Szép Magyar Bölcsességek és Szólások XXI.

2013.03.10. 07:00 Döry L.

 tumblr_lydvitdcR61ro2ihjo1_500.gif

Segítség

Temesi Ferenc beül a bajor kolbászdába, kirendel egy üveg szikvizet, a következő pincérrel egy fél liter rizlinget, majd a biztonság kedvéért a következővel még egy féllitert. Lópofi a Batthyányi tér álló mozgólépcsőjén tör fölfelé. Mire a randi helyszínére ér, a pincér Temesi Ferencet már egy szék segítségével tartja távol a hely bejáratától.

Huszonnégy

Márton László bőr válltáskájába gyűrte a zakóját, mert igen erősen megütötte a korán jött februári tavasz. A Gödör gyepén úgy vágott át, hogy nem figyelt sem a tócsákra, sem a kutyapiszokra, sem a tinikre. De mire figyelt akkor egyáltalán? - tette föl a kérdést Gitta, aki mesterét már napok óta, nullahuszonnégy követte.

Lép

Kornis Mihály a Kádárban sóletet rendel, amikor belép Sándor György. Micukám ez a sztori már meg van írva, nem csinálnánk inkább valami mást?

Mást? Én? Én nem tudok mást.

Heréjükre

Bayer Zsolt bemegy a Lukács-fürdőbe, először beragad a kabinba, majd elkap egy lábgombát, de minden veszélyt legyőzve a medence felé tör, ahol a kagylóhéjakból, tündökölve, remegő frottír köpenyét vállcsúcsára ejtve előlép Kornis Mihály, kezében egy piros lábosnyi sólettel.

Zsocám gyere kész a vacsora. Mert aki ilyen szenvedéllyel eszik mint mi, az bizony szenvedéllyel forgatja a pennáját is igaz? Ezt nem értik a szerkesztők! Egymás vállára tett kézzel gurgulázva kacagott a két kópé, amíg heréjükre nem telepedtek a moszatok.

Doájen

Na és akkor a fiatal pályatárs könyvbemutatóján ott a Térey és zavarában kirendel még egy kriglivel, érzi, hogy semmiféle zakó sehogyan sem áll jól rajta, a frizurája éppen arcformája miatt tovább már nem optimalizálható, de hát ez is a teljesítményelv forrása, ugye egy kis púp egy kis harmadikrichárd. A Klári meg - tudod mekkora ribi - elkezdi fixírozni a sliccét és pont ekkor valaki azt mondja „doájen” Térey erre a szóra mintha álomból riadna, fölpattan, magára kapja füstszagú kabátját és olajra lép.

Vesszenek

 - Csodálkoztok? Nyomor van már ebbe az országba, nekem is van ilyen ismerősöm, és ha ő ezt nem kezdi el vitte volna a házukat a bank. Én nem itélem el azokat akik csinálják...

- Akkor az ismerősöd egy Fasszopó és valószínűleg te is. Mennyiért Cidázol le?

- Ribanckurva

- Te meg idióta :D Nem te éled mások életét.. :) De könnyen ítélkezel a puha fotelból.. Megnézlek Én majd ha esetleg az utcára kerülsz.. Nem baj csak magadat minősíted, hogy milyen buta, primitív ember vagy te... :) Semmi közöd hozzá szerintem hogy ki mivel keresi a pénzét :D

 - Nekem nincs ezzel gondom, mindenki nézi még az is aki tagadja. A primitív emberek vesszenek!

 - Na végre, egy normális felfogású ember! :DDD

 - Látom te is az ipari CSÖCSelék része vagy. Szegény férjed.

Kép: László István

 Szép Magyar Bölcsességek és Szólások XVIII.

Szép Magyar Bölcsességek és Szólások XIX.

Szép Magyar Bölcsességek és Szólások XX.

A bejegyzés trackback címe:

https://fenteslent.blog.hu/api/trackback/id/tr895124486

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása