Lopta a monoki polgármester új pártja szlogenjét?

2009.11.20. 13:15 Fent és Lent

Szepessy Zsolt, a szociális kártyáról elhíresült monoki polgármester tegnap saját vezetésével új párt megalakulását jelentette be, Összefogás Párt néven. A friss pártvezető elmondta, hogy mottójuk: „Nem az a kérdés, hogy bal vagy jobb, hanem hogy fent vagy lent”.

 

Az Összefogás Párt új szlogenje kísértetiesen hasonlít a 4K! jelszavára, miszerint: „Már nincs jobb és bal, csak fent és lent”. A közösségi akciókat rendező 4K! 2007 ősze óta használja a szlogenjét.

 

A 4K! rendszeres utcai megmozdulásain sokszáz fiatal vesz részt. Rendeztek Általános Tüntetést a Kétfarkú Kutya Párttal közösen, legutóbbi akciójuk során régi aprópénzzel dobálta meg a Képviselők Házát, ezenkívül számháborúhoz hasonló utcai játékok, köztéri párnacsaták és BKV-bulik kísérik a szervezet tevékenységét.

 

A 4K! meglepőnek és mulatságosnak találja, hogy meglett politikusok a kortárs ifjúsági kultúrából gyűjtögetik a muníciójukat. Csak remélni tudják, hogy a szlogeneken kívül az eszmeiségből és attitűdből is meríteni tudnak valamit, mivel jelszavakat szemezgetni könnyű, viszont az utóbbi 20 évben láttunk már néhány szlogent, amiből semmi nem valósult meg.

 

A 4K! a szimpatizánsai megnyugtatására határozottan kijelenti, hogy a jelszavak gyanús hasonlósága ellenére az ifjúsági mozgalomnak semmi köze Szepessy Zsolt új pártkezdeményezéshez.

A bejegyzés trackback címe:

https://fenteslent.blog.hu/api/trackback/id/tr601539591

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Na ez is pártot alapít? Ez a Jobbikot majmolja, ám mi Jobbikosunk nem dőlünk be, akkor kiket akar meggyőzni?
@FaTraktor: Miért is majmolja a Jobbikot?
@BéKa: Lényegében ugyanazzal a dolgokkal foglakozik, mint a Jobbik, csak próbál pollkorrekedni és politikai tőkét kovácsolni...
süti beállítások módosítása