Szabad-e a TV-ben vitatkozni a Jobbikkal?

2014.03.20. 12:01 Döry L.

Édesöregem, ezen már túlvagyunk…

schiffer_vona-qpr_1.jpg

Tamás Gáspár Miklós, a Zöld Baloldal párt egykori vezetője, de főfoglalkozásában az egyik legokosabb magyar értelmiségi-publicista (tényleg az) morális megfontolásokból helyteleníti, hogy Schiffer LMP-elnök a Jobbik frakcióvezetőjével (is) választási vitát kezdeményezzen.

Mint írja:

az újfasiszták nem méltók rá, hogy tisztességes nők és férfiak szóba álljanak velük. Akkor se, ha a nyilasok ügyesen kihasználják sokak jogos elkeseredését… Nagyméltóztass a nyilasokkal nem parolázni, nem kvaterkázni, nem cseverészni. Egy Schiffer ezt nem teheti, édes öregem.

Tiszteletre méltó álláspont. Morális kérlelhetetlensége lenyűgöző. Erkölcsi szilárdsága bámulatos. De a modora valami elképesztő. Hülyesége is felülmúlhatatlan.

 

Nem azért hülyeség, mintha nem lehetne a Jobbikot újfasisztának, vagy nyilasnak minősíteni (erről egy másik szerzőnk ellenvéleménye itt és itt). Bár éppenséggel tökmindegy, hogy szélsőjobboldali, újnáci, vagy fasiszta jelzőkkel írjuk le: a Jobbik ma az egyik legkártékonyabb alakulat, akármi is legyen a jelző előtte.

Meg nem mintha nem volna totálisan jelentéktelen, hogy Schiffer mit kezdeményez. Egyetlen szereplő sem az ő javaslatára vár, hogy egy választási vitában részt vegyen vagy ne vegyen részt.

TGM kérlelhetetlensége azért tiszteletreméltó hülyeség, mert a Jobbik 2010 óta az Országgyűlésben a magyar nép egy részét legitim módon képviseli. Képviselőikkel naponta szóba állnak, közvetíti őket a televízió. Most is tömegek szavaznának rá. Ez a párt létező politikai erő ebben a demokráciában, amely mögött létező társadalmi támogatás van. Tökmindegy, hogy ezt megtévesztéssel vagy félelemkeltéssel barkácsolta össze magának (ahogyan sok más párt is). Egy létező politikai erőt nem lehet levegőnek nézni, úgynevezett „karanténba zárni”. Legfőképpen nem lehet a szavazóira hatni ezzel a karanténba zárós, levegőnek nézős hülyeséggel. Persze TGM-et nem érdeklik a szavazók, ő Schiffer becsületéért aggódik…

TGM maximum a morális és ízlésbeli komfortzónáját próbálhatja megvédeni. Elmondom: ez se fog sikerülni. A Jobbik plakátjaival országszerte találkozni fog. Egyenruhás vagy nem egyenruhás tömegeibe botlik majd az utcán.

Harcolni általában is konfrontációval lehet. A Jobbik ellen is. Legfőképpen meg úgy, ha az a gazdasági profil, ahogyan most a világgazdasággal érintkezünk - és az ennek logikus folyományaként előállt társadalmi szerkezet megváltozik.

EhhÖz képest édesöregem, az embargó kérlekalássan, bakfitty.

A bejegyzés trackback címe:

https://fenteslent.blog.hu/api/trackback/id/tr375870591

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

TGM-ben ezzel le is képződött a "liberális oldal". Kicsit önmaga felé fordulva azt látná (bár elhinni nem akarná), hogy pont az ő és a hozzá hasonlóan makacs vezérszónokok miatt csökött meg a baloldal, nem tud új szavazókat szerezni, vitatkozik egymással kineklegyenhosszabbapöcse-alapon az úgynevezett baloldaliak szövetsége és bénázza el végül a választást is.
Nem megy ez a demagógia srácok, tudomásul kellene venni, hogy azok, akik ezt, meg a 3000 Ft-os nyugdíjemelést falták nagykanállal, lassan kihalnak.
Most 24 ezret ígértek a nyugdíjasoknak, még mindig ott tartotok, hogy velük fogtok nyerni. Beláttátok végre: mert nincs más. És megint a régi nóta, adunk nekik pénzt. Az enyémből.
Kapjátok be.
Pontosan, ez eleve nem barátkozás, hanem vita lenne.
Valószínűleg modellezni kellene mit tenne Vona- Zázrivecz Úr, ha hatalomra tudna kerülni. Lehet, azzal ő is tisztában van, hogy kormányon jelentősen konszolidáltabban kellene alakítania a
kapcsolatát a politikai valósággal.
Amennyiben a vizsgálat eredménye az lenne, hogy nem tud vagy inkább nem is
akar megváltozni, az esetben a szavazó
úgy is hiába pazarolja rá a szavazatát.
Ez esetben majdnem olyan politikai abszurd a Jobbik léte, mint a két farkú
kutya párté.
Schiffer úgy láccik meg van ölégedve a 3%ával.
Tgm logikájával teljesen OK hogy a fidesz nem áll le a nemtomépphogyhívjákokkal (gyf) vitázni, mégis nyafognak
Kedves Dory L.!
"TGM kérlelhetetlensége azért tiszteletreméltó hülyeség, mert a Jobbik 2010 óta az Országgyűlésben a magyar nép egy részét legitim módon képviseli. Képviselőikkel naponta szóba állnak, közvetíti őket a televízió. Most is tömegek szavaznának rá. Ez a párt létező politikai erő ebben a demokráciában, amely mögött létező társadalmi támogatás van. Tökmindegy, hogy ezt megtévesztéssel vagy félelemkeltéssel barkácsolta össze magának"

Ez egy netto faszsag. A Nationalsozialistische Deutsche Arbeitpartei-nak es a Magyar Szocialista Munkaspartnak is tomegekben merheto szavazoi voltak. Onkent es dalolva.
Ez egyebekben semmi mast nem jelent, mint hogy retardaltaknak is van szavazati joguk. Magyarorszagon ez meghaladja az emberek ketharmadat, de attol meg nem kell keverni a szezont a faszommal.
"legokosabb magyar értelmiségi-publicista"

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Hat az bazdmeg!! :D

De leginkabb az egyik legnagyobb hazaarulo gennyes fereg.
Már az Index is náciveszélyt vizionál.

Lehet, hogy megosztom a szavazatomat a Fidesz és a Jobbik között, hogy az ilyen TGM félék ne jöhessenek ki a kukából.

A demokráciára pedig sokkal veszélyesebbek a TGM félék, mint a Jobbiktól. Lsd. 2006.okt.23, továbbá az, hogy bele fognak sodorni bennünket egy háborúba. A "megszálló" oroszokat kellene elitélnünk, miközben az EU és az USA által pénzelt oligarchák uralkodnak Ukrajnában teljesen törvénytelenül.
Érdekes a cím.
"Szabad-e a TV-ben vitatkozni a Jobbikkal?"
A parlamenti közvetítésekben (TV) is vitatkoznak a jobbikkal. Azt szabad nézni? :)
@Szelid sunmalac: "Ez egyebekben semmi mast nem jelent, mint hogy retardaltaknak is van szavazati joguk. Magyarorszagon ez meghaladja az emberek ketharmadat, de attol meg nem kell keverni a szezont a faszommal."
A kétharmad az egy kicsit sok. Ne a rokonaidból és barátaidból indulj ki!
Ha Magyarországon betartanák a vonatkozó hazai törvényeket és nemzetközi szerződéseket, akkor a Jobbik nem lehetne bejegyzett párt. Csak annak nem világos, hogy ez egy rasszista társaság, aki ezt direkt nem akarja látni.

Mármost: az ebből a szempontból irreleváns, hogy van-e és mekkora tábora van ennek a pártnak, elképzelésrendszernek – ez teljességgel irreleváns a demokratikus jogok (egyesülési, ill. véleményszabadság) korlátozásmentes gyakorlása szempontjából, hiszen itt DEMOKRATIKUS jogokról van szó, mások kirekesztése és az erre való törekvés viszont nem demokratikus jog. A szélsőséges pártok bevett szokása, hogy a demokratikus jogokra hivatkoznak annak érdekében, hogy „lebénítsák” a velük szemben eljárni kívánó jogállamot és az önmaga hosszú távú érdekeit megvédelmezni kívánó társadalmat. Ám ez természetesen hamis álláspont a szélsőségesek részéről – hiszen ilyen alapon akár a gyilkosok és a rablók is hivatkozhatnának arra, hogy „demokratikus jogukban vannak korlátozva”, amikor nem tehetik szabadon azt, amit akarnak, amit az érdekükben állónak gondolnak. Az elpusztíthatnék és kifoszthatnék akkor és attól sem válik demokratikus joggá, ha tömegek akarják gyakorolni.

A demokrácia és a jogállam éppen azt jelenti, hogy minden cselekvő- és belátóképes korú és állapotú személynek ugyanolyan joga van a közösséghez tartozni. Ha ebben egyeseket korlátozni akar egy-egy politikai erő, közösség, akkor az az erő és az a közösség nem lehet demokrata.

Igen egyszerű eldönteni, hogy jár-e egy politikai közösségnek az egyesülés és véleménynyilvánítás demokratikus joga – csupán néhány egyszerű kérdést kell megvizsgálni ehhez:
• Akar-e disztingválni a cselekvő- és belátóképes korú és állapotú személyek között, vagy sem?
• Akár nyíltan, akár sunnyogva hirdet-e bizonyos, a többitől eltérő attribútumokkal bíró embercsoportokat „a bajok okainak” és akar-e erre alapozva, ebből kiindulva „retorziók útján” (értsd: állampolgári jogcsökkentés, jogmegvonás) eljárni e csoportok tagjaival? (Itt nyilvánvalóan nem érvényesíthető a „kollektív bűnösség” elve, azaz nem lehet származás, vallás, stb. „eleve rossznak” kikiáltani embereket csak azért, mert az adott csoporthoz tartoznak.)
• Hirdet-e és alkalmaz(na)-e konfrontatív stratégiákat általa „problémaforrásnak” tekintett csoportokkal, nemzetekkel, stb. szemben?
• Megengedhetőnek tart-e a politikai, társadalmi és/vagy gazdasági vetélkedésben nem a polgáriság alapján álló eszközöket? (Pl. „fizikai” erődemonstráció, fenyegetés, agresszív, megfélemlítő fellépés, vagy ilyen „szokásokkal” élő csoportokkal való fraternizálás.)
• Szándékszik-e az adott politikai csoport, erő, párt a hatalom megszerzését követően „state capture”-t végrehajtani? (Ha ez előre róla nem tudható, ám a hatalom birtokában ezt teszi, azzal automatikusan antidemokratává válik és ekként nem illeti meg többé az adott politikai közösséget a demokratikus jogok „szervezetszerű” gyakorlása.)
• Akar-e kontraszelektív elvek szerint disztingválni az erőforrásokhoz és pozíciókhoz jutás terén?

Ha a fentiek közül bármelyikre igen a válasz, akkor az illető politikai erő már nem számít demokratikusnak-demokratának és így nem is hivatkozhat a demokráciát védelmező egyesülési és véleménynyilvánítási jogokra.

…Azért is célszerű kiiktatni e politikai erőket a napi politikai életből és eltiltani őket eszméik terjesztésétől, mivel (Hitler Mein Kampfja óta tudjuk – II. kötet, 11. fejezet) a propaganda a szervezés legadekvátabb eszköze!
@Moin Moin: Tíccsuk be a Jobbikot! Ezt én mondom, a legnagyobb demnokrata!
A jobbikkal, meg úgy általában a szélsőjobb felfuttatásával nagyon eltaktikázták magukat a szoclibek.
@Moin Moin: olyan szépet írtál, majdnem elpityeredtem. pont ez a "aki EZT nem látja az hülye" mentalitás az, ami miatt jó hosszú távra mentek a levesbe. szokjátok meg, h a liberálnáci kultúkampfot elvesztettétek.
"Jobbik ma az egyik legkártékonyabb alakulat"..ahogy a patkánynak a méreg, a csótánynak a cipőtalp, a betegségnek a gyógyszer! TGM és elvbarátai, felmenői tanácsköztársaságtól kommonizmuson át szdsz-es országvesztésen keresztül még mindig nem tudtak annyi félelmet kelteni, hogy a nemzet jobbja összefogjon és végre a nemzet érdekében lépjen. Ez a politikának Horthy óta nem sikerült! Becsüld meg a Jobbikot!
Ballibsik megmondanák kire szabad szavazni. Ne röhögtessétek már ki magatokat.

Nézzetek már körül a házatok tájékán. Kemény véres komcsik, munkásőrparancsnokok, effélék az oldalatokon persze új funkcióban, ujjászületve.

Ezek jelentik itt a gondot, nem a nácik.
MEGHALT WELSZ TAMÁS VÁLALKOZÓ
A SIMON ÜGY TANÚJA VÁDLOTJA.

MESTERHÁZI ATTILA TAGADJA, HOGY Ő RENDELTE VOLNA EL A KIVÉGZÉSÉT.

ILYEN A DEMOKRATIKUS ELLENZÉK.
@Moin Moin: 'Ha Magyarországon betartanák a vonatkozó hazai törvényeket és nemzetközi szerződéseket, akkor a Jobbik nem lehetne bejegyzett párt.'

SZDSZ-t akartál mondani. Várjál hisz az nincs is bejegyezve!

Muhahahhahhaahha
De unom már ezt a Jobbik az náci, meg nyilas dumát. TGM meg elmehet a jó .....na oda.
folyamat ábra

step 1:

'Simon Gábor, az MSZP volt elnökhelyettese mellett további nyolc magyar állampolgárnak is volt bissau-guineai útlevélre nyitott számlája a Magnet Bankban. Simonról már korábban kiderült, hogy az afrikai okmány segítségével 75 millió forintnak megfelelő összeget tartott Gabriel Derdak bissaui állampolgárként a pénzintézetben. Bissaui papírokkal nyitott számlája volt Simon segítőjének, Welsz Tamásnak és Fürst György, korábbi VI. kerületi szocialista alpolgármesternek.'

step 2: www.magyarhirlap.hu/mesterhazy-attila-kampanybusza-tasnadi-peter-budai-villaja-elott-idozott

step 3: index.hu/belfold/2014/03/20/meghalt_welsz_tamas/

Mint a 90es években.....ne szarozz a szocionistákkal!
@DR. Smit Pal:
azt gondolom, hogy ez az eset nem csak az mszp körüliek érdeke, valójában a fidesz sem fog gyászba borulni. A kilövési parancs magasabbról érkezett, feltehetően mindkét nagy párt szennyesét ezzel eltakarították, és a rendőrség is beígérte a bénaságot, nem lesz tettes! Az elitnek tekintett politikai alakulatok tovább lökdöshetnek bennünket a mesehintában...
@maintenator: 'azt gondolom, hogy ez az eset nem csak az mszp körüliek érdeke'

Minden eddigi info szerint csakis, kizárólag az mszp érdeke.

Vagy tucc újat?
tavaj úgy gondoltam, hogy egyáltalán nem fogok szavazni menni, most azon az állásponton vagyok, hogy a jobbikra dobok egy X-et, a legkisebb rossz elve miatt.

én arra szavazok, aki:

-kilép az európai unióból, hogy egy szuverén államban élhessünk (jobbik - 2013 előtt)

-felmondja az államadósságot, hitelezőinket egy összegben kárpótolja (nem átütemezi!)

-a magyar etnikumot támogatja, egyéb fajok segélyezését azonnal leállítja

-a feminista, férfiellenes törvényeket, bírósági joggyakorlatot visszamenőlegesen megszűnteti, a nőjogú magyar bíróságoktól

-a magyar ellenes faji bűncselekményeket szigorúan megtorolja határokon innen és kívül, a békés, demokratikus, aprólékos határrevízióra bármikor képes, készen áll, elérhetővé teszi. az idegen etnikumúak betepülését megakadályozza.

-modernizálja a hadsereget

-eltörli az adózást a jelenlegi formában, és a 80%-os adóból csinál 5%-ost, azt autómatikusan vonja, ennek fedezetéül a 900 ezer közalkalmazottból csinál 100 ezret, felpörgetve a hazai produktumbirtokláson alapuló ipart

-közalkalmazottak 5-10%-os bércsökkentése

-egyszerűsíti a magyar törvényeket, több ezer oldalnyi jogi baszásból egy pár oldalas könnyen érthető, értelmezhető törvénykönyvet alkot

-továbblépteti az országot a közvetlen demokrácia megteremtése irányába

-visszaállítja a szólásszabadságot, az internet szabadságát

-a magyar fajúaknak tovább lazítja a fegyverviselés szabadságát

-mindezeket nem valami utópisztikus célként jeleníti meg, hanem konkrét, realisztikus értékelhető lépéseket tud, bír, képes tenni az elérésükért.

sajnos jelenleg magyarországon nincs olyan párt, ami képes lenne egyáltalán megfogalmazni ezeket a célokat, viszont a legkisebb rossz számomra úgy érzem, hogy a jobbik magyarországért mozgalom. ha összevetjük a többi párttal, ahol a max elérhető 10 pont, ott a jobbik kap másfél pontot, a többi párt pedig nullát.
"z egyik legokosabb magyar értelmiségi-publicista (tényleg az) "

Ez az a TGM, aki x éve rasszista-ajvékolást rendezett egy buszos szurkálás miatt, majd kiderült, hogy ismét nem gárdista, hanem cigány szúrt cigányt (népi hagyomány)?!

