Szép Magyar Bölcsességek és Szólások XXIV.

2013.06.30. 07:00 Döry L.

 sandberg.jpg

a biztonság kedve

Tulaj elindult az éjszakába egy üveg házi Erős Pistával fölszerelkezve. Valahogy úgy vélekedhetett, hogy ha törik - ha szakad ezt ő mindenképpen el fogja fogyasztani. Bement a diszkóba, a pultnál lecsavarta az üveg tetejét, majd kért egy kis grissini-t. De nekünk nincs is grissinink, mondta a pincér - se ropi - tette hozzá a biztonság kedvéért.

újra lát

Terike a kórházi látleletet a kezében szorongatva beballagott a helyi érdekeltségű hetilap szerkesztőségébe. Egy fél óra múlva a pityergő asszonyt a vállát átölelve vezette ki az utcára a főszerkesztő úr. Terikém ami elmúlt elmúlt, nézzen bizalommal a jövőbe, meg kell tanulni túllépni egymás hibáin hiszen lássa be magának is mennyi van. Melyikünk nem hibázik olykor. De a vak komondor újra lát. Menjen csak haza és becsülje meg magát.

zrínyiász

A devizakárosult és a trafikkatasztrófa sújtotta barátnők, a zsákfalu cukrászdájában találkoztak a providentes ügynöknővel, majd az egygombócos citromfagylalt elfogyasztása után, a napi aktualitások szóbahozásához fogtak. Az Orbán egy gyilkos, a férjem miatta akasztja föl magát holnap - deklarálta az egyik menyecske. Az én uram meg szétvágta a Zsiguli doblemezeit és acéllal megerősítette a szélvédőt és azt mondta, holnap bemegy Nyíregyre és nekihajt a Raiffeisennek. Tudod Saci én imádom amikor ilyen elkeseredett mégis tetterős egyszerre, elcsuklik a hangja már majdnem sír, de megteszi értünk a legkeményebb dolgokat. Pont, mint az Orbán Brüsszelben. Replikázott a másik és nyomot egy zrínyiászt.

napimád

Hát nem tudom te hogy, vagy vele, de én nagy napimádó vagyok, kapta magára törölközőjét a teljesen pucér Tulajné, amikor kaput nyitott Dórinak. Dóri karmolásos bunyóra számított, ezért magával hozta a gázspréjét. Nem sejtette, hogy Tulajné, ugyanott, a garázsban, a családi kocsi motorháztetején teszi majd magáévá, ahol Tulaj szokott vele kapcsolatban eljárni. Itt a csúcspont közeledtével kedvére elmerülhetett a falra kiragasztott Erika Eleniak poszter részleteiben.

átfolyik

Sosem értettem, hogy ilyen vékony bugyogókat mi értelme van felvenni. Nem melegít semmit, simán átfolyik rajta a vizelet, a széklet, bármilyen váladék vagy vér és ráadásul vagyonokat kérnek el értük az üzletben. De akkor minek? Nincsen olyan más értelmesebb dolog, amire költhetnék a pénzt? És akkor még a melltartó feleslegességét nem is említettem.

kongresszus

Tulaj és a Cigánydoktor a Zsidó Világkongresszusra készültek. Miután elkészítették a kis palesztin papírzászlócskákat és a kereplőket, leszervezték, hogy a Kolozsvárról ingázó kisbuszos Józsi fölvigye őket a Fővárosba. Ám Tulajnak előző éjszaka, álmában megjelent Mayer Amsel Rotschild és Ebenezer Scrooge akik megfenyegették, hogy ha mégis fölutazna, akkor abban az esetben ők elértéktelenítik a nyugdíj-megtakarításait és a MOL és OTP pakettjének is annyi, majd a saját tulajdon álmában, a saját mellkasából kiröppent egy denevér. Verejtékező homlokkal riadt föl és lemondta az ígéretekkel terhes programot.

Kép: Eric T. Sandberg

 Szép Magyar Bölcsességek és Szólások XVIII.

Szép Magyar Bölcsességek és Szólások XIX.

Szép Magyar Bölcsességek és Szólások XX.

Szép Magyar Bölcsességek és Szólások XXI.

Szép Magyar Bölcsességek és Szólások XXII.

Szép Magyar Bölcsességek és Szólások XXIII.

A bejegyzés trackback címe:

https://fenteslent.blog.hu/api/trackback/id/tr925373374

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása