Kijárási tilalmat Terézvárosban!

2009.10.19. 10:00 istvanffy

A szeptemberben bevezetett terézvárosi csendrendelet érdekes próbálkozás, de a lakosság nyugalmának helyreállításához édeskevés. A 4K! további bátor reformokat követel Terézváros csendje érdekében.

1. Követeljük az utcai világítás lekapcsolását este 10-kor, hogy ne zavarja a pihenni vágyókat.
 
2. Követeljük a kijárási tilalom bevezetését este 10 után.
 
3. Autók, villamosok és buszok nem hajthatnak be a Terézvárosba este 10 után. Az áthaladó forgalom kerülje meg a kerületet.
 
4. A vonatok este 10 után nem hajthatnak be a Nyugati pályaudvarra. Az érintett járatok végállomása ilyenkor Rákosrendező és Ferencváros pályaudvarok.
 
5. A Kisföldalatti este 10 után a Deák tér és Széchenyi fürdő közti állomásokon nem áll meg.
 
6. Háziállatoknak és madaraknak teljes csend este 10 után. A hangoskodó állatok humánus elaltatásáról a polgárőrség gondoskodjon.
 
7. A templomi harangozás megtiltása este 10 után.
 
8. Mobiltelefonok kötelező kikapcsolása vagy rezgő jelzésre állítása este 10 után.

 

Követeljük, hogy Észak-Koreából érkezett nemzetközi megfigyelők ellenőrizzék a csendrendelet pontos és becsületes végrehajtását.

 

Követeljük, hogy a terézvárosi képviselőtestület 2009. október 22-ei ülésén tegye meg a szükséges lépéseket a csendrendelet kiterjesztése érdekében.

A bejegyzés trackback címe:

https://fenteslent.blog.hu/api/trackback/id/tr971457774

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A 6-os elég morbid, de nagyon jó!:) Meg úgy az egész...jó kis görbetükör ennek a hatalmas baromságnak.
A Terézváros lakóöveautóikzetből szórakozónegyeddé változtatásának pontjai:
1. Vásárolja fel az Önkormányzat a jelenlegi zaj és rongálás által érintett lakásokat/házakat.
2. A lakosokat telepítse át olyan környezetbe ahol lehet aludni, parkolni, kukát kihelyezni stb.
3. Az új házakból alakítson ki a szórakozónegyedben dolgozóknak, szórakozni vágyóknak és a turistáknak bérházakat.
4.Szűntesse meg a gyermekjátszókat és az iskolákat és azokat is alakítsa át éjjel- nappalikká és kocsmákká valamint a szórakozók kocsiainak tárolójává.
5. Vezesse be az éjjeli műszakot a közügyek intézésére vagy inkább mondjon le és adja át a szórakozóknak az ügyek irányítását.
nem kötöszködésből, de rákosrendezőn és ferencvároson kívül is van élet...

de tetszik, mert ötletes és több értelme van, mint. tudja mindenki, hogy ez hülyeség, és azt csinálnak az emberekkel, ami jól esik.
Talán az újszülöttekbe be kéne építeni valami szerkentyűt, ami "elzárja" őket, nehogy már véletlenül sírni merészeljenek 22h és 6h között. A körúti villamost meg át kéne képezni repülővé, így a Nyugati téren légbe emelkedhetnének, és milyen jó, hogy a Király utcai kereszteződésnél már a VII. kerületben van a megálló mert így itt már földet ill. sínpárt érhetne a villamos,, hogy folytassa eddig megszokott útját. Természetesen a villamosjegyek és bérletek az említett szakaszon is érvényesek lennének.
süti beállítások módosítása