Így írtok ti

2010.03.06. 08:00 Fent és Lent

Az utóbbi két napban először szóvá tettük két őrült jobbos viselkedését, aztán pedig az MSZP 4%-án örömködtünk egyet. Mindkét poszt kikerült az Indexre.

Így lettünk a kommentelők szerint egy nap leforgása alatt MSZP-kutyákból Fidesz-bérencek.

ordovícium 2010.03.05. 12:30:15

Hú de jó fidesz-promóciót gányoltál össze, tannenbaum. Biztos virul a szád, tudatlan naivitással várva az újabb egypártrendszert. Biztos áhítozol megannyi támogatásra, adócsökkentésre, stadionépítésre, a magyar foci felemelkedésére. Viktor király reád kacsint, jó szolga vagy baum-blogger.

 

Fricibá' 2010.03.04. 18:03:09

A balliberális újságíróknak könnyű szalonképesnek lenni kormányzati hátszéllel, leosztott milliókkal
(lásd Hócipő, Magyar Narancs, Népszabi stb.), biztos, zsíros hirdetésekkel.
Tessék csak jólnevelten a gazda kezét nyalogatni, szörnyülködni a jobboldali mocskon.


BandW 2010.03.05. 12:24:41

Baum:

Sose értettem, hogy egyesek szemében, mint pölö a tiedben, miért olyan űberfasza dolog a demokratikus kontrollok nélküli államhatalom, meg a politikai egyensúlytalanság, és az ideológiai hegemónia az élet minden területén.

 

Muad\\\'Dib 2010.03.04. 16:31:30

Hát igen, a baloldalon tisztább a kép. Vagy az aktuális cenzor mondja meg éppen ki az ügyeletes fasiszta, vagy a fizetési csekkben van az utasítás. Így tényleg nehéz vérre menő vitát folytatni...

 

is 2010.03.05. 11:59:36

hát az a helyzet fiúk, hogy ez pont olyan, mint a népszavazásnál. akkor is odaszartatok a küszöbötökre a szomszéddal való kicseszés címén, most is ezt csinálod. egyértelmű, hogy jól megszívattak a népszavazással, ha pár IQ pontot összeszedsz, ez jól érthető lenne. bátran lehülyegyerekezed Gyurcsányt, mert mi az, belerúgni bárkibe, névtelenül, arctalanul, "számos sikerrel" a hátad mögött.

hát örüljél bazmeg. pár év múlva meg olvasgasd, hogy minek örültél. már nézheted vissza, hogy két éve miket írtál a népszavazásról, aztán gondolkodhatsz azon is.

 

robinzone 2010.03.04. 18:56:11

inkább azt szedd össze, mit tett a jobboldali média és ezzel szemben mit a "mainstream" ballib a politikusok, és ezáltal a közpénzek elköltésének ellenőrzéséért, utána húzogasd a finnyás orrodat az állgemájne cájtungoddal! ez lenne ugyanis a média alapértelmezett feladata! nem "igazságbeszéd"-nek hazudni a beismerő vallomást! tökfej! leülhetsz, egyes!

Gyerekek, 2010-van. Hihetetlen, hogy mennyien viselkedtek úgy, mintha még mindig 2002 forró tavaszán lennétek.

A bejegyzés trackback címe:

https://fenteslent.blog.hu/api/trackback/id/tr401811402

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hehe... ennyi a kommentelők agyáról. A többség máris hörög ha nem az ő kedvenc szlogenját nyomja.
Ha valaki felemlegeti a ballib oldalon elharapózott korrupciót, az rögtön jobbikos náci.
Ha nincs minden második mondatában Trianon vagy zsidózás, az rohadt zsidóbérenc.
De erről a Parlamentben ülők tehetnek, azokat mind a Dunába kellene lőni!
Valahol hallottam, hogy mennyivel jobb lesz "most", hogy nem emeszpé+fidesz bizottságok fognak felügyelni mindent, mindenhol, hanem fidesz+emeszpé bizottságok...
Lehet, hogy ez azért van mert mindig az aktuális nyertesnek akartok megfelelni.
@heraklész: Te! A poszt 3 mondatból áll.

"Az utóbbi két napban először szóvá tettük két őrült jobbos viselkedését, aztán pedig az MSZP 4%-án örömködtünk egyet. Mindkét poszt kikerült az Indexre.

Így lettünk a kommentelők szerint egy nap leforgása alatt MSZP-kutyákból Fidesz-bérencek."

Melyik mondatot nem értetted belőle? :-))
Olvasni, gondolkodni, írni. Ha a második fázisnál elakadsz, ne fogjál bele a harmadikba!
Számomra az MSZP szélsőbal, a Fidesz a baloldal, a Jobbik a közép, és én vagyok a szélsőjobb. Ezek tudatában a kisebbik rosszra fogok szavazni, vagyis a Jobbikra. Ha engem valaki "lefasisztáz", azt nem sértésnek veszem, hanem bóknak.

Na jók legyetek!
@intruderjani: Szerintem Fidesz+MSZP+Jobbik bizottságok lesznek.

@heraklész: Mert tegnapelőtt az MSZP nyert, tegnap meg a Fidesz? Vagy hogy érted ezt?

Az MSZP+SZDSZ kormány "ügyeiről" már sok-sok éve lehet az Indexen olvasni. Nem most kezdték el.
Ez ma sajnos tipikus. MIhelyst az ember felvesz egy semleges pozíciót, mindenkivel szembekerül, mert nem az ő véleményüket szajkózza.
Üdv a klubban! :-) Én is jártam már így, és nekem ehhez nem is kellett két poszt, elég volt egy :-)
Ha közéleti posztot írok, és az első húsz kommentben legalább egyszer nem vagyok bértollnok, akkor elkezdek gondolkodni mit rontottam el :-)
Én a kampány végére tartogatom a gyűjtést, mi minden voltam ez idő alatt, és hányszor :-)
@Fedor: Ja igen, és az a legszebb, amikor nem politikáról írok, akkor meg azzal jönnek, hogy terelek... .-)
Én csendesen,csak belülről röhögve szoktam számolgatni,hogy hányadik kommentnél kezdődik a nácizás-kommerezés-zsidózás :)
Ezt kell(ene) szeretni?
engem is lekommunistáztak és lenáciztak negyed órán belül. ez van, ha az szerintem egyszerűen vannak hitvány gazemberek, meg olyanok, akik legalább próbálnak tisztességesek lenni (ami nem kis kihívás ebben a szarbazüllött, korrupt, nepotista szennygödörben)
"is" hozzászólásán nem kell csodálkozni. Ő copy-paste módszerrel kommentel, nagy választékosságot ne várjatok tőle.
A BBC kód-exe szerint a hír szent, a vélemény szabad. Ezt ilyen-olyan oldalon rendre lesz@rják, aki pedig ezt a HÍRt picit is elítélő véleményével együtt közli, azt az egyik oldal bérkommentelői-zsigerfanatikusai azonnal a másik oldal micsodáján csüngő entitásként határozzák meg és vicaversa (sic, sic, sicc!)Magyarország, 2010...
Mi a problémátok? Ezzel a vacakkal is kikerültetek a zindexre! :)
"is"

A független Gyurcsány rajongó... xD
@Fabius:
"Ha közéleti posztot írok, és az első húsz kommentben legalább egyszer nem vagyok bértollnok, akkor elkezdek gondolkodni mit rontottam el "

:-))))))))))))))))
én nem blogra, hanem posztra reagálok, és egészen határozottan fenntartom: a hülyeségnek örült a posztíró, a tegnapi. holnap, ha lesz poszt, arról is véleményt fogok mondani. mindenképpen megtisztelő, hogy kiplakátoltátok, nyilván kapok valamit a másodközlésért.

@William w.: bizonyára hozzád még nem ért el a gondolat, hogy Gyurcsány már nincs, de a népszavazás hülyesége még mindig van, sőt 2014-ig minimum ki sem tudunk belőle jönni. de szerintem ezt már megbeszéltük, te itt még most is Gyurcsányozással próbálkozol, ennél újabb nyilván nem jutott az eszedbe. neked nyilván az is újdonság, hogy személyeskedni, ahhoz 80IQ kell, elméletekről, meg arról, hogy merre lenne az előre, ahhoz meg kellene a 81. is. vagy nincs, vagy csak 80-at vetsz be, de eredménynek ugyanaz. a nicked már rér leamortizálódott.
@is: "nyilván kapok valamit a másodközlésért."

Mindjárt rácsörgök Viktorra, meglátjuk :)))
Jól csináltátok, gondolom rendesen pörgött a látogatószámláló :)
süti beállítások módosítása