Szép Magyar Bölcsességek és Szólások XXVIII.

2013.12.15. 07:00 Döry L.

satantango.jpg

elrendeződ

Krasznahorkai László G. Fodor Gábort méregeti egy szilvafa tetejéről. Mit akar ez tőlem? Találgatja gubbasztva. Hirtelen megreccsen az ág és G. Fodor fejére hullik az író.

G. Fodor kihúzza magát és rávágja: Nagyon tisztelem a munkásságát, de remélem olvas blogokat!

Krasznahorkai ijedten elviharzik, és közben azt fontolgatja, hogy beleírja-e a következő regényébe G. Fodort. Hátha akkor minden elrendeződne.

aki nem

Az ember, aki nem fogta el Eichmannt és az ember, aki elfogta Eichmannt, távcsövükkel megstírölik Hannah Arendet, miközben az napfürdőt vesz egy brooklyn-i lapostetőn.

Az ember, aki nem fogta el Eichmannt a foga közül kiemelt gyufaszállal bekalibrálja a célzóberendezést, majd figyelmeztetésképpen kilövi a Hannah Arendt cigarettáját. A cigaretta kirepül a női szájból, lehull tizennégy emeletet, ahol azt fölveszi és rágyújt Kasztner Rezső egy futó kalandja a Hungária Szállóból.

mód

Ha jó leszel, elmutogatom számodra mi a szeretés nyolc módja és az ölés nyolc módja. Gondolta a süketnéma és vak mester. De tanítványa ügyet sem vetett rá, tovább böngészte az internetet.

sajnos még

Gyakorikerdesek.hu: Makiwarán elvileg kenderkötelet kell használni, mert megpuhul, de nekem 1 éve rajta van és csak keményebb lesz, miért van ez?

A válasz:

Sajnos még nem érkezett válasz.

alapos

Gyakorikerdesek.hu: Szerintetek zavarja a fiút az, ha egy lány csúnyábban beszél mint ő, vagy keményebb dolgokat is csinált, és egykorú a lánnyal?

A csúnya beszéd engem zavar. Az, hogy kipróbáltad, de nem használod, még nem gáz. Hogy egykorúak vagytok, még nem feltétlenül számít. Ezeket a kérdéseket inkább vele kéne megbeszélni. Ha kibeszélitek, akkor könnyen találtok megoldást, vagy el tudjátok fogadni egymást. Amúgy is ez a bizalom alapja, ami meg a kapcsolat alapja.
Az is kérdés mondjuk, hogy a srác milyen. Ha mocskosabb a szája, mint az emésztőgödör, nem biztos, hogy a tiéd feltűnik, de ha a legcsúnyább szava a csúnya, akkor szerintem nagyon is. Persze más az, amikor egyszer-egyszer kicsúszik a szánkon. –

Válaszolta meg valaki alaposan a kérdést.

 Szép Magyar Bölcsességek és Szólások XVIII.

Szép Magyar Bölcsességek és Szólások XIX.

Szép Magyar Bölcsességek és Szólások XX.

Szép Magyar Bölcsességek és Szólások XXI.

Szép Magyar Bölcsességek és Szólások XXII.

Szép Magyar Bölcsességek és Szólások XXIII.

Szép Magyar Bölcsességek és Szólások XXIV.

Szep Magyar Bölcsessgek és Szólások XXV.

Szép Magyar Bölcsességek és Szólások XXVI.

Szép Magyar Bölcsességek és Szólások XXVII.

A bejegyzés trackback címe:

https://fenteslent.blog.hu/api/trackback/id/tr785584250

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása