Jobbikos jobbikosnak farkasa

2012.08.02. 07:30 Tékás Lacika

Farkas.jpg

Az a széthúzásnak egy nagyon durva megnyilvánulása, hogy a Jobbik elnökségi levelezése nyilvánosságra került. Ez persze nem meglepő fejlemény azután, hogy Szegedi Csanád lemondott az alelnöki pozíciójáról; az EP képviselői mandátumáról viszont nem, annak ellenére sem, hogy a Jobbik elnöksége felszólította erre. Valószínű, hogy a pártból való kizárással fognak erre reagálni.
 
Szegedi Csanádot hónapok óta támadják belülről. Zsidó származásának napfényre kerülése után kiszivárgott az azzal kapcsolatos vesztegetési ügy hangfelvétele, ami után maga Novák Előd szólította fel lemondásra Szegedit
Ezután Novák belső levele is kiszivárgott (lásd a poszt első linkjét). Most a hvg.hu-tól pedig azt is megtudtuk, hogy hónapokig Szegedi Csanádon keresztül EU-s pénzből működött a kuruc.info, Novák Előd is kapott EU-s pénzt. Minden kiszivárog. Egy amúgy is paranoid politikai kultúrájú pártban ennyi ármánykodás után nyilván nagyon kevés olyan szakmai és emberi kapcsolat maradt, amelyben kölcsönösen megbíznak egymásban a felek.
 

A Jobbik sikerének egyik titka az volt, hogy a sokszínű és széthúzásra hajlamos széljobbot integrálni tudta egyfajta „szélsőjobboldali gyűjtőpártba”. Óriási teljesítmény volt ez, ami a MIÉP-nek például sohasem sikerült igazán. Ennek a szerkezetnek az eresztékei most recsegnek-ropognak, Vona Gábor pedig igyekszik kifelé mutogatni, titkosszolgálati beavatkozásról beszél a belső konfliktusok kapcsán.

Jobban szeretnék olyan országban élni, ahol egy Jobbikhoz hasonló politikai párt nem jut EP képviselői, majd parlamenti helyekhez, de egyelőre a Jobbikra nagyon is van politikai kereslet, amiben már csak azért sincs semmi furcsa, mert Európa nemzeti parlamentjei tele vannak ilyen pártokkal. Úgyhogy a magam részéről már annak is örülnék, ha ez a kereslet a széljobb saját belső ellentétei miatt nem intézményesülne egy sikeres pártban, illetve ha a meglévő sikeres párt képviselői, tagjai farkasokként esnének egymásnak, és szétszéledne a falka. Talán most elindult valami.

farkasok 2.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://fenteslent.blog.hu/api/trackback/id/tr144690810

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: A Jobbik és a demokrácia mocsara 2012.08.02. 12:13:34

A nagy alternatívakeresés részeként nemrég az LMP helyzetét tekintettük át, most a Jobbik következik. A Jobbik genezisében a Fidesz és az MSZP egymást szokta vádolni, jellemző hozzáállás, hogy nélkülük bizony semmi nem történhet. Aztán ott a másik gyö...

Trackback: Jó lecke a kirekesztésről - Szegedi Csanád a kordon másik oldalán 2012.08.02. 11:22:50

Tragikus dolog, ha valaki saját identitását kizárólag saját felmenői genomja alapján tudja, szeretné meghatározni. Egyetlen dolog van, ami ennél borzasztóbb, ha vannak olyan emberek, akik más emberekkel teszik ugyanezt. Másokat nem cselekedeteik, hanem...

Trackback: Lett egy mintavárosuk... 2012.08.02. 09:08:18

Éééééééééés ennyi volt! Tiszavasvári egyfajta büszkesége volt a Jobbiknak az önkormányzati választásokat követően, mivel nem csak polgármestert állíthattak (mint Hegyháthodász és Hencida községekben, utóbbiban szintén 50% a Jobbikos képviselők aránya),...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

No no a poszt csúsztat
Novák nem gyűlöli Szegedit a származása miatt végképp nem
(még ha ezt is igyekszik sugallni a poszt)
Egyszerűen az elnökség(így Novák)tudoására jutuott hogy szegedi milyen ezközöket akar használni az adott személy elhalgattatására
(itt megjegezém hogy aztán nem tette meg soha tehát semmi törvénybe ütközőt nem cselekedett a jobbik mégis ki tette a szűrét mert bár nem tett semmit de erős hajlandóságot mutatott rá
és azáltal meg bízhatatlanná)
ezért kellet távoznia(megjegyzem önként, ilyet más páttól még ugye nemláttunk Gyurcsánnyal meg nem kéne érvelni mert ő inkább egy süllyedő hajóról menekült)
nem holmi zsidó származás miatt
(a nyilváosságrakerülés után maga Novák is kiállt mellette)
és nem is holmi belső ellentét miatt tekintve hogy emiatt a vesztegetési kísérlet miatt kellett távozia
ez nem azt jelenti hogy belső ellentétek vannak hanem azt hogy a jobbik talán az egyeggyetlen olyan párt amiben nincs következmény nélküliség.

Éppen ezért kicsit rosszul sugallja a poszt hogy Novák utálta szegedit de ennek ellenére pénzt fogadott el
Novák a megválasztása előtt sajtosként dolgozott szegedinek ezért a munkájáért kpta a pénzt
az meg külön bájos hogy úgy akarják beállítani novákot mint aki útálja az úniót de a pénzét nem.
1. Novák nem az úniót utálja hanem annak liberális jogyakorlatát, politikáját, külpolitikáját, és az államok szuverenitásába való beavatkozását
(Egy konnacionalista nemzetek európájával az egész jobbik kegyezne)
a jobbik csak az únió jelenlegi alkotmányos berendezkedésére akar hatással lenni(ennek a megyilvánulása volt a zászló égetés)
ennyierővel akkor megvádolhatnánk a jobbikot azzal hogy útálja magyarországot mert a jelenlegi liberális status Quot meg akarja változtatni.

2. Novák és a jobbik nem Brüsszel pénzét hanem a mgyar adófizetők pénzéből tagdíjként befizetett pénzt kapta meg úniós támogatás néven ugyan is a tagállamok az általuk befizetett pénzből kapják a támogatásokat.
@Aranyos Papír Angyal: Esetleg a "végső megoldás".
Azokat az elemeket, amik tetszenek a programjukban, egy konszolidáltabb nemzeti érzelmű agrárpárt is véghez tudja vinni, nem kell rögtön "fajvédőnek" lenni.
@Mohamed: A párt belső listáin viszont nem véletlenül forrt az ügy, az ifjúsági tagozatuk is sorra szólja el magát. Van bennük antiszemitizmus bőven, még ha nem is jelen esetben érdemes ezt elővenni.
na most emlékezzetek anno a fidesz milyen módon hasította szét a kisgizdákat!
@sivatagi n.: Novák is zsidó (a Jobbik legszarabb alakja)? Ezt nem tudtam. Az a helyzet, hogy a kurucot nem az EU támogatta, hanem Szegedi. Valamennyi logika kell a következtetés levonásához. Nem sok, de kell.
"elindult valami" Hát igen. A Jobbik példát mutatott a többi pártnak, hogy mit kell csinálni egy csaláson kapott emberrel, legyen az akár egy vezető beosztású személy.
Tisztelt olvasók!

Beindult a Jobbik lejáratására szervezett médiakampány. Kérdés, hogy a magyar választók beveszik-e a pirulát.
Member

bizonyára van antiszemitizmus (bár inkább anti cionizmus,antijudaizmus), de ez nem lényeges tekintve hogy te írtad le a kulcs nondatot:
"még ha nem is jelen esetben" és pont, ennyi
tovább nem is érdemes a dolgot fűzni

mellesleg érdekes mert az antiszemitizmus a többi pártban is keményen megvan
(emlékezz Székhelyi Egri esetére vagy Zagyva Györg azon beszámolójára mikor azt ecsetelgeti hogy szünetben zárt ajtók mögött a maszopos képviselők is bőszen cigányoztak meg zsidóztak csak a parlamenti felszólalások alkalmásva nagy anti fasiszták azán suttyomba meg a ballibek zsidóznak a legjobban)
Kara kán

mondassz valamit de ezt asszem Vona is megjósolta anno.
@sivatagi n.: Okoska, nem az EU pénzelte a kurucinfót, hanem Csanádka pénzelte Elődöt, pontosabban fizette a védelmi pénzt. Szegedi Csanád annak az EU-nak a képviselője szégyenszemre, aminek a zászlóját égette korábbi haverja, hogy ő mire költi a pénzkeretét, abba nem nagyon van beleszólása.
én sem szeretnék olyan országban élni,ahol amúgy is rogyásig van a padlás szélsőbaloldali szarokkal,de még az ún. mértéktartó baloldaliak is állandó hisztérikus kirohanásokat intéznek nap mint nap..ahol a kuruc.info óóóóriási baj,de a népszava az nem..itt lassan 60-70 éve mindenről csak a faszisták tehetnek..mind a párezer

kíváncsian várom mi lesz,amikor majd tényleg megjelenik egy igazi náci/kuruc.info párt,mert hamarosan be fog következni,lásd Győr

arra meg várhatsz,hogy széthullik a Jobbik..inkább nézz körül a baloldalon,csupa romhalmaz!apró rétegpártokkal,az mszp meg ahogy fogynak az öregek szépen megy a levesbe a többihez..

sebaj,álmodozzatok továbbra is az olajfáról! :)
A Jobbik azt a képet próbálta magáról sugározni, hogy ők a tiszták, akik különbek a korrupt politikai elitnél. Eddig is lehetett tudni, hogy ez nem igaz, de most mindenki számára nyilvánvalóvá vált.
@Mohamed:

Ne hazudj, Novák a belső levelezésben azt mondja, ha Szegedi nem titkolja el származását, akkor sohasem került volna ilyen magas pozícióba, és soha nem jutott volna az EU Parlamentjébe: vagyis "egy zsidót" az antiszemita Jobbik, és azok antiszemita szavazói soha nem fogadtak volna el.
Ne hazudj.
Dr. Gy. Dr. Fűegér

Nono Novák és a töbi elnökségi tag is kállt Szegedi mellett mikor kiderült hogy zsudaj félig, jóval előbb minthogy a libber méda szóhoz jutott volna ez azért némileg cáfoja az állításaidat

a szavazók miatt meglehet hog nem jutott volna de az elnökség nem hinném hogy útját állta vola tekintve hogy alapító tag és elég jó barátságb voltak.
@Kara kán:

"Beindult a Jobbik lejáratására szervezett médiakampány. Kérdés, hogy a magyar választók beveszik-e a pirulát."

:) Mit kell ezen szervezni? A sajtó teszi a dolgát, beszámol a botrányokról (más pártok botrányairól is beszámol), és azok alapján (is) következtetéseket von le, találgat, ilyesmi.
@Mohamed: Akkor Novak hazudott volna? Es mikor hazudott amikor vedte vagy amikor kirugta?
Vagy o maga ugyan nem antiszemita de mit ad isten egy antiszemita part elnokekent ebredt fel egy reggel es ezert elhajitja az elveit es fajo szivvel rugja ki felzsido bajtarsait a partbol?
Ha nem rasszista es antiszemita mitol lett egy rasszista es antiszemita part elnoke?
@Kara kán: Jobbikot lejaratni? Minek? Akinek eleg hogy rasszista es antiszemita annak mar reg lejaratta sajat magat, aki meg eleve rasszista es antiszemita, annak meg ugysem lehet, itt a forumon is van par ilyen egyed.
Tékás Lacika

Csak nem midíg helyesen

és néha a részrehajlás is megfigyelhatő
"annak is örülnék, ha ez a kereslet a széljobb saját belső ellentétei miatt nem intézményesülne egy sikeres pártban"
és hasonlószövegek végett(tekintve hogy majdnem milliós szavazó tábor demokratikus választói akaratát akarád semmisnek tekinteni eltörölni) aminek az eredménye egy egy csúsztatás
Egy apró pontosítás: furcs, esetleg idióta képviselők akadnak az Eirópai Parlamentben. Nemzeti érzelműek, nacionalisták egyaránt.

De mástól még nem láttam olyat hogy kváci neonáci egyenruhában masírozgatnak az ülésteremben.

Ebben nagyot újítottunk sajnos, hatalmas leégetés Széphazánknak...
@Kara kán: Nem kell a Jobbikot lejáratni, kódolva van a bukása. Egy csomó szélsőjobbos csoportot sikerült integrálnia, ahogy a posztban ez egész pontosan le van írva. A közös nevező a cigány bűnözés volt és persze a zsidók, ami azért pikáns mert az átlag Jobbikos zsidót még életében nem látott, vagy ha igen akkor nem tud róla ld. Sz. Csanád ( amúgy Csanád, baszod, ugye? ). Ezzel az ideológiával, tegyem hozzá, jobb híján nevezem ideológiának, nem lehet hosszú távon sikeres egy párt. Ha nincs komplex programja, jövőképe akkor inkább előbb, mint utóbb a vegetálás vár rá. Láttunk már ilyet, itt volt a Csurka féle béna banda pl. de ha kicsit elvonatkoztatunk ugyanilyen csodavárás volt a magyar uránnal kapcsolatban is, ha érted mire gondolok.
Nekem az elmúlt időszakból két dolog jött le:
1. A Jobbik vezetői között ténylegesen lehetnek olyan emberek akik származás szerint döntenek.
2. A Jobbik választói viszont messze nem olyan fasiszták vagy rasszisták ahogy ezzel állandóan támadják őket, hisz elsöprő fölénnyel vannak azok, akik szerint hiba volt Csanád eltávolítása. A Jobbik saját bevallása szerint is rengeteg elkeseredett és csalódott levelet kapnak és a fórumokon is egyértelműen mérhetően megvan az arány. Magyarán a jobbikos szavazó egy olyan "állatfajta" aki hajlandó beállni hangzatos szónokok mögé a változás érdekében, de nem szívesen nézi, sőt elítéli az ilyenfajta megkülönböztetést.
@Mohamed: "és néha a részrehajlás is megfigyelhatő
"annak is örülnék, ha ez a kereslet a széljobb saját belső ellentétei miatt nem intézményesülne egy sikeres pártban""

