Szép Magyar Bölcsességek és Szólások VI.

2012.04.28. 12:15 Döry L.

A Fent és Lent irodalmi rovata jelentkezik

 

 

 

 

Magyar család akinek az életét megváltoztatta  a Szép Magyar Bölcsességek és Szólások Gyűjteményes Kiadása, rendeljen ön is. Boldogságának receptje a sorok között hever!

Profi

Nézzék én profi politikus vagyok, hozzászoktam, hogy támadnak, de ha a családom kerül célkeresztbe (felbassza) elönti az agyamat az ideg (szar) - mondta Lázár János a sajtó képviselőinek, majd nitrós Ford Mustangjával áthajtott rajtuk, hogy csak úgy porzott utána az ausztrál sivatag.

Doktorúr

A kiskunsági ellenzéki csoportok a cigánydoktort választották ki, hogy a Bizottság elnökével lefolytassa a szükséges tárgyalásokat. José Manuel Barroso kis körmeit legömbölyíti, szemgolyóit áttörölgeti, mondatait bealapozózza, amikor a cigánydoktor kávéval kínálja, megnyikorgatja a cipőjét, mellényzsebébe köp egy olívabogyómagot, majd kibocsátja a gondolatokat a fejéből: doktorúr, nagy megértéssel figyeljük a törekvéseit, ezekkel nem is lehet másképpen.

Utolsó

José Manuel Barroso, az Isten és  a cigánydoktor körbeveszik a sírt ahol egy nemzet süllyed el, Barroso már menne, indul a gépe Pozsonyból, Isten már javában egy új teremtés blueprintjein töri a diót, a cigánydoktor lehajol, fölemel egy kis magyar hajszálat, klónoz egy utolsó magyart és a combjába ülteti. A másik kettő idegesen tekintget az órájára, tényleg indulnának.

Echelon

Az echelon tanúk munkához láttak, fölélesztették a  tiszaeszlári Solymosi Esztert, reáhegesztették a Babetta motorra és a jegyzőasszony tyúkjaira irányították a sugarait, a jegyzőasszony a tojásoktól januárig úgy ágyhoz szögeződött, hogy mire újra előkerült még a  kereszt is el volt ferdülve a tetejibe.

Na bukó

A Magyar Olaj és Gázipari Nyrt. puha potrohával lassanként kihátrál a Nabucco csővezetékből, a megépült szakasz anatóliai végén személyesen Hernádi Zsolt várta a magyar olajipari óriást, mint azt a sajtó képviselőinek elmondta, sajátosan magyar észjárása szerint a projekt elnevezése a magyar részvétel számára nem kecsegtetett sikerrel.

Csatlakozási fejezet

Isten játszótere lassan fölrobban, a román deszantosok kólát isznak a romkupacok tetején, megtörlik a szájukat mint egy James Dean, az Unió lezár egy csatlakozási fejezetet, Bakáts Tibor testében zörögnek a csontok.

Puccs

Sági Veronika miután leflexelte magáról az erényövet, amit Szabolcs ívhegesztett rá Karcsi barátja segítségével, az első dolga az volt, hogy Szabolcs Simsonján úgynevezett puccsítós képet készített majd föltette a MyVipre.

Puccs

Déli Krónika, híreket mondunk. A kormány tegnap elismerte, hogy a szolnoki és a hódmezővásárhelyi helyőrségek is csatlakoztak az Alaptörvény megdöntését célzó erőszakos cselekményekhez és szervezkedéshez.

Megrendszabályoz

Szilber István Moszkvában végzett nyugállományú politikai tiszt lecsatolta a derékszíját és megrendszabályozta a szomszéd telkéről átkódorolt vakondot, majd a szomszédot, majd a jegyzőt, aztán konyakot bontott, gondolkodni, vajon írjon-e a Legfőbb Ügyésznek.

Ábrázoló

Kevesebb kávé, semmi cigaretta, az alkoholt el lehet felejteni, nemi aktus előtt pedig húzzon óvszert a faszára ha mégegyszer Szmityán Georginával támad kedve eltölteni a pásztormásodperceit (te korrupt geci) javallotta a képviselőúrnak a cigánydoktor miután leszedte az átvilágítóról a rosszindulatú daganatot ábrázoló röntgenleletet.

Invazív

Rutinjellegű invazív beavatkozás volt, tetézte  a műtét tortáján az irónia habját szavaival a cigánydoktor - akinek egy kis humorért sem kell a szomszédba menni - miután a képviselőúr hasüregébe varrta az éteres palackot.

Pihéket a

Isten alsó kameraállásból (hogy máshogy) jól megtermett legény, szél borzolja a szőke pihéket a karján, pisztolytáskája nyitva lifeg, üres tölténytáskák meredeznek a combján, elfújja a még füstölgő mutatóujját.

’14

Egy gömbölyű meg egy kethes zsidó befárad az Angol Királynőhöz címzett fogadóba, a kethesebb leveti szarvasbőr leggingjét, a gömbölyű kimereszti a köldökét, bekapnak egy szilvát, a Császár és Király imához térde - nyugi már mindjárt vége - suttogják Isten klipjében a szárnyas pincérek.

 

Szép Magyar Bölcsességek és Szólások I.

Szép Magyar Bölcsességek és Szólások II. 

Szép Magyar Bölcsességek és Szólások III.

Szép Magyar Bölcsességek és Szólások IV.

Szép Magyar Bölcsességek és Szólások V.

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fenteslent.blog.hu/api/trackback/id/tr504476359

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása