komikus miniszterelnök távozását követelte, miután néhány héttel a megnyert választások után nyílt színen jelentette ki hogy megvezették a választópolgárokat - és ami után abban az európában aminek a demokráciájának követését ma annyira követeli a baloldal már a Fletó helyét is bevetették volna sóval.

"Vitya nem a patás, hanem egy megalomán, kisebbrendűségi komplexusban szenvedő elmebeteg tolvaj, aki szétlopja az országot, sok száz, ezer milliárddal károsítva meg az ottaniakat. "
Mert a balfék oldal milliárdosainak vagyonkáját, élén Fletó koma milliárdjával a legyek hordták össze.

"A szegénység sosem volt olyan még olyan hatalmas, mint most, mindenki, aki teheti, (persze a képzett réteg, az adófizetők) mennek külföldre"
Történik ez kb. 2008 óta. Egyébként előtte is - már a gengszterváltás előtt is, csak akkor ezt disszidálásnak hívták. Tudod, kinn kb. 5x annyit keres a polgár mint itt. És amióta EU tagok vagyunk, elég könnyű kinn munkát vállalni.

"az oktatás, az egészségügy szétverve, a gazdaság bóvliban"
A gazdaság 2006 környéként indult el rohamléptekben a bóvli felé. Az oktatást anno a szadesz verte szét. Az egészségügyet dettó, a várólisták Fletóék találmányai. Ugyancsak ők mondták a kórházbezárásokra, hogy a békákat sem kérdezik meg, mielőtt lecsapolják a mocsarat.
@Énmégújvagyok:

Ezt tőlem kéred-kérded?:O
@Pop40:
És a Jobbikos Kovács Béla magánéletéről hogyan tudtak összeszedni a baller médiások olyan infókat, amikért még egy profi hírszerzőnek is nagyon meg kell dolgozni?
@Sir Galahad: "A HírTv nézői jobbosok"

Milyen jobbosok, öreg? Mi köze a jobboldalisághoz a fidesz bolsevik pártnak? Milyen jobbos az, aki az államosításnak tapsol? Foglalkozz valami mással, mert a politikához nem értesz.
@polyvinyl: Nem biztos, sőtt valószínű nem a baloldal támogatna egy polgárháborút. Nem hiszem, hogy érdekük lenne!
Az csak úgy kialakul, elsöpör mident és nyakig fogunk a szarban ülni!

Ennyit a polgárháborúról és szükségességéről!
@Ludovikás Levente: Az ellenzéki kisembert ki képviseli? Kire fog az ellenzéki kisember '18-ban szavazni? Mikor jelenik meg az a komoly, okos, higgadt és mégis lelkesítő embercsoport, aki őket fogja képviselni?
@Ludovikás Levente: "Pont arra való az oknyomozó újságírás, hogy utánajárjon kik azok a "civilek" és honnan tolják nekik a lóvét"

Igazán? A hörrtévé kiderítette már, hogy a "civil" békamenetnek ki tolja a pénzt?
@fehérfarkas: Miért járatod le magad Te is, miért azonosulsz a szellemi toprongy tüntetőkkel, akiknel nagy része csak a balhé és a törés zúzás miatt megy ki az utcára. Ráadásul nem nézznek utána a tényeknek, csak a felröppentett rémhírekre
hallgatnak, és fogalmuk sincs, hogy mi lenne a lényege a kritizált intézkedésnek.
Azért utáljátok a HIR TV-t mert ott tényekkel bizonyítják, hogy mennyire balgák és ostobák vagytok, miként a cikket író is.
@Pop40:
Elcsodálkoznál, ha egy kicsit beleolvasnál a történelembe, hogy ki mindenki hajtott már az azeri olajkutakért

Hitlernek megért néhány százezer áldozatot hogy elhozza a naftát Bakuból, ehhez képest egy szerencsétlen örmény se nem oszt se nem szoroz. A britek se a kiirtásra deportált örmények kiszabadítására indítottak két expedíciós hadjáratot 1919-ben, hanem találd ki hova és miért?

Sajnálom az örményeket, mert ugyanezek a nagyhatalmak rájuk se pöktek amikor odalökték őket az ellenségeiknek ha a hatalmi érdekük úgy kívánta, például a krími háborúban. És akkor nem 1 ember életéről volt szó, hanem százezrekéről minimum
@midnight coder: "FIDESZ szavazó voltam és leszek is"

Ez az első igaz dolog, amit tőled olvastam, a többi nettó hazugság vagy terelés. Jó, végül is fideszes vagy, mondjuk én szégyellem magam helyetted.
@Jules Verne:
Azt majd kideríti az ATV mint "független" hírcsatorna

Mondjuk én ettől még nem köpném nyakon az ATV riporterét, ez a dolga, ezért fizetik
@Pop40: De sajnos a tv tehet erről, a szerkesztők, akik némi koncért p..nanyaló pincsiként bevállalják, hogy szigorúan személyes információkat szanaszét kürtölnek.
Hozzáteszem, nekem a napokban jött elő egy 13 éve történt balesetem!
Ittasjárművezetés volt akkor, most egy sima közúti ellenőrzés, de a rádióján beszélgető rendőr már úgy jött vissza, szondával a kezében "hogy lássuk most mennyit ivott?!"
@Bernard 01: Vazze, erre nincs riposzt! Te vagy az aduász -Fidesz-körökben! Még sokra viheted! Csak így tovább!
@Jolka40:
Köszönöm a szónoki kérdést, én szívesen képviselem a kisembert, tartsad észben amíg lesz majd időm egy pártot alapítani. Addig is szívesen megadok egy bankszámlaszámot ahová lehet utalni az adományokat. Sajnos a Norvég alapnál nem vagyok a listán
@Bernard 01: Ostoba vagy. Amit te "hír" tévének nevezel, az egyáltalán nem az. Egyszerűen egy bolsevik pártnak a szócsöve, azért pénzelik (túlnyomórészt az adófizetők pénzével), hogy műsorokat készítsen a célközönségnek (többek között békamenetesek, Maunika só nézők, buta droidok, áfacsalók, dohányboltosok, új földesurak, gázszerelők, gazdag adócsalók, kollaboránsok). Annyit ér, mint a hasonló TV Shop vagy az OBI-ban kirakott termékismertető tévé. Jó tévézést, fideszbirka!
@midnight coder:

1, Ennyi? Attól egyenértékű az atv, meg a kormányzati propagandaadó hörrtévé, (ami törvénytelenül használ ügyészségi-rendőrségi forrásokat) hogy lehugyosozott pár hugyost 8 éve?
Apám, egyem azt a faék bonyolultságú gondolatvilágodat.

Az atv-ben bőven kap kínos kérdést balos politikus.
Hörrtévé mikor kérdezett kínosat fideszestől?
Persze ez nálad nyilván nem elvárás, seggnyalásért nézed, nem információért.

2, "Akkor ezek szerint a balos tüntetőkre is van kilövési engedély a randalírozásuk óta."

A micsodájuk óta, te kretén?
Mit szívsz? Mert hogy nem 0.000001 mg kendert, az tuti.

Amúgy ja, van. Az összes balos tüntetőt lecsukták, aki kocsikat, kukákat gyújtogatott, és macskakővel dobálta a rendőröket, mint a hordád anno.
Mivel pont 0 darab ilyen balos tüntető volt, pont 0 darab letartóztatás volt.

3 "3. A hugyosozás azért undorítóbb,"

Bóózalom. Szegénykék.
Felgyújtják fél Pestet, kórházba jutattnak pár zsarut, széthugyozzák a Kossuth-teret, és ezek után lehugyosozzák őket, abcúg!

Ahelyett, hogy ők is szép lazán kikérték volna az adataikat a BM-ből, szép demokratikusan lejáratni, mint a hörr tévé.
Mondjuk a hordás esetében esélyes, hogy nem 10 éves gyorshajtási ügyek derültek volna ki :-DDD

"Mert a balfék oldal milliárdosainak vagyonkáját, élén Fletó koma milliárdjával a legyek hordták össze."

1, Elég unalmas már ez az "azért lopunk, mert emútnyócév!"- duma.
1-2 megmaradt birkamenetes fideszes barmon kívül van még bárki, akinél ez bejön?
2, Fletó nem az idollom, de ő legalább már látott céget belülről, ami akár nyereséges is lehetett.
A vezéred csak akkor látott céget belülről, mikor odament ellopni a nyereségüket.

"Történik ez kb. 2008 óta. Egyébként előtte is - már a gengszterváltás előtt is, csak akkor ezt disszidálásnak hívták."

Volt ilyen régen is, ja. Csak nem ilyen mértékben, hogy gyakorlatilag mindenki megy, aki él és mozog, mert a kúrmányod csodaországában vagy közmunkás lesz, vagy éhendöglik.
Maga Eltolcsy haverod nyilatkozta, hogy fél millióan vannak kint.

"A gazdaság 2006 környéként indult el rohamléptekben a bóvli felé."

2007 után, hogy pontosak legyünk. És ebben egy hangyányit közrejátszott, hogy volt egy világgazdasági válság, ami a pállott agyú fideszesek elméjéből természetesen teljesen kitörlődött. (vagy ha nem, akkor azt is gyurcsánybajnai okozta, hogy pl Németo GDP-je 2009-ben 6%-kal esett.)

És ezek mellett is, valahogy hiába indult el akkor, magába a bóvli kategóriába érkezés pont a csodás fideszkúrmány dübörgő gyorsnaszádja alatt érte az országot - 2011-12 fordulója, ha még rémlik.
Bajnai amúgy 270 körüli árfolyamon adta át az országot, ahhoz is a fideszes szakértelem kellett, hogy az eurhuf árfolyamot 300 fölé verje.

"Az oktatást anno a szadesz verte szét."

Igen, azóta hála istennek megkaptuk Hoffmann Rózsit, meg Czunyinét, aki helyrehozta. Azért tüntetnek most a tanárok (is). :-)
Mellesleg az oktatás meg az eü soha olyan kevés forrást nem kapott, mint most, de ez teljesen érthető, kell a pénz a bomlott agyú vezéred 1023-ik stadionjára.

Ja, és a lényeg: Nyugodtan lerendezhetted volna az egészet azzal, hogy minden ami rossz, azért van, mert emútnyócév.
Azért loptok, azért basztok el mindent, és azért dőzsöl Simicskától Szíjjártó futsalos haverjaiig minden hazaáruló nyomorék fideszes, mert emútnyócév.
@Jules Verne: Vagy az ATV, az olajszőkítók, a 3x-os áron autópályát építők, az elcsaklizott orosz államadósság és a privatizélés címén szétlopott ország szétlopóinak csatornája. Az az MSZP ami mögötte áll, már a genszterváltás előtt évekkel elkezdte szétlopni az országot, lásd spontán privatizáció.
@Ludovikás Levente: Jó lenne, ha elolvasnád a cikket, mielőtt hozzászólsz. Az atv-t meg ne keverd ide, hülyegyerek, mert az egy kereskedelmi tévé, nem egy párt finanszírozza, és különben is állandóan fideszes bunkókat hívnak be hazudozni. Ezért nem is nagyon nézem, mert ha gazembereket akarok látni, megnézem a Keresztapa című filmet.
@Ludovikás Levente:

Úgy, hogy fideszék vissza akarták venni kicsit a jobbik lendületét a választás előtt, hát szivárogtattak róluk egy kicsit - Na vajon hogy. Mégis mit gondoltál, hogy?

@Énmégújvagyok: A hörr tévé egy undorító szarhalom, de ebben az ügyben - speciel - vétlenek.

Egy révének az a dolga, hogy ha kap egy infót, arról tudósítson.

A rendőrségnek-ügyészségnek meg az, hogy ne adjon ki infót csak úgy, mert az ugye hivatalos adatokkal való visszaélés.

Persze ha az ellenzék lejáratásáról van szó, ilyen apróságok aztán nem zavarják ám a narancsbolsi maffiát.

Az, hogy hozzád a rendőr ellenőrzéskor hogy megy oda, az nyilván lehet visszatetsző, de egész más az, ha veled közöl valamit négyszemközt, meg az, ha - mondjuk- bemondatja a hörrtévén.
@Jules Verne: A HirTV a fidesz TV-je? Ki gondolta volna?

Örülhecc, nemsokára jön a Jobbik országos TV-je. Ehhez képest a balosoknak van 5 TV-je, támogatottság a béka segge alatt.

Ami ugye aztat jelenti hogy a nép még mindig hitelesebbnek tartja a jobbos sajtót, mint a 'függetlent'.

igaz vagy igaz?
@midnight coder:

"a 3x-os áron autópályát építők"

mehehehe - olcsójánosok :-)

A maffiád 10x-es szorzó alatt még a pályázatot sem hajlandó megírni. :-DD
@midnight coder: Neked is azt mondom, mint a másik nick-ednek, hogy olvasd el a cikket, mielőtt belepofázol. Az atv nem érdekel, nyilván még nem vetted észre, hogy a cikkben nem az atv-t említi a szerző. Ennyire hülye vagy? Tolmács kell?
@Jules Verne: 'Az atv-t meg ne keverd ide, hülyegyerek, mert az egy kereskedelmi tévé, nem egy párt finanszírozza,'

- hát nemtom hogy egy vadliberális zsidó szekta finanszírozása mitől jobb mint egy 25 éves magyar parlamenti párté, de majd te megmondod..:)
@Jules Verne: Jó, ha szerinted a Fidesz nem jobboldali, akkor írd körül magadnak máshogy, tök mindegy, fogalmakon fölösleges vitázni.
@Ludovikás Levente:

Vitya nem olajért ment oda, hanem államkötvényt rájuk sózni, persze kiröhögték.
Olajra itt vannak a ruszkik, próbálna meg Vitya mással üzletelni, megkerülve Putyin elvársat, rá is lépnének a tökére :-)
@Tiszteltetem Brüsszelet: Ne igyál több kannás bort, paréj, rombolja a ritka agysejtjeidet.
@Sir Galahad: "fogalmakon fölösleges vitázni"

Ki hazudta azt neked, hogy én vitázok veled? Nem vagy tisztában alapfogalmakkal, ráadásul a cikk olvasása után nincs mit vitatni. Egyet lehet érteni vagy odébb lehet tolni a bringát. Akát írhatsz egy blogot a hörrtévé nagyszerűségéről, majd rohanok elolvasni.
@Bernard 01:

"miért azonosulsz a szellemi toprongy tüntetőkkel, akiknel nagy része csak a balhé és a törés zúzás miatt megy ki az utcára. "

Úh, majdnem elsiklottam efelett, pedig egy igazi gyöngyszem. Te lehetsz az IQbajnok a birkamenetes munkásőrök közt :-D

Ha balhé meg törés-zúzás miatt mennek ki, akkor valamit nagyon nem jól csinálnak, mert eddig se balhézni, se törni-zúzni nem sikerült nekik.
Példát kéne venniük a te 2006-os csürhédről, amikor felgyújtottátok meg széthugyoztátok Pestet.

Bár nem, inkább nem kéne. Isten őrizz, hogy bárki arról a szarral teli pöcegödörről vegyen példát, amik vagytok.
1. a HirTV fideszbérenc

2. a baloldalra ugyanúgy nem szavazna senki, mint eddig

3. a Fideszre szavazunk továbbra is, hiába Fideszbérenc a HirTV

ennyike
gondolom a hír tv arról is beszámolt, hogy a fidesz székházat egy elítélt gyíkossal védették, ja az azért nem olyan durva, mintha füvezett volna :D Amúgy a hír tv kitűnő példája annak, hogy milyen aljas eszközökkel játszik a fidesz, szerintem aki ezek után is a fideszre szavaz, az tényleg semmilyen erkölcsi értékrenddel nem rendelkezik.
Szép estét.
Egyet el kell ismerni: a kormánynak hála, a jobbos bértollnokok végre megdolgoznak a pénzükért.
Milyen árfolyama van mostanság a fekália polírozásának?
@Pop40:

"Vitya nem olajért ment oda, hanem államkötvényt rájuk sózni, persze kiröhögték."

Szerintem meg a svájci bankszámlájára ment néhány milliárdocska. A kitiltási botrány után nem véletlenül szaladt elrejteni a pénzt.
Ezúttal a Hír TV ellen nyert helyreigazítási pert jogerősen Bajnai Gordon.
Helyben hagyta az elsőfokú ítéletét a Fővárosi Ítélőtábla és kimondta, hogy a Hír TV idén január 20-án valótlanságot közölt, amikor azt híresztelte, hogy Bajnai Gordon a Hajdú-Bét Rt. csődje kapcsán emberek haláláért lenne felelős. A Hír TV Pesty Lászlótól idézett, aki saját bevallása szerint is politikai célzattal, az áprilisi országgyűlési választásokra időzítve készített egy filmet.
Pesty László ellen rágalmazási eljárást indított a volt miniszterelnök. A bírósági döntés értelmében a valótlanságot állító Hír TV-nek a televízió internetes híroldalán helyreigazító közleményt kell közölnie. Bajnai titkárságának közleménye megjegyzi: immár sokadik alkalommal ad igazat Bajnainak a bíróság. Hamis állítások és valótlanságok híresztelése miatt a Magyar Nemzet ellen már ötször nyert helyreigazítási pert a volt miniszterelnök.
ФИДЕС
ФИДЕС
ФИДЕС
ФИДЕС
ФИДЕС
ФИДЕС
ФИДЕС
ФИДЕС
ФИДЕС
ФИДЕС
ФИДЕС
@Kerek négyszög: 'az elsőfokú ítéletét a Fővárosi Ítélőtábla és kimondta, hogy a Hír TV idén január 20-án valótlanságot közölt, amikor azt híresztelte, hogy Bajnai Gordon a Hajdú-Bét Rt. csődje kapcsán emberek haláláért lenne felelős.'

1. ebből is látszik a diktatúra
2. nyilván hazudozott a HirTV Bajnairól, csak hogy a hülyék is megértsék mekkora gazember. Olyat ügye nem mondott ki a bíróság, hogy nem felelős a Hajdú Bét csődjéért.

3. attól függetlenül hogy azt hazudozták Bajnairól hogy gyilkos, pedig csak egy csaló gazember, még eszembe sem jutna senkire sem szavazni aki köszönő viszonyban van vele.
@Jules Verne:
"Az atv-t meg ne keverd ide, hülyegyerek, mert az egy kereskedelmi tévé, nem egy párt finanszírozza, "

... hanem egy vallási szekta, ami nem bírta hatalomban tartani az SZDSZ-t. A Hitgyüli egyébként a hívektől begyűjtött dézsmából tartja fenn magát
@Pop40:
Ja hogy az Origo a fidesz hírportálja? Meglátszik mennyire tájékozott lehetsz
@Ludovikás Levente: 'hanem egy vallási szekta, ami nem bírta hatalomban tartani az SZDSZ-t. A Hitgyüli egyébként a hívektől begyűjtött dézsmából tartja fenn magát - 'Nincs is ezzel semmi baj, ez még a legegészségesebb TV finanszírozási modell.

Más kérdés, hogy nem mindegy miben hiszünk. Mert ha pl. fajvédésen érnének minket pl., abbul nem lenne frekvenciaengedély.
@Pop40:
"Vitya nem olajért ment oda"

Persze nem, hanem friss baltáért hogy fejbeverjen téged. Mert a Vitya ilyen
@Tiszteltetem Brüsszelet:
Fajok pedig nincsenek, csak fajtalanságok
Annyit mindenesetre a Zorbánnak meg lehet köszönni szépen, hogy bár köztudottan csakis a zsidó színház zsidó színészei képviselik a magas kultúrát Budapesten, kizárólag ők jelentik a független szakmaiságot az újságjrásban és a filmmüvészetben, ez leginkább azért és addig van így, amíg a tisztelt publikum rajtuk kívül nem olvasott/hallgatott/látott még mást.

Ez mára nagy tanulság lett a tisztelt publikumnak.
Hiszen ki gondolta volna, hogy a budapesti müvészvilág még a heti renndszerességü Holokauszt ellenére is nagyobb arányban tisztátalan fajú, mint a halivúdi? Ami azért nem kis szó, azt gondolom.
@midnight coder: Beep, érvelési hiba, 1-es leülhetsz. (Egy rossz cselekedetet nem magyaráz meg az hogy más is rosszat cselekszik te buta kis féreg).
@_most_:

"szerintem aki ezek után is a fideszre szavaz, az tényleg semmilyen erkölcsi értékrenddel nem rendelkezik."

Pár brossurával le vagy maradva :-D
Ezen a határon már rég túl vagyunk.

@Kerek négyszög: Egyetértünk.

@Ludovikás Levente: Ne legyél már ennyire hülye... Mit gondolsz, ha van infóm valakiről, mibe kerül elküldeni bárkinek, akinek akarom???

Ha az Origó hoz le valamit, nem egyértelmű, hogy a fidesztől van az infó.
Ha meg a Hörr tévé, akkor nagyjából az.

Nyilván ha nem akarják, h mindenkinek egyértelmű legyen, hogy ők szivárogtattak, nem pártmédiához küldik.
Márpedig nem akarták, hisz ők pályáztak az elvadított jobbikos szavazókra.
@Jules Verne: Mekkora bűne lehet egy volt KISZ titkárnak, aki rangban a portással volt egy szinten. Sőt a portásnak nagyobb hatalma volt. Neked csak a szád nagy, de fingod nincs milyen volt ebben élni.
@avocado_:

Hogyne magyarázna.

Ők azért lopnak el mindent és basznak el mindent, amihez hozzáférnek, mert emútnyócév.

A gazdáik ezt nyomják nekik, miért pont a birkáik lennének értelmesebbek?

index.hu/belfold/2014/11/29/fidesz/
@Pop40:
"Ha az Origó hoz le valamit, nem egyértelmű, hogy a fidesztől van az infó."

Csak neked egyértelmű, mert ilyen qrvára jóltájékozott vagy

Osszál még egy kis észt nekünk!
amikor megjelent a fozomusor a hörrtévén akkor tudtam hogy ennyi volt :)
@Tiszteltetem Brüsszelet:

"attól függetlenül hogy azt hazudozták Bajnairól hogy gyilkos, pedig csak egy csaló gazember, még eszembe sem jutna senkire sem szavazni aki köszönő viszonyban van vele."

Ez felétek nem pozitív tulajdonság? :-D

Vagy csak azok a csaló gazemberek szimpik, akik felcsúti tolvaj cigányok is egyben? :-DDD
@Ludovikás Levente:

Neked? Minek? Elpocsékolt idő.
Még jó, hogy a gazdáid (bár ők se az eszükről híresek) de legalább a lejáratásban egy fokkal értelmesebbek.

Te meg ne akard megérteni a világot, nem arra tartanak. Emútnyócév, Gyurcsányahibás, ezt kell ismételgetned, mást nem várnak tőled. Ne okozz nekik csalódást, ha jót akarsz magadnak, mert a fideszben nem a gondolkodók fognak karriert csinálni. :-)
Ha ügyesen teszed a dolgod, még akár rezsibiztos is lehetsz.
@Pop40:
Csak nem cigányozol, libsi?
@Pop40:
Ha rezsibiztos lennék veled kifizettetném a teljes rezsicsökkentés nélküli számlát. Ezenkívül nem kapnál orosz gázt mert az olyan antidemokratikus, hozass inkább Norvégiából
Amikor a Fidesz belökte a vonat alá azt a Milán gyereket, vagy hogy a faszomba hívják, ott ömlengtek fürtökben a libsik. Másnap egy másik blogon orrba-szájba buziztak le mindenkit, akiről gyanították, hogy nem az ő kretén fajtájuk. Ezeket úgy bírom. Kurva jó az is, amikor Orbán okán cigányoznak, Deutsch okán meg zsidóznak, mint a jégeső. Egyébiránt pedig mindenki büdöskommunista. Észbontó egy népség:)
@J.László:

Az nem cigányozás, ostoba bolsi, ha valaki annak hívja Vityát, ami.

m.cdn.blog.hu/af/afodorkrisztian/image/Orban_Viktor_kiskoru.jpg
nemzetihirhalo.fw.hu/htmlkeret/orban_pipas.jpg

Te mit látsz a képeken? Egy szőke, sápadt svédet?

Amúgy én csak bizonyos aspektusokban vagyok libsi, a hazaárulókkal való bánásmódban nem.
A tolvaj hordádat úgy felhúzatnám az első fára, mint a szél.
@polyvinyl: Normalis vilagban ennek megvan a rendje. Egy szerkesztoseg fuggetlen a kiadotol, aki a bert fizeti. Ettol ujsag egy ujsag, es nem partpropaganda.
@Ludovikás Levente:

Jó fizettesd.
Viszont cserébe kérem vissza az ellopott manyupot, a világrekord áfa különbözetét, amit a csürhéd emelt ide, a nemáthárított adókat, stb stb.

Bőven pluszban jönnék ki a dologból, mint mindenki, kivéve a Szíjjártó-félék, akiknél százezres tétel a rizsacsökkentés, mert marha sokba kerül kifűteni a többszintes, medencés házikót. :-)
@Pop40:
Szerencsére megbukott a rendőrállamotok, így nem kell tőletek tartani:)
@J.László:

Ja, sose lesz elszámoltatás, mert Vitya, Polt, meg a többi örökre hatalmon marad. :-))

Nem válaszoltál rá, mit látsz a képeken!
@Bernard 01: "Azért utáljátok a HIR TV-t mert ott tényekkel bizonyítják, hogy mennyire balgák és ostobák vagytok, miként a cikket író is."

Ez az évszázad vicce :D :D :D LOL MegaLOL GigaLOL :D

Én azért a helyedben egy kicsit óvatosan kezelném a Hír TV-t, mert Simicska bácsi az utóbbi időben Lázer Janiékra meg Rogán Toncsiákra, meg Habony Árpiékra igencsak megharagudott. Nem véletlen, hogy Vidi Ildikó a szintén Simicska érdekeltség Magyar Nemzetbe nyilatkozta le, hogy a kitiltási botrányról a kormány már hetekkel korábban tudott, mert ő tájékoztatta erről a kormányt. Ez azért egy hatalmas nagy gyomros volt Varga Mihály, Rogán Tóni, Lézer Jani és Szijjártó Peti számára, akik heteken keresztül tagadták ezt. Sőt, Varga Misi szerint Vida csak aznap tájékoztatta őt a sajtótákoztató napján.
Én azért a helyedben egy kicsit félnék már a jobbos méidától, mert úgy látom már nemcsak a Fidesz elleneseket támadja, karaktergyilkolja, hanem elkezdte a Fideszen belül a Habony-Rogány-Lázár érdekszövetséget is támadni.
Lehet, hogy most még röhögsz a jobbos média által lekaraktergyilkolt ellenzékieken, de holnap majd az arcodra fagy a mosoly, amikor a fideszes kedvenceidet is lekaraktergyilkolja Simicska médiája.
Na, majd akkor leszek igazán kíváncsi, hogy akkor is azt fogod írni, hogy a "HIR TV-t mert ott tényekkel bizonyítják, hogy mennyire balgák és ostobák vagytok" :D :D :D
Mit mondtok az rtl-re, tv 2-re és az atv-re?
Egyik mocskosabb mint a másik!
Rohadt geci fidesz!
"Attól egyenértékű az atv, meg a kormányzati propagandaadó hörrtévé,
(ami törvénytelenül használ ügyészségi-rendőrségi forrásokat)
hogy lehugyosozott pár hugyost 8 éve?"

A "hugyosok" speciel az ellen tiltakoztak, hogy kedvenc politikusaitok
épp telibe szarták azt a demokráciát amit most annyira védenek.
Ennek a csapatnak a megbélyegzése ugyanúgy a magyar sajtótörténet
mélypontja, ahogy az öszödi beszéd is mérföldkő volt a magyar demokrácia
pusztulásának történetében.

Ott mondta ki vezéretek először, hogy

"Amit meg lehetett csinálni az elmúlt egy hónapban, azt megtettük.
Amit az azt megelőző hónapokban titokban meg lehetett csinálni úgy, hogy nehogy a
választási kampány utolsó heteiben előkerüljenek olyan papírok,
hogy mire készülünk, azt megtettük."