Ja, TÉNYLEG AZ!
@Gerilgfx:
Gerilgfx 2014.03.20. 19:16:47

"tavaj" ???!!! TAVAJ???!!!

Egy normális országban neked szavaznod sem szabadna!
@barli: Logika?
Ugyan már! Egy szólásszabadság és demokráciarettegés közé simán befér a másképp gondolkozók elhallgattatása :)

A sokszínű világ elég nagy sok-sok vélemény befogadására, de nem végtelen a kapacitás... Mit nem lehet ezen érteni? Már csak azt nem értem, hogy mit tudnék kezdeni az "én értek vele a legkevésbé egyet, de meghalok azért, hogy mondhassa" elvvel... :(
Magam is rendkívül elítélem a rasszizmust, ezért a véleményem egyértelmű: a rasszista, cigánygyilkos MSZP-t el kell számoltatni a letitkosított cigánygyilkosságokkal és bíróság elé állítani.

nol.hu/belfold/20120822-biztos__hogy_csak_negyen_voltak_-1326905

"Senki sem vizsgálta, segítették-e az elkövetőket az áldozatok kiválasztásában. Még ma is megválaszolatlan kérdés: mit tudtak valójában a titkosszolgálatok a romák sérelmére 2008–2009-ben végrehajtott, összesen hat halálos áldozatot követelő gyilkosságsorozat azóta bíróság elé állított feltételezett elkövetőiről? Széles körben ismert, hogy a hatóságok (a rendőrség, az egészségügyi szolgálat, a tűzoltóság, a polgári és a katonai titkosszolgálat) sokat és sokszor betliztek a nyomozás alatt, a szolgálatok fontos információkat hallgattak el, tagadtak le a rendőrség előtt.
Bár a Nemzetbiztonsági Hivatal (NBH) közvetlenül a romák elleni támadások előtt, valamint a tatárszentgyörgyi kettős gyilkosság után is értesült a vádlottak illegális fegyverbeszerzési szándékáról, ezeket az információkat nem osztotta meg a rendőrséggel, noha az első- és másodrendű vádlottakat, Kisséket, éppen szélsőséges nézeteik miatt figyelték meg. Sőt már javában tartott a támadássorozat, amikor a területileg illetékes NBH debreceni kirendeltség korábbi kezdeményezése ellenére megszüntették például a másodrendű vádlott Kiss István évek óta zajló ellenőrzését."

Azt hiszem a leírásból teljesen egyértelmű, hogy az MSZP-SZDSZ kormány bűne a cigányok irányába jóval túlmutat az úgynevezett PC beszéd hiányán. Ilyen rasszista férgeknek nincs helye a parlamentben, sőt egyáltalán a közéletben.

TGM meg természetesen hülye, de ez sem újság.
@Attila64: ha nem tetszik, ki lehet vándorolni, szia!
Ez a nácizás annyira semmitmondó hogy el nem tudom mondani.

Az MSZP és csikáik boldog boldogtalant náciznak antiszemitáznak rendszerváltás óta, aki nem nyalja izomból a seggüget.

Az ellenforradalmároknak titulált emberek megbélyegzését, még a kommunista diktatúrában tanulták, és más mondanivalójuk ma sincs a vérkomcsiknak ezen túl.
@MSZP Afrika Korps:
Nem voltam ott (ellenkező esetben már én sem tudnék a témához hozzászólni hirtelen elhalálozásom okán, viszont van logika..
- 2002-ben a fidesz a választásokon egy ujjnyival veszetett, sokan követelték az újra számlálást, de az akkor még hatalom utolsó óráit élő fidesz az urnák tartalmát azonnal elégette (Budaházyt pedig letartóztatták) - nevezzük "internacionális" parancsra lépett a fidesz
- 2010 Gyurcsány-Orbán vita: Orbán még álmában is jobban és értelmesebben vitázik Gyurcsánynál, de akkor ott rosszabbul szerepelt- véletlen volt?
- 8 év mszp kormányzás alatt annyi disznóságot elkövetett az mszp, hogy mindegyik tag többet ülhetne Monte Cristonál- de senkinek nem esett bántódása (nem is fog!) -ez is véletlen?

Lehetne sorolni az első hallásra érthetetlen eseményeket (vagy elmaradt eseményeket), erre a láncra fűzöm fel ennek a szerencsétlen Welsznek a halálát -nyilván ez is véletlen, mint a fentiek...
@Gerilgfx:

Válaszolhattad volna azt is, hogy "Igénytelen vagyok és az is maradok!".

