Van-e 600 igaz magyar az IMF ellenében?

2012.04.12. 11:30 Tékás Lacika

A Fent és Lent genetikailag gátlástalanul patrióta szerkesztősége a belső és külső ellenség folyamatos aknamunkája és polip-ölelése ellenére sem adja fel az IMF-fel folytatott harcát! 2700 lájknyira voltunk a három betűs szervezet oldalától, amikor csatába indultunk január elején. Azóta sok minden történt, legyen annyi elég, hogy Kanadában kaptunk kollektív politikai menedékjogot, innen, emigrációból fogjuk a maradék lájkokat összegyűjteni. A bűvös ezer lájkos távolságnál is közelebb kerülve a küzdelem legutolsó szakaszához érkeztünk. Támogasd a harcunkat! Szobatársad/lakótársad/legjobb barátod/édesanyád facebook fiókjának feltörésével, majd oldalunk lájkolásával segíthetsz abban, hogy a Nemzet legyőzze végre a globalogazdit!

Tudjuk, hogy egy ideális világban a barátaid és családtagjaid nem lennének agymosottak, saját elhatározásból lájkolnának minket. De most az az abszurd helyzet állt elő, hogy az ország kétharmada fent és lentes, csak még nem tud róla. Kénytelenek vagyunk ehhez az eszközhöz nyúlni. Jobb ha tudod, hogy az IMF az ÖSSZES lájkját így szerezte!

Harcra fel, hatszáz kattintás a győzelemig!

(az eredeti kép innen van. Bálintnak meg köszi a photoshopot!:))

Disclaimer: 900-nál már kiraktuk ezt a felhívást, de a háttérhatalom elleni taktikai manőverek részeként eltávolítottuk, és most, 600-nál rakjuk ki újra.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fenteslent.blog.hu/api/trackback/id/tr514358539

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Egyáltalán mi a fene ez az IMF? Valami pornós műfaj?
Sajnos a mai világban akié a pénz az dirigál!
Tudsz arról, hogy az IMF-nek mi is tagjai vagyunk?
És arról, hogy nem muszáj a tagjának lenni?
És arról, hogy mi könyörgünk neki és nem ő nekünk? stb.
süti beállítások módosítása