Sacha Baron Cohen áll az Ultras Liberi mögött?

2013.02.15. 16:12 Tékás Lacika

SachaBaronCohen_AAP_1200.jpg

Az Ultras Liberi görcsös ragaszkodása a "tahó futballszurkoló" szerephez kezd gyanússá válni a számomra. A múltkor a Debreceni HaHához eljuttatott három kérdésükből például kettő ez volt: 

"ultrasliberi.hu: Mi volt a nézeteltérés oka, a lokisták lepofoztak-e titeket vagy csak szimplán becsicskultatok?"

"ultrasliberi.hu: Vissza is üttök majd vagy feljelentést tesztek és csak a diákönkormányzatban vagytok kemények?"

Egyetlen olyan emberről tudok, aki faarccal, az adott karakteréből soha ki nem esve tud ilyen kretén kérdéseket feltenni, őt pedig úgy hívják, hogy Sacha Baron Cohen.


sacha-baron-cohen-tank-bruno-03.jpg
Szegény Csurka Istvánnak is nyilván eszébe jutna, hogy a zsidók lehetnek a magát nemzeti radikálisként pozícionáló Ultras Liberi mögött. Az ő hiányában kénytelen vagyok én lerántani a leplet az ál-huligánokról, akiket nyilvánvalóan a wannabe-jamaika riporter, kazah újságíró, osztrák meleg tudósító, képzeleteli ország diktátora szerepeket megunó angol, zsidóságával gyakran viccelő humorista mozgat a háttérből. Kicsit erősnek és egydimenziósnak érzem ezt a mostani humorkodását, mindenesetre nagyon várom már, hogy Sacha mikor megy személyesen megzavarni valamelyik HaHa gyűlést. 

A bejegyzés trackback címe:

https://fenteslent.blog.hu/api/trackback/id/tr695082144

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása