Szép Magyar Bölcsességek és Szólások XV.

2012.12.02. 15:31 Döry L.

 

sarga_fekete22.gif

Legvidámabb Csatlós és Utolsó Barakk

Legvidámabb Csatlós illatgyertyát vásárolt a Vörösmarty-téren, megivott egy forraltbort, majd otthon a kádban, a szenvedélyes szeretkezés után átnyújtotta a karácsonyi ajándékot kedvesének Utolsó Barakknak: egy-egy páholyjegyet a Prima-Primissima díjátadóra, a Művészetek Palotájába.

Amikor eljött a nagy nap izgatottan helyet foglaltak a koncertteremben. De ami történt az a legmerészebb álmaikat is felülmúlta. A konferanszié a színpadra szólította őket, majd kezet rázhattak Demján Sándorral. Hazafelé Utolsó Barakk Csatlós fülébe súgta: tudod mit szerelmem, azt hiszem ez volt a legszebb ajándék.

Fuckin’ move

Isten és a Világforradalom éppen a fóti díszletvárosban sétáltak. Isten előhúzta a zsebéből a Smith&Wesson alakú mutatóujját és tréfából berúgott egy ajtót - everybody freeze, nobody fuckin’move! üvöltötte a kulisszák mögött pókerező Demjánnak, Schmidt Máriának és Andy Vajnának, hogy majd leesett róluk a paróka.

Foglaljon helyet Uram, kínálta meg székkel a dörzsölt Andy az öreget - és a krupié már osztott is. Világforradalom várt, várakozott, unalmában elnyalt egy fagyit, majd fütyörészve eltolta az ajtó előtt álló babakocsiban üvöltő gyereket.

Ingyen-e

A cigánydoktor lezsírozta a medvebőr kucsmáját és belefogott előadásába a művelődési ház (korábban Lenin, most már Prohászka Ottokár) nagytermében: Az ingyen-energia olyan, mint a szeretet. Minél többet adunk belőle annál több lesz mimagunknak. Megcsipkedte a mellényzsebében a kendőt, gatyájába törölte izzadt tenyerét, majd takarékos mozdulatokkal előbányászta a kucsmájából a demonstrációs eszközt. A falusiak annyira a csodájára akartak járni, hogy eltaposták az álruhás Hernádi Zsoltot, aki szemfülesen már a legelején beült az első sorba.

Iszonyatos respekt és a Magyarok Szíve

Nagyon szerencsések vagyunk hogy ilyen sorokat olvashatunk/hallhatunk!! Ezek nagy dolgok ám legyetek rá büszkék mert ezek a fiúk tehetségesek és osszátok meg őket ahogy tudjátok. Gyerekek én metált hallgatok de akit ennek a refrénje nem fog meg, annak nincs szíve. Én full telepi rappet hallgatok és mégis szeretem ezt a zenét szóval nagyon nem találtad el, hogy kik a dislikeolók :)2 és félév faces szakítás...Kitartás Bró! 3 hónap után faces szakitás :D 2 napja nem alszok és minden nap látom a ribancot. 1,5 hete szakított velem a barátnőm. Ki írta a dal szöveget ? Iszonyatos nagy RESPECT!! ez a szám mindig segít.

Olvasta föl a videómegosztón az érzelmes szám alá írt kommenteket, a Magyarok Szíve konferencián a doktor és alig tudta leplezni megindultságát. 

Érett

Az érett úr kitakarította a sütőt, leglancolta a vízkövet a szaniterelemekről, pénzt töltött a teltkarcsú hölgy telefonjára, megvásárolta a hölgy fiának az x-boxot, bezárt, a kulcsot bedobta a postaládába, elindult és fejben egy új társkereső-hirdetést fogalmazott.

Kép: Fehér László, Strandon (1990)

Még több Szép Magyar Bölcsesség és Szólás:

A bejegyzés trackback címe:

https://fenteslent.blog.hu/api/trackback/id/tr724942918

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása