Éljen a párt, éljen a forradalom!

2013.10.23. 12:15 Fent és Lent

A Fent és Lent tudósítása az október 23-ai eseményekről - folyamatosan frissülünk!

sotetkomcsik.jpg
17:56 Fent és Lent - Konklúzió

Egyre szürkébb a nemzeti ünnep. Tök unalmas tüntetések, mindenki mindig ugyanazt csinálja, ugyanazt mondja. A 4K! Csepeles akciója legalább új volt. Épp az Anker közben a szokásos rettenetes (qva hamis) nemzeti rockot hallgatjuk - Döry L. szerint jó úton vagyunk egy 73-as május elseje irányába. Tékás Lacika ellenvéleményt fogalmaz meg: nem, mert szerinte a jobbikos mókás volt. Ha valami még történne a városban, akkor breakingben jelentkezünk, és mindenkinek további szép forradalmi napot kívánunk. A szerkesztőség éjfélig 56 korsó sört igyekszik elfogyasztani. Lehet kommentelni!

17:30 volankombi-döry l. A 4K!-s trafikperformansz végén a rendőrök egymás közt beszélgettek, tetszik nekik az egész, de hiányolták a forradalmi jellegű zenét a hangszórókból. Érdemes az ilyen tüntetés-szakértők javaslatait megfontolni.

17:02 volankombi  Többen kérdezték, hogy Orbán Viktor beszédét direkt nem közvetítjük-e. Válaszunk: igen.

17:00 döry l. - 4K! Szemere utca - Hegedűs Gy u. - Visegrádi u.

A 4K! egy gyönyörű Csepellel vezeti föl a trafikellenes fiatalokat. Az akció lényege a szerencsés trafikkiválasztottak üzlethelyiségeinek homlokzatán a korrupció veszélyeire a figyelmet fölhívó feliratok kihelyezése. A rendőrség bizonytalan a jogi megítélést illetően, szofisztikált jogértelmezése szerint a kirakatot, nem csak a rácsokat lehet összeragasztgatni.

DSCF7852.JPG

DSCF7854.JPGDSCF7850.JPGA 4K!-sok Csepelje! Ugye mennyivel daliásabb mint a Jobbik-tünti vízkőszürke Belarus traktora (traktorért görgess lejjebb)

16:40 Tékás Lacika - Jobbik gyűlés, Deák tér

"Így mennek a lovon a szkíta harcosok" – mondja egy apuka a kisfiának, miközben a nyakában viszi őt. Vona Gábor beszél, feszült figyelem, lelkesedés. A pártelnök azt mondja, hogy október 23-án kötelező politizálni. Nahát, mellém kerültek az előbb "Fekete majmok"-at éneklők, megint rákezdik, de abba is hagyják gyorsan. Betyársereges fekete ingben lévő srác: "Én jobbikos is vagyok, most fotózgatom a Gabit".

 Vona: mi küzdünk igazából '56 céljaiért, Mesterházy és Gyurcsány hívei akkoriban a tankokban jöttek ellenünk, ma a bankokban ülnek. A Hősök terén ünneplőknek talán jó szándékaik vannak, de a küzdelmet már nem vállalják. A ballibek és a fideszes vezetők is igazából csak a hatalmat akarják, és az egymástól való rettegésből élnek. Mi nem a hatalmat akarjuk, a hazánkat szeretnénk viszakapni az EU-tól, a multiktól. Magyarország a magyaroké. Mi nem féltjük a demokráciát, mert sohasem volt itt demokrácia. A magyar emberek igazságát, szabadságát, jólétét szeretnénk kivívni.

Gyurcsány magyarokra lövetett '56 ötvenedik évfordulóján, ő a szovjet tankokban ülők örököse. Orbán hazament egy páncélozott autóban Híradót nézni. Mi pedig az utcán voltunk. Valódi rendszerváltozást akarunk. Nem csak a Jobbik van ezen az oldalon, hanem az Új Magyar Gárda, civiliek, stb. 2006 generációja. Az küzd Magyarország szabadságáért, aki meg akarja védeni a magyar földet. Az igazság többek között azt jelenti, hogy nyilvánosságra kerülnek az ügynökslisták, tudunk a parlamentben ülő kettős állampolgárokról, arról, hogy milyen párt milyen külföldi pénzeket kapott. (T.L.: Itt valószínűleg nem a Jobbik állítólagos iráni meg orosz támogatóiról szóló pletykák igazságtartalmának kiderítésére célzott).

Vona Pongrácz Gergelyhez, nem régen elhúnyt '56-os forradalmárhoz, Jobbik támogatóhoz szól (mint Schiffer, lásd lent - a szerk.), megígéri neki, hogy tovább visszük, győzelemre visszük a lyukas zászlót. Szózattal és Székely himnusszal zárul a rendezvény beszédes része. Egy nagyon agresszív (talán ittas) férfi megpróbálja megakadályozni, hogy bárki elmenjen mellette a Székely himnusz alatt. Egy kifejezetten alacsony szülőkből és gyerekekből álló ázsiai családra is rámozdul párszor. Próbálja őket fenyíteni ez a faszkalap.

16:20 Tékás Lacika- Jobbik gyűlés, Deák tér

Z. Kárpát Dániel a kiszolgáltatottak képviseletéről, a kizsákmányolás megszüntetéséről beszél. Nekem (T.L.) eddig ma eléggé visszfogottnak tűnt a Jobbik, nem a cigányozós-zsidózós vonal van előtérben, hanem a nemzeti szuverenitás, és egyfajta (gazdasági értelemben vett) balos-népi retorika, ami persze mindig is benne volt a pártban.

Külföldi előadó, Robert Winnicki a színpadon. Az Anker közben az Egészséges Fejbőrtől a "Fekete majmok"-at éneklik vidám jobbikos fiatalok.

16:08 Tékás Lacika - Jobbik gyűlés, Deák tér

A felvezető beszédben elhangzik, hogy azoknak is van pofájuk '56-ra emlékezni, akik miatt az '56-os forradalom kitört, Mesterházy szobrot állít Horn Gyulának. Az 56-os hősök mellett a 2006-os rendőrterror áldozatainak és a napokban elhunyt Für Lajosnak is szól az egyperces csend. A Himnusz után az '56-os Murányi Levente beszél saját forradalmi élményeiről. Azt állítja, hogy az '56-os forradalom lehetőségét bizonyos hatalmi kör (amelynek tagjai "nem közülünk valók") felajánlotta nekünk, csak nem számolt azzal, hogy a magyar nép ennyire vevő lesz rá.

 

16:06 döry l. Mindjárt kitör a forradalom! A karhatalom éhségtüntetése a bezárt SPAR előtt. (Szemere utca 4K!)

16:01 döry l. - Orbán-beszéd: Ha Kaminszky Fanni helyében lennénk, biztosan összevágnánk Orbán Nagy Imre-újratemetés beszédéből pár mondatot, már csak a helyszínre való tekintettel is. Remélhetőleg Kerényi Imre kedvéért nem mászik fel egy kaméleon a tér főoszlopának tetejére.

15:53 volankombi Mintegy huszan már összegyűltek a Szemere-Körút sarkán, teherautót még nem látunk. Reméljük, a forradalom szellemében nekik is fehérorosz lesz a járgányuk, mint a Jobbikosoknak. Felmerült a kérdés, hogy a Fent és Lent közvetíti-e Orbán beszédét, válaszunk: nem. A Főnixes kolléga azt mondja, már most meg tudnánk írni a beszédét előre.

15:43 volankombi Időközben a Körúton újraindult a forgalom, egy motoros húzott el mellettünk. Nem tudjuk, hogy gój volt-e avagy sem. Befutott a Főnix blog képviselője is, azt nyilatkozza: "Nincs mit mondanom, nem látok semmit."

15:42 volankombi - döry l. Izgatottan várjuk a Körúton a 4K! trafikos happeningjét. Időközben kiderült, hogy Puzsér Róbert nem érintett, mert leszokott a dohányzásról. Egyelőre a Békemenet a legnépszerűbb egymillió emberrel, a Jobbikon hatezren, az LMP performanszán ötvenen voltak. Lássuk, hova fut be Dózsa Népe! Mellettem egy név nélkül nyilatkozó 4K!-s a Békemenetet és a BKV-t szidja, mert gyalog kellett jönnie Budáról.

15:30 Tékás Lacika - Jobbik vonulás és gyűlés a Deákon A 3400 kg-os traktor mögött vonulunk a Nádor utcán a Deák térre, ahol a fő rendezvényt tartják, ahol "Magyarország leendő miniszterelnöke, Vona Gábor" beszél. A Nádor utcán elmegy a tömeg a Soros által támogatott CEU (Central European University, Közép-európai Egyetem) mellett, felszabadult a hangulat, nyilván örülnek egymásnak a jobbikosok, feldobja őket, hogy sokan vannak.
CEU Jobbik.JPGA Deákon is jó időbe telik, mire mindenki megérkezik és elhelyezkedik, addig a szokásos nemzeti rock repertoár szól a hangfalakból, időnként jobbikos propaganda-bevágásokkal a számok között.

15:29 döry l. Az összefogást skandáló tömeg Mesterházy beszédének elején nem biztos, hogy nem Fletóék újabb meglepije volt. Várjuk a következő hekkelést a DK-tól!

15: 21 volankombi Szabó Tímea azt mondja a műegyetemi panoptikumpartin, hogy a Fidesz csalt Békéscsabán. Remélem, lesz róla videó!

15:16 döryl A Békemenet részvevői biztosak a transzkontinentális rezsifordulatban. Tömören érdeklődtünk, hogy a kormányt támogatók hogyan látják a kormány külgazdasági tapogatózásait, konkrétan Orbán indiai útját. A válaszból a jól informáltság és az elköteleződés is kitűnik: "Pozitívan" nyilatkozott oda a hölgy. Még azt is megtudtuk, hogy egyetértenek a nukleáris energia arányának feltornászásával, és avval is, hogy ellentétben a telekomszektorral, az Audit nem sújtja különadókkal a kormány.

15:07 volankombi Míg a békemenetesek a rezsit vigyázzák, az összefogók nagyágyúkkal zúzzák. Gyurcsány nem beszél október 23-áról.

15:05 volankombi A Békemenet lassan elvonul a Vígszínház elől, ahol felvertük a bázisunkat, úgy tűnik, a négykásoknak nem kell elhalasztaniuk a szűk egy óra múlva kezdődő rendezvényüket. Döry L. épp a kormányfő indiai útjáról faggatja a résztvevőket, válaszok videóban, később.

15:00 volankombi Szemtanúk szerint a Békemenetesek a kerékpárúton sétálnak a rezsicsökkentésért a Margit hídon. "Ezeknek semmi sem szent!" - nyilatkozta egy margitszigeti futásáról érkező kerékpáros.

14:57 Tékás Lacika - Jobbik vonulás: Két vonuló úr arról beszélget, hogy a nyilasok és a nemzetiszocialisták között nincsen ellentét. Végre egy jó hír! Amúgy csináltam egy olyan képet, amin az árpádsávos menet többek között román és amerikai zászló mellett halad el, eléggé vad.

UN Jobbik.JPG

14:55 Tékás Lacika  Dopemantől a Megbaszlak című számot játsszák - nyilván provokatív céllal - egy Nádor utcai ablakból a vonuló jobbikos menetnek. Egy vonuló hölgy azt kiabálja: "Zárd el azt a szart, te buzi!".

DSCF7846.JPG

14:53 döryl Békehelikopter vigyázza a szabadság rendjét

14:50 döryl Itt vagyunk a Rezsimenet békevonulásán. Dicsőség azoknak, akik nem félnek Teket Melindától. A menet a szokásos arcokból áll, és sej a székely lobogókat fényes szellők is fújják, minden 3 családra jut egy. Ahogy a kerékpárjainkkal kettéválasztjuk a Békerezsi Vörös-tengerét, egy asszony nekünk megy (jön). Az ura figyelmezteti, Marika hát ne menj neki! Eső után köpönyeg - nyugtattam a tartós párkapcsolat mindkét tagját.

14:25 Tékás Lacika jelentkezik! - Jobbik gyűlés

Úgy kerültem a jobbikos rendezvényre, a Kossuth tér melletti Vértanúk terére, hogy későn keltem ahhoz, hogy az LMP 301-es parcellánál (amúgy kábé egy időben) tartott megemlékezére odaérjek tudósítani. Jó helyen volt a Jobbik. A széljobbos párt amúgy hagyományosan a főváros kellős közepén szokta tartani a gyűléseit, most is könnyű jobbikos zászlóvivőkkel találkozni a belvárosban. Ez azért is mókás, mert így a legkevésbé multikulti-fan párt emlékezik az ország legmultikultibb kerületeiben. Az előbb láttam egy Puskás-mezben bicikliző (szerintem) turistát. A jobbikos tömegben álló fekete srácról viszont kiderült, hogy újságíró. 

fekete srác - Jobbik.JPG

A beszédekben fontos helyett kap a hitelkárosult-tematika, a szokásos demokrácia-kritika, a földtörvény.

14:09 döry l. Nem sikerült az első külföldi szempontot megszólaltatnunk, mert a német-thai lány rákérdezett, hogy mégis hány letöltésünk van naponta. A hasamra ütöttem és azt mondta neki: 14.000. Orrát finnyásan felhúzta, a barátnőjére nézett, majd továbbhaladtak.

14:07 volankombi telefonos összeköttetésbe léptünk szerzőnkkel, mikettel, aki a műhelyében raklapbútorokból fatárolót épít éppen. "Van nálunk magyar zászló" - részletezi a forradalmi pakolás mikéntjét és hogyanját.

14:05 volankombi Az Anyaföldvédelmi Kerekasztal vezetője "Adjon az Isten szebb jövőt!"-tel köszönti az ünneplő közönséget. döry l rövidesen jelentkezik a részletekkel.

14:01 volankombi Egy név nélkül nyilatkozó jobbikos szimpatizáns azt mondja nekem, hogy kellemesen csalódott a 4K!-ban, hogy meg tudta tartani függetlenségét. El is akart menni a kampánnyitóra, de nem tudott mégse végül.

13:47 döryl OTP-verő Lehmann György devizaügyvéd a CHF árfolyam és kamatváltozásait próbálja összefoglalni a pikkoló világostól különösen nyitott közönségnek. Léhmann kamat és árfolyamszámításainak kérlelhetetlen végeredménye, amit többször is elismétel: 17%! és, hogy a PSZÁF gazember stb. DISCLAIMER: bár Léhmann számításait nem tudjuk ellenőrizni a szerkesztőség egyértelmű álláspontja, hogy a "boszorkányok emberek, a hitelkonstrukciók fegyverek", tehát a Jobbik politikai exploit-ja ellenére szolidaritást vállalunk a devizakárosultakkal.

13:45 volankombi
A videósunk lázadozik, szerinte sárkányozni kellett volna menni. Megbeszéljük, hogy nem akarunk olyan profik lenni, de azért lesz videónk. Eközben döry l. hallgatja a beszédet, ő az igazán perverz.

13:37 volankombi-döry l.
Megérkezett az erzsébetvárosi SS-különítmény! (?) Mindenesetre nehéz máshogy értékelni az őszi napsütésben talpig feketébe öltözött csoportot, amely valamiért sorban (menetoszlopban?) áll a Nádor utcában. Mintegy 20 fős a különítmény. A tömeg látható unalommal hallgatja az MTM-es ember szövegét, most már végre vége.

13:34 döryl Az első beszéd, a devizajobbik színpadról! A Magyar Tavasz Mozgalom (mtm?) vezetője önt lelket az egybegyűltekbe. Sikertelenül. Pedig hatszor elmondja, hogy ruszkik haza. De a "kormánykárosultak" szigorúan a jelenbe ragadt problémahorizonttal, értetlenül fogadják, hogy lekeverték a nemzeti rockot.

DSCF7835.JPG

13:28 döryl Talán kevesen tudják, de a Csepel teherautók és a T-34/85 harckocsi mellett az '56-os utcakép meghatározó szereplője volt a vízkőszürke Belarus traktor. A Jobbik installációja főhajtás emlékük előtt!

13:20 volankombi  Engem a megemlékezés bevezetőjének hangulata zeneileg a régi jó mezőtúri rockfesztiválokra emlékeztet, sokan elhozták régi AC/DC-s pulcsijaikat is, de persze vannak katonai szerkós arcok is. Annyi a különbség, hogy annak idején a punkok kiröhögtek minket, mikor biciklivel befutottunk, most pedig még kedvesen rám is mosolygott egy tizenhat évesnek tűnő Jobbik-zászlós fiú, ahogy megkerültem, mikor megérkeztem.

13:18 döry l. Talán kevesen tudják, de hortobágyi húsos palacsintát a forradalom napjaiban szinte egyáltalán nem fogyasztották! Szerény reggelink volánkombival főhajtás emlékük előtt. A Tulipán presszóban a laptopunkkal kisebbségbe szorultunk, most már a fekete lajbi dominál.

13:17 volankombi A jobbikos színpad előtt már nagyon gyűlnek a zászlók, mintegy 600 emberre saccoljuk az egybegyűlt ünneplőket. Eközben mellettem Döry L. befejezte hortobágyi palacsintáját.

13:15 baum Schiffer András az LMP részéről azt mondja beszédében, hogy 56 a népé és nem az elité. Pongrácz Gergelyt idéz, aki 56 célját valahova a kapitalizmus és a szocializmus közé tette.

13:11 volankombi A Csurgói Kistérség Többcélú buszának a Margit körúton az volt a célja, hogy leszorítson, majd kiderült, hogy általánosságban az volt a célja, hogy embereket szállítson a Békemenetre. A békemenyások egyébként békésen gyülekeznek a Bem téren. Érdekességként megemlítem, hogy Novák Előd barna öltönyben van (mit jelenthet ez??), és, hogy Nagyatádról mind a Békemenetre, mind a Vértanúk terére érkeztek emberek zászlóval. Politikailag aktív város.

13:06 döryl  Tisztelet a Hősöknek! De a múltba révedés mellett ne feledkezzünk meg a jelen rezsiforradalmárairól sem!, a jó rezsikompromisszumok robotosairól. Innen a rezsiforradalom fővárosából, a Nádor utcából szeretnénk a kedves olvasót kalauzolni. Elsőként a devizaharc frontjáról, ahol láthatólag a Jobbik aktív. A Vértanúk terén ácsolt színpad a szokásos nemzeti melódiákkal kedveskedik szimpatizánsoknak.

12:22 baum A 301-es parcellánál kisebb csoprtok emlékeznek meg egymástól elszórva. Egy nyugdíjascsapat épp a Székely himnuszt énekli, egy fa alatt vagy tíz bicikli pihen. A gój motorosok mindig elmondják, hogy igaztalan a vád, hogy rasszisták lennének. Ezért nem is értem a bőrkabát alól kikandikáló "ne piszkáljatok hontalanok" feliratot. Fodor Gábor is itt parádézik, spontán sajtótájékoztatót tart és a közös lista szükségszerűségéről beszél. Hat igen, szüksége lenne rá. Inkább nem kérdezem meg, hogy újabb politikai szerepvállalása mennyiben segíti elő a következő Fidesz-győzelmet.

2013okt23.jpg

Ahogy az már hagyományosnak tekinthető, a Fent és Lent sztahanovista munkabrigádjai a mai nemzeti ünnepen is körbenéznek a különböző párt- és egyéb rendezvényeken. A zászlófelvonást természetesen átaludtuk, de kb. mostantól online jelentkezünk be mindenhonnan, ahol azt gondoljuk, hogy érdekes dolgok történnek. Lesz ma jobbikos vonulás, fideszes vonulás, a szolis vonulás már tart elvileg, teherautós 4K!-s vonulás, de persze, ha nincsenek érdekes dolgok, akkor azt is megírjuk. Van is rögtön egy első posztunk:

10:13 baum Éljenek a hősök, akik életüket is odaadták, hogy mi szabadon élhessünk. Egyfajta rendezett szabadságban. Ahol lakom, a sarkon évek óta szokott álldogálni egy zavart, teljesen ártalmatlan fiatal srác. Néha a fal mellett mászkál fel és alá. Soha nem bántott senkit, soha nem bántotta senki. Ahogy elindulok a 301-es parcellához, azt látom, hogy két rendőr áll szorosan előtte és vegzálja. "Ki maga? Mit csinál? Hova megy?" Soká jön a villamos, legalább 10 percig figyelhetem a jelenetet. Nekem ezzel az élőképpel kezdődik a szabadság ünnepe.

A bejegyzés trackback címe:

https://fenteslent.blog.hu/api/trackback/id/tr805595553

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Összefogás? 2013.10.23. 18:40:35

Hát elég érdekesre sikerült ez a mai összellenzéki tüntetés. Az előzetes hírek szerint nem egyeztetettek előre szónokok a mondanivalójukról, így bizony a rendezvény jó magyarosra sikeredett: majdhogynem többet szurkálták egymást, mint a közös ellenf...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kell egy csapat:El Qró,Drogos,Libás,Cigány,Szarházi,Ciános,Gabriella

ez kemény
'56 egy elbukott külső segíccséggel levert forradalom...
és még mindig azok ünneplik akik ellen akkor harcoltunk !
mikora írja ki a Közgéptársasági Elnök Úr a Választási Csalások Napját ?

lehet majd választani: bajnai komancs, sifer komancs, vona náci, orbán dakota (korábban komancs), fletó komancs, mester komancs között...

hm... megfontolandó hogy részt vegyek a választásban :)
lényeges kérdések ott dőlnek el...
szerintem annak van igaza aki elmegy szavazni...
legalább egy zsák tüzifával gazdagabb lesz...
Nem kell ahhoz csalni . Elég hozzá ez a névsor, és már hátra is lehet dőlni:

Megnyitó: Juhász Péter (Együtt-PM Szövetség)
Bajnai Gordon (Együtt-PM Szövetség)
Ungár Klára (Szabad Emberek Magyarországért Liberális Párt)
Bokros Lajos (Modern Magyarország Mozgalom)
Kuncze Gábor (Szabadelvű Polgári Egyesület)
Gyurcsány Ferenc (Demokratikus Koalíció)
Fodor Gábor (Liberálisok)
Szabó Tímea (Együtt-PM Szövetség)
Mesterházy Attila (Magyar Szocialista Párt)
elnézve a békemenetet, asszem nekünk lőttek...
libsibolsi oldal már akkor bukta a 2014 amikor ezekkel a korszakváltókkal indult nekiJuhász Péter (Együtt-PM Szövetség)
Bajnai Gordon (Együtt-PM Szövetség)
Ungár Klára (Szabad Emberek Magyarországért Liberális Párt)
Bokros Lajos (Modern Magyarország Mozgalom)
Kuncze Gábor (Szabadelvű Polgári Egyesület)
Gyurcsány Ferenc (Demokratikus Koalíció)
Fodor Gábor (Liberálisok)
Szabó Tímea (Együtt-PM Szövetség)
Mesterházy Attila (Magyar Szocialista Párt)
Nem lehetne lejátszani mégegyszer 56-ot? A Nagy Imre párti kommunisták összeverekednének a Nagy Imre elllenes kommunistákkal, aztán jönnének az oroszok és szétvernék mindkét bagázst. Mer rezsicsökkentés....
B+ mi még ünnepelni sem tudunk,csak egymást gyalázni!
Mesterházy elment "ünnepelni", azaz meghallgatni a többiek basztatását, meg a DK-s füttyöt. Az ellenzék vezére... :)))
Némi túlzásnak érzem miniszterelnök urunk kijelentését, miszerint közéjük akar lőni valaki. Köpni még csak-csak, de lőni?
A tisztaság napja.
Mintegy millióan vitték az agyukat a mosodába.
Nagy nyilvánosság előtt elmondta pár minicsoport "vezetője", hogy ők is helyet szeretnének kapni a szoci listán. Szép ünnep volt a bolsiknak. :))
ez az egész szar,nekem,mint állampolgárnak, mennyibe fájt?
bukott forradalom '56
akkor mit ünnepelnek?
ja hogy ők nyertek?
a komancsok/dakoták ?
hitvány politikusok
sajnos még a nyakunkon...
Nagyon klassz kiránduló idő volt, nagyon jót túráztunk, a pihenőnél szabad tűzön finom kaját főztünk. Nagyszerű nap volt! A sok ostoba politikus meg gebedjen meg! :)
@buddha:
"ez az egész szar,nekem,mint állampolgárnak, mennyibe fájt?"
Annyiba biztosan, hogy n+1-edszer végig kellett nézned, hogy a jobboldal nagyságrendileg nagyobb tömeget tud megmozgatni.

Savanyú az a szőlő... igaz-e?
@gipsz.jakab: Ne feledd: ezek is mi vagyunk, pontosabban sok barom a kilenc egész valahány millióból. Jövőre ugyanekkor, ugyanitt, nélkülem!
@Hivatásos megmagyarázó: Nektek is az, csak tudathasadással éltek, és elhiszitek, hogy ez jó, amikor valójában katasztrófa. Na nem baj.
@Mesterlövész: "Nektek is az, csak tudathasadással éltek, és elhiszitek, hogy ez jó, amikor valójában katasztrófa. Na nem baj."
Ja értem. És akkor most jön az, hogy ha el akarom kerülni a katasztrófát, akkor mégiscsak szavazzak a bukott, 8 év alatt teljesen leszerepelt baloldalra, és állítsuk vissza a 2010 előtti időszakot? :)

Vagy tudsz valami jobb döntési alternatívát a jelenlegi lehetőségek közül? (ne általánosságokat mondj, azt mindenki tud...)
Tényleg röhejes volt, ahogy a sok csalódott levitézlett balos politikus (Gyurcsány, Kuncze, Fodor) panasznapot tartott a pódiumon, hogy ők miért nem lettek bevonva. :)

Legközelebb akasszanak táblát is a nyakukba: "megélhetési politikus vagyok, pozíciót kérek, ne hagyjatok az út szélén!"
@gipsz.jakab: "bukott forradalom '56
akkor mit ünnepelnek?"

Tényleg ennyire primitív vagy?
@Szúnyog: ???

vagy szerinted még tart a forradalom?
nem sikerült elzavarni a rohat kommancsokat !
ki kell irtani őket hetedíziglen !
most dakota néven vannak itt... ugyanazok
hitvánny köszpénzen élősködő
alkalmatlan + gerinctelen csürhe
Nagyon szép nap volt a mai. És nem volt balhé, örül a szív.
@én már a fény gyermeke vagyok: :))
Ebből lehet látni,hogy a miniszterelnök úr enyhén/súlyosan paranoid.:)
@Kámasuka: Akkor is erre gondolj majd,ha a nyugdíjadat nem hozza a postás.
Meg ha csak egy kiló krumplit tudsz rajta venni,akkor is örvendjen a szíved.
süti beállítások módosítása