Az ezelőtt lévő részek főleg hivatkozások és következtetések, a szövegbe itt lép be az én értékítéletem, nem tudom, hogy mi a baj ezzel.

"(tekintve hogy majdnem milliós szavazó tábor demokratikus választói akaratát akarád semmisnek tekinteni eltörölni) aminek az eredménye egy egy csúsztatás" Nem volt szó semmisnek tekintésről, meg hát nincs hatásom ezekre a dolgokra. Az a Jobbikon múlik, hogy a belső harcaiban mennyire teszi tönkre magát. Én meg mint a Jobbikot kifejezetten nem szerető ember szabadon örülhetek annak, hogy a saját esélyeiket rontják.
ez ilyen jobboldali sajátosság, hogy ha egyik példaképük egyik nap A-t mond, másik nap B-t (ami A szöges ellentéte), akkor sem látják be, hogy valamelyiknél hazudnia kellett? vagy belátják, csak képtelenek kimondani?

tetszik, nem tetszik, jelenleg úgy áll a mérleg, hogy:
Gyurcsány hazudik - el lett zavarva
Orbán hazudik - szerecsenmosdatás, értelmezgetés, aztnemúgyvót-aztnemúgygondolta, békamenet stb.
Novák hazudik - jóravaló ember, ő a megoldás, egyenes alak, libsi trükk, lejáratás stb.

ahogy a fidesz nem párt, hanem vallás, úgy a jobbik se, rájuk talán a csürhe szó illik.
az a nagy szerencséjük, hogy sok a hívő és a huligán.
@Mohamed: kifelé valóban azt kommunikálták, de befelé kacsintgattak és az ujjukat görbítették a hátuk mögött.
Jobbikot lejáratni?
Minek? Az egész bagázs egy rakás szar.

Nagyon tetszett a TESCO-ban jobbikos okádó
gyülés után a polóján elöl nagymagyar, hátul 100% magyar felíratos fiatal pár vásárlása.

Másik meg a józsefvárosi kínai pacon
- az egész familia teljes mélymagyarban - a kínai árusnak magyarázza a tag, hogy a
nejének árpádsávos melltartó kellene.
Aztán feladja és megelégszik a piroscsíkos
cicifixxel is.

Valóban mély, de nem magyar hanem IQ.
Csak annyit kívánnék hozzátenni az egészhez, hogy a Farkasok Szabad Szakszervezete nevében kikérem magunknak, hogy velünk illusztrálják a kérdéses vagy bármely párt vezetőinek nézeteltéréseit és mocsokságait.
A farkasok népe ilyet nem csinál.
Mi becsületesen kihívjuk az ellenfelet és megverekszünk egymással, valamint szerződéseket sem kötünk, semmilyet sem.
@ZF2: Khm... de, láttak már ilyest a vén európában, csak nem Magyarországon és ők még élénkebben emlékeznek. A Reichstagban /német parlament/ a náci (a barna SA-s katonai feelingű) egyenruhában ültek be a frissen megválasztott NSDAP képviselők /Gyengébbek és kedvéért a NSDAP a Német Nemzeti Szocialista Párt - azaz a náci párt/. Még a hitleri hatalomátvétel előtt.
@Stabilo: Sokuknak most esett le, mibe léptek bele. És csalódottak, mert nem tudnak mire szavazni. Én is majdnem Jobbik szavazó voltam (mondjuk jobb híján), de ezek után baszhatják.
Kakimaki0123456789

Nem érted ugye?
Amikor Szegdeinek még csak a zsidó származása derül ki akkor nem volt probléma Novák Előd és a többi elnökségi tag is kiállt Szegedi mellett
nem basztatták,
Viszont amikor nyílvánosságra kerül a vesztegetési kísérlet akkor már vállalhatatlan volt Szegedi a jobbiknak
mert ugyan nem veszetegetett(nem követte el eme törvénybe ütköző tettet)de kísérletet tett rá ezáltal Szegedi megbízhatatlanná vált
És ezért kellett Szegedine távoznia
(megjegzem önként mondott le ilyet azért más párt esetén nem látsz,Gyurcsány me azért lenne szr példa mert ő csak egy süllyedő hajóról menekült)
Met a jobbik talán ma agyarországon az egyetelen aholn nincs következmény nélküliség ahol nem tűrik a korrupciót.
Tékás Lacika

Félre értettél, miattam aztán örülj, nem sajnálom töled ezt a csöppnyi eufóriát,
ennél nagyobb örömöd ne legyen az életbn.
Én elég sok "takart" Jobbikos szavazót ismerek. Ők azok akik a párt támogatottságának 90%-át adják. Nem hordanak Nagy Magyarország pólót, nem hallgatnak Kárpátiát, nem mennek gyűlésre, nem feltétlenül fedik fel politikai nézetüket egy-egy vitában, de a fülkében pontosan tudják hova tegyék az x-et. Teljesen átlagos családos, dolgozó emberek. A Jobbikban ezt tudják. Azt is tudják, hogy a 30 alatti korosztályban már-már szinte vezetnek. Azt is tudják, hogy a szavazóik között rengeteg az értelmiségi. Akkor meg mi a tökömért mennek bele egy ilyen zsákutcába? Miért nem csapják le a labdát és mondják azt, hogy "tessék, ennyire vagyunk mi fasiszták." ???
A gyűlésekre járó, munkanélküli, semmiért tenni nem akaró, a magyarságot csak a metróból ismerőkkel elássa magát ez a párt...
Igenis tökömet érdekelte volna, hogy a Csanád ígért valakinek cserébe uniós pénzeket, mikor TUDOM, hogy az uniós pénzek több mint fele vándorol "zsebekbe".
@Stabilo: Tenyleg? Sokaknak nem tetszett? Es hogyan fejezik ezt ki? A stabil fideszes-jobbikos forumozok inkabb mosdatjak a negeruket, hatha kifeheredik. A tobbiek meg? Felgyujtjak az MTV szekhazat? Nem? Utcara vonulnak, dulnak-rombolnmak, elkotnek egy tankot? Azt se? Otthon ulnek es teazgatnak, azzal tiltakoznak? Igen?
Akkor szerintem pont egyetertenek az emberek szarmazas szerinti megkulomboztetesevel, persze csak ha masokrol van szo, akik epp zsidok vagy ciganyok.

