Breaking! A Fent és Lent totális szabadságharcot indít az IMF ellen

2012.01.07. 08:31 Tékás Lacika

lionvscat_u7f4bhz8.jpg Kedves olvasóink!

Hibáztunk! Sorozatosan kritizáltuk a Nemzeti Együttműködés Kormányát (például itt, itt, itt, itt, itt, itt és itt) pont akkor, amikor annak a legnagyobb szüksége lett volna arra, hogy támogatásunkról biztosítsuk. Tévedésünket beismerve ezentúl saját szerény eszközeinkkel támogatni kívánjuk a kormányzatot, és felszólítjuk arra, hogy ne hátráljon meg, hiszen megjött az erősítés! A szerkesztőség tagjai napok óta azon törik a fejüket, hogy viszonylag ismert közéleti blogként hogyan járulhatunk hozzá az ország vezetése által kitűzött célok eléréséhez. Arra jutottunk, hogy a politika online szereplőjeként első nagyszabású akciónkat is az online világban indítjuk el: totális szabadságharcot indítunk az IMF ellen! A Nemzetközi Valutaalapot virtuálisan támadjuk, annak Facebook-oldalát kívánjuk lájkok tekintetében megelőzni.

Arra kérjük tehát olvasóinkat, hogy mutassuk meg együtt, hogy Nemzeti Összefogással az IMF is legyőzhető! A cél belátható távolságban van. Ha ti, kedves olvasók, 2700 ismerősötöket bevonjátok a harcba, ha meggyőzitek őket arról, hogy ez egy olyan ügy, ami megér egy kattintást, akkor már térdre is kényszerítettük a sokszor szinte sebezhetetlennek tűnő Nemzetközi Valutaalapot!

Nem ortodox küzdelmünk aktuális állását a cikkek alatt elhelyezett számlálón követhetitek. Hajrá blogolvasók, hajrá Magyarok!


(a kép forrása)

A bejegyzés trackback címe:

https://fenteslent.blog.hu/api/trackback/id/tr633523316

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gyönyörű ironikus cikk. Hajrá Viktátor, éljen a haza.
süti beállítások módosítása