A kis koalíciós demokrata. Meg olyanokat is mondott, hogy

"Azért nincsen, mert elkúrtuk. Nem kicsit, nagyon. Európában ilyen böszmeséget
még ország nem csinált, mint amit mi csináltunk. Meg lehet magyarázni.
Nyilvánvalóan végighazudtuk az utolsó másfél-két évet.
Teljesen világos volt, hogy amit mondunk, az nem igaz.
Annyival vagyunk túl az ország lehetőségein, hogy mi azt nem tudtuk korábban elképzelni,
hogy ezt a Magyar Szocialista Párt és a liberálisok közös kormányzása valaha is megteszi."

És hogy interpretálta ezt az akkori közmédia és az ATV ?
Mint Öszödi Igazságbeszédet. És úgy, hogy a miniszterelnök nem az előző ciklusról
beszélt, hanem az összes kormányról a gengszterváltás óta. És a sok kis hülye liberósbolsi,
aki nem vette a fáradtságot a szöveg előkeresésre vagy visszahallgatására ezt el is hitte.

"Az atv-ben bőven kap kínos kérdést balos politikus."
Az ATV-ben ez csak akkor fordult már elő, amikor az egyes kicsi csapatok
ki akarták nyírni egymást, az ATV meg nem tudta hova álljon. De amikor
még meg volt az egység a balfékeknél, ilyesmi nem fordulhatott elő.

"A micsodájuk óta, te kretén? "
Azóta te kis libbant, hogy a torrentadó elleni tiltakozás után pár lelkes
aktivista szeméttel dobálta a FIDESZ székházat, és átmászott a kerítésen.
Tény, hogy a TV székház elleni akció hatásosabb volt, de azt profi provokátorok
intézték és nem pár kóbor aktivista.

"Fletó nem az idollom, de ő legalább már látott céget belülről, ami akár nyereséges is lehetett."
Mi az hogy látott. Magáévá is tette azon nyomban!

"Csak nem ilyen mértékben, hogy gyakorlatilag mindenki megy, aki él és mozog, mert a kúrmányod csodaországában vagy közmunkás lesz, vagy éhendöglik."
Azért vagyunk még itt pár millióan. Aki igazán megy, az az a polgár akinek nyelvtudása van, és jól képzett.
Tányért mosogatni nem igazán éri meg kimenni Londonba, mert ugyan a tányérmosogatásért is több pénz jár ott mint itt amit mérnökként megkereshetsz,
de a lakhatás és a kaja kb. el is visz mindent. Mint mondtam, kb 5x-ös a szorzó a magyar átlagpolgár fizuja és a kinti fizuk között.
De ez mindig is így volt, és bármilyen kormány is kerül hatalomra, különösebben nem fog megváltozni.
Ennek az oka a munkaerőpiac keresleti és kínálati oldala miatt van, azért mert nincs hazai ipar, azért mert Kína a világ műhelye és India a szolgáltatója,
azért mert volt 40 év cuculizmus ami után alig maradt épkézláb vállalat, és ami maradt azt vagy a hülye Antall kúrmány cseszte szét, vagy szorgos kezű szocik lopták el.

"Maga Eltolcsy haverod nyilatkozta, hogy fél millióan vannak kint."
Ami amúgy nem magasabb mint a közép-európai átlag, Pl. a lengyelek jóval többen vannak kinn.

"2007 után, hogy pontosak legyünk"
Hogy pontosak legyünk, a külföldi gazdasági elemzők már a 2006-os
választások előtt kongatták a vészharangokat. És közvetlenül a válság előtt is 1%
körüli volt a GDP növekedés.

"Bajnai amúgy 270 körüli árfolyamon adta át az országot, ahhoz is a fideszes szakértelem kellett, hogy az eurhuf árfolyamot 300 fölé verje."
Bajnai alatt senki nem mert hozzányúlni semmihez nehogy összedőljön az egész. Mindenkinek az volt
az érdeke, hogy Bajnai elvigye az országot a választásokig. Nem is csinált semmit azon túl, hogy pár
látványosabb hitelből osztogatást megszüntetett. De a választások után neki is szembe
kellett volna néznie azzal amivel Orbánnak.

"Igen, azóta hála istennek megkaptuk Hoffmann Rózsit, meg Czunyinét, aki helyrehozta."
Jobb nem lett, de rosszabb sem.

"Mellesleg az oktatás meg az eü soha olyan kevés forrást nem kapott, mint most, de ez teljesen érthető, kell a pénz a bomlott agyú vezéred 1023-ik stadionjára."
A stadionokat az EU-nak köszönd. Nem tudom feltűnt-e, de az íreken kívül EU-s pénzből senkinek sem
sikerült értelmes dolgokat csinálni. Amit befizetünk az tiszta pénz, amit visszakapunk az fel van
pántlikázva. Lehet belőle parkot csinálni, főteret fejleszteni, stadiont építeni, esetleg 4-es metrót,
de egészségügyet, gazdaság fejlesztést nem.

"Amúgy én csak bizonyos aspektusokban vagyok libsi, a hazaárulókkal való bánásmódban nem."
Tudod, olyan nincsen hogy kicsit náci. De előbb-utóbb te is megtalálod a helyed a Jobbikban.
@midnight coder: Na ennek fuss neki még egyszer! Ennyi zöldséget összehordani,nem akármi!Nem lenne baj ,ha utána néznél annak amit leírsz!
@Jules Verne: Már ne haragudj, de miből gondolod, hogy te megszabhatod, hogy egy poszt elolvasása után csak egyetérteni lehet azzal?
@Bernard 01: "Azért utáljátok a HIR TV-t mert ott tényekkel bizonyítják, hogy mennyire balgák és ostobák vagytok, miként a cikket író is."

Ez a HIrtV próbál másokat vadoni?
Ez a "hiteles" forras?

1, Az a HirtV ami HAZUG MEGRENDEZETT RIPORTOT készített nem is egyszer a szocik lejáratására?

index.hu/belfold/tejfel02/

www.origo.hu/itthon/20080225-van-precedens-az-alneven-telefonalgato-ujsagiro-ugyeben.html
____

2, Az a HirTV aminek Wass Albert szerelmes ELÍTÉLT CSALOK voltak az alkalmazottai?

index.hu/politika/bulvar/piram0602/

hvg.hu/hvgfriss/2009.40/200940_BEDoLT_PIRAMISJATEK_Eletmuveszek
Ez a HirtV próbál másokat vadoni?
Ez a "hiteles" forrás?

____

3, Az a HIrtV ami a szocikat akarta lejáratni aztán a korrupt Fideszes polgármestert állították be mint bűnös szoci?!

www.stop.hu/belfold/botrany-a-fidesz-megprobalta-eltuntetni-a-korrupt-polgarmester-nyomait/206190/
____

4, Az a HirTV aminek munkatársa RÁTÁMADT Gyurcsányra ?

nepszava.com/2014/03/magyarorszag/gyurcsanyra-tamadt-a-hir-tv-batorkaja.html
____

5, Az a HirtV aminek riportere LŐFEGYVERT VISZ BE a parlamentbe, utan meg ott sírt, hogy jaj elfeledte van nala?

www.origo.hu/itthon/20070515loszertartas.html
___
@Pop40: "Az nem cigányozás, ostoba bolsi, ha valaki annak hívja Vityát, ami."
Érdekes. A zsidóra azt mondani, hogy zsidó, az már "zsidózás"... :)
Ezt a hányadékot, amit Baum itt kiposztolt!
"Megpendíti", hogy a HÍR TV, ami egy csomó oknyomozói díjat elvitt még a gyurcsányi időkben, csak a rendőrségtől és az ügyészségtől kaphatott információkat a tüntetések "civil" szervezőinek múltjáról. Majd a feltételezést tényként kezelve hatósági terrort vizionál egy olyan országban, ahol nyolc éve még lőttek a tüntetőkre és megrohamozták az ünneplőket, ma pedig minden kis fingilingi civilbérenc kedvére vandálkodhat a Hősok Terén. Végül előre felmenti a HÍR TV riportereit bántalmazni szándékozó állatokat, mintha bizony nem a tüntetők léptek volna fel agresszívan az első esetben is. Ez lényegében erőszakra való felhívás.

Az a gond a mostani tüntetések zömével, hogy olyanok szervezik, akik hiteltelenek, olyanoknak, akik nem képesek megőrizni a méltóságukat. Ehhez képest vicces a zárómondat: mert pont azért tüntetnek, hogy Magyarország jobb hely legyen.
@Bernard 01: "Azért utáljátok a HIR TV-t mert ott tényekkel bizonyítják, hogy mennyire balgák és ostobák vagytok, miként a cikket író is. "

Az a Hirté ami lehozta azt a rémhírt hogy bokáig áll Pakson a radioaktív víz és ezt egy lehetetlen természettudományi adattal állították (600 °C-os víz!!!)?

Utana helyet Illes hasonlóan lehetetlen természettudományi rémhírterjesztéseinek ("paksi atomrobbanás")

index.hu/velemeny/eheti/eheti0526/

____
2003. Május

" ...bokáig áll a radioaktív víz a Paksi atomerőmű egyik mérőlaborjában. ... nem tudják ellenőrizni, mi folyik a sérült tartály mélyén, mert a 600 fokban elolvadnak a kamerák (is) "
____
Mosolyra ingerlő!Médiamunka? Szervilis
média? Olybá tűnik egykutya a liberális
a jobboldali,meg akármilyen sajtó mert
mindegyik a gazdi lábai előtt hever.
Legföljebb az egyik lánc rozsdás a másik
pedig finom krómozott amerikai acél! Ja.
december 4én milyen tünti lesz?
@Bernard 01: te fasz, van talán még 1 éved aztán téged is viszünk a bányába dolgozni havi 40 ezerér, de ne aggódj nem leszel egyedül, megy melléd orbán viktorka, matolcsi, varga, szijjártó és társai is, ellesztek ti a bányában vígan havi 40 ezerér. Annak a felét majd elvesszük tőletek adó néven. Mocskos zsidó banda
@ZöldszemM: A kommunizmust most építik újra a vallási vezetőid. Te egy szánalmas kis komcsi bérenc vagy, pfej..
@a Ténytár: Hát, nyomás alatt lehet 600 fokos a víz, szerintem. Gondolj csak a kuktára otthon vagy az autód hűtőrendszerére csak nagyban. Ettől persze még fos a hírtévé.
Független média nincs és sztem se nem volt, se nem lesz. Nem tudom mi ezzel a probléma. A posztíró sem független, valamilyen szempont, érv, ne adj isten értékrend alapján inkább bízik az egyik oldalban mint a másikban.
Innentől kezdve idiótaság a cikk.
@midnight coder: Az olajszőkítésről a kommunista vezéred belügyminiszterét kérdezd, te bolsevik barom. Aztán vagy kapsz választ, vagy úgy jársz mint Papa
@Miazmás: Nem lehet folyékony víz!

Tessék tanulmányozni mi is az hármaspont!

hu.wikipedia.org/wiki/H%C3%A1rmaspont
@ Oh szegény HirTV most sír mint a fürdős kurva hogy lejáratják őket.

Az elítélt csaló, hírhamisító, lőfegyverrel mászkáló alkalmazottaik után nem kell!

mno.hu/ahirtvhirei/lejarato-kampanyt-inditottak-a-hir-tv-ellen-1260923
@

____
index.hu/belfold/2014/12/02/munkahelyen_zargatta_az_ellenzeki_szonokot_a_hir_tv/

Tovább folytatja az elmúlt időszak ellenzéki tüntetéseinek szervezői után zajló kutatásokat a Hír tévé és a Magyar Nemzet, írja a Kettős Mérce. A televíziócsatorna munkatársai kedden Nagy Emília középiskolai tanártól, a Hívatlanul csoport, a Hálózat a Tanszabadságért, valamint az Oktatói Hálózat szónokától próbálták megtudni, hogy indult-e ellene nyomozás csalás miatt.

_______
@ "A szervilis médiamunkának is van egy határa, és most nem arról beszélek, amit a jó ízlésnek kellene diktálnia, hanem azt a szánalomparádét, amit a Hír TV művel épp. Nyilván kilövési parancsot kaptak az ősz végi, tél eleji tüntetések szervezőire. Megtudtuk, hogy az egyikőjük egyszer nem adott meg egy elsőbbséget kocsival

Azt tudtak elővakarni amikor a FIDESZ(esek) egymaguk szinte több KRESZ szabálysértésben, balesetben, (halálos) gázolásban voltak érintettek mint a többi párt együttvéve?!

Legyenek csak a személyi sérülések itt (száguldás, piros lámpa, tilos parkolás stb később) amiről a HirTV elfeledkezik most. De az a "borzalmas koccanásos bűnöző" ellenzéki ugye az fertelmes :-0

__________

1995 - Tarlós István polgármester, Békás-Ófaluban egy derékszögű kanyarban egy szülei mellől előre siető KISGYEREKET GÁZOLT HALÁLRA.

1998. október 10.
Várhegyi Attila, a Nemzeti Kulturális Örökség Minisztériumának politikai államtitkára (Fidesz) Heves város belterületén egy útkereszteződésnél motorkerékpárossal koccant. A motoros könnyebb sérülést szenvedett.

1999. júl. 22 - A romániai Maroskece településen Orbán Viktor Fidesz kabinetfőnökét, Nagy Andort szállító gépkocsi elgázolt egy kerékpáros GYEREKET, aki SÚLYOSAN megsebesült.

1999. nov. 5 - Kövér László a polgári titkosszolgálatokat felügyelő tárca nélküli miniszter (Fidesz) gépkocsijával hirtelen fékezett, amikor a XI. kerületi Budaörsi úton két gyalogos szaladt át előtte az úttesten. Hátulról belerohant egy autó, melynek vezetője TERDSÉRÜLÉSEKET SZENVEDETT.

2000. ápr. 28 - Szakács Imre, az Ifjúsági és Sportminisztérium politikai államtitkára (Fidesz) személygépkocsijával Budapesten elgázolt egy gyalogost, aki féktávolságon belül lépett az autója elé. A férfi könnyebb SÉRÜLÉST SZENVEDETT..

2000. okt. 16 - Buza Attila fideszes országgyűlési képviselő, Ócsa polgármestere gépkocsijával lehajtott az úttestről az Alsónémediből Ócsa felé vezető 50-es főúton. A politikus ÉLETET VESZTETTE.

2000. okt. 28 - ÉLETET VESZTETTE az a fiatalember és női utasa, akinek autójával karambolozott Nógrádi László Fideszes közlekedési (!) miniszter és felesége. A megkülönböztető jelzését használó szolgálati A6-os Audi egy Trabanttal ütközött délelőtt Fonyód és Balatonboglár között. A szakértői vélemények szerint 133-141 kilométer/óra sebességgel mentek.

2005. ápr. 11 - a XI. kerületi Budaörsi úton az M7-es bevezető szakaszán balesetet szenvedett személygépkocsijával Harrach Péter, az Országgyűlés fideszes alelnöke. A balesetben, amelyben három autó ütközött, az egyik gépkocsit vezető nő könnyű, nyolc napon belül gyógyuló SÉRÜLÉST SZENVEDETT.

2005. dec. 6 - LÁZÁR JáNOS Hódmezővásárhelyen ÜTÖTT EL el egy szabályosan közlekedő kerékpárost, aki a biciklijével elesett és AGYRÁZKÓDÁST SZENVEDETT - olvasható az országgyűlési határozatban.

2006. Szep. 9. - ÉLETET VESZTETTE az a segédmotorkerékpáros, aki személykocsival ütközött szombaton a Győrt Sopronnal összekötő 85-ös főúton, Csorna térségében. Az autót Medgyasszay László Fidesz/KDNP országgyűlési képviselő vezette - tájékoztatta a rendőrség az MTI-t. A politikus nem sérült meg – közölte a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

______
@egy igazi Ténytár: Qrva jó! Köszönöm szépen, megint tanultam valamit! :)
@Miazmás: Nyugodtan lehet terjeszteni hogy kik is az ország vezetői (gyerekeket halálra, embereket elgazolok stb) ha mar ugye a HirTV szerint az a borzalmas koccanás...
@ A szolgahad ugrik védeni őket!

"Pontosabban: az ügy ezért annyi, hogy néhány senkiházi netkukac, aki magát valamiért újságírónak képzeli, hergel valódi újságírók ellen." (Stumpf András, Facebook)

orulunkvincent.blog.hu/2014/12/07/_senkihazi_netkukacok_kontra_valodi_ujsagirok
A Hír Tv máris nyomoz a drogos újságírók után

Lehet-e a szerkesztőségben kábítószert fogyasztani? Levelet kapott a Célponttól az Index, a Hvg és a 444.

q.444.hu/k/http%3A%2F%2F444.hu%2F2014%2F12%2F12%2Fa-hir-tv-maris-nyomoz-a-drogos-ujsagirok-utan%2F
@ Most majd az Új HirTV megmutathatjta miután az áruló patkanyok elhagytak a süllyedő hajót

444.hu/2015/02/06/drama-lemondott-az-egesz-magyar-nemzet/
444.hu/2015/02/06/simicska-orban-haboru/
süti beállítások módosítása