Verók feladta

2010.10.08. 08:00 istvanffy

Terézváros legendás ura, a tisztakezű Verók István jelentős különbséggel elvesztette a vasárnapi választást fideszes kihívója ellenében.

Mi itt a Fent és lenten több posztban is beszámoltunk arról a történetről, amelyben Verók István tavasszal becsületsértésért beperelte Papp Réka Kinga aktivistát, aki egy tüntetésen ironikus dalt merészelt énekelni a polgármester úr különös vagyongazdálkodási szokásairól. A 4K! és a Védegylet által szervezett szolidaritási akción váratlanul nyugdíjas ellentüntetők jelentek meg, majd júniusban lezajlott első tárgyaláson kiderült, hogy Verók nem is emlékszik rá, hogy nyomozás folyna ellene.

Érdeklődve vártuk a per folytatását. Ha lett volna.

A második tárgyaláson, szerdán, október 6-án sem Verók, sem az ügyvédje nem jelent meg. A Bíróság így az eljárást megszűntette.

Nem tudjuk, mi történhetett a polgármester úr becsületével, hogy már nem szorul többé védelemre. Egyes rosszmájúak azzal tréfálkoztak, hogy azért nem jelent meg a tárgyaláson, mert már nincs is szabadlábon, de azért reméljük, hogy csak a szólásszabadság mibenlétéről szerzett az államszocializmus koránál frissebb értesüléseket.

A történet ezen a ponton véget ér, bízunk benne, hogy Verók úr nem tűnik el teljesen, és egy későbbi időpontban sűrűn felbukkan majd a Híradókban.

A bejegyzés trackback címe:

https://fenteslent.blog.hu/api/trackback/id/tr12355435

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása