Szép Magyar Bölcsességek és Szólások XXX.

2014.05.18. 11:26 Döry L.

 Esculturas-hiperrealista-de-Duane-Hanson-1-9.jpg

együtt, összefogás

Tanultunk és még fogunk is tanulni. Bennem nincs harag, nem szeretnék vádaskodni. Ma még nem tudjuk helyesen-e. Hibát követnek el azok, akik Konrád György személyére egyszerűsítik a kérdést. Én a szövetségeseinkkel szemben mindig azt képviseltem és azt is fogom képviselni. Számomra és a választók számára is elsősorban. Egy átfogó tisztújítást követően nyílik. Tudomásul kell venni. Csak megerősített, hogy a megújulás végső formáját. Most az a legfontosabb.

korszakváltás

Eljött az idő, hogy a jó kompromisszumok robotosa, a valóság józan fanatikusa, valamint az utópiák részeg szkeptikusa, a rossz elvhűség henyélője

headlineok szintjén…

startup, innováció, részvételi, új technológiák, grass-root, civil, megújuló, városi nomád, fenntartható, kreatív, bátor… - Hörögte egy szuszra az előadó a prezentáció elején. Majd váratlanul habos vér fröccsent szájából a whiteboardra, nyálkás bábot vedlett a látszóbetonra, Dessewffy Tiboréra emlékeztető hangot hallatott, majd röptében átütötte a COLAB tetejét, és fölszállt a magasba.

csülök péknél, módjával

Kisvártatva én is bemerészkedtem a pékhöz. Pék kacskaringós utat járt be és nehéz embernek bizonyult vargabetűkkel sűrűntelehányt útján. Ma már tudja, hogy a legközépsőbb ellenzéki pártra fog szavazni, ha sorsa jobbra fordulása mond még neki egyáltalán valamit. Vagy fölmegy a padlásra és keres egy jó erős kötelet. Ezt már ő maga mondja el nekem, egy jó erős fekete fölött. Távoztomban lódenem megkavarja a kisváros áporodott szellőjét. Megköszönöm az interjút és beszállok féltve tartott oldtimer járművembe. Hazafelé diktafonom a kesztyűtartóban aluszik, vállamat mintha átölelné Örkény Pista, tréfásan üdvözlöm a láthatatlan Osztyapenkó kapitányt. A százas LD parazsát elnyomják a metropolisz fényreklámjai, a szerkesztőség üres, munkához látok.

 

 Szép Magyar Bölcsességek és Szólások XVIII.

Szép Magyar Bölcsességek és Szólások XIX.

Szép Magyar Bölcsességek és Szólások XX.

Szép Magyar Bölcsességek és Szólások XXI.

Szép Magyar Bölcsességek és Szólások XXII.

Szép Magyar Bölcsességek és Szólások XXIII.

Szép Magyar Bölcsességek és Szólások XXIV.

Szep Magyar Bölcsessgek és Szólások XXV.

Szép Magyar Bölcsességek és Szólások XXVI.

Szép Magyar Bölcsességek és Szólások XXVII.

Szép Magyar Bölcsességek és Szólások XXVIII.

Szép Magyar Bölcsességek és Szólások XXIX.

A bejegyzés trackback címe:

https://fenteslent.blog.hu/api/trackback/id/tr456178899

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása