Szép Magyar Bölcsességek és Szólások XII

2012.10.25. 07:00 Döry L.

krcsii.jpg

Könnyeit

Bajnai Gordon megcsóválta a fejét, belenézett a pisztolycsőbe, tekintetével megfordította a golyót, kimentette az árva birkagyermeket a zajló Dunából, szakított a múltjával, leszámolt a politikai elit tévedéseivel és egy tiszta zászló gyolcsaival felitatta Felcsuti Péter könnyeit. Ezt akarta a tüntetés közönsége is, mert tapsvihar tört ki, dörgött és villámlott a magyarok tenyere, hogy megrezgett belé a Simicska Lajos tejüvegzsebe is.

Türelmétől

Orbán Viktort megetették répasalátával, behuzalozták a karját, bekötötték a szélessávú jelvevőt, kiengedték az öltönyét és kiszalasztották a térre, ahol szerencsére nem történt egy: nagy gikszer. Annyira nem történt szerencsére a gikszer, hogy a bankok és a multik vezérigazgatóinak a tejüvegzsebe megrezgett a magyarok türelmétől.

Sétáltatták

Tamás Gáspár Miklós és Róna Péter (onokát illetve gyermeket) sétáltattak az Andrássy úton, amikor reászállt egy galamb a Róna Péter vállára. Kedves felebarátom, hadd hívjalak meg egy kávéra, javasolta a hétpróbás öko-bankár a filozófusnak. Mert több köt össze, mint ami elválaszt hunyorított a vén kópé a másikra. Be is tértek, a Művész kávézóba, ahol már ott ült az asztalnál a lángoló leptopú Scheiring Gábor és a báránybőrbe bújt  Török Zsolt, aki a titkos stratégia szószedetét a „B” betűnél böngészte.

Spindoktor

Két spindoktor találkozik egy Jász-Nagykun Szolnok megyei csárdában (a Konvoj büfében) ahol egy víziót is tartalmazó stratégia elemeit írják éppen. Amikor a fogadós, már harmadszorra mondja azt a nyuszinak, hogy nincsen répatorta akkor beleírják a stratégiába azt, hogy nincsen ingyen répatorta! illetve azt, hogy répatortát mindenkinek! - mert értik a szakmájukat. A cigánydoktor is épp arra járt, de annyira másnapos volt az albán konyaktól, hogy inkább be se tért. (vö., kitért a hitibül mint szentpál az oláhokat)

A bejegyzés trackback címe:

https://fenteslent.blog.hu/api/trackback/id/tr554868327

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Offtopik, csak az "antifasizmus sucks" felirat kapcsán:
index.hu/belfold/2012/10/24/nem_volt_bejelentve_a_rendszervagas/

Gondolom, ti is ezek közé tartoztok...
Lehet,h.offtopik,mert nem irodalom. De Bajnai mögé egy amatőrnek is gyengus bulit szerveztek endresy.blogspot.hu/2012/10/milla-megmozdulas-kozel-alulnezetbol.html
Miközben olajfaültetésről beszélnek,de nem tudni kivel is pintosan. endresy.blogspot.hu/2012/10/bajnai-nagykoalicioja.html
süti beállítások módosítása