@Member: A Jobbik (pontosabban a szelsojobb underground aminek a jobbik a lathato tobbe-kevesbe szalonkepesitett resze) garjeszti a problemat, kihasznalja, a sajat politikai celjainak megfelelo iranyba tereli az emberek felelmeit, folyamatos propagandaval felretajekoztatja a hiveit (ezzel mondjuk nincs egyedul) es vegulis a celja nem mas mint a lenyulas (Novak EU-s fizetese csak kicsinyke morzsacskaja a zsebukbe csordogalo penzeknek).
Mas partok is ezt csinaljak csak ok nem a felelemmel es az agresszivitassal manipulalnak mert az egy nagyon veszelyes jatekszer es soha semmi jo nem sul ki belole. De van akinek semmi sem draga.
@Stabilo: Mert azt gondoljak hogy mar nem kell bujkalniuk, osszekacsintaniuk; ezt mar nyiltan szabad csinalni.
bgp

ez csak konspiráció, feltételezés, nincs rá bizonyíték.
Magyar magyarnak magyarja!

Ez most akkor félázsiai vagy perifeurópai? Magyar gyomorba magyar dinnyét!
www.vagy.hu/tartalom/cikk/2725_magyar_gyomorba_magyar_dinnyet
@gumirocker: én most konkrétan az Európai parlamentről beszéltem. Nem arról ami 50 vagy 80 éve zajlott. Ez itt és most történik, áraádsul elgé nagy nyilvánosság előtt.

Lehet fújnai valamielyik pártra azért amit csinál vagy csinált kormányon, de szerintem ennyire hatékonyan senki sem építi le az ország imázsát külföldön.
kzoltana

Mi ezzel a baj inkább a külföldit ennéd?
ha neked a szaris jó.....
@ZF2: Én csak némi párhuzamra óhajtottam felhívni a figyelmet. Lehet megnézni, hogy mi lett az egy idő után az erőszakossága miatt kifelé szalonképtelenné vált SA sorsa a náci párton belül.

Az biztos, hogy a II. vh után senki nem merte ezt megtenni és valóban nem biztos, hogy ez a fajta bátorság használ nekünk.
@Mohamed: "Novák nem gyűlöli Szegedit a származása miatt végképp nem
(még ha ezt is igyekszik sugallni a poszt)"

te se ezen a vilagon elsz....
engem ha egy barat aki szeret de nagyon, akar meg szexpajtasok is lennenk, na az benyogne hogy nem akarja hogy a havi 3 millas zsiros allasom meglegyen azt en ugy ertekelnem hogy egy ruhes kis geci, aki szivbol gyulol engem
@Mohamed: erőlködésed igen szórakoztató! Csak azt nem tudom eldönteni, hogy a zsidóknak, vagy nektek demagóg és mézes mázas fajvédőknek gázabb-e ez a szegedis történet?! Csak ne csinálnátok úgy, mintha nem a származása lenne nektek a legnagyobb gond, hiszen törvénybe ütközőt, úgytűnik nem csinált!;)
@iii: "aminek a zászlóját égette korábbi haverja"

TILTAKOZOM!!!
ezek az idiotak meg az agyhalott palesztinok ertelmi szinvonalat se erik el, mert a palesztinok legalabb kepesek el is egetni az zaszlot
mellesleg BIZONYITOTT, hogy csak performansznak szantak azt a zaszloegetest hiszen az volt az elso alkalom!!!
@Kara kán:

Aranyapám, már vártam a dumádat. Igen a médiakampány, a háttérhatalom, maga a teljes New York-Tel Aviv tengely, a csőrösök betámadják szeretett édes hazánk egyetlen turulsz@ros igazságot kimondani képes pártját! Erősödik a szellemi gyarmatosítás, huj-huj! De majd ti megóvtok minket, megpróbálva összehozni a nácizmust a XXI. században, szerintem legjobb ha elmész gyakorlati szaktanácsadásra a vén hülye Csatáryhoz, mielőtt még megmurdell, vagy beb@sznák a sittre.

Elmondom neked turbójobboskám, mi lesz itt! Az lesz, hogy akinek a hozzátok hasonló nemzetiszínű takonyban lubickoló macskajancsikkal tele lesz a töke, az maximum elmegy külföldre. Ti meg maradhattok itt, rátok rohad az egész, szellemi maszturbálhattok sámándobok püfölése mellett, plusz itt maradnak a nyuggerek mint inaktív népesség, meg nagy barátaitok a norvégek. Oszt' baszakodjatok egymással, meg röfögjetek a nemzeti színű moslékotokban. Én a nyugodt életet választom, meg feltehetőleg egyre többen is, és ha máshol nem lehet, határon kívül. Viszont a mi adónkból egy kanyit sem fogtok kapni.
NA YA!

"mintha nem a származása lenne nektek a legnagyobb gond"

Bizonyítsd! hja hogy azt nem tudod,
akkor picinyem marad a szopóroller az szdsz-t már te sem támaszthatod fel.
@Kakimaki0123456789: "Tenyleg? Sokaknak nem tetszett? Es hogyan fejezik ezt ki? A stabil fideszes-jobbikos forumozok inkabb mosdatjak a negeruket, hatha kifeheredik. A tobbiek meg? Felgyujtjak az MTV szekhazat? Nem? Utcara vonulnak, dulnak-rombolnmak, elkotnek egy tankot? Azt se? Otthon ulnek es teazgatnak, azzal tiltakoznak? Igen?"

Nem. Azzal tiltakoznak, hogy nem szavaznak rá. Tudod, így lehet eltüntetni egy pártot...demokratikusan
@Kakimaki0123456789: Én szerintem ez 2+2 lenne, ami a politikában soha nincsen.
@Stabilo: te mit nevezel "uniós pénznek"? Szegedi Csanád fizujából pár száz rongy az lófasz ahhoz képest, hogy Szegedi pályázati pénzeket ígért a zsarolónak. Olvasom, hogy Szegedi szaros fizetéséből pénzelték volna a kuruc.info szerkesztőit. Aha. Hihető.

@biturbo s - félázsiai bunkó állat:
nyugodj meg! Nem lesz itt jobbikos kormány. Az adódat boldogan odaadhatod Simicskának és Leisztingernek.
Milyen szánalmas, hogy a címlapos posztokat ma kizárólag ebből a tematikából válogatták:) Én hangosan elröhögtem magam, mikor megláttam a címeket egymás alatt. Leírhatatlanul kisstílű és nevetséges a ballib média öröme, mikor végre találnak valamit, amiről azt hiszik, hogy most megfogták vele a jobbikot. Én már puszta undorból is ellenetek szavaznék, ha nem lenne jobbik, akkor bármi másra, ami nem ti vagytok.

És ez lenne a baloldali értelmiség. Nagy bajban vagytok, ha ez a legjobb, amit elő tudtok húzni.
@Mohamed: olvasd el novicsento előd sorait, -ha tudták volna előre (szép ez vagy nem az más kérdés), akkor ezekbe a tisztségekbe nem választják be szegedit- valahogy így. Fajgyűlölet bizonyízva Mohika!;)
Jaj fuj csúnya jobbik!
Talán normálisan kellett volna kormányozni az elmúlt húsz évben,nem???
@Mohamed: Csak egy kiegészítés. Igaz, hogy a poszt csúsztat, vagy pontatlan, vagy túl gyorsan von le helytelen következtetéseket. De az nem igaz, hogy Szegedi származása önmagában ne lenne baj a Jobbikban. Én nehezen tudnám elképzelni, hogy ismerten zsidó ember elnökségi tag lehet, túl nagy támadási felület lenne a párt radikálisabb szárnyának, és valószínűleg sok szavaszójuk el is fordulna tőlük, mondván ez egy Fidesz / Tel-Aviv / szbadkőműves kamupárt, ami elszipkázza az igazi hazafiakat. A Jobbiknak nincs szüksége díszzsidóra sem, akire mutogathatnának, hogy lám ők nem antiszemiták, hiszen annyi másban nyíltan azok. Szóval a származás igenis fontos.

A nemrég kikerült belső levelezésben ezt írja Novák a pártvezetésnek Szegediről: "Ha nem hazudik, ha nem titkolja el származását, akkor – szép dolog vagy nem, más kérdés – soha nem lett volna sem EP-képviselő, sem alelnök".
Ideje lenne, hogy nem Csanád zsidósága, hanem Orbán cigánysága lenne a téma.
NA YA!

Te mán csak tudod,na mindegy ha te ettől jobban alszol én már boldog vagyok :)
@Mohamed: Akkor nálad a labda, megkaptad a bizonyítékot, tiéd "a szopóroller". :)
MoxNox

Azért azt te is láthatod hogy Előd itt első sorban a szavazókra célzott sem mint az elnökségi tagokra
már pedig az eu parlamenti képviselőség erősen függ a szavazóktól.
@m.logic: orban tagadta amugy a ciganysagat ?
A posztíró nem érzékeli, hogy a Szegedi Csanád körüli ügyek a jobbik és hívei számára inkább katartikus hatásúak, mintsem a szétesés lehetőségét hordozók.

Egyszerű fordításban: mi még akkor is magunk közé valónak tartottuk Csanádot, amikor kiderült, hogy zsidó felmenői vannak, de amikor megtudtuk, hogy hazudott és tisztességtelen ajánlatokat tett valakinek, onnantól kezdve nem tűrhetjük meg a soraink között.
És hát ugye megint látszik, a vér nem válik vízzé, hát magyarok, legyetek éberek!

Sajnos ez a helyzet. A szélsőjobb szedevedett, zűrzavaros népét egy a politikához elég jól értő és jó érzékű csoport irányítja. A szétesés nagyon nem szerepel a lehetséges forgatókönyvek között.
@Mohamed: Ezt konkrétan nem látom. Valószínűleg van olyan elnökségi tag, a pártban nagyobb befolyással rendelkező képviselő, aki el tudja ezt fogadni, valószínűleg van bőven olyan is, akinek a szemében ez komoly problémát jelentene. De nincs is ezzel semmi baj, a Jobbik az egyetlen nyíltan rasszista párt, nyilván a vezetői közül nem mindenki lát szívesen zsidót magas pozicíóban. Pont ezért szeretik illetve ezért útálják őket, a radikális pártok már csak ilyenek. Tiszta sor, kár ezt ragozni, főleg letagadni és kimagyarázni.
"Megmondom mi a helyzet." Épelméjű ember szarba puszta kézzel nem nyúlkál. "Na ezen tessék elgondolkodni".
@SvenH.: Senki sem merte megkérdezni.
ezt a blogot antimagyarnak érzem
@laci0011: Ha világ normálisan működne, ilyenek mint te meg sem születnének!
@Kakimaki0123456789: Nem vagy tisztában szavak jelentésével! Angol billentyűzetről írsz! Egyáltalán itt élsz te valójában?
@Mohamed: A cionizmus azt jelenti, hogy támogatod egy önálló zsidó állam létét, nem értem, miért használják ma "zsidó érdek" szinonímaként. Még Istóczy Győző is cionistának vallotta magát!
Az MSZP szavazók antiszemitábbak, mint a fideszesek, nem kell bemutatni, hogy mennyire őszinték az ülésteremben.
@Kakimaki0123456789: Én ennél enyhében fogalmaznék, a Jobbik jól észleli a problémát, Magyarország pusztul, gettósodik pénzügyileg és életvitelben, de amerikanizálódik értékrendjében. Ezzel valamit kezdeni kell, több településen van éhséglázadás határérték. De a megoldásuk, hogy rend, fegyelem és ha kell, erőszak, nem visz sehová. Önmagában a félelem nem teremt javakat, nem változtatja meg azt, aki fél.
A származás nem számít?

Akkor adjon nekem Izrael izrELI ÁLLAMPOLGÁRSÁGOT, DE MOST AZONNAL!

Tudtommal, és ez így is van, ha zsidó vagy, akkor azonnal mehetsz Izraelbe, állampolgárságot kapsz, sőt, akár új nevet is felvehetsz, - mint a francia idegenlégiónál, amely a bűnözőket is befogadja - és 1 évig ingyen etetnek, itatnak, elszállásolnak, hogy megtanuld az anyanyelved, a hébert.

A hazai cigányok, amúgy olyan buták, hogy Kanadába akarnak kivándorolni. Miért nem mennek Izraelbe? Csak zsidónak kell vallaniuk magukat, és mivel - a liberósok szerint - a valós származás nem számít, vagy nem megállapítható, akkor azok is, tehát joguk van alijázni.

Salom?
@NA YA!: A faj gyűlöletnek semmi köze ahhoz, amire hivatkozol! A gyereked bébiszitterének felvennél egy ápolatlan cigányt, akinek speciel van érettségije? ...... Te fajgyűlölő!
"EP képviselői mandátumáról viszont nem, annak ellenére sem"

Belülről bomlaszt! ;)

@istenvagyok: Én is! Szerintem avar, vagy inkább besenyő! ;)
Ja, és hagyjuk mán az álszenteskedést, kedves liberósaim!

Azt kell csinyálnyi, ami Ámerikában van!

Ha ott a rendőrség nyilvántartja az ún. rasszokat, akkor tarcsuk mi is nyilván!

De a probléma ennél eccerűbb, egybites libsisbolsikáim:
A bűnüldöző szerveknek kutya kötelességük minden RELEVÁNS (egyáltalán tudod, hogy mit jelent ez a szó?) nyilvántartani a bűnözőkről. Másként mondva: a bűnjelek elrejtése tilos.

Bár, az is tény, hogy a nagyon erőszakos bűncselekményeket majdnem 100%-ban csak "azok" követik el.
@Kara kán: Ha földterületet akarsz venni az izraeli fennhatóság alatt álló Palesztínában, akkor ezt nem teheted meg! Még saját állampolgárai is csak bérbe kapják! Mi miért nem tesszük ugyan ezt velük? Ja!!!! mert akkor antiszemiták vagyunk! A zsidóság a legnagyobb kirekesztő nép! Az kiabál, akinek a háza ég! ... mondja a közmondás is!
Korai még a cikkíró öröme, nem fog szétesni a Jobbik. Rendezik a soraikat és '14-ben még erősebbek lesznek, mint most.
Member

No no a cionizmusnak ez csak egy alap tétele
ezt támogatta Istoczy
cionistának nem allotta magát

a cionizmus egyik zsidóállam teóriájánál lényegesebb és immanensebb alapvetése lényegében magja:
a Tóra azon paradigmájának klasszikus rabbinisztikus értelmezése
mely szerint
van a zsidóság és vannak a gojok
akik nem mások mint lélek nélküli állatok akik azért élnek, az az életük értelme, hogy a zsidókat szolgálják
@Kara kán: Nalad nem pirula okozza a folyamatos bodulatot, mert az biza genetikai jellegu...
A legtöbb náci iskolázatlanul jutott a parlamenti bársonyszékbe, hisz néhány éve még hugyozva gyújtotta fel a kocsikat szép fővárosunkban.

Örök vesztesek, csak a pénz tette őket ilyen bátorrá. Magas iskolázottság? Ki a fasz hazudja ezt össze?

Az ingyenéléshez értenek élősködnek nem hogy a nemzet, de az EU testén is. Undorító paraziták.
Azt elhiszem, hogy örülnétek, de nem lesz ez ilyen egyszerű. Nyugodtan szavazzatok csak továbbra is birka módjára 4 évenként a fideszre, vagy az mszpre.
Nem kell izgulni, ezt az utólag megnyert II. világháborús műsort kb. le lehet szarni.

A nemzeti érzelem szép dolog, de azért nem kell a parlamentbe kerülni, mert valaki érez valamit, mint pl. Gyurcsány az európaiságot:-)
@ratman_: "Milyen szánalmas, hogy a címlapos posztokat ma kizárólag ebből a tematikából válogatták:) Én hangosan elröhögtem magam, mikor megláttam a címeket egymás alatt. Leírhatatlanul kisstílű és nevetséges a ballib média öröme, mikor végre találnak valamit, amiről azt hiszik, hogy most megfogták vele a jobbikot."

Ez a poszt reggel volt címlapos, akkor még két másik foglalkozott a témával, azóta ez lekerült (meg a Török Gáboré is), és bekerültek egy másik, a Jobbikkal foglalkozó poszt. Te azt írod, hogy a címlapos posztok kitzárólag a jobbikkal foglalkozók voltak, pedig huszon egynéhány poszt van a címlapon, ebből most kettő szól erről, reggel meg három szólt. Egy ilyen belépő után nehéz komolyan venni bármit is írsz.
Mindenesetre ne keress összeesküvést minden mögött. A blogketrecben mindig van olyan, hogy egy témával több poszt is foglalkozik. Uborkaszezon van, ehhez képest a Jobbikban és körülötte hetek óta botrányok vannak, amik mindig érdekelni szokták a médiát, mert az embereket is érdeklik. Más pártok botrányaival ugyanúgy tele szokott lenni a média. Ez a dolog így működik, és így is működött mindig mindenhol.
ha már jobbikos jobbikosnak farkasa..vagy netán ők is faszisták lennének?

baloldali értékek 2012;

Bochkor Gábor: “Én azért nem hatódtam meg, mert annyira meghatódott a műsorvezetőnő, hogy már zavart. Ott lettem volna (…) két pofon és elengedem, na most már beszélhetsz” (Horváth Mariannról)
Schobert Norbert: „Tettem le annyit a nagy magyar asztalra, mint bármelyik olimpikon.
Aczél Endre: „azt mondom: ha 210 méteres a verseny, az angol csap be elsőnek.” „Rebecca Soni, akinek a szülei magyarok és Kolozsvárról vándoroltak ki, az Egyesült Államokban született, és azon kívül, hogy persze beszél magyarul, semmilyen magyar kötődése nincsen”
Gerlóczy Márton (hvg): „Az érem és a siker nem foglalkoztat, de az életjáradék, az igen. Az nekem való!
Gréczy Zsolt: „Amit azonban Czene tegnap művelt, az szomorú. Ha már beül egy korábbi bajnok a riporter mellé, muszáj az államtitkárnak?”
Utóbbihoz Gyurta Danitól: „Sokan tartották bennem a lelket, Rózsa Norbertet, Czene Attilát, az öttusázó Balogh Gábort feltétlen ki kell emelnem.”
@iboko-suturi törpezsiráf: "A legtöbb náci iskolázatlanul jutott a parlamenti bársonyszékbe, hisz néhány éve még hugyozva gyújtotta fel a kocsikat szép fővárosunkban."

mesletek hogy 90 utan a kisgazdak kepviseloi jutottak igy be, ott ult a szekeben es vittek ele a papirokat, erre o nezett, hogy mi az hogy itt dolgozni is kell? hat bejutott az nem eleg?
@moophlander: Na mi rosszat mondtam?Pedig még se zsidó se roma nem volnék.
@ágica1: A kisgizdákat nem a fidesz alapította félig,tehát veszélyesek voltak!
@Alonee: Bocsi, egy izgalmas kérdés: vajon miért csak a kisgazdákat és a MIÉP-et emlegetjük, amikor politikai lenullázásáról beszélünk? Hova tűntek a mérsékeltek? MDF vagy a Kupa-féle Centrum párt? Ez utóbbi labdába sem rúgott a magyar politikai életben! Tudjátok, arra gondolok, hogy ennek az lehet az oka, hogy a M.O.-n lényegében az összes parlamenti pártra rá lehetne húzni a szélsőséges bélyeget, mivel a mérsékelt középpártokra ma sincs igény! A Jobbik elég vegyes társulat. Minden tagja a saját tudása, képességei, stb... alapján dolgozik benne. A legfontosabb azonban, hogy a Jobbik képes kidobni a korrupció gyanújába keveredett tagjait is, így egy ráncfelvarrás után meg is tisztulhat annyira, hogy sokkal egységesebb, erősebb arculatot mutathat, ha úgy hozza a sors. Ezzel szemben az MSZP hátvédként szolgált védhetetlen bűnök elkövetőivel szemben, így egy maffia gyűjtőpártként funkcionált, amit már a lakosság jelentős része sem tolerált! A FIDESZ kifelé mutatkozó diktatúrája belső diktatúrából eredeztethető: kíméletlenül megtorolja a legkisebb elhajlást is, ezért alig van FIDESZ-es, aki a saját véleményét tolmácsolná a nyilvánosság előtt! Ezek a rendszerek pedig nem tarthatók sokáig!
@Kemény Miklós: Bocsánat! Egy dologra nem kaptunk választ: mit keresett több - főleg szocialista - képviselő gallérján Izraeli kitűző, a Magyar parlament alakuló ülésén! Hallottunk annak idején erre magyarázkodásokat, de azt, hogy ezzel ezek a képviselők mit üzennek azoknak, akik beválasztották oda őket, nem? Márpedig az ilyen megnyilvánulások szerintem semmivel sem különbek, mint amiről ön írt, csupán annyi a különbség, hogy a horogkereszt és a vörös csillag viselését a törvény bünteti. Ez utóbbi viszont olyan szintű arculcsapása a Magyar választóknak, ami tűrhetetlen!
@Kara kán: speciel nem az én gusztusom, de utálom az alattomos kivégzéseket.
Fel is kellett volna készülni és nem felületet adni -de ez vonáéknak túl magas.
Szerencsére.
@Kara kán: Mert ott dolgozni és főleg katonáskodni kell!
Egyik szar, másik kaki
(Ha nem tudná valaki)
Szavazzon hát, az, aki
Ütődött, vagy eszement!
Akit becsapni még, belehet!

2002 választásra írtam!
@Kemény Miklós: Azt írod: "A zsido szarmazasu magyarok nagyon kis szazalakban maradtak Magyarorszagon." (a betű elütéstől most tekintsünk el)

Valójában azzal is baj van, ha igaz és azzal is ha hamis az állítás! Ha igaz, akkor megkérdezném, hogy miért akarják ők dirigálni az oktatás, gazdaság menetét, mikor kevesen vannak? Ha hamis az állításod és sokan vannak (statisztikák szerint M.o.-on él Európa második legnagyobb zsidó közössége) akkor nem lehet olyan rossz itt nekik! Iránnal pedig tudod mi a bajuk valójában! Az, kérlek, hogy Euro alapú olajpiacot szeretnének, mivel az importjuk zöme Európából érkezik. Az olajat két helyen lehet a világon jegyezni. A Londonban és New Yorkban kizárólag amerikai dollárban. Az euró dollár hányados pedig lecsapódik a zsidók kezében levő bankoknál! Az öreg Saddam-nak sem azért b...tak oda, mert annyira érdekelte az USA-t az emberi jogok tiprása, hanem fő szószólója volt az euro alapu olajpiac létrehozásának! Irak és Irán bár nagyon nincsenek jóban, ebben közös érdekre találtak! (az Izrael ellenesség mellett) Ettől meg az USA azért parázott be, mert a gazdaságuk szarját az olajból tudják kompenzálni, Izraelnek meg nagyon nem hiányozna egy Irak Irán közös dolog, a banki kiesésről nem is beszélve!
@sivatagi n.: Nem, a legszarabb alak Novák, aki nem zsidó, bár úgy néz ki arculatilag...
@gabesz72: Hagyjad már ezeket az őskövület dolgokat. A jobbik irán meg palesztin buzulása jobb? Egy szűk, beképzelt budapesti zsidó elit regnálása, vergődése és bukása volt az amiről beszélsz, ami történt az elmúlt hősz évben, többnyire kommunista gyökerekkel és mintával. És még csak nem is tudás alapon, hanem mutyi alapon szervezkedtek. A honi zsidók 1-2%a ők, nagyképű, pökhendi, gyökér banda. Leszarják a saját fajtájukat is. Nem érdemes általánosítani, meg nagy összeesküvés elméleteket mögé kreálni.
@Kara kán: Részben igaz, részben nem. Minden párton próbál fogást találni a média, de a jobbik azért a nagypofájú, nagyjépű, mi vagyunk a tiszta árja mindenki más köcsög stílusával magára húzza a médiát.
remélem a magyar választók nem emiatt nem fognak a jobbikra szavazni legközelebb, hanem azért mert belátják hogy ez egy retkes náci párt végre, megélhetési ingyenélő naplopó politikusokkal, akiknek csak a pofája nagyobb mint a többieké...
@moophlander: .

Badarsag.

Szo nincs arrol, hogy zsidok iranyitananak barmit is Magyararoszagon. Ez egy alaptalan naci propaganda sablon, teljesen ertelmetelen.

A magyarorszagi zsidoknak Magyarorszag a hazajuk! Nem vendegsegben vannak a svab, a tot, meg a stb. hungaristaknal.

A magyarorszagi zsidok nem azert vannak itt mert itt jo nekik vagy rossz nekik, hanem azert mert mintegy ketezer evre visszamenoleg oseik is itt szulettek, ez a hazajuk regebb ota mint az ide betelepedett svaboknak vagy egyeb nemzetisegbol szarmazoknak.

Aki eddig nem vette volna eszre a fajelmeletek, a rasszizmus, a nacizmus mindig tonkretette az orszagot. Most is igy van ez, de a jobbikosoknak ebben van a boni, mert jol megszedik magukat a irani alamizsnabol.

Vagy az meg nem vilagos, hogy a jobbikosok iran dicshimnuszait zengik, es ugyanolyan logikatlan sot degenaralt a dumajok mint az iraniake, meg eszmetarsaike a nemet fasisztake.

Azok is a cinkostarsaik a magyar naciknak akik hagyjak oket ervenyesulni: eggyutt is buknak veluk.

(Magyaroszagon 80 ezer zsido maradt a masfel milliobol. Ezzel nem all a magyar zsidosag a masodik letszammal Europaban, hiszen Ukrjanaban, Oroszorszagban, Angliaban, de talan meg Ausztriaban, sot nemetorszagban is tobben vannak.)

Eppen ezert tamadjak oket a nacik, mert konnyu celpontnak tartjak oket kis letszamuk miatt. Ez is jellemzok a nacik gyavasagara.

Ha a magyar nacik visszakarjak szerezni a regi Nagymagyarorszagot, nem a zsidokat meg a ciganyokat kellene tamadniuk. Nem egyszerubb lenne ha a verhetetlen magyar garda bevonulna Munkacsra es visszacsatolna Karpataljat Magyarorszaghoz? Es ott talan nem egy 90 eves oreg 158 cm magas rabbira tamadnanak, mint Budapesten, hanem az Ukran Hadseregre, nem? Az batorsag lenne es hosies, nem?

A svab hungaristak spirccelnek az ukran hadsereget, a tot hungaristak meg sztrapacskaval dobalnak oket?

A novak elod egymaga kipofozna az ukranokat onnan, es elegetne a zaszlojukat, nem?

Ilyen egyszeru. Bator, hosies. Hisz mar Kassan is voltak.

Jo lenne szembenezni a tenyekkel, es nem rohasztani tovabb ezt a szerencsetlen Magyarorszagot a naci demagogiaval.
@Kemény Miklós: Amit te badarságnak hiszel, az a kő kemény valóság! Nem azt mondom, hogy járatlan vagy a világpolitikában, hanem azok közé tartozol akik leplezni akarják az izraeliek új honfoglalását! Újságíró barátom, egész más ügyből kifolyólag, a hazánkba letelepedést kérelmezők nemzetiségi arányát szerette volna megtudni! Meg is kapta a választ! A furcsa az volt, hogy közel 40%-ot tett ki az egyéb nemzetiség. A román, az ukrán, a szerb, kínai ...stb. pontos adatokkal szerepelt! Majd olyan kérdést tett fel írásban, hogy a az egyéb kategóriába tartoznak-e az izraeliek és ha igen akkor hány százalékuk az! Figyeld a választ! "Nem kiadható adat"! Még azon a héten a főnöke csak annyit mondott neki, hogy ejtse a témát! Azt is cáfolod, hogy komplett lakótelepek épülnek átmeneti szállásként nekik? Akkor fuss egy kört Pest körül és érdeklődj! Fostok Irántól? Oldjátok meg, de ne keverjétek bele a világot!
@Kemény Miklós: És még valamit, hogy félre ne érts! A zsidóságnak kb. a 10% -a az a réteg, aki miatt a többi közutálatnak örvend a világ minden részén! Sajnos ez a 10% akkora gazdasági hatalommal bír, hogy elég könnyű nekik bábozni a világgal! Szóval nem a zsidókkal van a baj, hanem a belőlük kikerülő szűk réteggel! Az, hogy a többiek miként hagyják magukat megvezetni, közülük sem mindenkinek tetszik!
@- Rendi -: Sajnállak a véleményed miatt. Ajánlom hallgasd meg Vona aug 4-i beszédét Soltszentimréröl,akkor világosabb lesz, miért kell a Jobbik Magyarországnak.Sajna csak a kuruc.info hozza, nem az egyéb médiák,amelyeket persze tudod kik müködtetnek. Jó lenne a tisztánlátás érdekében mindenkinek meghallgatni a másik felet is.
Persze tudom hogy a blogozók nagy részének véleménye a közmédia által erösen befolyásolt,vagy csak azok irnak akik a liberális szemétdombon szeretnek kapirgálni.
Ajánlatom:Ébredj Magyar!
@anett_53: "Ajánlom hallgasd meg Vona aug 4-i beszédét Soltszentimréröl,akkor világosabb lesz, miért kell a Jobbik Magyarországnak.Sajna csak a kuruc.info hozza, nem az egyéb médiák,amelyeket persze tudod kik müködtetnek. Jó lenne a tisztánlátás érdekében mindenkinek meghallgatni a másik felet is.
Persze tudom hogy a blogozók nagy részének véleménye a közmédia által erösen befolyásolt,vagy csak azok irnak akik a liberális szemétdombon szeretnek kapirgálni."

Vagy elhiszed vagy nem, de én például rendszeresen meghallgatom a Vona beszédeit, a kuruc.info-t is olvasom. Nem azért nem szeretem a széljobbot, mert nem ismerem. Akik széljobb témában írnak a szerkesztőségben azok (természetesen) mind ismerik a széljobb állításait, és nem csak a mainstream médián keresztül.
@moophlander: micsoda baromság ez. Hol van ilyen lakótelep? Ez csak a jobbik megélhetési rettegtető propagandájának egy része. Hogy jönnek az izraeliek, szavazz ránk, amjd mi meggátoljuk. Hagyjad már...miért jönnének ide? Nincs itt már semmi vonzó. Kint meg ömlik a pénz az amcsiktól.
Én nem mondom, hogy minden zsidó vallású példaértékűen viselkedett, néhány személyesen is felelős az ország kiárusításáért (pl. Zuchman tamáska), és abban igazad van, hoyg egy szűk réteg az elit igazából de azt sem lehet általánosítani. Van köztük görény, mint pl. Székely Gábor, de van sok normális, tisztességes és becsületes is.
A kuruccal és a jobbikkal sem az a baj, hogy radikális irányzatot képviselnek, vagy hogy megmondják az igazat sok dologban, hanem, hogy semmilyen aljasságtól nem riadnak vissza a hatalom érdekében. Manipulálják a hiszékeny embereket, éppúgy mint az elődeik, vagy akár a kommunisták.
Undorító hitvány egy banda, az biztos, Morvaival, Vonával, meg azzal a kivénhedt szkinhed zagyvával, vagy a náci novákkal az élen.
@anett_53: Hát igen, ez a legegyszerűbb. A tudod kik-ezés. Ezzel már meg is van magyarázva minden. Szerinted a kuruc mindig igazat ír? Sohasem manipulál? Az az igaz magyarság véleménye és értékrendje, amit ők képviselnek? Ez a színvonal? Ez kell a népnek? Egyed akkor a moslékot, amit eléd löknek, egészségedre...
@Hutyibetyár: Majd amikor az unokád (korodat nem tudva lehet, hogy a dédunokád) már kötelező lesz a héber és netán meg is éred, akkor majd elgondolkodhatsz..........
@moophlander: Ez egy hazugság, a barátod vagy hazudik, vagy nem létezik. Mi a faszér jönne ide egy izraeli is? Minek? Pont erről szól a cionizmus. A rendszerváltás után jöttek üzletelni, befektetni, csajozni, de most már itt nincs semmi. Inkább mennek majd kanadába vagy az usába, ott nyugodtan élhetnek. Minek jönnének ide? Ez egy aljas, átlátszó, retkes jobbikos kurucos propaganda, megélhetési rettegtetés, olcsó szavazatszerzés, semmi több...
@moophlander: Hagyjad már a hülyeségedet...héber, persze...Szaladjunk és szavazzunk a jobbikra, majd ő megvéd ettől. Persze...
süti beállítások módosítása