Vállalj felelősséget a faszaságért!

2011.12.07. 08:16 Tékás Lacika

Szólítottunk már fel felelősségvállalásra, és írtunk arról, hogy Budapest milyen fasza hely. Valakinek ezért is felelősséget kell vállalni, hiszen az nem a faszaságfán nő. Ezt teszik például a VaLyo tagjai, akik a vízi-faszaság megtermelésével vannak folyamatosan elfoglalva, a budapesti embert és a Dunát hozzák közelebb egymáshoz, ma este például a Margit híd lábánál az alacsony vízszint miatt keletkezett félszigeten tartanak kacsakő-bajnokságot. Ritkán lehet ilyen rendezvényt szervezni, mivel nem minden évben húzódik ennyire vissza a Duna, viszont minden évben megbízhatóan szállítják a faszaságot azok, akik a Schönherz kollégiumot óriáskijelzővé változtatják az ablakokba helyezett ledekkel.

Az idei schönherzes móka előtt pár nappal pedig a Nyugati aluljáróba cápás, delfines, mászkálós játékot szerveztek az Invisible Playground tagjai, ezzel is tovább növelve a város faszaság-szintjét.

Három teljesen különböző projekt, de mind a hármat olyan emberek csinálták, akik nem csak közlekednek az utcán, hanem részt vesznek annak élettel való megtöltésében. Nekik közük van a köztérhez. Neked is lehet. Úgy menj ki az utcára, mint ha a nappalidba mennél! Nézz körül! Hiányzik onnan valami? Mitől lehetne izgalmasabb a hely? Ezután már csak azt kell átgondolnod, hogy kik azok a haverjaid közül, akikkel szívesen dolgoznál együtt a faszaság létrehozásában, és már indulhat is a munka. A végeredmény pedig egy olyan város lesz, aminek az utcáin látszódik majd, hogy miféle mániái vannak azoknak az ott lakóknak, akik megtehetik, hogy ilyenre energiát és időt fordítanak. Dolgozzanak csak a dunamániások, a geekek, az aluljáróban játszósok, és az összes többi közhasznú, köztéri megszállott! Így hozzák létre ugyanis a helyi és egyedi faszaságot.

A bejegyzés trackback címe:

https://fenteslent.blog.hu/api/trackback/id/tr863443132

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Arra kell csak vigyázni, hogy a végén nehogy faszság legyen, amit faszaságnak szántunk.
süti beállítások módosítása