A Mazsihisz a Jobbiknak dolgozik

2010.11.19. 08:00 Fent és Lent

A Károlyi-szobor körüli hajcihő újabb állomásaként – miután kedden a Jobbik eljutott saját primitívségének mélypontjára, és kipát nyomott egy magyar főúr fejére – vasárnap délután az Új Spartacus Liga (WTF?) szervezésében lesz Károlyi melletti demonstráció, ahol az elpusztíthatatlan TGM mellett nem más, mint Feldmájer Péter, a Mazsihisz elnöke fog felszólalni.

 

Az ész megáll.

A 20. századi magyar progresszió egyik átka, hogy rendszeresen zsidók képviselték a demokratikus eszméket, így könnyen ki lehet játszani ellene az antiszemita parát. Károlyi jelentősége, hogy személyében egy magyar nagyúr emelte magasba a demokrácia és a köztársaság zászlaját.

Ahogy tegnap Napon Tamás kollega megírta, Károlyit azért zsidózza ilyen hevesen a Jobbik, mert annyira látványosan nem zsidó. Károlyi egy echte magyar, történelmi főnemesi család tagja. Károlyi mindaz, amiről a Jobbik álmodik. És mégis pont az ellenkezőjét képviselte. Ez számukra megbocsáthatatlan.

És mit lépnek erre a Jobbik húzásán jogosan felháborodott antifák?

Csatába küldik magyarországi zsidó szervezet elnökét, plusz megtámogatják egy zsidó filozófussal...

A szélsőbalban semmi realitásérzék nincsen.

A Mazsihisz elnöke úgy tűnik, nem olvasott Rejtőt, és nem tudja, hogy mi történt azzal, akit Piszkos Fred elkezdett szeretni.

Még van két napja, hogy utánanézzen.

A bejegyzés trackback címe:

https://fenteslent.blog.hu/api/trackback/id/tr382458329

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

"A 20. századi magyar progresszió egyik átka, hogy rendszeresen zsidók képviselték a demokratikus eszméket,"

Hát miért nem előzik meg őket a nemzsidók?

Vajon nekik miért nem annyira fontos?
Nem érdekli őket, vagy nem annyira ügyesek? :-)

És ez nektek miért fáj?
Én nem bírom a Jobbikot, de nem fogok ellenük szélsőbalosok, buzik, drogosok, henyecigánytvédők társaságában demonstrálni.

Szórakoztassa csak egymást a két díszes társaság! :-) Szerintem a normális zsidók is így vannak ezzel.
"A 20. századi magyar progresszió egyik átka, hogy rendszeresen zsidók képviselték a demokratikus eszméket, így könnyen ki lehet játszani ellene az antiszemita parát."

Amennyiben a tanácsköztársaság és az 1949 utáni korszak is beletartozik a XX. századba, akkor azt kell mondanmom a zsidók nem képviselték a progresziót és a demokratikus értékeket, sokkal inkább a kommunizmust. (vagy a kettő ugyanaz?...)

Mihály szerencsére az egyetlen osztályáruló (szép kifejezés az 50-es évekből) tagja volt az arisztokrata Károlyi családnak. Kár, hogy csak őt emlegetik folyton.
@Maisie MacKenzie: "És ez nektek miért fáj?"

ahogyan Napon írta: "Jászi, a korunkra sehogyansem jellemző tapintattal jól látta, hogy nem célravezető a politikai közösség radikális reformjához fogniuk azoknak, akik éppencsak emancipálták magukat a politikai közösséghez"
fenteslent.blog.hu/2010/11/18/zsidok_trianon_unalom
Úgy látszik, a Jobbik, a Mazsihisz és Bóni gróf, 20-21. századi magyar panoptikum elengedhetetlen kellékei. Károlyiról legalább már tudjuk, mennyi kárt csinált...
@Schindler Pistája: ferenc testvér is a demokráciát védi :)

apropó, fletó bá' nem teszi tiszteletét a rendezvényen?
vagy ő már a számotokra is kínos?
attól, h károlyiról ezerszer leírjátok hogy nem volt zsidó, még az ellenkezője puszta tény marad, de kapaszkodjatok csak ebbe a szalmaszálba, ti világ igazai ;) egyszer még tán kitüntetést is kaptok :P
A Jobbik antiszemitizmusa teljesen posztmodern. A tényektől teljesen független, a bizarrnál bizarrabb fikciós átiratokat roppantul kedvelő.
Kell a jobbikosoknak a támogató, mert a fidesz szinte mindent megcsinál helyettük. (multi adózatás, bkv-s lopások visszamenő büntetése, Trianon emléknap, stb, stb) Ezért zsidóznak a barmok, mert a Fideszről ugyan nagyon sok rossz mondható el, de zsidózni még nem zsidóztak. Nyilván van 5% körüli alulképzett emberke, akinek van erre igénye, de nem kapja meg a fidesztől.
süti beállítások módosítása