Hát maradj!Szia!
Itt egy naci, ott egy fasiszta, amott egy rasszista szo, vagy a tuti kattintas: zsido es mar jon is a nepnevelesre a sok szemellenzos
Szerintem Vona Gáborral nyugodtan vitázhatna Orbán. Én a Jobbikkal nem mindenben értek egyet, de azt elismerem, hogy ugyanolyan magyarokat képvisel,mint amilyen én vagyok.
ktkj.blog.hu/2014/03/20/ki_legyen_a_vitapartner
@maintenator: Welsz halála az mszp elemi érdeke.

A fidesz a Simon ügyben nem érintett egyáltalán.
@Attila64: még egy betűtévesztés, tavajról davajra, aztán azonnal kiderül, hogy valójában már a világháború óta lelkes demokrata és keményen küzd a nácifaszizmus ellen. Mert hát ilyen a "magyar" önmagát demokratikusnak hazudó oldal logikája.
Mivel demokrácia van, ezért csak az önmagukat demokratának nevező politikusoknak szabad megszólalni. Akikre meg a demokraták azt mondják, hogy nem demokrata, azok a rendszer ellenségei, tehát be kell tiltani, el kell hallgattatni, le kell csukni. Mert demokrácia van :)
@Anselmo: Aki magát demokratázza, meg magát szakértőzi, annak jobb ha nem fordítasz hátat!

Látod Welsz is hogy járt!
@Attila64: majd utána grammárnáculhatsz, ha a mondatvégi jelek és vesszők közé megtanulsz szóközt rakni.
@MSZP Afrika Korps: "Látod Welsz is hogy járt!"

Ha kinyírták, akkor jó kérdés, hogy ki tette. Mivel a Fidesznek nem érdeke, a magyar titkosrendőrséget kizárom. Maradnak az idegen titkosrendőrségek: Moszad? Vagy valami maffia.
@maintenator:

Egyértelmű, hogy az MSZP nyiratta ki az útlevél gyárosukat.

Így nem tehet vallomást a kedvenc MSZP-s elkúróid ellen.

De a terhelő bizonyítékok, az útlevelek, amiket a Simonhoz hasonló szoci férgek csináltattak maguknak, azért még megvannak.
@Anselmo: A Pintér-féle rendőrség kocsijában patkolt el.
@MSZP Afrika Korps: Szemlőhegy... az valami szeméttelep lehet, rengeteg ott a mocsok :)
A vicces az, hogy a Jobbik és az LMP programja úgy 80-90%-ban fedi egymást. Ha megosztanám a szavazatom, a Jobbik és az LMP közt tenném. Hogy nem fogom, azt csak azért lesz, mert az LMP fele áruló lett és így a másik felének is kell még 4 év, hogy bizonyítsa elvhűségét. De azért hajrá Schiffer és jussatok be!
Megnéztem a posztból belinkelt wikit a Zöld Baloldalról
"Programja... Magyarország lépjen ki a NATO-ból, amit oszlassanak fel,"

ehhez képest a poszt állítása "Tamás Gáspár Miklós, a Zöld Baloldal párt egykori vezetője, de főfoglalkozásában az egyik legokosabb magyar értelmiségi-publicista"

nab+meg. ő a legokosabb értelmiségi-publicista. akkor a többi milyen lehet? még az a szerencse, hogy ezek a legokosabbak mind a baloldalt mérgezik. mondjuk ez megmagyaráz ezt-azt az utóbbi évekről...
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:
Nem vitatom hogy az mszp-nek érdeke, és abban biztosan egyetértünk, hogy a fidesznek meg az lenne az érdeke, hogy Weisz tovább énekeljen...
A nagy fidesz valóság pedig: Weisz a fidesz rendőrség karjaiban veszti életét -több mint gyanús körülmények között.
Most akkor hogy van, a fidesz bedolgozik az mszp-nek (mégha ellenérdekelt akkor is)?
Na, ez ám az önzetlen barátság!
Majdnem tökéletes a cikk. Csak a levezetés hiányzik belőle. Pont azért lett ilyen erős a Jobbik, mert TGM-ék kiközösítettek mindenkit, aki megkérdőjelezte az ő "ballib" próféciájikat. Emiatt lett sárdobálás két oldaról. Szerintem vérciki ez a hivatásos értelmiségi "próféta vagyok, szopjatok le intelektuálisan" beállás.
süti beállítások módosítása